תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
חבריה שלום נוצר לי איזה איקון בגין כניסה לאתר ואני לא מצליח להורידו בלחיצה עליו יש רק אפשרות לפתוח או לעשות קיצור דרך איך אני מתפטר מהאיקון הזה בברכה :s05:
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אהלן. יש לי בעיה שבעליית המחשב, במקום אוטומטית להכנס ליוזר שלי, הוא נשאר במסך ה LOG IN ומבקש ממני לבחור כאילו איזה יוזר אני רוצה לפתוח במחשב (למרות שיש רק אחד, את שלי), זה התחיל לפני כמה ימים. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
למערכת הפעלה xp נ"ב המחשב היה ויסטה אנא עזרה zion_v@walla.co.il תודה ציון
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בטורבו ספקל שבע. הבעיה היא שאני לא יכול להתמש בספרייה crt ואם אני מנסה אני מקבל הודעה שביצעתי חילוק באפס, ךמרות שאין קשר. אם מישהו מכיר תיקון ויכול לשלוח לי\אותי, אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
-
שלום חברה, ל-FF3 יש מנהל הורדות בו נרשמות ההורדות ומאיזה אתר הורדתם אני מחפש דרך לייצא רשימה זו לקובץ טקסטואלי - מצאתי קבצי SQLITE המכילים את הרשימה אך להוציא מהם את המידע קשה (צריך לבנות איזה PARSER ונראה לי שפה אני כבר מאבד כיוון) אם מישהו יודע כיצד לייצא רשימה זו או מכיר PLUGIN או ADDON שעושה זאת אשמח כל טוב, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי מוגדר כבר 2 מאווררים שהם של מעבד והשני כנראה הספק כוח.. גם החיישנים שזה המעבד וטמפ של לוח אם גם כן עובדים והכל מאז שהתקנתי את הקריסטל אורב, יש שמה כבל צהוב זה אומר שיש לו מד מהירות לא? אז למה אני לא מצליח להגדיר את הקריסטל אורב כמאוורר שלישי ? הוא מחובר ללוח אם.. לחיבור שצמוד לחריץ AGP
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום. אני צריך פיירוול חזק, נוח, קל, ושנותן לפתוח פורטים. לא חייב להיות חינמי - אני מוכן גם לשלם - הכל בשביל האזוראוס. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
(תמונת השגיאה מצורפת, מערכת Windows 7). גיגלתי קצת ומצאתי הדרכה להסירמפתחות רגיסטרי (שלא קיימים אצלי) ולעשות reinstall לתוכנה. מכיוון שהמפתחות לא קיימות ניסיתי רק reinstall וזה עדיין לא עובד. מישהו אולי נתקל בזה ויש לו רעיון מה לעשות (אילו מפתחות רגיסטרי למחוק אולי)? אני אנסה גם להסיר את התוכנה לחלוטין... אבל יש לי הרגשה שהמפתחות ישארו מותקנים ככה שהתקלה לא תפתר ע"י הסרה מוחלטת. תודה..! עריכה: מדובר כמובן ברשיון חוקי (מה-MSDN) פשוט בסופ"ש מיקרוסופט לא עונים וזה דיי דחוף. שוב תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי. אני יודע שיש סטיקי, אבל רציתי לשמוע מהאנשים כאן מה לדעתם הנגן הכי מומלץ. יותקן על windows 7 64 bit במחשב נייד די חזק (i3, 4 GB ram) , וינגן לפעמים גם HD. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
-
יש למישהו מושג מאיפה אני יכול להשיג סקריפט להעלאת קבצים בasp? ???
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מדי פעם ה Firefox שלי חוטף את החררא ומתחיל פתאום לתפוס יותר ויותר RAM עד שכל ה Windows שלי תקוע ואני חייב לסגור את ה Firefox מה Task Manager כדי שאני אוכל לעשות משהו.. מישהו יודע מה יכול להיות הגורם?
-
- 12 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום יש לי פרמייר 1.5 וכעת יש לי אפקטים של hollywood fx האם אתם מכירים אלו עוד אפקטים אני יכול להוסיף לתוכנה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
איך אפשרי ליצור את הדבר הבא.. צירפתי תמונה.. זאת אומרת אם מנסים לעשות כזה דבר בphotoshop forewoks וdreamweaer זה לא מסתדר.. החתיכה לslices לא תאפשר לעשות כזה דבר.. אז איך הם עשו את זה..? או שהם השתמשהו פה בflash בכלל..? וגם בתוכנות שהזכרתי למעלה בכלל אפשר להגדיל אובייקט.. למשל בתמונה רואים שהסרט APOCALYPTO מוקרב יותר.. אבל בפוטושופ ופיירוורקס בכלל אין אפשרות לעשות כזה דבר.. לא? בקיצור איך אפשרי ללמוד לעשות כזה דבר..? דרך איזה תוכנה/תוכנות.. בנוסף רואים שהפריטים שהכי מורחקים מהאמצע פחות ברורים וככל שהם מתקרבים הם נהייה יותר ברורים.. איך אפשרי לעשות כזה דבר כשכל פעם התמונות זזות..? אני יודע לעשות את זה כשהם קבועות.. אבל ברגע שמשהו זז איך הוא פתאום יודע להבהיר או …
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לתוכנה לניהול זמנים שפועלת לפי הדוגמה הבא שלי (הדוגמה לא מציאותית סתם המחשה לפעולות שאני מעוניין שתבצע): אני צריך ללכת לשלושה רופאים: אחד רופא שיניים, שני אף אוזן גרון ושלישי קרדיולוג. נניח שלרופא שיניים אני צריך ללכת כל 90 יום, אז הייתי רוצה שתתריא לי 10 ימים לפני המועד האחרון כדי שאני אוכל לקבוע תור לרופא שיניים. חשוב אבל שהפונקציה של הרופאים תמיד תשאר. הרופאים קבועים ורק מועדי התורים לכל רופא משתנים. כלומר, אחרי שקבעתי תור לרופא שיניים אני מכניס את המועד הבא שבו אני צריך להגיע לרופא שיניים. וכך חוזר. הייתי רוצה שהתוכנה תשלח לי התראה במייל או לאייפון. משהו מכיר תוכנה שעונה על הדרישות?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המסנג'ר אני מקבל את ההודעה הבאה : אין לי מושג למה זה ככה פתאום ??? הכל עבד טוב עד שזה נהיה ככה, הסרתי את המסנג'ר והתקנתי כמה וכמה פעמים ושום דבר לא עוזר, עשיתי שיחזור מערכת - גם לא עוזר למישהו יש רעיון כיצד ניתן לפתור את הבעיה ? תודה מראש, The Wizard
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מנסה לצלם ווידיו עם PRT SCR זה נותן לי הכל חוץ מי התמונה של הווידיו יש עוד דרך שאפשר לצלם מסך ואת התמונה של הווידיו נגיד את התמונה שיש בנגן WINAMP תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש אישזהושהיא דרך? כי ניסיתי בשיחזור מערכת וזה שיחזר רק את התיקיות בלי כלום בפנים
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
זה בטח תלוי בשימוש והצרכים של המשתמש. נניח שלכל הצרכים האפשריים, מהי מערכת ההפעלה האידיאלית?
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
תמונה מצורפת חג פסח שמח ! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
תגיבו אם יש לכם מה להגיד [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אפשר שברגע שאני אפתח את תוכנת OUTLOOK 2000 ישר תתבצע פקודת "שלח/קבל", כמן ב-OUTLOOK EXPRESS (סימנתי ב-וי את הסעיף "שלח מיד לאחר התחברות" אבל זה לא פותר את הבעיה שלי - אני מעוניין שהתוכנה תתחיל לקבל דואר ברגע הפתיחה שלה ושלא יהיה צורך ללחוץ על "שלח/קבל" תודה
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מתכוון שעם לדוגמא יש לי מסמך מוקלד בדף רגיל ואני סורק אותו, האם יש תוכנה שתקרא את הטקס ותהפוך אותו לקובץ של WORD או TXT או כול דבר שניתן לערוך את המילים ולשמור אותם?
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-