תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יצאה היום (זה כבר אתמול) סופית-לא בטא http://lavalys.com/products/download.php?pid=1〈=en&pageid=3 אולי זה יעזור לאלו שהגירסה הקודמת זייפה אצלהם
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי בעיה מוזרה. אני לא מצליח להקליק על "באנרים". שאני נכנס לאתר המכללה שבה אני לומד. כאשר אני רוצה לקליק על התפריט שום דבר לא קורה (גם FOX 3 וגם IE 7). (הכוונה לתפריט היכן שרשום מידע למעומדים, יחידות אקדמיות וכו'...). מה עושים http://colman.ac.il מצורפת גם תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום, אני מעלה אתר לאינטרנט, ושמעתי כי בעבר אנשים גנבו תמונות וקבצים שונים מאתרים אחרים ואז טענו כי גנבו מהם. יש דרך ליצור משהו שמזהה בוודאות כי זה שלך? שמעתי על משהו בסגנון "חתימה דיגיטלית" יש דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני יודע איך בונים גרף בEXCEL רק שהשאלה שלי היא איך עושים שהגרף יתחיל מהנק' 0,0 ? דרך אגב יש לי OFFICE 2007 BLUE EDITION באנגלית תודה P:
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כתוב בכותרת - מחפש תוכנה של high defenition video תוכנה טובה אם מישהוא מכיר כי מה שיש מובנה ב XP פשוט זוועה
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אין לי תוכנה לצפיית סרטים ... אתם יכולים להמליץ לי איזה תוכנה טובה??
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כאשר אני פותח קבצי PDF בחלון של האקספלורר וכשאני סוגר את החלון אז משום מה הadobe reader לא נסגר ב task manager -processes מה לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
איך אוכל לשנות בתוכנה שהיא תשתמש בדיסק הקשיח השני? כי בראשון(עליו מותקן הוינדוס) יש 250 גיגה, ובשני יש לי 1000 אז אני לא רוצה להגביל את התוכנה ולתת לה להשתמש בכמה שיותר כל עוד אני לא משתמש. ניסיתי בהגדרות המתקדמות לשנות ב"שימוש בדיסק קשיח" ל 400 לראות אם זה ישנה אוטומטית לדיסק השני אבל זה לא.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום... מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להפיכה מ - mpg/mpeg ל - Avi וההיפך.... תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
שיעמום: [ שיעמום: שיעמום אחוצ'רמוטה: חבר ביקש היה לידי... זה יותר ישן מהאחרים ניסיתי ליצור דם יבש לא דמעה שממש זולגת... האמת היא שהפסקתי באמצע העבודה ובאמת שגם אני לא מרוצה מהתוצאה איך שהיא... וזה פעם ראשונה שאני מנסה כזה דבר... סתם רציתי דעה אם זה ניראה לכם בכלל התחלה של משהו טוב
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני גולש לי באינטרנט פתאום אני מקבל את ההודעה הזאת (תמונה בפנים) מה לבחור? http://img213.imageshack.us/img213/123/11199048hl9.jpg
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שאני לוחץ על האייקון הכחול לפתוח את האקספולרר לא קורה כלום.. לא עולה לי כלום.. אבל שאני בתוך דף נגיד סתם ואז הולך למועדפים ובוחר אתר זה כן פותח לי את האתר.. איפה הבעיה בדיוק ? להתקין מחדש את האקספולרר? נ.ב אני חושב שבטעות מחקתי את ה ToolBar של זה או משהו כזה אני לא יודע בדיוק.. נגיד שאני הולך למועדפים.. אין לי את האפשרות "הוספה למועדפים"
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
כל פעם שאני מוריד דברים במירק לאחר כמה זמן קורה הדבר הבא DCC Get of ******** from X timed out וזה משגע אותי ! אני שם הורדות לכל הלילה ומגלה שהם נסגרו תוך שעה. יש לי אינטרנט כבלים 750
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח שזה ממש קשור לפה אבל זה נראה לי הכי מתאים. אתם חושבים שזה יהיה מספיק אם אני אתקין רק את האנטי וירוס ואת האינטרנט סיקיוריטי (נורטון 2003) ולא אוריד ואתקין את כל האפדייטס של הווינדוס (xp)? כי מצד אחד הבנתי שכל מה שאני מוריד שם, סתם מעמיס על המערכת. אבל מצד שני אני לא רוצה שכל אחד יהרוס לי את המחשב... כי ממה שאפשר להוריד שם, הבנתי שלחצי מהדברים שם יש חורים.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, אחי נכנס מהמחשב שלי לפני כמה ימים מהאקספלורר לפייסבוק, והוא צריך לשלוף משם את הסיסמא כי הוא לא זוכר אותה, איך אני יכול למצוא אותה? ההיסטוריה שם שמורה ל20 יום, תודה.
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי (למעשה לחבר...) אחרי שמרנדרים את הסרט הוא יוצא "קופץ" - כומר לא זז חלק (כלומר FPS נמוך מאוד). מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אחרי שחילקתי את ההארדיסקים לכמה כוננים. אני רוצה להוסיף לכונן C עוד כמה ג'יגה, כי נגמר שם המקום..ושם אני מתקין משחקים. איך אני עושה את זה בלי לפגוע במשהו?
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
צריך שהתוכנה לא תיהיה convertxtodvd כי היא גורמת לווידאו לגמגם במכשיר ה DVD (אומנם במחשב פועל חלק) וניסיתי כבר שני מכשירי DVD שונים תודה
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני עובד עצות, לאחרונה שאני גולש באתרים נפתחים לי POP-Ups שהכותרת שלהם זה CiD: ואת הפרסומת שהם מציגים. ניסיתי להריץ מלא תוכנות נגד spyware, adware, גם תוכנות אנטי וירוס למיניהם, אך ה- POP-upים פשוט לא רוצים להפסיק. מה עוד זה שאני מנסה להריץ את NOD32 הוא נסגר תוך 10 שניות כמו גם ה msconfig וה regedit. בדקתי את כל ה proccesses שעובדים ברקע וכולם נראים לי חוקיים ואינם לוקחים אחוזי CPU חשודים. אשמח לדעת אם למשהו כאן יש מושג מה זה יכול להיות ואיך להפטר ממנו כי ממש אין לי כח לפרמט עכשיו.
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
עוד פעם היום, נעלם לי קובץ מרשימת ההורדות של קאזה. קובץ ה-DAT במקומו וחסר לי עוד קצת להשלים אבל איך לחדש הורדה מהמקום שבו הופסקה? כלומר איך מחזירים אותו לרשימה? והאם מישהו יכול להסביר את עצם ההיעלמות? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
ראיתי שיש פיצ'ר כזה בפלאפונים של סוני מתישהו.. זה מריץ ניתוח על השירים שיש לך ובוחר את השיר הבא שיהיה בערך באותו הסגנון. מישהו מכיר נגן כזה למחשב ?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
1.יש לי באג במחשב שהסמל של המחשב שלי נגיד,הוא בסמל של האינטרנט וכל מיני כאלה,איך אני משנה. עשיתי שינוי סמל,זה ממש בהרבה דברים במחשב,מה לעשות כדיי לתקן? 2.אני ואבא שלי מנסים לשלוח לחבר את כל התמונות. עכשיוו באימייל של Walla צריך להעביר תמונה תמונה,יש דרך לעשות את זה יותר מהר בכך שנעביר את כל התמונות ביחד במכה אחת ולא לפתוח תמונה ולוהסיף וככה 50 תמונות? 3.איך מכניסים לסטאטוס ב-ICQ קישורים? אני לא מצליח להדביק שם קישור. תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שמעתי שאפשר לשמור את המצגת כקובץ (או כמה קבצים) שיכולים לפעול , גם אם אין במחשב בו רוצים להפעיל את המצגת POWERPOINT . ניסיתי בשמירה בשם את הפורמטים ולא הצחתי למצוא דבר כזה. יש באמת דבר כזה? ואם כן איך אני שומר את המצגת ככה?
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הורדתי מספר משחקים ותוכנות שהיו מכווצות, ולאחר שפתחתי את הכיווץ הופתעתי לגלות שבמקום משחק עובד יש לי את סוגי הקבצים הללו, אני מנייח שזה בטח משהו בסיגנון של קבצי ה ISO או משהו כזה, אבל אין לי מושג איך לפתוח אותם או להשתמש בהם. אשמח לקבל עזרה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-