עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. דרוש מעצב אתרים לפרוייקט בינוני-גדול. אני לא יכול למסור הרבה פרטים לגבי הפרוייקט בשלב הראשוני, אבל ככל שהזמן יעבור ותהיה התקדמות אני מבטיח שותפות מלאה בכל הקשור לפרוייקט. בינתיים אני יכול להגיד שהחיפוש הוא אחר מישהו/מישהי יצירתי שיש לו/לה מספיק זמן לעצב אתר. העיצוב עצמו לא ידרוש שבועות של עבודה. חשוב לציין כמובן שכרגע לא מדובר בתשלום כלשהו תמורת העבודה אבל כמו שציינתי, אם הפרוייקט יניב רווחים אז אני מבטיח שותפות מלאה. אם אתם רק חדשים בתחום העיצוב ובא לכם על איזה פרוייקט או סתם אנשים נחמדים שרוצים לקחת חלק במשהו מאוד כיף צרו איתי קשר באימייל laufgas@gmail.com או במסנג'ר gamerplayer@hotmail.co.il. ניתן לשלוח אימייל גם לאיתמר לכתובת legim38@gmail.com . אין שום הגבלה - כל מי …

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  2. היי, לא יודע מי ממכם נתקל בזה אבל יש תולעת חדשה שמפיצה את עצמה באי סי קיו וידידה שלי נדבקה בווירוס.. זה עושה את הקטע הזה שהיה לפניי כמה שנים של תוךל 30 שניות המחשב מתכבה.. אני זוכר שהפטרון של זה הוא מאוד פשוט אבל לא זוכר מה הוא.. אני אשמח לעזרה... תודה מראש, אור.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  3. Started by yakir10,

שלום עד היום התוכנה עבדה מצויין והכל טוב היום שבאתי מבית הספר היא אמרה לי את זה וכל כמה זמן היא אומרת את זה http://img470.imageshack.us/my.php?image=untitledvf3.jpg מה עושיםםם תודה מראש

4. Started by yaloner,

שלום לכולם, יש לי שתי תמונות (לפני ואחרי) ואני רוצה שאחת תהפוך לשנייה, אמרו לי שזה נקרא morph. איך עושים את זה בצורה הפשוטה ביותר ? (או אם למישהו בא לעשות לי, גם אפשר )

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  5. Started by ady,

שלום יש לי צורב LG GSA-H22 X18 DVD ב WIN XP עד היום הוא עבד כמו שצריך אבל בלי שום התראה המחשב לא מזהה אותו יותר כצורב אלא רק כ DVD-RAM DRIVE אין לי מושג למה זה קרה או איך לפתור את הבעיה ניסיתי להתקין מחדש אבל ללא הועיל אם למישהו יש פיתרון אני ישמח בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  6. Started by Amit_Alcobi,

אני רוצה לשנות את כתובת האיי פי שלי... עכשיו אם זה משנה אני גולש עם הWifi של השכנים...

7. Started by LaCostE,

התקנתי NAV 2006 מקורי , כולל אקטיבציה והכל . עכשיו כל פעם שנאי עם הנורטון ברקע , Symantec Integrator או משהו כזה ,נתקל בבעיה ועליו להסגר. שם הקובץ : nmain.exe מה עושים ? עריכה : תמונה מצורפת http://img217.imageshack.us/img217/8034/nabpf7.png

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by My_Name,

במהלך ההתקנה מופיעה לי ההודעות שגיאה הבאה: "This program wil install SCSI Pas Through Direct (SPTD) layer on your computer. WARNING - SPTD not compatible with kernel mode debuggers (SoftICE, WinDGB etc.)! please cancel setup if you plan to use kernel debugger on this machine." ניסיתי להוריד מכמה מקומות שונים, ניסיתי להוריד גירסת ניסין (ל-30 יום) מאתר היצרן. ניסיתי הכל וזה פשוט לא עובד, תמיד מופיעה השגיאה הזאת, אני עושה אישור ואז רשום "System file write eror" וזה יוצא לי מההתקנה. אני משתמש ב-Windows XP Pro SP2. אותה בעיה יש לי גם בתוכנה Deamon Tools ולכן מותקנת אצלי על המחשב גירסא ישנה שלו כי בכל גירסא אחרת מופיעה ההודעה הזה. כרגע גם הצלחתי להתקין גירסא ישנה של Alcohol 120…

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by dragon772,

פירמטתי את המחשב רק את כונן c ואני לא מצליח להתקין אנטי וירוס ניסיתי להתקין קספרסקי וזה לא נותן גם נוד32 לא ניתן להתקין וכל אחד מהאנטי וירוסים הבעיה היא אחרת אותו דבר עם ה zone alarm ראיתי שיש וירוס תולעת במחשב כשבדקתי באתר של קספרסקי אבל אין שם אפשרות תיקון או מחיקה מה יכולה להיות הבעיה? עדכון: ניסיתי גם AVG לא פועל יש שגיאה באמצע וגם לא נותן להתקין את bitdefender בקספרסקי ו ב bitdefander זה כותב את השגיאה הזאת: http://img222.imageshack.us/img222/1869/2891mz3.jpg

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  10. במחשב האנטיקה שלי (המפרט בסוף) מותקן ווינדוס XP SP1, ובזמן מסך הטעינה (עם הפס הרץ) המחשב נתקע, ולרוב אני נאלץ לאתחל את המחשב כמה פעמים עד שאני מצליח לעלות את מערכת ההפעלה. אני חושד שמדובר בזכרון הרם שלי, יש לי 2 ציפים של 128MB, אחד מהם תוכנת הEVEREST מזהה את כל הפרטים והשני לא מזהה את היצרן, למרות שמזהה את כל שאר הפרטים. אינני יודע אם מדובר במערכת ההפעלה או בזכרון פנימי משום שאני לא יודע איך לבדוק אף אחד מהם ואשמח אם תגידו לי איך. המפרט שלי: CPU Type Intel Pentium IIIE, 733 MHz Motherboard Name Gigabyte GA-6OXET-C שני ציפים של זכרון פנימי SDRAM כאשר 128MB כל אחד

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by ProSoldier,

שלום. יש לי בעיה כשאני מפרמט את המחשב. אני שם את הדיסק של הוינדוס, המחשב מתחיל לטעון את הקבצים הכל טוב ויפה, ואז מגיע לשלב שללחוץ אנטר כדי להתקין וינדוס. ולאחר מכן יש את השלב שללחוץ F8 כדי לאשר את הזכויות, אחרי שאני לוחץ F8, במקום שיעלה איפה שאני רוצה להתקין את הוינדוס קופץ לי מסך כחול. את ההתחלה כמעט כולם יודעים(אם יש חומרה חדשה פקה פקה פקה...), ולמטה כתוב: Disable BIOS Memory options Such as Chaing or Shadoing. יש למישהו רעיו איך אני יכול להחזיר את המחשב שלי לחיים? לוח אם: DFI- LanParty UT nF4 מעבד: AMD 3500+ כרטיס מסך: RX800XL כונן קשיח: 80G SATA זיכרון OCZ DUBEL 512 (משהו רמה גבוה מארצות הברית). (הנושא נכתב במחשב אחר). (לא קשור), מישהו יכול להסביר לי מה הפירוש של הדבר…

• 10 תגובות
    • 768 צפיות
  12. Started by Ran Ventura,

שלום יש לי בעיה רצינית במסנג'ר live 8.5 מאז אתמול כנראה מרשימת אנשי הקשר התקבל קובץ אוטומטית וכנראה זה וירוס ומאז המסנג'ר התחרפן אני מתחבר ומלא חלונות של אנשי הקשר קופצים ותוקעים את המסנג'ר ומאז אני לא יכול להתחבר ניסיתי להתקין מחדש ועדיין לא עזר, סרקתי עם האנטי וירוס והוא לא מצא שום דבר בבקשה שמישהו יעזור לי!! תודה

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by Spook,

היי, אני מריץ את הגרסה האחרונה של FIREFOX 3. דף הבית שלי הוא www.haaretz.co.il אני רוצה להחליף את דף הבית ל-www.nrg.co.il אבל כל נסיון החלפה לא מתקבל על ידי התוכנה. האתר החדש אמנם נרשם ב-OPTIONS, אבל כשסוגרים את הדפדפן ופותחים מחדש הוא שוכח את השינוי וחוזר לדף הבית של הארץ. מישהו מכיר את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  14. יש לי כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150 שמחובר לממיר כבלים THOMSON אפור באמצעות כבל SCART ל-S-Video. אני רוצה להקליט וידאו באמצעות התוכנה Ulead VideoStudio 11 Plus (הכוונה שלי היא לחבר את הכרטיס טלוויזיה למכשיר וידאו, לצורך המרת קלטות וידאו ל-DVD). הבעיה היא שאני רואה את הוידאו ב-Preview של התוכנה בצורה מגומגמת (וידאו ואודיו מקוטעים). ב-Media Center של Windows Vista דווקא רואים בסדר גמור. מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם ההגדרות של התוכנה?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  15. Started by asmon,

בדקתי את דיון FIREWALL\ANTI VIRUS אך הוא לא עוזר במיוחד. בעקרון עד היום השתמשתי רק במובנה רק מה שמפריע בו הוא שאין אפשרות לשים טווחים כך כאשר יש מאות פורטים לאשר הדבר לא נעים. אני צריך משהו לא כבד. כמו כן אחד שיתן אפשרות לאשר גישה לתוכנות מסויימות מכל הפורטים שהתוכנה משתמשת בהן בלי הצורך להגדיר את הפורטים ספציפית. תודה.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  16. שלום אני מחפש תוכנה,דרך כלשהיא לחסום את הגישה למחשב דרך סיסמא,ניסיתי דרך הווינדוס את הסיסמא אבל פשוט מאוד לעבור אותה עם מצב בטוח. השאלה שלי היא אם אני ישים את הסיסמא על האדמיניסטור אז לא יוכלו להיכנס לי למחשב גם דרך מצב בטוח ואם לא אז האם קיימת תוכנה שתטפל בעניין תודה לעל העוזרים

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  17. Started by 8800ultra,

היי, ראו נא בבקשה, הינני בור ועם הארץ מוחלט ב-photoshop cs3 ואני זקוק לעזרה בביצוע פעולה יחסית פשוטה. יש לי תמונה ברזולוציה 2592 רוחב על 3872 אורך פיקסלים ואני צריך להקטינה **בלי לפגוע ב-ASPECT RATIO** לרזולוציה של 320 פיקסל גובה על 240 פיקסל רוחב בבקשה תגידו לי מה לעשות אני מתחנן !!! תודה מראש.

18. Started by Erez44,

איך היא חברים מה דעתכם?.. התחלתי ללמוד קצת.... הערות ותיקונים התקבלו בברכה... דרך אגב איך אני עושה מסגרת לחתימה?... http://img210.imageshack.us/img210/5537/copykv5.gif

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  19. מה שאני צריך זוהי תוכנת חישוב שמסוגלת להתמודד עם מספרים בעלי המון ספרות (עשרות אלפים,מאות אלפים וכן כן גם מיליונים) ולתת לי את התשובה כמספר עשרוני פשוט בלי השמטות (כמובן שזה לא מיועד לאתרים כלל אלא לחישובים פרטיים) אם מישהו מכיר כזאת אשמח לשמוע!!!!!!!!! בעיקרון אני משתמש בPHP (וכרגע מתרגל קצת את MySQL) אבל כשזה מגיע לכפל של מספרים ממש גדולים התוצאה נראית משהו כמו: 5.487634+E16 ניסיתי את Derive 6 הוא די יעיל אך גם הוא נעצר אחרי כמה מאות ספרות וחוזר לייצג את המספר ע"י E נ.ב. אם אינכם מכירים תוכנה קיימת האם יש לכם מושג באיזו שפת תכנות אני יכול לבצע תרגילים כאלו? (זה דיי פשוט ללמוד שפה עד לרמה של כפל ושימוש במערכים גם אם אין לך ממש מושג לפני אלא אם כן מדובר באסמבלי)

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . מצאתי אצלי בבית דיסק ישן שיש עליו את הסרט bad boys הראשון . עכשיו לפי מצב הדיסק הבנתי שיש לי את הסרט ממיזמן אבל לא הבנתי למה לא ראיתי אותו . עכשיו כשהפעלתי אותו וראיתי אין כתוביות הבנתי למה לא ראיתי אותו כי לא ידעתי טוב אנגלית . עכשיו אני בערך יודע אנגלית אבל יש קטעים שהם מדברים מהר או שחלש וקשה להבין את מה שהם אומרים . הסרט בשני חלקים , ניסיתי להוריד תרגום ב2 חלקים ושמתי את התרגום באותה התקייה ושיניתי את השם של התרגום לשם של הסרט Bad Boys_By_issac_part 1 ובסוף הוספתי SUB התרגום עבד אבל שכעשיתי את אותו הדבר בחלק השני התרגום לא מתחיל לעבוד בזמן אלה רק אחרי 5 דקות בערך . מישהו יודע אין אני יכול לשים תירגום נומאלי ? כי זה די מבאס ראיתי רק את החלק הראשון . ת…

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  21. זו לא פעם ראשונה שזה קורה לי אולי זה לא רק בWindows Media Player, אני לא יודע אבל בכל מקרה, מישהו יודע למה זה קורה? אני מנסה לעשות צילום מסך לקטע בסרט Wanted שווסלי שובר על חבר שלו את המקלדת וכתוב FUCK YOU עם המקשים של המקלדת (ושן אחת שמתפקדת בתור U, כי במקלדת אין פעמיים U^^)

22. Started by omrij,

יצאה היום (זה כבר אתמול) סופית-לא בטא http://lavalys.com/products/download.php?pid=1〈=en&pageid=3 אולי זה יעזור לאלו שהגירסה הקודמת זייפה אצלהם

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by eranderi,

אני חילקתי את כונן C ועכשיו אני רוצה לאחד בחזרה אך אני מאחד אותה עכשיו את הכונן שיצרתי מיקודם עשיתי אותו כונן גיבוי אולי זה משנה משהו בתודה ערן

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  24. Started by love-its-my-name,

אני הכנתי עבודה וצריך לעצב את התמונת שער של שחיין בשחיית פרפר.. הקטע הוא שזה מרובע ופשוט ורציתי להכניס משהו קטן ומיוחד לזה ושהתמונה תשתלב עם הלבן כאילו זה צבע ואז לאט לאט זה מבהיר עד שהופך ללבן. מישהו יכול שנייה לעשות לי את הטובה הזאת? מי שיכול בבקשה שיכנס אלי לאיסיקיו או שישאיר את שלו.. אני מחובר אבל באינביזבל כי מציקים לי

25. מחפש תוכנה ששומרת את הסדר של הסמלים בשולחן עבודה כפי שהוא /ששומרת את הסדר של הסמלים על הדסקטופ ככה שאם נגיד עשיתי צורה (עם הסדר של הסמלים) של עיגול אז שישמור לי את זה ככה ושאני לא יצטרך כל פעם לסדר מחדש(אני יודע שיש דבר כזה ב100% אני פשוט לא זוכר תשם של התוכנה........תודה רבה רבה רבה למי שמביא לי אותה כי אני מחפש אותה שנים!פשוט שנים!

• 5 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים