תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע כיצד ניתן להסיר לחלוטין את windows media player ?
-
- 11 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם התלבש לי טולבר בשם ZTOOLBAR על האקספלורר. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום. ADAWARE ו- SPYBOOT לא מוצאים כלום. הוא לא נותן לי לרשום כלום ב- ADRESS BAR והוא משנה לי את אתר הבית כול הזמן. יש על המחשב WIN 98 ואקספלורר 5.5 ... ולפני שתגידו לי לשנות ל-XP אני חייב שיהיה במערכת ההפעלה DOS. יש עצה למישהוא כי זה ממש מתסכל...
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם! מכירים את המקום הזה בווינדווס איפה שיש מלא אייקונים של תוכנות שמתקינים...ליד השעון. (אייקון אחד שבטח לכולכם יש זה האנטי וירוס..) אז יש לי Win XP Pro והתקנתי איזו תוכנה אחת שכאשר מפעילים אותה אז מופיע האייקון שלה במקום הנ"ל (כאשר פותחים אותה האייקון נעלם אך כשסוגרים אותה האייקון חוזר למטה..כי התוכנה עדיין רצה). אני רוצה שהתוכנה תרוץ אך ללא האייקון הזה למטה.. אפשרי? 10x
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי תוכנת אנטי-וירוס חדשה ( Avast ) כעת ברצוני להסיר את הקודמת ( שלא מופיעה בהוספה/הסרת תוכניות של לוח הבקרה גם אין Unnistall) מה עליי לעשות ? התוכנה היא של Symantec
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להסיר את האפשרות הזאת בגלל כפל של שירים בגלל האיפון כי הוא קורא את השירים מהתיקייה הנל ואני רוצה למחוק אותה.. מישו יודע איךך..? תודה..
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום רב, נתקלת בהודעה שמבקשת כי אליכם להתקין את התוכנה solutioncenter שימו לב זהו וירוס... הדרך היחידה להסירו היא דרך תוכנת ה-Windows Installer CleanUp אשר ניתן להורידה בקישור הבא
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי. מתברר שהגאונים ממיקרוסופט ומATI גרמו לתקלה בעדכון האחרון שעושה לי BSOD. מישהו יכול בבקשה להסביר לי את הדרך היעילה והנכונה ביותר להסרת הדרייברים של כרטיס מסך ATI ולהתקינם מחדש? בפעם שעברה שרציתי לעשות את זה קצת הסתבכתי, וזה לא הסיר לי אותם באופן מלא. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ידוע לי על תוכנה שמסירה קבצים של ATI(דרייברים) מישהו יודע תשם
-
- 4 תגובות
- 476 צפיות
-
-
זכור לי שהיתה איזה תוכנה שאכן מסירה את כל הדרייברים של הכרטיס מסך רק שכחתי את שמה מישהו מכיר???
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היתה לי פעם שורת קוד שמכניסים ל run ואז זה מוריד,עושה uninstall ל messenger ,האם למישהו יש מושג מהי??? אני מחפש דרך להסיר לחלוטין את המסנג'ר מהמחשב שלי. עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הורדתי איזה סרטון של 100mb אבל הקובץ מוגן והוא דורש שאני אתחבר לאתר שלהם כל פעם בשביל להפעיל אותו. השאלה שלי, איך אני מסיר את זה, הרי הקובץ כבר אצלי על ההרד דיסק אז למה אני צריך להתחבר לאתר שלהם האם יש איזו תוכנה שניתן, נניח לאחר הפעלה של הסרט "להעתיק" אותו ואז הוא נשאר "פתוח" ?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היום לא הייתי במחשב פתאום הנוד שלי מעלה הודעה שיש לי וירוס virut הוא מזהה את כל קבצי הEXE כוירוס? מה הכלי הכי טוב להסיר אותו באופן מלא?<הנוד32 שלי לא עושה כלום.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתסיר את השמע מהמוזיקה ותשאיר רק את קולו של הזמר. מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה מראש. ברק. ד.א אני זוכר שהיה לזה דיון פעם עם MILK-INC אבל כתבתי מילות מפתח בחיפוש והוא לא מצא את הדיון...
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי היום חיברתי גו'יסטיק של חבר שלי למחשב והג'ויסטיק התקין את עצמו בגלל שאני לא ישתמש שוב בג'ויסטיק הזה רציתי לדעת לאיפה אני צריך להיכנס כדי להסיר את זה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד חדש והורדתי את תכנת אנטי וירוס Bullguard. בשלבי התקנת התוכנה אני מתבקשת להסיר כל אנטי ווירוס אחר או חומת אש שקיימת במחשב. האם זה אומר שעלי לבטל את חומת האש של ווינדווס? תודה
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
התקנתי בעבר dameon tools 3.46 ואז הותקן כונן אימאג' אחד. לאחר כמה חודשים התקנתי dameon tools 3.47 ואז הותקן כונן אימאג' נוסף. איך אפשר לבטל את כונן אימאג' הישן (השייך ל 3.46)??
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
הי, משהו השתבש לי כנראה עם הסינכרון של הטלפון ועכשיו כל אירוע ביומן מופיע לי פעמיים. מישהו יודע איך אפשר למחוק את הכפילויות או להסיר את כל האירועים ביומן ? האמת שזה גם הכפיל לי את אנשי הקשר ואת המטלות, אבל את אלו לפחות אני יכול למחוק ואני אשחזר אותם מהפלאפון.. * אופיס 2007 בעברית עם עדכון SP2 על WIN7 64BIT. תודה...
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי תמונה של מישהו שעל זרועו יש כתמי לידה אדומים, איך אפשר להסיר את זה בפוטושופ, ועדיין לגרום לזה להראות כמו יד אמיתית? (הCLONE BRUSH לא יעזור לי בזה). אני משתמש בגרסת הCS2, תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה שקשורה בדרייברים, ואני מקווה שזהו הפורום הנכון. כמעט כל תוכנה שמותקנת במחשב ניתנת להסרה מסודרת וכמעט מוחלטת מהמחשב בעזרת אופציה של Uninstall או הסרה דרך לוח הבקרה (Control Panel). התקנת דרייברים היא קצת שונה: הם מותקנים בתפזורת באחת מהתיקיות בתוך תיקית Windows. נוצר מצב, שבו המחשב מתמלא בקבצים, שבשלב מסוים לא חיוניים או נחוצים וסתם תופסים מקום (במידה והפסקתי את השימוש בהתקן מסוים). ישנם התקנים, אשר לא דורשים התקנת תוכנה, אלא מסתפקים בהתקנת דרייבר (מנהל התקנים) בלבד, ולכן גם אין אופציה של "הסרה מסודרת" של אותו דרייבר. השאלה שלי היא: כיצד ניתן להסיר באופן מסודר דרייברים ישנים של התקנים, אשר כבר לא פועלים במחשב?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה אזרחית טובה יש לי מנסגר 6.1 יש מספר משתמשים במסנגר שנכנסים אליו איך אני מסיר את המשתמשים האילו זאת אומרת שאני נכנס בחשבון אחר קיימים לי גם חשבונות לא רצויים ואני לא יודע איך להסיר אותם שיהיו רק משתמשים רלוונטים בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שמעתי שסימנטק הוציאה כלי להסרת התוכנה,חיפשתי באתר שלהם את הכלי ולא מצאתי,מישהו יכול להביא לי הורדה? נ.ב:האם הכלי יסיר את נורטון ב-100% כולל את העידכונים והקבצים הנותרים מכונן C?
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
לבת דודה שלי יש את "norton antivirus corporate edition" ושאני רוצה להסיר אותו הוא רוצה סיסמא. יש לי חלון קטן שרשום בוא כך: parent servere: ואת הנתון הזה יש לי password: שאותו אני צריך לגלות איך אני מסיר את זה או יותר נכון איך אני יכול לדעת מה הסיסמא
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאח שלי יש בעיה!הוא פשוט לא מצליח להתקין נורטון 2005 גם לאחר שהסיר את הגרסה הקודמת! בכל נסיון התקנה נאמר לו שיש לו עוד אנטי וירוס מותקן הנחתי אותו להיכנס לרגיסטרי ולמחוק מה שאפשר עם נורטון! אבל עדיין הוא לא מצליח להתקין!למרות המחיקות ברג הסרה של התוכנה וכל התיקיות שלה! מה אתם ממליצים??
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
סרגל הכיילים של יאהו התלבש לי ולא רוצה לרדת לא בהסרה רגילה לא עם cccleaner ולא בסייף מוד. אנא עצתכם תודה
-
- 3 תגובות
- 454 צפיות
-
-
סרגל הכיילים של יאהו התלבש לי ולא רוצה לרדת לא בהסרה רגילה לא עם cccleaner ולא בסייף מוד. אנא עצתכם הערה אני מצטער שאני שוב שואל את אותה שאלה ששאלתי לפני כחודש אבל לא ממש קיבלתי תשובה שתפתור את הבעיה. ( התשובות שקיבלתי התיחסו להעלמה זמנית של הסרגל והפניה לאתר של יאהו, שגם משם לא צמחה הישועה) תודה
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-