עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by POD,

שלום לכם, הורדתי את האנטיוירוס, גירסה 2.5, מהאתר של ESET. הבעיה היא שהסיסמה וה-USERNAME, איתם הורדתי את התוכנה, לא עובדים על השרת ממנו אני צריך להוריד את העידכון . איך זה יכול להיות? הרי הורדתי אותו באופן חוקי... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by Ghosthunter,

אני רואה שהם תיקנו כמה דברים בבעיה של העברים ואנגלית בINPUT ובTEXTAREA. סוף סוף. וזה לא רק שם. עכשיו תוכלו ללחוץ על הלחצן "חדש" בפורומים בלי בעיות.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by alex125,

שלום לכולם יש לי בעיה מחקתי תיקה עכשיו אני רוצה לשחזר אותה אך אני עושה את זה אני עשתי את שחזור מערכת זה רק מחזר את תיקה אבל היא ריקה אך אני עושה כדי לשחזר הכול כלל את דברים שבתוך התיקה תודה מאלכס!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  4. Started by moran14,

שלום רב הורדתי כמה גרסאות של קאזה ובכל אחת מהן העברית נראית כג`יבריש. במשך כחצי שנה הקאזה עבדה מעולה ופתאום צצה לה בעיה זו אל תגידו לי למחוק את קאזה ולהתקין מחדש כי ניסיתי שוב ושוב וזה לא עזר. אשמח אם מישו יוכל לעזור לי בתודה מורן

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  5. יש מה לעשות בנידון?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מכיוון שאני לא הכי טוב בעיצוב, והעיצוב הישן שלי על הפנים אפשר להגיד. החלטתי לבנות את האתר שלי מחדש ומ-0 בניתי מערכת שלמה ב-PHP (אני חדש ב-PHP...) האתר ממש ממש בסיסי אבל ניתן לניהול ויש גם פאנל ניהול בכול מקרה הינה הקישור: http://shynet.freetzi.com/ אני מרגיש שהוא משעמם אחרי שהייה קצרה באתר, מה שגורר אותי לשאול מה לדעתכם יש להוסיף , ולשנות באתר, האם יש לשנות את הפונט, את העיצוב בכלל לגוון יותר בצבעים...? לשנות את ה-Layout? בעיקרון אני יודע, האתר לא משהו (אין מידע כי אני צריך עדיין לסיים את המערכת ב-PHP) אבל חוות דעת והצעות לא יזיקו.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  7. שלום חברים. אני מקווה שזה הפורום המתאים ולא תמיכה טכנית. הסיפור הוא כזה: לפני כשבועיים, התחילה עצלי בעייה מוזרה: אחרי גלישה של כמה שעות (והיום כמה דקות!), העכבר והמקלדת "שוכחים" את תפקידיהם ועושים דברים אחרים. הדבר הראשון בו מבחינים, הוא שגלגלת העכבר מפסיקה לגלול, ובמקום זאת עושה zoom-in ו zoom-out. בנוסף, הכפתורים היעודיים של העכבר מפסיקים לתפקד. התופעה אינה מתרחשת רק בדפדפן, אלא אפילו בדסקטופ עצמו: גלגלת העכבר עושה זום לאייקונים..... במקביל, גם המקלדת מתבלבלת, ונסיון להקליד טקסט בגוגל למשל, מעלה חרס, ובמקום זאת קופצים לי כל מיני חלונות ותוכנות שונות.... מה שפותר זמנית את הבעיה הוא ריסטרט למחשב או לוג-אוף. סריקה עם אנטי-וירוס (Avira) לא העלתה דבר, כמו-גם סריקה עם malwa…

• 5 תגובות
    • 5.2k צפיות
  8. Started by gal555,

בזמן האחרון שמתי לב שהעכבר מתחיל לזוז לבד ואני לא מצליח להשתלט עליו כאילו משהו אחר מזיז אותו ואני נילחם אתו יכול להיות שפרצו לי למחשב? אם כן מה לעשות בבקשה

• 9 תגובות
    • 11k צפיות
  9. חיבור הusb עצמו(של העכבר) נראה מעט שחוק,אבל העכבר פועל בצורה טובה... גם כשאני עושה "הסתר סמל והודעות" בסייר windows, אני ממשיך לקבל כל הזמן הודעות מציקות בנוגע לזה... מה אפשר לעשות ??? נ.ב:הבעיה מופיעה גם שאני מנסה להשתמש בחיבורי usb אחרים במחשב.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by eladbu,

אז ככה יש לי בעיה עם העכבר שלי שהוא מיקרוסופט ווירלס אופטיקל העניין הוא שאני נמצא באינטרנט ומשתמש בלחיצה על הגלילה בכדי לנווט בתוך הדף עם החיצים הכל עובד טוב ויפה עד שאני עוזב את הגלילה והדף קופץ לי לתחתית העמוד בלי שום אזהרהבטוח יש איזה טריק לתקן את זה שישאר איפה שעזבתי את הכפתור! יש לי כמוהן מותקן אינטלי פוינט 5.1

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  11. התוכנה עבדה מצויין גם העלאות וגם הורדות עד העדכון האחרון של WINDOWS , מאז אחרי כמה זמן שהתוכנה פועלת ההעלאות בשלב מסוים הופכות אדומות כלומר לא מעלות לאתר הרצוי את המידע. איך אפשר לחזור אחורה?

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  12. Started by igal_nazar,

יש לי מחשב נייד של Dell ואני מעוניין להעלות את ה refresh rate שלו מ- 60 Hz ל 70 , אולם לא קיימת אופציה שכזו כלל (יש רק 60 HZ). למה אין אפשרות להעלאה? האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי שתופיע לי האופזיה הזו? תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  13. מישהו יודע ויכול לעזור לי בנושא ?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  14. שלום, יש לי כמה שאלות לגבי העלאת תוכנות: 1. יש לי איזה משחקון שאני רוצה שיעלה כל פעם שמפעילים את הXP, כיצד אני עושה זאת? 2. יש לי DOK עם תוכנת "portable apps" כאשר אני מחבר את הDOK למחשב עולה לי החלון של ווינדאוס ששואל אותי מה לעשות עם ההתקן שחובר, וברשימה יש גם להפעיל את התוכנה, איך אני עושה שהתוכנה תפעל ישר? 3. ישנה אפליקציה שתצריך סיסמא כדי להכנס לDOK? ותעלה ישר שמחברים אותו? תודה!

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by slimshady21,

אני מקווה שזה המקום לשאול את זה- איך אני מעלה תמונה בIMAGESHACK?? נכנסתי לאתר, רשמתי את שם הקובץ של התמונה שאני רוצה לעלות ולחצתי HOST IT. עכשיו ,הוא נכנס לי לכאן http://img398.imageshack.us/content.php?page=done&l=img398/10/e32k51024x1gi.jpg ומה עושים מכאן?? אם למשל אני רוצה להכניס את התמונה לפרופיל או משהו, איך אני עושה את זה??

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת באיזה קודים אני צריך להשתמש כדי להעלות תמונות לפורומים שונים התמונה הספציפית שאני רוצה להעלות היא הסוג GIF הנה מה שאני רוצה להעלות אשמח אם תוכלו לעזור לי [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היי לכולם. יש לי win7 home התקנתי יחסית לא מזמן. עד שהורדתי את picasa כשהייתי מכניס מדיה ה-win היה מעביר אוטומטית את התמונות לספריות. אחרי שהתקנתי את Picasa וציפיתי שהיא גם באופן אוטומטי תשאב לתוכה כל תמונה שעולה , זה חא עובד ואני צריך לייבא כל פעם מחדש. בעיה נוספת היא שאת סרטוני הוידאו היא לא מייבאת. אני מניח שזה מצריך שינוי הגדרות. אודה לסיועכם.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  18. בעיקבות שגיאה כולשהי שביצעתי תוך כדי עידכונים של AVG ו-Win 10, נעלמו כול התיקייות והקבצים של וורד 2016, למעט אלה שמאוחסנים בסיפריית "מיסמכים". כול ניסיונותי לאתר אותם נכשלו. זקוק לעזרה דחופה בתודה מראש. כרמל

19. חייברה , היה לי אקס פי מותקן , והלך המחשב. אוקיי , אמרתי לעצמי אין לי כוח שוב לאקספי (למרות שנורא אהבתי אותו הוא עשה מדיי פעם בעיות ש2000 לא עושה לי). האופצייה שהשתמשתי בה מלא ב XP היה Auto Hide Inactive Icons On Tray Bar יענו , כשלא משתמשים באיזה תוכנה שעובדת ברקע ומופיעה ב System Tray , אקספי היה פשוט מעלים אותה (למשל תוכנה כמו Kazaa שרצה ברקע ...) יש איזו תוכנה שעושה אותו דבר ב 2000? אני נואש , נמאס לי מ SYSTEM TRAY גדול . תודה =)

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  20. המהירות הקודמת היתה מגה וחצי ומהירות ההורדה בביטורנט (ABC) היתה 187 הורדה ו 10 העלאה. יש צורך לשנות למשהו אחר?

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  21. אני מעוניין להתקין את התוכנה הזו ואני רוצה לדעת העם אני יוכל לקלוט תחנות בארץ ?

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  22. אני לא מתכוון להכינס .. וה לעשות עדפות גובהה ממש לאמץ את המחשב בתוכנה הזאת יש לי מספיק זיכרון בשביל זה .

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  23. אייסקיו פלוס עובד רק עם אייסקיו a העם יש משהו לאייסקיו b ?! ??? ???

• 2 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.