עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Lior4543,

שלום, יוצא לי הרבה פעמים לתקן מחשבים של חברים על ידי פרמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, אבל לחלקם אין את הדיסקים של הדרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך, יש איזה שהיא תוכנה מדוייקת שאני יכול להתקין אחרי הפרמוט והיא תגיד לי במדיוק איזה דרייברים צריך להוריד?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  2. Started by nore0,

אין סאונד וההודעה הזאת עולה לי

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  3. עזרה !! אין קיטור ברכבת צריך עזרה..

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  4. יש לי תמונות של משפחה שמסודרות בתיקיות וכל פעם שאני צורב אז הnero מזהה איזה תמונות הוספו ומוסיף אותם לצריבה . עכשיו הדיסק התמלא ואני לא רוצה לפתוח תיקיה חדשה כי אני רוצה שכל התמונות יהיו ברצף(גילאים וכו') האם אפשר להמשיך לצרוב על דיסק אחר רק את התמונות שהוספתי? ניסיתי להעתיק את הiso image לדיסק החדש אבל זה לא עבד.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by amir.o,

רציתי לדעת אם יש אפשרות לפתוח שני חלונות של התוכנה בו זמנית,כלומר שני משתמשים שונים שהחלונות יעבדו במקביל ל -icq לא נראה לי שיש אופציה כזאת אולי יש תוכנה שמסוגלת לעשות זאת ? תודה ...

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  6. Started by koby_the_1,

יש לי כרטיס VIVO של GFORCE 6600 איזו תוכנה אני צריך כדי להציג את הממיר הדיגיטלי במחשב??? לא תוכנת עריכה... אני מחפש רק תוכנה לצפיה...!!!! תודה מראש למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ליפני שלוש ימים רציתי להיתחבר ל FTP של אתרי,שם הוא מאוכסן,פתאום הופיע לי ההודעה הבאה: WinSock 2.0 Connecting to ftp.members.lycos.co.uk Connected to ftp.members.lycos.co.uk Port 21 220 ftp-uk.tmm.lyceu.net FTP server ready USER simon110583 331 Password required for simon110583. PASS (hidden) 230 Welcome to Tripod UK. SYST 215 UNIX Type: L8 REST 100 350 Restarting at 100. Send STORE or RETRIEVE to initiate transfer REST 0 350 Restarting at 0. Send STORE or RETRIEVE to initiate transfer PWD 257 "/" is current directory. TYPE A 200 Type set to A PORT 192,168,0,64,4,196 200 PORT command successful LIST 425 Unable to build data connection: Connection refused 421 No Transfer …

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  8. שלום אני חדש בפורום ככה שאני לא יודע אם היה אשכול כזה בעבר... אני ואחי מחוברים דרך זוג כרטיסי רשת בחיבור ישיר ואני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יכול לצפות במה שהוא עושה מבלי שאני אהיה צריך להתקין איזה פאץ' אצלו ואם בכל זאת אני אהיה צריך להתקין איזה תוכנה, אז לפחות שהוא לא יבחין שהתוכנה עובדת ברקע בכלל אני מחפש תוכנה שיכולה להציג כמה שיותר נתונים על הפעילות במחשב שלו וגם את האופציה לשלוט כמעט כמו שלט רחוק במחשב שלו תודה מראש

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  9. Started by Dima323,

הורדתי מהרשת קובץ וידיו : The.O.C.S03E11.The.Safe.Harbor.HDTV.XviD-442.avi ואני לא מצליח לראות אותו למרות שניסיתי להתקין הרבה חבילות קודקים, ניסיתי למצוא את הקודק הצפציפי XVID-442 אבל לא מצאתי קודק כזה מישהו יודע במה מדובר?

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by frodo,

איך משתמשים בתוכנה הזאת ועד כמה היא טובה ומצליחה לצרוב דיסקים עם הגנה?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  11. Started by -yooy-,

חבר'ה יש לי בעיה !! אני מכניס דיסק DVD למחשב לקונן DVD ויש לי מקודדים והכל אבל הוא רק מנגן הוא לא מראה לי ,וב DVD בבית יש תמונה מה עושים!? תודה לעוזרים בפורמט EMPG מערכת הפעלה ווינדוס XP עברית

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  12. Started by shloogy,

הי אני משתמש בתכנה HDDLIFE אשר מראה לי בכל רגע נתון את פעילות ההרדיסק כאשר המחשב במצב "רגיל" אין שום פעילות , אך כאשר אני מריץ מכונה ויראטואלית (VM) לפתע HDDLIFE מראה פעילות כתיבה מלאה כל 10 שניות למשך 2 שניות, למרות שהVM נמצא במצב של חוסר פעילות יש למישהו רעיון למה? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  13. Started by overload,

איך אני גוזר בצורת מרובע עם פינות מעוגלות? הבנתי מסמנים מרובע ועושים כפטור ימני> FEATER יום טוב.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  14. יש לי שני תוכנות אנטי וירוס מסוג 1 נורטון אנטי וירוס 2004 2 פנדה ראיתי שפה אתם מעדיפים את נוד 32 וכאלה אבל כרגע אין לי אותם ואני גם לא יודע לעבוד אתם ולהגדיר אותם אז מה אתם אומרים מה עדיף 1 או 2 גם מה אתם אומרים על Trojan Guarder בשביל לבדוק מרגלים סוסים טורינים טוב או לא ועוד משהו אחד אני מחפש תוכנה קלה לעבודה בשביל לחבר סרט ותירגום ביחד בשביל לצרוב אותם ושזה יעבוד ביחד בדיסק אם יש משהו כזה בכלל

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by Dr.Cossack,

Hello, I've been trying to install the phpBBHeb101 forum in my website but I just don't know what to fill in these text boxes : Database server name / DNS : Database name : Database username : Database Password : If someone can help me out here it would be awesome. Thanks.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  16. יש לי NOD32 שהיא על הכיפאק מול וירוסים. יש לי ראוטר שמשמש גם כחומת אש. עכשיו אני צריך המלצה על תוכנות חזקות נגד תולעים, רוגלות וטרויאנים תודה רבה שנה טובה וגמר חתימה טובה. פיני

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  17. ברשותי WINDOWS 2000 ואני רוצה להתקין תוכנה של ניהול RAM ב-WINDOWS בכדי שאני לא יצטרך לעשות איתחול כל יומיים! יש לכם המלצות בשבילי? והאם יש לכם איזה מדריך שמסביר כיצד להגדיר את ההגדרות בתוכנה!??? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  18. זו לא פעם ראשונה שזה קורה לי אולי זה לא רק בWindows Media Player, אני לא יודע אבל בכל מקרה, מישהו יודע למה זה קורה? אני מנסה לעשות צילום מסך לקטע בסרט Wanted שווסלי שובר על חבר שלו את המקלדת וכתוב FUCK YOU עם המקשים של המקלדת (ושן אחת שמתפקדת בתור U, כי במקלדת אין פעמיים U^^)

19. Started by ady,

שלום יש לי צורב LG GSA-H22 X18 DVD ב WIN XP עד היום הוא עבד כמו שצריך אבל בלי שום התראה המחשב לא מזהה אותו יותר כצורב אלא רק כ DVD-RAM DRIVE אין לי מושג למה זה קרה או איך לפתור את הבעיה ניסיתי להתקין מחדש אבל ללא הועיל אם למישהו יש פיתרון אני ישמח בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by mDs,

יש לי אתר שאני לוחץ על העכבר על מספר 1 ואז על הבאה ושוב ושוב. רציתי לשאול אם משהו מכיר תוכנה שנותנת לי את האפשרות שאני יגדיר לחצן במקלדת שלי שכל פעם שאני לוחץ עליו זה נגיד ילחץ לי על מקום במסך. ויחסוך ממני את השימוש בעכבר.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  21. יש לי כרטיס טלויזיה במחשב,ו...רציתי לדעת איך אפשר "לשדר"/לשתף צפייה? כלומר אני צופה בערוץ מסוים,ואני רוצה שגם אחרים יצפו במקביל במה שאני צופה... איכשהו באינטרנט/שיתוף צפייה... חשוב. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  22. Started by aldema,

שלום לכם אנשים ,אני חדש פה ולא כל כך מבין בנושאי הפורום אז רציתי לשאול אותכם שאלה: אם יש לי תוכנת עריכה על המחשב וברצוני לערוך עליה סרטים שיועברו לקלטת VHS אז איך אני מחבר את הוידיאו למחשב שלי כדי לערוך סרטים?? ד"א למה כשאני מנסה לערוך סרט במחשב שלי(לא דרך הוידיאו..) הוא או מראה לי מסך שחור או שהוא מראה לי את הקטע הארוך בקפיצות תמידיות??. אני משתמש בעותק חוקי של ADOBE PREMIER 1.5. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 807 צפיות
  23. Started by snikel,

ב WINDOWS 7 לא מצליח לראות את ה TIMELINE. התקנתי מחדש את עדכוני WINDOWS LIVE לתוכנה זו וגם אז לא רואים את זה או את ה STORY LINE. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by v_nimrod,

איך אני מגדיל את התרגום? כי אני לא רוצה לעשות גבולות שחורים והתרגום יוצא קטן

• 0 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים