עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yamanman26,

שלום, אני כרגע עובד על מחשב של חבר שמתלונן על "העגלה" כדבריו... memory - 1g cpu 2.7ghz לדעתי בשביל מחשב ביתי ולא לגיימרים מספיק בהחלט... ניקתי כל מני מזיקים במחשב ... ונראה שמשתפר אבל, שמתי לב שהמאוורר של המעבד קצת איטי אז הורדתי את את speedfun שמראה מתחי 3v 5v תקינים אך במקום 12v היא מראה 3.4v יכול להיות שיש משהו שמעמיס ומפיל את המתח או שלהחליף ספק וזהו ?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה נשבר לי מהMEDIA PLAYER של WIN VISTA והחלטתי שאני יוצא במסע אל עבר הלא נודע, אל עבר נגן מדיה חדש למחשב. אני מחפש נגן מדיה שמסוגל להריץ סרטונים בפורמטים שונים, ללא צורך בהתקנת חבילות מקודדים וחרטאות בסגנון, שבאמת שאין לי סבלנות אליהם. ממתין להמליצות

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by alexta-z,

האם יש תוכנה שיכולה לקחת שיר מוכן , ועליו להוסיף משהו שאני הקלטתי (למשל הקלטתי קטע אם המיקרופון ואני רוצה שבמקום המילים של הזמר יהיו המילים שלי !) האם יש תוכנה כזאת ? , וגם אם אפשר שתוכנה זו גם תוכל לגזור חלק משיר קיים ולהעביר אותו לשיר אחר ?!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Lethal_Acid,

שלום רב! אני צריך תוכנה כידי להקטין גודל של תמונות מ מגה ומשהו ל חצי מגה ואף פחות. אני יודע שזה יפגע באיכותן אבל בכל זאת אני צריך תוכנה כזאת. תודה מראש L.A

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by coben,

בימים האחרונים כל שינוי שאני עושה בסימניות "מתאפס" לאחר הפעלה מחדש של FIREFOX. מה הפתרון ?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  6. בקיצור, המטרה היא לעצב מחדש \ לצבוע \ Whatever מכונית של סקיון (חברה בת של טויוטה). הפרס הוא לא פחות מכ-15K$ (ערך המכונית), ויהיה רק זוכה אחד. אפשר להגיש כמה מכוניות שרוצים, כמה פעמים שרוצים. אל תתביישו! כל הפרטים נמצאים פה: http://news.deviantart.com/article/28901/ עבודות שהוגשו עד עתה: http://browse.deviantart.com/projects/contests/2007/scion/ תהנו!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Green,

שלום אני חושב להתחיל לעבוד עם פוטושופ ואני יודע שהתוכנה לא פשוטה בכלל רציתי לדעת אם יש פורום מיוחד לפוטושופ אבל באמת רציני ומקצועי וישראלי (בעברית) תודה

• 3 תגובות
    • 907 צפיות
  8. אני צריך תוכנה שתמיר מקובץ אנימציה (למשל פורמט GIF) לפורמט eba מישהו מכיר ? אם אין אז גם תוכנה שממירה מGIF ל PHT תעזור לי במשהו אחר. אבל הכי חשוב החלק הראשון, המעבר (ההמרה) מ gif ל eba. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  9. Started by shlomi_x,

היי, איך ניתן לראות סרט DVD ב media Player? כשאני מפעיל את הסרט הוא מבקש DVD Decoder. האם ניתן להוריד בחינם היכן שהוא? תודה שלומי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מה אתם אומרים? :s05:

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  11. ההודעה התחילה לקפוץ מלפני שבועיים... הורדתי כל תוכנה אפשרית של אנטי ספיווארים וכל הדברים האלה.. (מצטער אני כנראה די בור בכל העסק...) ואני לא מסוגל להעלים אותה... הסריקה של התוכנות גם לא מוצאות שום דבר ואומרות שהכל תקין... בין היתר.. לא יודע אם בגלל זה או בגלל משהו אחר שגם כנראה יושב לי על המחשב מהירות הגלישה איטית יותר ממה שהיתה... תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  12. אני מחפס תוכנה שתתנתק מהרשת בזמן שקבעתי (6 בבוקר שהתעריפים עולים) או לחילופין תכבה את המחשבבשעה קבועה

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  13. ועכשיו כשאני מכניס משהו בשדה של הכתובת מתבצע חיפש ב Google ולא ב: I FEEL LUCKY של Google. אני רוצה להוסיף Bookmark ל I Fell Lucky של Google עם Key word כל שבכל פעם שאני אכתוב בשדב הכתובת את ה Keyword+ מילה אני אקבל אוטומטית את התוצאה הראשונה של I fell locky. מה "הקוד" (Location) שאני צריך להוסיך בשביל ה Bookmark הזה...

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by @guitarsuite@,

ערב טוב חברים! התקנתי את התוכנה הזאת בכדי לצפות בטלוויזיה וכשאני מפעיל אותה היא נותנת לי הערת שגיאה "cannot detected device, please check hardware or re-install driver" עכשיו: הסרתי את הדריוור התקנתי מחדש שוב ושוש וזה עדיין לא עובד...מה עושים...יש הצעות? ???

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  15. חברה נכון לעכשיו יש לי מחשב ממש חלש שלא מאפשר לי לשחק במשחקים פשוטים כמו GTA בלי לאגים. יש לי עכשיו IntelPentium4 1.7 GeForce 5500FX שהביאו לי 128 RAM אני משתמש בווינדוס XP והוא לוקח לי הרבה זכרון יחסית למחשב שלי. אז רציתי שיהיה לי על אותו ה HD שני Window's אחד למשחקים , ואחד לגלישה ולתוכנות חלשות... וכדי להתקין את Windows 98 אני צריך שסוג הכונן יהיה FAT32 אבל הוא NTFS... אז רציתי לדעת אם אפשר לעשות שכונן D יהיה FAT32 וכונן C יהיה NTFS ובכל כונן יהיה WINDOWS שונה... אם זה אפשרי ומישהוא יכול להסביר לי איך אני עושה את זה (ושכל הדברים ב C ישמרו) אודה לו מאד :} יש לי לוח אם שלא מאפשר להוסיף זכרון ולכן אני תקוע אם המחשב הזה עד החופש הגדול (עד שאני ילך לעבוד) תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  16. יש לי סרטון שהורדתי מיוטוב באמצעות הFast Video Downloader, שזה פלאג אין חמוד של פיירפוקס, אז יש שם קטע מוסיקה שאני רוצה להוציא ממנו ולהפוך אותו לקובץ MP3, מישהו מכיר תוכנה לזה? אגב, הקובץ שהורדתי מיוטוב הוא בפורמט flv עכשיו, תודה מראש לכולם =]

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce 9800 GT וכן מערכת הפעלה חלונות 7. החל מגרסה 300, הדרייבר של כרטיס התצוגה איננו כולל את תוכנת nView, אשר משתמשת אותי לשינוי הרזולוצייה של המסך כתחליף לאופצייה המסורבלת יותר המובנת במערכת ההפעלה. בדרייברים לחלונות XP, התוכנה nView עדיין קיימת. למה Nvidia, הסירו את nView מהדרייברים שלהם לחלונות 7? (הגרסה שלי היא כרגע 306.23)

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  18. Started by pC gUy,

from where i can download net framework 2.0?

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  19. Started by yotamoo,

בעיה קצת מוזרה... היה לי צורב DVD ישן של LG שעשה המון בעיות. באיזשהו שלב הוא פשוט נעלם מהתצוגה ב"מחשב שלי" ולא הגיב כשהכנסתי דיסקים. יש לציין שתוכנות כמו EVEREST וכן הביוס זיהו אותו בלי בעיה. החלטתי שבכל מקרה הגיע הזמן להחליף צורב, קניתי חדש ו.... אותה בעיה יש לציין שהצורב מחובר ב-IDE רגיל לבד (MASTER). מלבדו אין עוד חיבור IDE, כך שיכול להיות שהחיבור דפוק (החלפתי כבל) אבל אם כך מדוע המחשב מזהה את הצורב? אשמח לתשובות, אני די חסר אונים. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  20. Started by טאז,

שלום, כאשר אני מנסה להתקין אוטוקד 2009 על windows 7 מופיעה לי שגיאה שאי אפשר להתקין את המוצר על מערכת ההפעלה הנוכחית.(תרגום מאנגלית) אשמח לקבל עזרה בנושא בתודה טאז

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  21. שלום אני מקבל משוב ממספר מקורות ב EMAIL בהתחלה חשבתי שזה סתם משהו רוצה רוצה להשתלט על המחשב שלי זה נורא מלחיץ אותי ..... דוגמאות להודעות והמקורות שלהן ... מקורות כרגע (שקיבלתי אחד משני ההודעות) : serv@fcradio.net serv@elamex.com dan adams [dan_tughx@logoluso.com] Susan martin [susan.martin@telcan.com] sandra [gonzalez_1998@fcradio.net] sandra [sandra.hernandez@niet.com] סוגי "התיקון" שהם מצעים (אחרי פריסת השמות בלבד ..מקובץ דחוס ): data.elm.pif ..readme.log.cmd Update-KB1437-x86.exe משהו נתקל בתופעה זהה אני שמח שישתף אותי .....

• 3 תגובות
    • 945 צפיות
  22. Started by yuuu,

האם ערכת MUI עברית של XP מתאימה לMCE? תודה רבה לעונים .

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by My_Name,

ההתקנה עצמה מתנהלת כרגיל, רק בסוף ההתקנה (בשלב: "Registering program identifiers). הנה השגיאה המדויקת: Error 1402. Could not open key: unknown\mscomctl2.animation.2\CLSID. Verify that bla bla lba . . . אחרי אישור, ההתקנה עושה Rollback. כנראה שזה בעיה כלשהי בהרשאות של ה-Regisrty. ניסיתי פתרונות שונים שהציעו בגוגל שום דבר לא עזר. אולי למישהו יש איזה הברקה ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  24. Started by tzahi16,

לצוות הפורום שלום ! היכן אני יכול להוריד בצור מסודרת את כל הדרייבים של הצ'יפסטים של אינטל ?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  25. שלום לכם אנשי פורום יקרים!! יש לי בעיה ואני מבקש ממכם שתייעצו לי על תוכנה שתפתור לי אותה: יש לי קבצי גיבוי בגודל של 1.5 ג'יגה אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לחלק את הקבצים האלה לשלושה חלקים ולצרוב אותם, ואחר כך לאחד אותם תחת דוס, חשוב לי שזה יתאפשר תחת דוס. מכיוון שבמקרה הצורך אני אעלה את המחשב מדיסקט ואעבוד תחת דוס כדי לשחזר את הגיבויים! תודה רבה מראש על כל ניסיון לעזור!!!

• 3 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.