תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום! עכשיו שלויסטה יש (אמור להיות) הגנה חזקה יותר, אם הייתם צריכים להמליץ על חבילת תוכנות הגנה מושלמת עבור הויסטה, מה הייתם ממליצים? אני יודע שיש הודעה מודבקת שנותנת לינקים לתוכנות, אבל, 1. האקס.פי אמור להיות פחות מוגן מהויסטה. 2. אם הייתי מוריד ומתקין כל דבר שמנהל פה הדביק היו לי בסביבות ה20 תוכנות שונות שעושות אותו הדבר. תודה! איתן.
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ! אחרי חיפושים ארוכים מצאתי דרייברים ל WINDOWS 7 לכרטיס Creative Live ! 5.1 עכשיו הכל יופי ומעולה יש לי מערכת של LOGITECH דגם : Z-5500 עכשיו כשהייתי עובד עם XP הכרטיס היה מזוהה לבד והייתי שומע במערכת על פונקציה של 6 CH DIRECT והיו שומעים ממש טוב וכל הרמקולים היו עובדים ב WINDOWS 7 כשאני מנסה לשמוע על הערוץ הזה אני שומע רק 2 רמקולים וסאב לכן אני צריך לעבור לערוץ של STERO X 2 או PLAY MOVIE בערוץ של STREO X2 שומעים די קרוב לאיך ששמעו בערוץ 6 CH DIRECT אני רוצה לחזור שוב ולשמוע בערוץ הזה סרטים או מוזיקה א איך אפשר לסדר את זה ?? זה חשוב מאוד =]
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך hd 5850, ואני מעוניין לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך. כשאני מבקר באתר של ATI אני לא רואה אפשרות בחירה ל- 5850 אלא אופציות רק ל-5800 או 5830. איזה מהם אני צריך לבחור? בתודה מראש, אלי
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
^ למישהו יש מושג למה? לפני שהתקנתי אותו סרטים רצו חלק תודה
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי מלא layers שעשיתי עכשיו אני רוצה שכל אחד מהם יהיה תמונה.. על מה ללחוץ כדי להפוך layer לתמונה ממש? (ולא דרך fireworks דרך שם זה לא מצליח טוב..)
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
הי, אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל להוריד מספר קבצים בו זמנית, לינק לדוגמא- http://www.youtube.com/profile?user=smgakos&view=videos בדף הזה יש עוד דפים, ואני מעונין להוריד את כל הסרטונים שמה בבת אחת.. (כמו אימול שאתה מסמן מה שאתה רוצה וזה מוריד לך במכה..) זה אפשרי? (ניסיתי עם getright אני זוכר פעם מזמן בגרסה 3 אני חושב הצלחתי לעשות משו עם זה אבל הפעם לא הצליח לי ממש.. מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
(אם זה תצוגה וגרפיקה אז תעבירו, למרות שנראה לי שלא ) אני מנסה ליצור תמונה עם רקע שקוף. אבל הדבר היחיד שאני מוצא זה GIF ויש לו רק 256 צבעים. מישהיו יודע איך אני עושה קובץ כזה אבל באיכות טובה יותר? ד"א אני משתמש בפוטושופ. הצלחתי, פשוט פיספסתי אפשרות אחת בפוטושופ
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי radeon 9600xt של sapphire..איזה דרייבר אני צריך להוריד?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיה מוזרה, למרות שאני מוחק ומאפס את כל ההיסטוריה של הדפדפן, שאני מגיע לשורת הכתובות וסתם רושם WWW. הוא עדיין משלים לי כתובות אתרים שגלשתי בעבר, שאני מוחק מהשורת כתובות זה גם לא עוזר וחוזר בחזרה..... עקבתי אחרי כל ההוראות של האיפוס המלא כאן: http://support.mozilla.com/en-US/kb/Clear+Recent+History וזה עדיין לא עוזר..! (גירסה אחרונה 3.5.5) מה לעזאזל קורה פה ? חח אודה לעוזרים!! תודה
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
אתם יכולים לתת לי קישורים למדריכים או משהו כזה? לפי מה שהבנתי בנושא אחר כאן בפורום אפשר לעשות את עם VirtualDub, אבל איך? תודה.
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אהלן חברה, כמו שחלקכם כבר יודעים קניתי מחשב חדש,הוא מגיע מחר, עכשיו כשאני חושב על זה מזה אין לי כח לפירמוטים כל חודש וכו'... אז רציתי לשאול אותכם,איזה תוכנות אני יצטרך להתקין כדי לשמור על המחשב כמו שצריך באמת אבל? יש לי בינתיים Norton Internet Security 2005 Proffesional למרות שאמרו לי שהוא חרא... אבל אני צריך שתגידו לי על תוכנות,של אנטיווירוס ופיירוול ביחד,וגם תוכנות כמוGHOST וכו',בקיצר לשמור על המחשב בכושר. עוד דבר,יש את האתר www.lionetwork.net (בטוח מכירים) עכשיו,הם עשו IMAGE עם GHOST עם כל התוכנות הנחוצות, והגדרות משופרות,כדי שהמחשב יפעל הכי מהר,קיצר הגדרות לOVERCLOCK,אבל הם רשמו שזה בינתיים רק ללוחות אם עם צ'יפסטים של INTEL SIS ועוד איזה אחד,אבל מה,NVIDIA אין לצערי,רצ…
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי, כשאני מנתק את ה firewall אז יש גישה לרשת הביתית. בהגדרות הפיירוול הגדרתי הרשאה לרשת הביתית אך עדיין זה לא עובד. מה עושים? מה אני מפספס פה? אופיר
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום. אני צריך פיירוול חזק, נוח, קל, ושנותן לפתוח פורטים. לא חייב להיות חינמי - אני מוכן גם לשלם - הכל בשביל האזוראוס. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
יש לי קובץ שאני צריך להמיר אותו לMP3 כדי להכניס אותו לאייריבר H10 שלי. הנה הקובץ שלי: http://img244.imageshack.us/my.php?image=17zh.jpg
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
היי, ראו נא בבקשה, הינני בור ועם הארץ מוחלט ב-photoshop cs3 ואני זקוק לעזרה בביצוע פעולה יחסית פשוטה. יש לי תמונה ברזולוציה 2592 רוחב על 3872 אורך פיקסלים ואני צריך להקטינה **בלי לפגוע ב-ASPECT RATIO** לרזולוציה של 320 פיקסל גובה על 240 פיקסל רוחב בבקשה תגידו לי מה לעשות אני מתחנן !!! תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ניד של ACER מדגם aspire 5100 ויש בו מלמה אינטרנט מובנת. עכשיו עברתי מהמערכת שהוא בא איתה לWIN XP מצאתי דרייבר והכול(אני חושב) אבל אחרי התקנה הוא אומר לי שצריך להופיע לי חלון שמודע על מציאת חומרה חדשה וחלון זה לא מופיע וכתוצאה מזה(אני חושב) הדרייבר לא עובד... משהו יודע למה או מה אני יכול לעשות עם זה? תודה מראש. עריכה: עכשיו הWIN מצא את המצלמה אבל כשאני נכנס אלה האור(שמסמן אם היא דלקה) לא נדלק ואם הוא נדלק אני ראה על המסך רק אפור...
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, כתוב לי בדפים הרבה מילים עם המילה "חנות", אני רוצה שכל מילה עם המילה "חנות" תשתנה למילה "חברה". איך עושים זאת?
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום, הגדרתי את החשבון שלי ב- IMAP בג'ימייל דרך ה-Thunderbird 2.0.0.6 ומשום מה לא משנה כמה הגדרות אנקודינג אני משנה אני לא מצליח לראות הודאות בעברית ורואה רק סימני שאלה בתוכן ההודעה הנושא עובד בעברית מצויין אבל פשוט לא הולך לי עם התוכן עצמו למישהו יש הגדרות מדוייקות שאותן צריך להגדיר? בדקתם את GMAIL IMAP & Thunderbird ?
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי תמונות (לפני ואחרי) ואני רוצה שאחת תהפוך לשנייה, אמרו לי שזה נקרא morph. איך עושים את זה בצורה הפשוטה ביותר ? (או אם למישהו בא לעשות לי, גם אפשר )
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש אישזהושהיא דרך? כי ניסיתי בשיחזור מערכת וזה שיחזר רק את התיקיות בלי כלום בפנים
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אין לי סימפטמים מיוחדים אבל בכל זאת אשמח להצצה... ושוב תודה!
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
זה מתבטא בשינוי סקין והגדרות בסיסיות, אחרי יציאה זה לא נשמר ופשוט ההגדרות הקודמות חוזרות חזרה. מישהו מכיר את הבעיה? תודה. הגרסא: 5.56. איך לא הוציאו גרסא שתומכת ב-64 ביט?
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
עשיתי טופס והוספתי לו כל מיני פקדים, עכשיו אני רוצה להוסיף תמונת רקע אבל כשאני עושה את זה, זה מסתיר לי את הפקדים. מה לעשות??
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
עם מישו מכיר תוכנה כזאת אז שיגיד לי הכל בשימחה
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך אפשר לעשות קיצור דרך ואחר כך להפוך את הקיצור לתמונה של JPG או תמונה מסוג כלשהו אני לא רוצה להפוך את תמונה לאיקון ואחר כך לשתול את זה הבעיה היא שיש לי ספריה של סרטים ובמקום להיכנס לתוך הספריה ולבחור את התקיה ואחר כך את "הוידאו טי אס" יש אפשרות לקחת את התמונה של הסרט ולהפוך אותו לקיצור דרך של הסרט?????
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-