תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש תוכנה לעריכת וידאו כל המלצה תתקבל בברכה. משתמשי Adobe Premiere חוות דעת בבקשה, תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיה היא שהאי סי קיו פשוט נתקע בזמן שהוא נטען....הדבר יפתר אם אני ימחוק את האי סי קיו ויתקין אותו מחדש... יש פה תמונה של מה שבא אחרי שנתקע האי סי קיו...משהו בבקשה שיכול לעזור לי? אגב שאני מנסה לפתוח את האי סי קיו לייט הוא עובד בסדר..... אבל הוא לא מצליח להתחבר בUIN שלי..... אם אני יתקין מחדש אי סי קיו אז הבעיה תפתר גם באי סי קיו לייט....בקיצור בלאגן!!! אני מקווה שמהתמונה תבינו משהו
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש אפשרות לעדכן את המועדפים של פיירפוקס שיהיו בדיוק כמו באקספלורר? סנכרון כלשהו? אני מעוניין שבשניהם יהיו לי את אותם המועדפים. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
האם יש אפשרות שעל מחשב אחד יעבדו 2 אנשים בו זמנית ? הכוונה 2 מקלדות ו-2 עכברים ו-2 מסכים ?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יכול להמליץ על תוכנה נגד ספאמים? העדפה לתוכנה חינמית. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש כל מיני תוכנות שעושות לו ניקוי. אבל מאמרים שמסבירים איך להפוך את מערכת ההפעלה למהירה יותר מפנים לכל מיני תוכנות בסוג הזה, השאלה האם התוכנות האלה בהכרח רק מנקות או שגם שותלות משהו לא רצוי? יש המלצה לכלי מהיר לניקוי הרגיסטרי?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 2 שאלות 1. האם אפשר לבטל באיזה צורה את דו"'ח השגיאה של ווינדוס שקובץ שתוכנות קורסות (הדו"ח שששואל אותך אם לשלוח את הודעת השגיאה למייקרוסופט) 2. אני זוכר שפעם היה איזה משהו ברג'יסטרי נראה לי בשביל להעיף תמסנג'ר שבא עם הווינדוס מהמחשב אפשר בבקשה?... תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתר בו אפשר להוריד קודאקים codac....?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך ראדיאון 9600XT ואני לא מצליח להתקין את הדרייברים אליו כאילו אני מוריד דרייבר מהאתר של ראדיאון ואני מתקין אותו הוא אומר שסיים ואז אחריי שהוא עושה ריסטרט למחשב הוא נכנס למחשב אבל במצב של 4BIT ורזולוציה של 480 * משהו שאני כבר ל זוכר נירא לי 640 לא בטוח חחח ושאני לשנות לביט יותר גבוה ורזולוציה יותר גבוה הוא אף פעם לא מצליח תמיד חוזר ל 4 ביט והרזולוציה הנמוכה אבל בערך כ לפני חצי שנה אולי קצר יותר אני הצלחתי ועכשיו כבר לא מה לעשות... היתי מתקין מהדיסק אבל הוןא נאבד לי
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לפני שבוע החלפתי את המחשב הנייח שלי במחשב נייד. במחשב החדש יש רק שתי כניסות לכרטיס הקול - רמקולים ומיקרופון, לי יש מערכת של 5.1. כרגע אני משתמש באפשרות המטריקס במערכת אבל היא עובדת רק על הרמקולים הקדמיים הסנטר והסאב. בכרטיס קול הקודם שלי הייתה לי אפשרות לבחור את היעוד של הכניסה - רמקולים ומה המיקום שלהם או מיקרופון. נכון לעכשיו לא מצאתי דרך להשתמש בחיבור הנוסף בכרטיס הקול ככניסה נוספת לרמקולים, השאלה שלי היא אם יש לי דרך לשנות את היעוד שלה? המחשב הגיע עם realtek hd audio manager כמנהל התקני הסאונד.
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שאלה קלה בווינראר עיברית אני מנסה לדחוס קובץ ורציתי לדעת איזה פרמטרים עלי לסמן בכדי לקבל את הדחיסה הכי טובה בכדי לקבל קובץ כמה שיותר קטן?
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
היי אני סטודנט לתקשורת חזותית והייתי רוצה להתעסק בפוסטפרודקשן וברודקאסט אני מכיר קצת אפטר אפקטס והייתי רוצה להתחיל ללמוד 3D בכדי לייצור רקעים וכל מיני אובייקטים תלת מימדים שישתלבו בווידאו חיי. מה עדיף ללמוד מאייה או 3DMAX. איפה אפשר ללמוד את התוכנות וטכניקות מהבסיסי ביותר עד להתמקצע?(עדיף בווידאו באינטרנט סגנון LYNDA) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר את המקסטון שלי כברירת מחדל! אז נכנסתי לאקספלורר ושם הורדתי את הוי מהנסיון של אקספלורר לבדוק אם הוא דיפולטהעניין הוא שכל לינק שנשלח לי נפתח אוטומטית באקספלורר מה שלא רציתי כל כך שיקרה! יש איזה קומבינה להעביר את העל למקסטון! דרך אגב מי שלא ניסה את מקסטון אז הגיע הזמן ממש מעולה!
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל וזה מראה לי SHAZAM TO PC אבל אני לא מוצא את הלינק המתאים להורדה. למי שלא יודע זאת תוכנה שיש באייפון שמשמיעים לה שיר והיא מגלה מי שם הזמר ומה שם השיר
-
- 3 תגובות
- 12.5k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין אנטי וירוס או שיש אנטי וירוסים שמתאימים לווינדוס 10
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
כל לינק עם ג'אבה סקריפט לא נכנס לי פתאום (עד לפני שבועיים הבעיה לא היתה), איך לתקן את הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום - אבא שלי הוא צלם ורוצה ליצור סרטון מכ-1000 תמונות סטילס, חשוב שתוכל להציג אותם במהירות של כ20-25 פריים בשניה באיזו תוכנה אני יכול להשתמש כדי לעשות את זה? רצוי שתהיה חינמית.. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי מכשיר של נוקיה (3120 ו 6100). אני רוצה להעביר קבצים מהנוקיה למחשב, אבל השליחה תמיד נכשלת כשהיה ווינדוס XP הכל היה בסדר, מאז שהתקנתי את ווינדוס 7 זה התחיל לעשות בעיות אני מסמן את כל התמונות שאני רוצה להעביר, ומנסה לעשות העברה דרך בלוטות'. זה יעביר תמונה או שתיים, ואז יגיד שהשליחה נכשלה אני חושב שזה בגלל הממשק בלוטות' הדפוק של ווינדוס 7 יש איזו תוכנה חלופית?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מצלמה שאני מחבר אותה למחשב עם כרטיס USB מדמה לכרטיס עריכה. קוראים לו ezmaker. עכשיו אני פשוט רוצה להקליט סרט מאנלוג (VHS) למחשב. הכל מחובר מצויין, ואפשר לראות גם תמונה וגם קול. עכשיו השאלה שלי היא, איך אפשר לעשות שהתמונה תיהיה חלקה ובלי קשקושים? וגם באיזה רזולוציה הכי מומלץ להקליט? התמונה יוצאת לי משהו בסגנון הזה: כאמור, אני משתמש בתוכנת VirtualDub. תודה רבה לכולם !
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון שאני גולש בכרום אני מקבל התראה מהאנטי וירוס ואין לי מושג למה ,מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מקווה שזה המקום בזמן האחרון התחילו לי גמגומים כאשר אני צופה בקטעי וידאו ברשת youtube וכד התקנתי מחדש wmp וflash player לא עוזר יש לי eset אנטיוירוס ו פיירוול והמחשב בן חצי שנה יש למישו פתרון תודות למשיבים
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש מספר אתרים שאני משתמש בהם והתוסף הזה כל הזמן חוסם את הFLASH מהם. מה שיוצר בעיה מאחר ורוב האתר בנוי בעזרתו. כרגע (עד לפיתרון מכם) אני צריך להשתמש בIE
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-