תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום אולי מישהו מכיר תוכנה שמראה את כמות המתח/הספק שכל המחשב מנצל יחד מתוך הספק?
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
-
ספקי אינטרנט מציעים ללקוחותיהם שרות Safe-net. הן מציינות , שתקשורת אינטרנט של מנויי Sefe-net עוברת דרך שרת נפרד. האם Sefe-net אפקטיבי נגד וירוסים, רוגולות וטרוינים ? איזה הגנה מספק Sefe-net ? או שזה עוד דרך להוציא כסף?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד DELL M65 PRECISION, התקנתי DRIVER של עכבר של MICROSOFT ולאחר ההתקנה העכבר החיצוני שהתקנתי את ה-DRIVER שלו עובד תקין, אף שאני שולך אותו (את המחבר) ורוצה לעבוד עם ה STICK POINT שמובנה בתוך המחשב הנניד פתאום ה-STICK POINT מזיז את הסמן למעלה ומטה בלבד ללא תזוזה הצידה, הורדתי את ההתקנה והתקנתי מחדש וזה עדיין לא עובד, כמו כן אין התנגשויות כאשר העכבר החיצוני וה-STICK POINT כמו כן ה-TOUCH PAD שישנו ב-LAPTOP עובד נורמלי ומזיז את הסמן כמו שצריך. הבעייה היא רק ב- STICK POINT למישהו יש רעיון, פעם אחרונה שזה קרה התקנתי את WINDOWS XP מחדש ואז זה הסתדר, אבל לא נראה לי שזה הפיתרון. תודה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מישהו מכיר אי מיול שזז כמו שצריך בויסטה ? התקנתי את הגירסא החדשה והיא לא זזה בשיט. הייתה לי בXP הגירסא היחסית ישנה של turbo emule שעברה מצויין אבל אני לא מוצא מאיפה להוריד אותה. מישהו יודע מאיפה ניתן להוריד אותה ? או גיסרא אחרת שעובדת נורמלי בויסטה ? או לגרום לגרסא החדשה לזוז ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קובץ msi. שאני מעוניין לחלץ מממנו את הקבצים אך איני מצליח. אשמח לקבל סיוע בעניין.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
השתמשתי בעידכון של ASUS הורדתי ת'עידכון לביוס 2205 שקודם היה לי 1407 התקנתי ידנית דרך התוכנה עשיתי ריסט, וזה שינה לי ל3 ג'יגה וקודם היה 4 גי'גה איך משנים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אבל לא התוכנה vob sub כי לא הבנתי איך להשתמש בה... תודה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בפעם הראשונה ש-NOD32 פיספס הייתי צריך להשקיע כמה שעות טובות לנקות ידנית אינפקציה. והפעם...בדיקה אקראית לחלוטין של קובץ "חשוד" שוב מראה ש-NOD32 לא היה תופס את העוין (לו? הייתי מריץ אותו) ומדביק אותי במשהו מאוד מאוד לא נעים ונראה לי גם די מתוחכם! הסיפור התחיל באימייל שקיבלתי לפני כמה שעות. אני כמעט לא מקבל ספאם כי מנגנון brightmail של ספק האינטרנט שלי מנקה לי זבל יותר טוב אפילו מג'ימייל (שגם יש לי, ומדי יומיים-שלושה מעלים דברים חשובים אל תיבת ה-Spam - כלומר זיהוי לא נכון - לדוגמא היום הוא זיהה אימייל מ-SpamCop בתור Spam...דההה) זה האימייל הזדוני שקיבלתי... כמו שאתם רואים, אימייל בספרדית. זיהיתי מיד את ה-passcode key בתמונה כמו שיש לי עבור PayPal+eBay (מחייב אותי להכני…
-
- 35 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
הסרט המדובר, הוא WMV והאדיו שלו הוא WMA 9.2 אני לא מעוניין בהמרות, כי האיכות שלו גם ככה לא משהו, פשוט רוצה "להוציא" אותו מהסרט. תודה
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
האם קיימות כאלו תוכנת שבודקות לדוגמא את המעבד כץמסך וכו'.. כמו שMEMTEST בודק את הזיכרון? אם כן מה הן?
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום יש לי פרמייר 1.5 וכעת יש לי אפקטים של hollywood fx האם אתם מכירים אלו עוד אפקטים אני יכול להוסיף לתוכנה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול האם אתם יודעים עם איזה תוכנה אני יכול להשתמש במקום התוכנה של ulead cool3d? תודה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
כמו מציג התמונות והפקסים של XP. תוכנה קלה שמציגה תמונות אוטומטית. יש דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש תוכנת שעון מעורר למחשב כדי שאני יכוון את השעון במחשב כדי להתעורר.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקנתי אתמול אופרה, ןחש לי בעיות עם אתרים כמו טורק שהתפריטים נמצאים באמצע המסך או בYNET שאני מגלגל ופתאום מופיע מלבן לבן ומעצבן איך אני מסדר את זה? :'( [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך צורבים דיסק mp3 פתוח כשאני יוכל למחוק ולהוסיף שירים כשאני רוצה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אותי ל google.com איך אני משנה שיביר אותי ל google.co.il ? תודה מראש עמי
-
- 3 תגובות
- 461 צפיות
-
-
netex זו תוכנת מנוע חיפוש מובנה בדפדפן. אילו יתרונות וחסרונות יש לתוכנה ?
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי משתמש מוגבל ולא ניתן לעשות הרבא דברים בגלל שהמישתמש מוגבל אני רוצה סך הכול לאפס דפדפן שלא היה את כל הסיסמאות ושמות המישתמשים שנכנסים לאינטרנט מה אני צריך לעשות תגידו לי באיזו דרך ?
-
- 2 תגובות
- 454 צפיות
-
-
יש לי משתמש מוגבל ולא ניתן לעשות הרבא דברים בגלל שהמישתמש מוגבל אני רוצה סך הכול לאפס דפדפן שלא היה את כל הסיסמאות ושמות המישתמשים שנכנסים לאינטרנט מה אני צריך לעשות תגידו לי באיזו דרך ?
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
יש תוכנה מסויימת שיכולה להגביר את העוצמה של שירים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, יש לי שאלה. ההארד דיסק שלי נמצא במצב נוראי מבחינת כמות הפרגמנטישון(מילה בעברית תתקבל בברכה) והרצת הדי-פרגמנטר הבא עם הWin XP Pro הינה ללא הועיל, ומתקנת רק אחוז מזערי של הבעיות. לפני בערך חצי שנה הורדתי את תוכנת הדי-פרגמנטר DiskKeeper לtrial, לא בדיוק יצא לי להשתמש בתוכנה, פשוט המליצו לי עליה. מאז אני מקבל כל בערך חודש אימייל מדיסקקיפר שיצאה גירסא חדשה לתוכנה(2007) ושכדאי לי להוריד אותה בלה בלה. אמרתי לעצמי, למה לא. הורדתי, פתחתי וישר קפצה לי הודעה שהTrial שלי נגמר... הא? הטרייל הקודם נגמר, לפני חצי שנה כבר - הטרייל הזה טרי מהרשת! מה נסגר? אז השאלה שלי היא - איך לעזאזל "הם יודעים"? זה משהו ברג'יסטרי? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
עד היום השתמשתי ב-TMPGEnc DVD Author 3 with DivX Authoring ועכשיו שיש מעבד חביב ומערכת הפעלה 64 הגיע הזמן להנות מהמעבד. מה מומלץ שידע לנצל את ה-64bit ואת 4 הליבות כמו שצריך?
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
התערבתי עם חבר שאפשר להכנס לו למחשב גם בלי טרוין וכו..(אמרו לי שזה אפשרי ואין לי מושג איך..לא שאני יודע גם עם טרוין אבל שיהיה חח) אני רוצה להוכיח לו שזה אפשרי על ידי כך שאצור לו מסמך טקסט חדש על שולחן העבודה שכתוב שם "הנה רואה שזה אפשרי? " או משהו בסגנון.. ושאוכל לראות את המסך שלו והקבצים שלו שאגיד לו "הנה יש לך אתזה אתזה ואתזה.." "עכשיו אתה מטייל בחלון זה זה וזה.. זה אפשרי? איך אני עושה אתזה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 468 צפיות
-