תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם היום התקנתי את הוינדוס xp שלי מחדש כי היו לי בעיות איתו עכשיו הוא שאל אותי בהתקנה אם לימחוק את הוינדוס הקודם ולהתקין אחד חדש אז אמרתי לו שכן וזה התקין וכול הבעיות הסתדרו לי חוץ משתי בעיות אם חברת נורטון האחת של נורטון אנטי וירוס והשני זה נורטון פייר וואל הבעיה היא כזאות שאחרי שאני מתקין את שתי התוכנות בנורטון אנטיוירוס הוא מבטל לי את האפשרות של האוטו פרוטקט וגם פייר וואל הוא מבטל איזה אפשרות מסוימת שם עכשיו הסרתי את התוכנות והתקנתי שוב ואין לי מושג מה לעשות חברה אני נואש אני צריך עזררררהההה דחוף
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בקיצר ניכנסתי במיקרה לאתר של תוכנת האנטי ספייוואר שלי[spyware doctor] וגיליתי כמה דברים מעניינים מאוד! http://www.pctools.com/ קודם כל נידהמתי ליראות עיצוב חדש באתר!!! ומה שהכי נידהמתי ליראות שהם הוסיפו אנטי וירוס!!!! כן כן! הם עכשיו ניכנסים לתחום האנטי וירוסים!! ממש נעים ליראות שהחבר'ה מPC TOOLS לקחו תעיניינים לידיים!!! באמת אחלה מוצרים יש להם במיוחד האנטי ספיוואר והמנקה רג'יסטרי שתפסו נתח שוק לדעתי גדול מהמיתחרים וגם תפסו פופלריות! ועוד דבר שישמח אתכם PC TOOLS שידרגה את האנטי ספיוואר שלה[spyware doctor] ל 3.2.2 !!!! כרגע אני מוריד תאנטי וירוס מהאתר שלהם ליראות איך הוא. אני חייב לציין שהם פשוט גדולים!!! אני מאחל להם בהצלחה ושיעשו הרבה כסף! לדעתי החברה הזאת ת…
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היה לי קובץ של העבודה שלי בהיסטוריה,אח שלי שחק לי במחשב פוף,הקובץ נשאר אבל הופיעו בו מלא ריבועים כאלה http://www.megaupload.com/?d=MZQGUEZK אם מישהוא יכול לנסות להציל אותו זה יהיה נחמד,תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם... התקנתי שלשום את הפיירוואל חדש של נורטון... אבל מאז אני לא יכול לפתוח את האייסיקיו כשהוא פועל..זאת אומרת שהוא אנייבל! בשביל שהאייסיקיו יוכל להתחבר אני חייב להפוך את הפיירוואל לדיסאייבל שזה דבר כמובן שאני לא רוצה לעשות! אוליי למישהו יש איזו שהיא עצה או הערה שתוכל לעזור לי?! תודה מראש לכל העוזרים והמגיבים.. Anas-Nanas
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
פשוט אני לא היחיד שעובד על המחשב הזה ולא נראה לי הרעיון שיוכלו לראות מה אני עושה...
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אודה לכם אם תמליצו לי על תוכנת OCR יעילה לאותיות בעברית.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין למחוק קובץ מסויים מדיסק קשיח NTFS דרך DOS. הבעיה היא שאני מקבל הודעת Access is denied. מה הסיבה להודעה זו וכיצד ניתן להתגבר עליה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כשאני מנשה לשמור תמונות מהאינטרנט אני יכול לשמור אותם רק כקובץ BMP ואין לי אפשרות לשנות שיהיה כל קובץ אחר זה אתחיל רק בכמה שבועות האחרונים ואין לי מוסג מה עשיתי אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה רצינית במסנג'ר live 8.5 מאז אתמול כנראה מרשימת אנשי הקשר התקבל קובץ אוטומטית וכנראה זה וירוס ומאז המסנג'ר התחרפן אני מתחבר ומלא חלונות של אנשי הקשר קופצים ותוקעים את המסנג'ר ומאז אני לא יכול להתחבר ניסיתי להתקין מחדש ועדיין לא עזר, סרקתי עם האנטי וירוס והוא לא מצא שום דבר בבקשה שמישהו יעזור לי!! תודה
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
האם אפשר להתחבר למחשב, ליוזר מסויים, ובאותו זמן יוזר אחר עובד על אותו מחשב?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שבוע טוב ושנה טובה לכולם, לאחר שעדכנתי את המסנג'ר לגרסה החדשה (WINDOWS LIVE 2009), אני מצליח להתחבר אבל לא מצליח לראות את אנשי הקשר שלי, מה גם שהם לא רואים אותי. הבעיה ממוקדת אך ורק למחשב שלי, כי במחשבים אחרים המסנג'ר עובד רגיל ומציג את האנשים, לאחר שניסתי לייבא את אנשי הקשר מהמחשב השני, אני מצליח לדבר עם אנשים שרואים אותי מחובר, אבל אני לא רואה אף אחד מחובר. ניסתי למחוק את ה-CACHE של התוכנה כפי שמפורט באתר של מיקרוסופט, וזה לא הצליח, ניסיתי למחוק את את התוכנה עצמה (דרך UNINSTALL), וגם זה לא עבד. האם יש דרך לתקן את זה, כי לא מצאתי מה אפשר לעשות, וראיתי שעוד אנשים נתקלו בבעייה דומה לאחר העדכון. תודה רבה ושנה טובה.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ואני חושב שהמאוורים לא עובדים על הכי חזק... יש איזשהי תוכנה שתוכל להגביר אותם דרך המחשב ? או שאני צריך לפתוח את המארז ומבפנים לעשות את זה ? תודה מראש ..
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
התקנתי את K Lite Codec Pack 2.53, והתקנתי רק את ה - Codec-ים ( לא סימנתי שום תוכנה ), אך מאז Windows Media Player 10 התחיל לעשות בעיות. בהתחלה שמתי לב שהוא פועל על 100 אחוז, אבל אז ראיתי את התוסף ש - DivX התקין ( ה- Player האידיוטי ) והורדתי אותו. מאז זה פועל בסדר. אבל מדי פעם ( בערך כל איזה 5 דקות ), של צפייה בסרט יש איזו הפסקה קלה, שבה הסרט מקרטע, אחרי שנייה הוא חוזר לעצמו ומריץ את הסרט מהר כדי להסתנכרן לקול... זה די מעצבן. למישהו יש מושג איזה תוסף זה יכול להיות ? אולי משהו שמנסה להתעדכן מהאינטרנט ? נ.ב. אני משתמש ב - DirectVobSub האם זה תוסף טוב או שיש תוספי כתוביות יותר טובים ל - WMP ?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ערב טוב, בעבר הייתי מוריד ה-מ-ו-ן מוזיקה, ולאחר הגעה לאוסף די מכובד לא נגעתי בתוכנת שיתוף מזה שנים. אתמול החלטתי לחדש קצת את האוסף, והורדתי תוכנות כמו SababaDC, RevConnect, BearShare וכו'. כולן על בסיס DC++. בחלקן אני בקושי מצליח להתחבר להאבים, בחלקן אני לא מצליח אפילו לבצע חיפוש כמו שצריך, ובחלקן זה מוריד על מקסימום 3kbps. אני מבין קצת בכל מה שקשור לפתיחת פורטים ולכן הופתעתי שלמרות הגדרות נכונות זה עדיין לא עובד כמו שצריך. אפילו על Passive Mode זה לא עושה כלום. בנוגע לספקי אינטרנט - יש לי ספקים של בזק וברק, בשניהם אותו סיפור. מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה הסיבה? יש פיתרון? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה,דרך כלשהיא לחסום את הגישה למחשב דרך סיסמא,ניסיתי דרך הווינדוס את הסיסמא אבל פשוט מאוד לעבור אותה עם מצב בטוח. השאלה שלי היא אם אני ישים את הסיסמא על האדמיניסטור אז לא יוכלו להיכנס לי למחשב גם דרך מצב בטוח ואם לא אז האם קיימת תוכנה שתטפל בעניין תודה לעל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
איזו תוכנה אתם מכירים שמציגה מילים לשירים (כמו Evil Lyrics) אבל שיש בה הכי הרבה שירים במאגר שלה...? תודה רבה (=
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כתוב בכותרת - מחפש תוכנה של high defenition video תוכנה טובה אם מישהוא מכיר כי מה שיש מובנה ב XP פשוט זוועה
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני כבר דיי הרבה זמן מחפש מברשת כזאת של נייר מרובע (כאילו ריבוע כזה) מקופל בצד בחלק העליון. יש כזה דבר או שאני צריך ליצור בעצמי ?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
בעת שימוש עם משתמש מוגבל, ניתן כמובן לעשות זאת עם RUN AS. אבל איך ניתן לגרום לתוכנה להיטען עם הפעלת הווינדוס עם הרשאות של מנהל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום... מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להפיכה מ - mpg/mpeg ל - Avi וההיפך.... תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר ימים התעוררה אצלי תקלה מוזרה ! כל האיקונים שלי התחלפו למשהו אחר. אודה למישהו אם יוכל ליעץ לי מה לעשות תודה
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
נמאס לכם מאינטרנט אקפלורר הכבד אני משתמש בנטמייט 2002 (NETMYTH 2002) תוכנה אם סקינים אני תרגמתי אותה לעברית לכן עוד חודש באתר של החברה יצא התרגום לעברית http://www.fastale.com
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום בעיה מוזרה בoutlook 2007 - ישנם מיילים אשר נשלחים אין ספור פעמים, עד שאני מוחק ידנית את המייל מהדואר היוצא. הבעיה היא שזה לא קורה כל פעם, ואם אני שולח חמישה מיילים אחד אחרי השני, אין לי דרך לדעת שזה קורה. אתמול שלחתי 8 מיילים (כל מייל לעשרות אנשים), המייל השמיני נשלח שוב ושוב ב-10 עותקים וההשלכות היו בלתי נעימות לחלוטין. היום זה קרה שוב (אחרי 4 מיילים), אחרי 3 דקות מחקתי את המייל ידנית והוא נשלח 'רק' בשלושה עותקים. מה שקורה שזה שהמייל לא נמחק מהדואר היוצא, אלא פשוט נשלח שוב ושוב. אחרי שאני מוחק אותו ידנית הוא אף לא מופיע במיילים שנשלחו. אנא עזרו לי, הבעיה נשמעת שולית, אך חיונית לעבודה שלי. תודה..
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח שזה ממש קשור לפה אבל זה נראה לי הכי מתאים. אתם חושבים שזה יהיה מספיק אם אני אתקין רק את האנטי וירוס ואת האינטרנט סיקיוריטי (נורטון 2003) ולא אוריד ואתקין את כל האפדייטס של הווינדוס (xp)? כי מצד אחד הבנתי שכל מה שאני מוריד שם, סתם מעמיס על המערכת. אבל מצד שני אני לא רוצה שכל אחד יהרוס לי את המחשב... כי ממה שאפשר להוריד שם, הבנתי שלחצי מהדברים שם יש חורים.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום אנשים אני לא שונע ב-YOUTUBE סאונד אלא רק הוידאו רץ. כל אתר אחר אני שומע. למישהו יש רעיון לדעת את מקור הבעיה
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-