עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הביטורנט שלי מסריח בקושי מוריד (הוא מוריד רק תוכנות לא מישחקים).. אז תמליצו לי על אחד כי ניסיתי איזה 10!!! עם זה לא חוקי תישלחו לי בפרטי! תודה..

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  2. Started by D-M-X,

כמה שיותר נוח עד עכשיו השתמשתי בMUSICMATCH JUKEBOX אבל היא התחילה לעשות בעיות

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  3. תודה רבה

4. Started by Moty_p,

שלום אנשים, בעבר הייתי משתמש בגואסט (בעזרת דיסקט) פלופי 1.44 כדי ליצור גיבוי לדיסק קשיח (מדיסק לדיסק) היום אני רוצה ליצור קובץ איימג' כדי לגבות את כל הדיסק הקשיח שלי (ואיתו כל הקבצים ומערכת ההפעלה) באיזה תוכנה כדי להשתמש? האם התוכנה מתאימה לכל הדיסקים הקשיחים או שאני צריך גירסאות מיוחדות לסוגים השונים כמו WD ו MAXTRO? תודה לעונים :-)

• 11 תגובות
    • 8.1k צפיות
  5. Started by Stanly,

יש לי בעיה בצפיה באתר החדש של קשת, משום מה כל מה שאני רוצה ב"דוח היומי" זה רק מה שבתמונה, מישהו יודע איזה דרייבר אני צריך להתקין או מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  6. Started by שאול_שאולזון,

אהלן חבר'ה משום מה השתנה לי הפונט של UTF-8 (unicode) באקספלורר ..... מישהו יודע איך אני יכול לשנות אותו בחזרה ל- arial ? תודה מראש !

7. Started by arik100,

שלום , אני מנסה להסיר את התוכנה הנ"ל , וזה לא נותן לי , זה פשוט אומר שקובץ מסויים תחת PROGRAMDATA/ESET הוא בשימוש ואינו יכול להימחק ניסיתי להריץ מצב בטוח , אי אפשר להסיר דרך מצב בטוח אני משתמש בWIN 7 ULTIMATE למישהו יש רעיונות? ניסיתי דרך האתר , זה אומר להסיר דרך START-ESET-REMOVE , גם לא עובד

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by tomystein,

התקנתי את האופיס החדש ולצערי, אני לא מצליח לראות לוח שנה עם הימים בעברית (ראשון שני שלישי וכו'..) עד היום באופיס הישנים לא הייתה עם זה בעיה אבל עם הגרסה של 2007 אני לא מצליח ואשמח לקבל את עזרתכם בעניין. אם למישהו יש פתרון ויכול להדריך אותי או להראות לפחות תצלום מסך שזה קיים, אודה לו מאוד! תודה מראש טומי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by garaion,

הורדתי שתי סרטים מהרשת אחד מקודד בDIVX ואחד מקודד בXVID ובשניהם התמונה נראת אך הקול לא פועל. יש לי את הcodec האחרונים של שניהם ה5.0.2 והXviD-08082002-1. למישהו יש במקרה רעיון איך להפעיל את הקול בשני הסרטים? (בכל שאר הסרטים שיש לי הקול פועל מצויין). נ.ב - אני כמובן מדבר על סרטים חופשיים ברשת ללא זכויות יוצרים(Home Made).

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by neogod,

ZA התחיל לעשות בעיות בזמן האחרון ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש אך לאחר ההתקנה מחדש הוא חוזר להגדור שהיו לפני ההסרה. כיצד אני יכול להסיר אותו מבלי שישמרו לי ההגדרות? איפה נמצאים הקבצים שהוא הוא שומר את ההגדרות, לא הצלחתי למצוא אותם!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מישהו מכיר תוכנה שקוראת נתונים על החיבור לאינטרנט?? כמה רוחב פס מנוצל ברגע זה (העלאה והורדה); כמה GIGA עוברים דרך המחשב שלי בשבוע (העלאה והורדת); איזה תוכנות מנצלות את הרוחב פס (העלאה והורדה); מה הרוחב פס המקסימלי שלי הנוכחי וכד'

12. Started by Domovoi,

היי אני מחפש directshow codec תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by valleyzz,

עולה לי השגיאה הזאת שאני מנסה להפעיל משחק ( Watch Dogs ). כבר כמה ימים שאני מנסה כל מיני מדריכים באינטרנט מוריד תוכנות מוחק/מתקין דברים ושום דבר לא מצליח איך אני פותר את זה ? *המערכת הפעלה שלי היא: windows 7 64 bit תודה

• 1 תגובה
    • 4.9k צפיות
  14. Started by MMi,

אני רוצה לדעת איך ניתן לחסום פורטים שלא דרך תוכנה או הראוטר. אפרט, אם חוסמים דרך תוכנה אז ברגע עליית המחשב רואים שתוכנה רצה ברקע. לגבי הראוטר זה פחות או יותר אותו סיפור - ניתן לזהות בקלות שפורט חסום. האם יש עוד דרך לחסום פורטים? תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ccc,

משום מה הם עשו את הכל מסובך באופיס הזה, כאילו בכוונה ממש.. ב אקספרס OUTLOOK שיניתי את ה STORE FOLDER בשנייה, אבל פה הסתבכתי כבר.. מישהו יודע איך ?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  16. Started by maorshabo,

יש לי דיסק קשיח 80 ג'יגה ומותקן עליו ווינדוס 7 ועכשיו קניתי דיסק קשיח חדש 320 ג'יגה ואני רוצה לעשות ghost מהכונן 80 ג'יגה לדיסק קשיח החדש איך אני עושה את זה?!

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by avihalima,

שלום לאחר הגדרת web interface איך אפשר להתחבר מרחוק (אם אפשר את הסינטקס "http://IP:56667") אשמח לקבל עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  18. שלום התקנתי מצלמת אינטרנט עם הדרייבר , אבל הבעיה שאחרי אתחול לוקח כ-2 דקות עד שהאייקונים עולים ז"א שהמסך תקוע בתמונה של העננים וכעבור 2 דקות כל האייקונים עולים , לפני התקנת המצלמה המחשב עלה בטיל , זה מחשב חדש . מדובר על חלונות XP PRO 4 ג'יגה זיכרון מה אפשר לעשות ? תודה

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  19. שלום לי ולאח שלי יש רשת עם כבל רשת מוצלב עכשיו אני התקנתי את KASPERSKY ANTI-HACKER והוא עם הגדרות הראשוניות שלו והוא חוסם את אח שלי הוא לא מצליח לגלוש באנטרנט אך אני יכול לסדר את זה כדי שהוא יוכל לגלוש

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  20. Started by RonCohen,

יש דבר כזה אימולטור לXBOX360?? :s05:

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by most,

שלום הורדתי סרט ב avi ושום תוכנה לא יכולה לפצל אותו אני מקבל הערה שהקובץ קודד בפורמט ODML (כנראה פורמט מיוחד) מכירים תוכנה שתעזור לי? או אולי עיצה אחרת

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  22. Started by B0o!,

שלום! יש לי בעיה עם המירק שלי. עד היום הכל עבד חלק, התחברתי למירק, דיברתי, עשיתי AUTH וכו' בלי בעיות. לפני כמה ימים החלטתי להתקין את ה-NoNameScript, ההתקנה עברה חלק, אבל כאשר פתחתי את המירק וניסיתי להתחבר לא הצלחתי! חשבתי אולי זה הסקריפט, אז הסרתי אותו וניסיתי לחזור למירק הרגיל שלי אבל זה כתב לי את אותה הודעה בדיוק!!!! נסיתי גם את הסקריפט 953 וזה גם עשה את אותה הבעיה!@#%#@ [ הנה התמונה של מה שזה כותב לי: http://img149.imageshack.us/img149/2413/mircprob4ts.png ] את ההגדרות עשיתי ככה: רשמתי אימייל, שם, ניק... ובסרבר QakeNet: Random Server...... מה אני עושה?? ואני מעדיף שאני אוכל להיות עםהNNS...

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  23. Started by duk4u,

אשמח לתגובות.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  24. זוהי תוכנת התקשרות לחו"ל דרך המחשב. אתר הבית:http://www.e-phone.co.il/main.html התעריפים שלהם מאוד זולים!!! אבל מחיר המינמום שחייבים לשלם הוא 25 $ אני מעונין להתקשר לארה"ב דרכם. אשמח לקבל תגובות או המלצות אחרות... ;D תודה מראש משה

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by eliil1,

בGPU ACCELERATION לא כתוב כלום.. כאילו אין כרטיס בכלל מה אני עושה? תודה.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.