תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לפרמט את המחשב שלי, אז אני מתאר לעצמיי שחייבת להיות דרך לגבות את הפליילסטים באייטונס זה ממש מטריד אם יהיה חייב לעשות את כל הפליילסטים מחדש אחרי הפרמוט.. מישהו יודע איך עושים גיבוי?..
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שאני ממלא בה פרטים של שק דוגמה נקנה באושר עד תשלום 1022.32 תאריך פירעון 20/03/2022 ותציג לי הודעה כשאני פותח את התוכנה על כל השקים שאמורים להיגבות ביום הבא יום לפני תאריך הפירעון
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,אני מחפש את התוכנה הזאת בווינאמפ ששומעים מוזיקה אז האורות במקדלת נדלקים לפי המוזיקה. תודה,לא מצאתי את זה בגוגל.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
טוב אז זו הבעיה,אבל אני יודע שזה לא קודקים היא כי אני רואה את הסרט טוב במדיה פלייר הרגיל אבל נדפק ורואה פסים סגולים ב MV2 PLAYER החלפתי כרטיס מסך לפני שזה קרה וגם לוח אם אבל לא נראה לי שזו הסיבה . יש סרטים שעובדים טוב ב MV2 אבל סרטים עם מקודד XVID נדמה לי לא עובדים אולי גם סרטים אחרים......... אם למישהו יש פיתרון אני אשמח לשמוע חיפשתי בהגדרות שם התוכנה ולא מצמאתי שום דבר מעניין שיכול לשנות לי את המצב , מה גם יש לי את הגירסה האחרונה. תודה מראש למגיבים
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הורדתי את ההתקנה של IE8 וכשאני מנסה להתקין מופיע לי שגיאה : התקנה זו אינה תומכת בשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך. והורדתי בעברית..מכמה מקומות שונים.. בעיה נוספת שיש לי במחשב.. התקנתי את המשחק פיפא 2010 וכשאני נכנס למשחק מופיעה לי השגיאה הבאה : ואני התקנתי DIRECTX כי זה מה שהבנתי שחסר לפי ההודעה הזאת.. ישמח לתגובה מהירה בתודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מי שיודע מאיפה מורידים ואיך קוראים לתוכנה שבאסיקיו עושה שאתה רואה מי קורא לך את האוואי שיגיד לי זה די דחוף תודה
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הורדתי מהרשת קובץ וידיו : The.O.C.S03E11.The.Safe.Harbor.HDTV.XviD-442.avi ואני לא מצליח לראות אותו למרות שניסיתי להתקין הרבה חבילות קודקים, ניסיתי למצוא את הקודק הצפציפי XVID-442 אבל לא מצאתי קודק כזה מישהו יודע במה מדובר?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
התקנתי ICQ PRO 2003 והוא לא רושם לי היסטורי ניסיתי להתקים מחדש אבל זה לא עוזר ואני לא מצליח למצוא עוד ICQ 2002...
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי קניתי אתמול צורב TEAC X40 וקיבלתי איתו את NERO גרסת OEM השאלה שלי מה ההבדל בין גרסה רגילה לOEM האם גם באו אי אם אפשר לצרוב דיסק מוסיקה והוא מעביר מאמ פי 3 ישר לCDA ? ובכלל מה ההבדלים? גל
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ב2 גירסאות שניסיתי להתקין 8 ו-9 הוא מנסה להתקין קודם כל את הRedistributable C++ 2005.. כל פעם הוא טוען שהוא לא מוצא קובץ בשם vcredist.msi, זה מונע ממני להתקין את התוכנה וזה משגע אותי.. http://img33.imageshack.us/img33/3487/64404842.jpg
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
איך היא חברים מה דעתכם?.. התחלתי ללמוד קצת.... הערות ותיקונים התקבלו בברכה... דרך אגב איך אני עושה מסגרת לחתימה?... http://img210.imageshack.us/img210/5537/copykv5.gif
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי מלא layers שעשיתי עכשיו אני רוצה שכל אחד מהם יהיה תמונה.. על מה ללחוץ כדי להפוך layer לתמונה ממש? (ולא דרך fireworks דרך שם זה לא מצליח טוב..)
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום זה שוב אני אני זקוק לתוכנה שתזהה את חומרת המחשב שלי לוח אם מעבד וכל זה האם יש לכם תוכנה טובה אמינה וחינמית שיכולה לבדוק לי את זה אודה לכם מאוד על העזרה והתמיכה בכבוד רב שי בן יהודה
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן אני מנסה להתקין את התוכנה מאיה 2009 ומוצגת לי ההודעה הנ"ל , המערכת היא ויסטה 64 ביט, אשמח לקבל עזרה להבין איך לפתור את הבעיה . תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
האם שמתם לב להשתוללת ניצולת המעבד בזמן שאתה גולשים עם ואללה ופיירפוקס? האם גם לכם הפיירפוקס פתאום מאמץ את המעבד לכיוון ה100 אחוז? זה פשוט בלתי נסבל.
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אנ יודע לעצב ולתכנת אתרים, אני מעצב בפוטושופ, אבל יש לי בעיה!! נגיד אם אני מעצב משהו הכל טוב ויפה ואז כשאני משנה את הרזולוצייה הכל נדפק לגמרי או שזה גדול מדי או שזה קטן מדי אני מקווה שאתם מבינים אותי... אפשר איכשהו שהעיצוב יתאים לרזולוציית המסך אוטומטית? תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150 שמחובר לממיר כבלים THOMSON אפור באמצעות כבל SCART ל-S-Video. אני רוצה להקליט וידאו באמצעות התוכנה Ulead VideoStudio 11 Plus (הכוונה שלי היא לחבר את הכרטיס טלוויזיה למכשיר וידאו, לצורך המרת קלטות וידאו ל-DVD). הבעיה היא שאני רואה את הוידאו ב-Preview של התוכנה בצורה מגומגמת (וידאו ואודיו מקוטעים). ב-Media Center של Windows Vista דווקא רואים בסדר גמור. מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם ההגדרות של התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לגבות את מערכת ההפעלה והרג'יסטרי וגם תאפשר לי ליצור סוג של image של הכונן. אם אין תוכנה שמאפשרת לבחור בין האפשרויות אז שלפחות תעשה אחת מהן. אני מכיר את Norton Ghost, השאלה אם יש תוכנה יותר פשוטה שעונה על צרכיי. תודה לכל מי שעונה!
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אוקיי אז אני רוצה לצנזר סרטים ולהוריד מהם את כל הסצינות ה " :-*" שבהם... אז אני זקוק לתוכנה שתהיה פשוטה אבל חזקה... שיהיה אפשר לעשות אתה הרבה דברים. אני מעדיף תוכנה חינמית... אבל אפשר גם לא חינמית... תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הי חבר'ה, קבלתי קובץ עם סיומת pp. ואני לא מצליח לפתוח אותו משהו מכיר את סוג הקובץ הזה ואם כן יסביר לי איך לפתוח אותו.. תודה מראש, ישי
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל =]
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לכם המלצות לתוכנות טובות בכדי לעשות תפריט אינטרקטיבי לדיוידי בקלות? תודה
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את הנגן flash player גירסה אחרונה מהאתר של adobe בסיום ההתקנה אני מקבלת הודעת שגיאה שאומרת :לקובץ זה לא משויכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו.צור שיוך באפשרויות תיקייה בלוח בקרה"נכנסתי לאפשרויות תיקייה אבל אני לא יודע מה לעשות שם (אני משתמש בנגן לשידורי הסטרימינג מאתר נבא אודה לעזרתכם
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום ותודה לכולם, אני צריך תוכנת פייר וול חדשה אמרו לישהכי חזקה היא הComodo Firewall http://personalfirewall.comodo.com/free-download.html זה באמת נכון היא הכי טובה שיש? *ד"א , אני משתמש באנטי וירוס ESET NOD32* ואם כן ואני מוריד אותה ,יש צורך לבטל את הפיירוול של הווידוס(המובנת שמגיעה)?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
תאור הבעייה ע"י בעל הבעייה- כשלוחצים "העבר" המייל לא מועבר. אין הודעת שגיאה. שליחה רגילה שולחת בלי בעיות. באאוטלוק אקספרס העברה עובדת כמו שצריך. יש מה לעשות לפני שמתקינים את אופיס מחדש? תודה, בז'נגלו.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-