עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yotam.m,

אהלן חברה, מה קורה? מחפש עזרה ממישהו שמכיר אולי את התפריטים בדרייברים של Nvidia. לא מזמן הורדתי את הגרסא החדשה ביותר (260.99) אם זה משנה. פתאום כל המשחקים (בעיקר הישנים יותר "נהנו" מהתופעה) קיבלו תצורה של 4:3 מה שמשאיר המון שוליים שחורים בצדדי המסך. יש לציין שהרזולוציות של אף אחד מהמשחקים לא שונתה ונשארו כמו לפני העדכון. ניסיתי להחזיר את הדרייבר לגרסא הקודמת שלו אבל שום דבר לא עזר. יש למישהו רעיון? מישהו מכיר תפריט שאפשר לבחור בו יחסי תצוגה? (אם קיים כזה בכלל). אודה לעוזרים וגם לאלו שרק ינסו

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by AKA Psyco,

אני רוצה להעתיק את ההגדרות של הConnections כי אני רוצה לפרמט את המחשב ואני לא יודע איך להגדיר מחדש את הNetwork Connections

3. אני רוצה להעביר קבצים מאוד גדולים (למעלה מ 500MB) מהמחשב שלי בבית למחשב שלי בעבודה. אני לא יכול להעביר את הקבצים בעזרת דרך מדיה מגנטית כי אסור לנו. אני חייב להעביר אותם דרך רשת האינטרנט. אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני אוכל להוריד את הקבצים מהמחשב שלי בבית למחשב בעבודה בזמן שאני בעבודה.

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  4. אוקיי, אז לפני מספר שבועות קיבלתי מחשב נייד די ישן במתנה. אז דבר ראשון שעשיתי עליו היה כמובן פרמוט והתקנת ווינדוס XP עליו (בהמשך יבוא גם לינוקס, אחרי שאסדר את בעיות החומרה). לאחר הפרמוט באתי להתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך והמולטימדיה מהאינטרנט, ולכן, מכיוון שלא ידעתי איזה רכיבים יש לי בכלל אז הורדתי belarc והרצתי אותו: http://img514.imageshack.us/img514/5366/belarc1nt5.jpg http://img126.imageshack.us/img126/1515/belarc2ig9.jpg (שתי התמונות מראות את כל המידע הרלוונטי על חומרה שהbelarc מצא במחשב שלי). כפי שאתם רואים בתמונה השניה, הוא לא מצא לי שום מידע על רכיבי תצוגה או מולטימדיה. תיארתי לעצמי שהוא פשוט דחף אותם לאיפשהו אחר אז לא אמרתי נואש והורדתי את תוכנת aida32 ה…

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by noambaum,

שלום לכולם! אני מחפש פלאג אין לווינאמפ שיאפשר לי לבצע חיפוש של MP3 בתיקיה מוגדרת תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  6. יש לי קובץ MDB ואני רוצה תוכנה כמה שיותר פשוטה שאני אוכל לקרוא ולהסתכל בו תודה

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  7. שלום. יש לי כ''מ GeForce 6800GT מותקן על לוח אם MSI K8N Neo2 Platinum NF3. פירמטתי לאחרונה, ולאחר ההתקנה של הדרייבר (רשמי ואחרון מהאתר של נווידיה), עולה הלוגו של ווינדוס, ואז המסך נהיה שחר. ריסט מסדר את הבעיה. המחשב עובד רגיל ב- safe mode, ואם אני מסיר את הדרייבר, הוא עובד רגיל גם במצב רגיל. יש לציין שכבר התקנתי את הדרייברים ללוח אם, והביוס מעודכן, וגם ניסיתי להתקין את הדרייברים ב- safe mode. שום דבר לא עזר. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  8. אני צריך תוכנה טובה ויחסית קלה (לא חייב חינמית) שמאפשרת להעתיק גם את הווידאו וגם את התרגום. תודה.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  9. היי חבריה, האם יש תוכנה לבדיקת זמן שימוש מעבד,דהיינו כמה זמן הוא עבד בפועל וכן בן כמה המעבד? מאיזה שנה יוצר המעבד תודה

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by Kukishin,

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  11. Started by sbarbz,

בס"ד שלום לכם איך אני מוריד מאתרים כמו: http://www.********* דרך המנהל הורדות?? פשוט אני לא הצלחתי להגדיר את זה ככה תודה

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by nsis123,

לכל מי שלא מכיר את תוכנת הדחיסה IZARC החינמית אז הנה קישור לאתר שלהם: http://www.izarc.org מכיוון שהתוכנה קיימת כמעט ובכל שפה מלבד עברית אז החלטתי לתרגם את התוכנה ועכשיו לאחר שסיימתי לתרגם אותה אני מבקש מכל מי שרוצה לבדוק את התרגום ולעזור לי לשפץ אותו, לכתוב כאן מה לא בסדר או לשים את קובץ השפה המשופץ כאן אחרי שהכל יהיה תקין אשלח אותו לאתר החברה קישור להורדת קובץ השפה: http://www.rapidsharing.com/e217ccc6c5f95ff79556dcffee66d633 את קובץ השפה יש לשים בתיקיה LANGUAGES שנמצאת בתוך תיקיית התוכנה IZARC תודה מראש

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  13. Started by udicol,

עבדתי עם dreamweaver 4.0 והצלחתי להגיע לעמק השווה בנושא העיברית . אך מאז שקיבלתי לעבודה את התוכנה החדשה - DreamweaverMX , אני לא מצליח לסדר את נושא העיברית כך שיפתח את כל המסמכים הישנים שלי בתוכנה החדשה ויציג אותם בצורה תקינה . אם יש למישהוא מושג אשמח לקבל תגובה .

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  14. נכון להיום אני משתמש ב AVG ו TuneUp Utilities 2009

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  15. טוב אחים שלי פעם שעברה שפירמטתי נמחק לי כל הDATA מהOUTLOOK EXPRESS הפעם אני לא רוצה שזה יקרה?! איך אני מגבה את כל הנתונים שיש לי במייל (ניכנס יוצא וכו'...) ומחזיר את זה אחרי פורמט?!

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  16. Started by oren,

ראיתי 2 שחרורים של מקודד XViD: של Koepi's ושל uManiac's רציתי לדעת איזה מהם עדיף להתקין. תודה.

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום יש לי מצלמה של סוני (T9) והיא מצלמת ולא מכווצת את התמונות בתור JPEG ככה שיוצאות לי תמונות באיכות גבוהה וכל תמונה 2-2.5 מגה אז כעיקרון בצייר אני פותח ושומר אותם בתור JPEG..יש תוכנה שעושה את זה לכמות של תמונות? תודה

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Started by SciFi7,

שלום אתמול קפצה לי הודעה שמסרבת להעלם יש לי KIS 6 ההודעת הולכת ככה: וליד ההודעה יש כפתור של עידכון (update ) עשיתי כבר איזה 3 עידכונים, ושום דבר לא עוזר. הרישיון שלי לתוכנה הוא עד ה-28/6 שנת 2008 למשהו יש רעיון? תודה בכל מקרה

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  19. Started by The UnKnown,

It comes when i am pressing the damn icon [which located next to the clock] and then it starts to "scream" like bombs, shooting... ITS DRIVING ME NUTTS ! how can i make it stop ? please help Thnx !

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by ben060,

איך פותחים אותם? האם יש דרך שיהיו כמו pdf? זה לא נוח להעביר עמוד אחד אחרי השני דרך התוכנה של הווינדווס אשמח לתוכנה יעילה

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  21. לחבר שלי נדפק הכרטיס קול של הלוח אם והוא הלך וקנה כרטיס בסיסי sound blaster 5.1 VX עכשיו הוא הגיע הבייתה וגילה להפתעתו שהווינדואס 7 לא תומך בו.. מישהו נתקל בבעיה ומצא פתרון? מישהו יודע אולי מתי כן תהיה תמיכה ? תודה..

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by the kon,

הורדתי והתקנתי FFDSHOW ו Matroska Splitter וCOREAVC והצלחתי לפתוח קובץ MKV בWMP אבל הסרט לא רץ חלק ויש לו תקיעות.. פעלתי על פי מדריכים באתרים שונים אבל זה ממשיך לעשות את זה.. מה הבעיה\מה אני לא עושה נכון?

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  23. בזמן האחרון יוצא לי להשתמש מאט מאוד באי סי קיו אבל בזמנים היפים אני זוכר לא היה אפשר מרוב ספארים שנכנסו לICQ מה עושים נגד זה?? איך מונעים?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  24. יש לי קובץ שהפכתי לקובץ אייקון. זו תמונה של הנגן שלי (IAUDIO) עלמנת לשים את זה בנגן ואז שכשאני מחבר אותו למחשב אני רואה את הכונן שנפתח עם התמונה של הנגן. איך אני חותך את האייקון או את התמונה שאני עומד להפוך לקובץ אייקון בדיוק לפי הקווים (זה לא ממש ישר כי בתמונה רואים שהנגן עומד באלכסון).

• 2 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים