תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
תיראו . נגיד ואני מחפש משחק, אני מקבל המון תוצאות. ודווקא המחשק אם הכי הרבה מקורות יהיה בשפה אחרת. עכשיו אני רוצה לדעת, האם זה: Caesar.IV.CD1-ITA.by.Pavel88.iso או זה: Pcgame - Max Payne 2 Crack (Ita).zip זה אומר שהמשחקים האלה הם באיטלקית? או ש ITA זה שם של קבוצה כלשהי שפורצת את המשחקים? ואם כן, אז זה אך ורק באיטלקית או שיש אפשרות לאנגלית? חחחח זה חשוב לי כי דווקא האלה הם אם הכי הכי הרבה מקורות. תדוה לעונים
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
-
שלום לכולם וערב טוב התקנתי אצל חבר שלי את המערכת החדשה שלו (שבמקרה אנחנו קנינו לו ליום הולדת ;D) והיא עובדת אחלה, מדובר על X-530 של לוג'יטק. העניין הוא שגם עם המערכת וגם באינטרנט אין זכר לדרייברים, כמה שלא חיפשתי! אז טכנית הכל עובד, אבל חשבתי שאולי יכול להיות נחמד לשלוט קצת יותר בעניינים בעזרת דרייברים רציניים. פספסתי משהו? בכל זאת יש דרך להשיג דרייברים רציניים? או שפשוט אין סיבה? תודה
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אוקי, לפני שבוע דוד שלי החליף לי מעבד ולוח אם, ממעבד של AMD Athlon AM2 3800 ל Intel Core 2 Duo E4300 הוא החליף לי גם את לוח האם כמובן. מאז, אני לא מצליח לחלץ כשלושה רבעים מהקבצים המקובצים אותם אני מוריד. למשל, ניסיתי להוריד את אובונטו מהביטורנט, ולא הצלחתי לחלץ. השגיאה נראית ככה: http://img514.imageshack.us/img514/8678/84568090yj1.jpg חיפשתי בפורום, בפורומים אחרים באתרים בחו"ל ופשוט לא מצאתי פיתרון. ניסיתי להחליף תוכנה, החלפתי לWINZIP ולIZAC וזה לא עזר. פירמטתי את המחשב, גם זה לא עזר. אני פשוט לא יודע מה לעשות, אם מישהו נתקל בבעיה או שיודע איך לעזור לי, אני אעריך את זה מאוד. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מדיה פלייר 11 , יש לי גם מערכת עם סאב..... מתי שאני מפעיל שיר דרך המדיה פ]לייר ... לא שומעים ת'סאב.... רציתי לדעת אם אפשר לשנות משו בהגרות כדי שזה יפעל
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
הכוונה היא להפעיל סרט וידאו באינטרנט ובאמצעות התוכנה להקליט רק את הסאונד ממנו ובעצם להפוך את זה לקובץ MP3 .. תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שמתעסק המון בעיצוב גרפי ובעל כישרון רב בתחום. הוא מעוניין להתחיל ללמוד ולהתמקצע בתחום אבל הוא לא יודע עדיין היכן ניתן ללמוד עיצוב גרפי בצורה מקצועית אשר תהיה שווה משהו היות ואין היום תואר אקדמי בעיצוב גרפי בארץ ותעודות הכשרה לא תמיד שוות משהו לבסוף בשוק. הוא נתקל במכללה הזו שמעניקה תעודה לאחר לימודים של שנה בעלות של כ12K , השאלה היא האם התעודה שלהם שווה משהו ? מישהו שמע עליהם ? והאם שווה בכלל ללמוד שם או במקום אחר שאתם ממליצים עליו ? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
גם לקבצים לא שלמים שעדיין בהורדה........
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
לא מוצא בשום מקום =/ .. בבקשה זה לאבא שלי .. או שתגידו לי איך אני מתקין א תה- ethernet controller דריבר או משהו .. וגם אין לי מושג איזה דגם ) intel P 4
-
- 11 תגובות
- 682 צפיות
-
-
איזה פורמט מומלץ? ואיזו תוכנה? (עדיף חינמית)
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
ברצוני להכין כפתור המאפשר נגן\השתק מנגינה. מה הא הקוד שאני מוסיפה ללחצן ב- ACTIVE?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אוקיי...אז לפני יומיים שמו לי כונן חדש בשם F. אז עכשיו יש לי 2 כוננים - C - נמצא בו כל התוכן של המחשב שלי וF - ריק. אני רוצה להעביר את כל התוכן מC לF, והבנתי שצריך תוכנה של GHOST או משהו כזה, ואני לא מבין בזה כלום, אז אני אשמח לקבל עזרה על התוכנה, או לפחות את שם התוכנה ומקום להוריד אותה.
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
ה- utorrent נתקע באמצע ההורדות ולא מסיים להוריד... מישהו נתקל בזה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, (מצטער אם מישהו שאל את זה כבר פשוט לא מצאתי משהו כזה בחיפוש) התקנתי השבוע את הגירסה האחרונה של winamp וכשאני משנה את הווליום בתוך התוכנה זה משנה לי את הווליום במחשב כולו. כלומר אם אני שומע שיר בווינאמפ ומפעיל קובץ וידאו/אודיו דרך תוכנה אחרת ומחליש את הווליום דרך הווינאמפ זה מחליש את הוליום לשאר התוכנות. מישהו/י מכיר את הבעיה או יודע איך לפתור אותה? זה ממש מעצבן... :-\ תודה מראש יניב
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
יש לי תמונה שנראת כאילו צולמה דרך FISH EYE. אני צריך להפוך אותה למרובעת לחלוטין עם פינות של 90 מעלות. יש דרך לעשות זאת בפוטושופ ? יש CS2 תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את הגירסה האחרונה 7.2.0.240 בהפעלה של סרטוני QuickTime באתרים עולה לי האייקון הזה http://img19.imageshack.us/img19/5818/quicktimepk0.jpg צריך להתקין מכאן משהו ? http://www.apple.com/quicktime/resources/components.html יש לי מקודדים של CCCP
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
לא ידעתי איפו לפתוח את הנושא אז אם זה לא המקום אנא תעבירו.. השאלה שלי האם אני יוכל להתקין מערכת הפעלה מקינטוש על המחשב החדש שאני קונה? מפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1593 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤866 כרטיס מסך ASUS PCI-EX GeForce 8500GT SILENT 256MB DDR2 - DX10 RETAIL 644 שח דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤432 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤173 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT 563שח מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤419 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 כרטיס קול: CREATIVE SB LIVE 5 .1 129 שח עכבר+מקלדת: GIGABYTE GK-9PB 81 שח האם זאת תיהיה…
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
היי חברים, עם המפרט שלי, אני מנגן סרטי HD ללא בעיה ב MEDIAPLAYER, אבל המעפן לא תומך ב AC3 ואני מאבד את חווית הסראונד. שאני מנגן סרטים בנגן ה GOM הממכר, הסאונד עובד מצוין, אבל שם הסרטים מקרטעים. יש למישהו המלצה לנגן שמנגן סרטי HD טוב וגם שומר על איכות השמע? לפרוטוקול, הורדתי את מטרושקה וכו'. אשמח גם אם אתם מכירים פאץ' שגורם ל MEDIA PLAYER כן להכיר ב AC3 (לפצל אותו כמו שצריך לסראונד).
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קניתי נגן של סאןדיסק מדגם SANSA250 ואני רואה את השירים בעיברית בכתב ראי ואני מחפש דרייבר להפוך את זה....היכן ניתן למצוא ומה עושים???
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפתוח גיבוי שסגרתי בGHSOT. בדד''כ זה היה עובד לי. ניסיתי לפני כ שנה בערך. הכנסתי את הדיסקט GHOST שיצרו לי ועשיתי ריסט, הדיסקט פועל בDOS, אבל הדיסקט לא מגיב והמחשב חושב שעה בדוס . איך אני יוצר דיסקט GHOST חדש שיפעל בGHOST? או איך אפשר דרך אחרת לפתוח את הגיבוי? התוכנה עצמה לא מופיעה לי במחשב. אבל הגיבוי כן וזה אמור לעבוד.
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
האם קיימת אפשרות לחדירת וירוסים, רוגולות וטרוינים למחשב דרך תוכנת eMule , ע"י הורדת תמונות או סרטים למחשב ?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר איזה תוכנה צריך לכתוב ולעשות טקסט אש יש איזה מדריך ?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-