עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כדי שאוכל לצפות בו בפנטיום1...

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  2. Started by dfx,

כל פעם שאני מפעיל את וויינדווס movie maker 2 ,זה יוצא לי מהתוכנה אחרי 2 דקות... מה עושים ? בבקשה עזרה!! [glow=red,2,300]תודה מראש לעזורים! :][/glow]

3. Started by בלוסטון,

אין לי תוכנה לצפיית סרטים ... אתם יכולים להמליץ לי איזה תוכנה טובה??

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  4. אני מחפש תוכנה טובה להורדת קבצי TORRENT.. שהיא מהירה ..ושומרת את ההורדה אם האינטרנט מתנקת או משהו... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by adamginz,

יש לי דיסק רגיל 700 מגה עם סרט עליו בפורמט VCD ( הרבה תיקיות ) איך אני מאחד אותו לסרט אחד בפורמט AVI ?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by Guy31,

יש לכם אולי מושג איך אני מגבה פרופיל ליפני פורמט

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  7. שלום לכולם אני לא בטוח שזה ממש קשור לפה אבל זה נראה לי הכי מתאים. אתם חושבים שזה יהיה מספיק אם אני אתקין רק את האנטי וירוס ואת האינטרנט סיקיוריטי (נורטון 2003) ולא אוריד ואתקין את כל האפדייטס של הווינדוס (xp)? כי מצד אחד הבנתי שכל מה שאני מוריד שם, סתם מעמיס על המערכת. אבל מצד שני אני לא רוצה שכל אחד יהרוס לי את המחשב... כי ממה שאפשר להוריד שם, הבנתי שלחצי מהדברים שם יש חורים.. תודה.

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  8. קרתה טעות קטנה , בטעות נמחק קובץ גדול שהגיע לאחוז גבוה בהורדה, אבל למעשה בטעות מחקתי את הקובץ. יש אפשרות "להציל" את הקובץ? שימשיך מאיפה שהפסיק? למרות המחיקה!

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  9. Started by tamir2,

שלום לכולם! יש לי בעיה באיסיקיו... כל פעם שאני שולח הודעה זה עושה לי חלונית כזאת שבה רשום "אל תשלח" לפעמים זה אפילו.. שאני רק נכנס לאסיקיו. מחקתי את האיסיקו והתקנתי אותו.. 700 פעם! וזה זה לא עזר.. ואפילו. הורדתי גירסות אחרות..מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  10. Started by Vosegus,

שלום, לאבא שלי הייתה בעייה במחשב שלו שכל הזמן הפיירפוקס היה קורס,שום דבר לא עבד וכל כמה זמן המחשב היה עושה ריסטרט. סבבה,חשבתי שזה וירוס,פירמטתי,התקנתי פיירפוקס והופ!שוב הכל קורס והמחשב ממשיך לשות ריסטרטים! מה הבעייה בדיוק? עכשיו גם האקספלורר קורס וגם הפיירפוקס!(והמחשב עושה ריסטרטים בנוסף) הוינדוס הוא XP 32 ביט

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  11. שלום לכולם, קודם כל ארצה להודות לפורום המעולה הזה שבזכותו למדתי את כל הנדרש על התקנת ויסוד 7, וסוף סוף העפתי את הויסטה. יש לי בעיה עם הסיסמאות, כאשר אני מקיש סיסמה לאתר כלשהו הפיירפוקס לא שואל אם אני רוצה שהוא יזכור אותה או לא. האופציה באפשרויות מסומנת והאתר לא נמצה בחריגים, מה עושים? שאלה שנייה, איך אני מחזיר את השפה של הפיירפוקס לאנגלית ושהכל יהיה מימין לשמאל? הורדתי כרגע את הגרסה העברית, אולי פשוט צריך להתקין את הגרסה האנגלית? תודה.

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  12. מה עדיף לתוכנה להורדת טורנטים - דיסק מכני או SSD ? יש קשר ל CAHE בדיסק ? איזה אפיונים חשוב לדיסק שעובד בתוכנות הורדה ?

13. -Silver / Black A4Tech PowerSaver R7 Wireless Multimedia Desktop Set - Keyboard and Mouse Combo, Model: RK-770D זה מה שיש לי כרגע,משום מה לא קבלתי את הדיסק של הדרייברים .... ואני לא מוצא באתר... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  14. Started by url,

קודם כל אני רוצה לדעת אם שווה לנסות להתעסק עם כיווץ מסוג כזה אני יודע שיש הבדל בשמיעה לטובת בmp3 אבל שהwma תופס פחות מקום (דבר שחשוב בכיווץ סרטים) השאלה היא האם ההבדל באיכות הקול משמעותי דבר שני, ניסיתי לכווץ בwma עם virtualDub אבל משום מה הוא לא מוכן ההודעה שמתקבלת היא: error initializing audio stream compression the requested conversion is not possible ועוד שאלה קטנה :jump1: מה ההבדל בין wma1 ל wma 2? :scatter:

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  15. אהלן. יש לי בעיה שבעליית המחשב, במקום אוטומטית להכנס ליוזר שלי, הוא נשאר במסך ה LOG IN ומבקש ממני לבחור כאילו איזה יוזר אני רוצה לפתוח במחשב (למרות שיש רק אחד, את שלי), זה התחיל לפני כמה ימים. איך אפשר לסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  16. Started by bobby323,

רוצה את המבחר של אימיול אבל שיהיה מהיר, לפעמים אני מחכה שבוע לקובץ ראיתי את ה ARES, יותר מהיר בלי הרבה מבחר, מעוניין בעיקר בסדרות טלוויזיה עם אודיו צרפתי, משתמש בזה לתרגול, וניתן למצא את זה בלי שום בעיה באימיול תודה

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by HardGore,

הי, אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל להוריד מספר קבצים בו זמנית, לינק לדוגמא- http://www.youtube.com/profile?user=smgakos&view=videos בדף הזה יש עוד דפים, ואני מעונין להוריד את כל הסרטונים שמה בבת אחת.. (כמו אימול שאתה מסמן מה שאתה רוצה וזה מוריד לך במכה..) זה אפשרי? (ניסיתי עם getright אני זוכר פעם מזמן בגרסה 3 אני חושב הצלחתי לעשות משו עם זה אבל הפעם לא הצליח לי ממש.. מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  18. Started by Da-Funk,

אני מנסה שנה להתחבר לשם והוא נותן לי ת'הודעה הזו... כיביתי את כל הפיירוולים ואנטי למיניהם... אני מחובר דרך נטויז'ן... יש למשהו הצעות ?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  19. Started by troG,

שלום לכולם אני עובד על לוח DS3R XP64 עם 8GB 3- 6 דיסקים של סיגייט 500 ג'יגה כל אחד ניסיתי גם להשתמש ברייד 5 (של הלוח) בשימוש עם 5 כוננים, אך זה עדיין צולע. יש לי בערך 20 מערכות וירטואליות כאשר בדר"כ 3-4 רצות במקביל, ולאחר כמה שעות של עבודה זה נעשה איטי בטיירוף. האם למישהו יש נסיון בהתמודדות עם איטיות הנגרמת עקב פרגמנטציה שהקבצים של VMWARE יוצרים ? חשבתי לעשות לי שרת קבצים ברשת. האם יש המלצות ? האם לדעתכם יש צוואר בקבוק אחר ? תודה

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by טריפ,

אני רוצה איזה תוכנה שיש לה אקולייזר משלה יעני אם אני שם סוג של שיר טראנס אז אני שם על הטראנס ואני שומע הכי טוב מהרמקולים ושאני יוכל לעשות קריוקי (שהשיר יהיה בלי מילים ) ועוד כל מיני דברים מי שיודע על איזה תוכנה טובה שירשום לי את השם של התוכנה ואני יוריד אותה תודה אנשים

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  21. שלום, הנני מחפש תוכנה לשילוב מיקסים, משהו בסגנון Virtual DJ, אבל יותר פשוטה, אני זוכר שהיה בעבר תוכנה פשוטה לפני 10-12 שנים, היה תוכנה שאפשר לבחור Pops, והיו מלא מלבנים או ריבועים בצבע כתום, וכל פעם משהו אחר בצבע שונה, בהתאם לזמן שלהם, וכל פעם הייתי לוחץ על זה בכדי לבדוק את הPop, היה משמיע את הקצב, והייתי שם את זה בשיר, כל פעם משהו אחר לשים בתוך שיר כלשהו. בבקשה אם מישהו זוכר את התוכנה או את השם שלה, אנא הגיבו לי והזכירו לי את שמה. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  22. כמו שכתבתי בכותרת, אני מחפש תוכנה שמשתיקה תוכנות שרצות ברקע, למשל אם יש לי ווינאמפ ברקע אז להשתיק אותו אבל לא דרך WIN ולא דרכו, דרך תוכנת צד שלישי. [אני מודע לאפשרות להשתיק דרך WIN, היא לא עוזרת במקרה שלי]

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם! אחרי חיפוש בפורום ובגוגל, הגעתי כבר בעצמי לתשובה שכל המידע שמור בקבצי PST, אבל! רציתי להיות בטוח בוודאות מה מכילים קבצי הPST האם הם מכילים: קונטקטים לוח שנה "פתקיות" מדובר על מחשב על בעל עסק, עם אלפי קונטקטים, ומאות פתקיות עם מידע חשוב מאד. אמנם הקובץ PST שגיביתי הוא 1.7GB (!) רציתי להיות בטוח שבאמת כל המידע המבוקש נמצא בקובץ הזה, ובנוסף, ע"מ להיות בטוח ב100% עשיתי חיפוש לכל הקבצים עם סיומת PST וגיביתי את כולם (היו איזה ארבעה) ורציתי לשאול האם ישנם עוד קבצים שעליי לגבות? תודה רבה לכולם

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  24. שלום רב, נתקלת בהודעה שמבקשת כי אליכם להתקין את התוכנה solutioncenter שימו לב זהו וירוס... הדרך היחידה להסירו היא דרך תוכנת ה-Windows Installer CleanUp אשר ניתן להורידה בקישור הבא

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  25. היי קניתי נייד חדש של פאקרד בל עם וינדוס 7 64 ביט חוקי. לאחר גיבוי הכונן על הארד דיסק נייד (דרך גוסט+דרך התוכנה שדל פאקרד בל) התקנתי לינוקס...אחר כך מחקתי את כל המחיצה שעליה יש את מערכות ההפעלה וכרגע הגוסט לא מזהה לי את התיקיה עם הגיבוי (פשוט לא מראה לי אותה) יש בהארד דיסק של הנייד מחיצה מלאה של 15 ג'יגה שהגיעה עם הנייד...האם היא מכילה קבצי גיבוי ואם כן איך אני משתמש בה? תודה

• 0 תגובות
    • 814 צפיות

דיונים חדשים בפורומים