עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אשמח לקבל רשימה של תוכנות שניתן להתקשר איתן, לשלוח הודעות SMS (חוץ מהאייסיקיו) לחו"ל.. תודה מראש נ.ב - ברור שחינמיות.

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  2. למישהו יש כתובות של שרתים מהירים שמהם אפשר להוריד את העידכונים? אני צריך משום שההורדה של העידכונים מהשרתים של קספרסקי איטיים.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  3. שלום! אני לא מוצא אופציה בFFDSHOW להוריד כתוביות לשוליים כאשר מתנגן סרט בפורמט רחב (יש לי מסך 3:4) אשמח לעזרה... המון תודה!

4. היי. אני מחפש תוכנה שתעשה את העבודה כמו שצריך ולא רק ליו-טיוב. היום אני משתמש ב BSR Screen Recorder ולא כ"כ מרוצה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  5. Started by chap123,

בגרסא זו לא צריך להתקין את התוכנה אלא פשוט להוריד את המסמך ואז לפתוח אותו באמצעותה. אבל כשאני בא להדפיס מסמך (הוא מזהה את המדפסת שלי) הוא רושם שהמסמך אינו יכול להיות מודפס כי: There were no pages selected to print למה הוא רושם דבר כזה ואיך אני פותר את הבעייה?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  6. יש לי כרטיס טלויזיה והתוכנה שלה לא מקליטה את כל מה שרואים במצלמב זה חותך את הצדדים וגם יש לזה איכות ממש גרועה...אז אני מחפש תוכנה שתקליט בגודל נורמלי עם איכות נורמלית ושהיא לא תחתוך את הקצוות.. מישהו מכיר תוכנה כזאת?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  7. Started by nehmia,

לאיזה גרסה של adawer יש adwath?

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מעוניין להשתמש בGhost החדש , אך כשמפעילים אותו בDos הוא כותב שאין מספיק זיכרון. הבנתי שצריך להגדיר Ram Drive (כונן וירטואלי עם זיכרון מורחב), אני לא מוצא שום מאמר או כתבה או בפורום על הסבר איך להגדיר את זה ( ב Autoexec , Config ) תודה לכל מי שיודע .. נ.ב - בלי קשר ל Ghost, אני מעוניין לדעת באופן כללי כיצד יוצרים Ram Drive .. תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  9. Started by nokobik,

יש אפשרות להגדיר ב-MAXTHON משהו שנקרא ALIAS, אפשר לשמור שמות מקוצרים לאתרים, כך שלדוגמא, www.ynet.co.il יהיה קיצור y וכו' אפשרי ב-FIREFOX? שאלה נוספת היא אם אפשר לשנות את השיוך של CTRL+ENTER או שאר הקומבנציות שישלימו לסיומות אחרות? לדוגמא במקום ש-CTRL+SHIFT+ENTER ישלים את ynet ל-www.ynet.org אז שישלים אותו ל-www.ynet.co.il. תודה

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by ebrami,

בעיה קשה! בבקשה תעזרו לי! האייסיקיו שלי, 76686968, מספר קליט וטוב שמאוד אהבתי, נמחק מהרשת לא לא מהמחשב שלי, מהרשת בכלל, תעשו חיפוש אצלכם, לא תמצאו אותו. אין לי מושג איך היה לי את האייסיקיו הזה אצל כמה חברים אבל אף אחד מהם לא היה מוחק לי אותו ככה, וגם אם הוא רוצה הוא לא יכול כי הייתי משתמש ברמת אבטחה גבוהה. בנוסף אף אחד גם לא פרץ לי למחשב. מישהו יודע מה אפשר לעשות?!? פניתי לתמיכה טכנית של האייסיקיו שלחתי להם כבר 3 אימיילים והם לא ענו לי... למישהו יש מושג מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  11. Started by eranmor,

לאחר שאני מתקין את התוכנה והמחשב מבקש להפעיל מחדש על מנת שהוא יוכל לסיים את תהליך ההתקנה התוכנה עובדת כמו שצריך. לאחר שאני מפעיל את המחשב שוב, לא ניתן להפעיל את התוכנה בלי להתקינה מחדש. אני מקבל הודעה שכתוב בה "invaild device" ואין שום דבר שאני עושה שיכול לסדר את זה. ניסיתי להוריד גירסא חדשה ולה עזר. ניסיתי להשתמש בגירסא ישנה ולא עזר. המחשב לא מזמן עבר פירמוט ולפני הפירמוט התוכנה עבדה מצויין. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by BUNNY,

מה נשמע? הרבה זמן לא פירסמתי פה כלום כמה עבודות שלי שעשיתי בחודשים האחרונים SOFTIMAGE | XSI & Mentalray

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  13. Started by sagioto,

היי, רציתי לדעת אם אתם מכירים דרייבר שיאפשר לי להשתמש בשלט PS3 על ה-VISTA זה כבר איכשהו עובד לי דרך USB אבל ממש הייתי רוצה להפעיל אותו דרך הBT תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  14. מחפש תוכנה שיהיה אפשר לעשות איתה מספר בלתי מוגבל של סקרין שוט על ידיי לחיצה על hot key נגיד ושישמור הכל לתיקייה שאני יגיד לו ואם אפשר שגם יצלם סירטונים....fraps כנראה עושה את זה רק כאיזו אפליקציה פתוחה(כמו משחק)יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  15. הייייייייייייייי אז שניה לפני שאני הולך לישון איך אני יודע אם מישו (באיי סי כמובן) שם אותי באינגור (בלי שהוא יגיד לי) כאילו אם יש איזה תוכנה שמראה את זה או משו ... בתודה עידו לילה טוב

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  16. שלום רב, נתקלת בהודעה שמבקשת כי אליכם להתקין את התוכנה solutioncenter שימו לב זהו וירוס... הדרך היחידה להסירו היא דרך תוכנת ה-Windows Installer CleanUp אשר ניתן להורידה בקישור הבא

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  17. אני מבקש אם יש למישהו codac ניסיתי להתקין כבר 3 סוגים, אם משיהו יכול לבדוק לפני המלצה, או להמליץ על תוכנה קטנה וחינמית של הצגת mpeg . תודה.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by DimaX,

היי! יש לי כרטיס TV ואני יודע לחבר את הוידאו אליו בצורה נכונה. כשאני מנסה להקליט עם התוכנה שבאה עם הכרטיס(מהוידאו או מYES שמחובר גם לכרטיס), אז כל שעה של סרט יוצאת 17GB!! אתם מכירים תוכנה שאפשר להקליט איתה מYES(הממיר של YES מחובר..) או מוידאו באיכות "טיפה" פחות טובה? למשל 2-5 GB לשעה? (אני צריך להקליט בסביבות 12 שעות ואז לערוך ולקדד...) קראתי פה בעוגן איזה מדריך עם התוכנה Ulead Video Studio אבל לא היה רשום אם יש אפשרות להקליט בכמה איכויות ואני לא רוצה סתם לקנות... תודה!

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by LRa,

בוקר טוב, אני מחפש תוכנת פקס שמאפשרת לשלוח פקס לרשימת תפוצה ע"י צירוף קובץ וורד. תודה

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  20. Started by mcmcc,

כשאני מנסה להריץ את התוכנה מופיעה לי השגיאה הבאה: חשוב לציין כי התוכנה פעלה לי מקודם טוב ולא נראה לי שעשיתי משהו שיכל לדפוק אותה.

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  21. אני צריך תוכנה כמו המירק אבל שתהיה טובה יותר לדוגמא אם ההורדה תיפסק אז היא תעשה RESUME לבד במקום שאני אחפש באיזה ערוץ הוא ובאיזה חדר ואת הלינק ב IRCSPY , איזה תוכנה עושה את זה יותר פשוט ויותר טוב ויעיל?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  22. שלום חברים, כאשר אני מקבל מייל דרך אתר וואלה (מייל פקטיבי לאתרי משחקים וכו') אני מקבל אותו בעיכוב של עד 20 דקות. כעת עברו שעתיים מאז 2 נסיונות שליחה שלי והדואר לא מגיע. רוקנתי את כל המחיצות כלל סל אשפה שגם ככה תפסו רק 8 מ"ב מתוך 3 ג'יגה ובכל זאת הדואר לא הגיע. האם ידועה לכם הסיבה לעיכוב וכיצד ניתן לרענן את רשימת הדואר ע"מ לקבל את ההודעה ?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  23. Started by udi,

יש לי בעיה יש לי סרט אבל התרגום שהורדתי לא מסתכנן טוב עם הסרט האם יש תוכנה אשר מאפשרת לתקן את התרגום ולערוך אותו ? נ.ב. עשיתי חיפוש אין תשובה לשאלה ששאלתי.

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  24. Started by Friedman,

שלום מידי פעם כל היישומים נתקעים לי, למעשה הם "קופאים" כשאני מקליק על היישום הוא לא מגיב. לאחר דקה זה משתחרר. יש לציין כי המחשב עצמו לא תקוע, אני יכול להקליק על התחל ואף לפתוח יישום אחר, אך כשהו יפתח גם הוא יהיה תקוע. אין בעיית של חום במחשב. אשמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  25. אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. אני מנסה לערוך קבצי אייקונים בפורמט של Windows XP עם Alpha Channel ב-Axialis IconWorkshop 5.0. Windows 2000, למיטב ידיעתי, לא אמור לתמוך ב-Alpha Channel. עם זאת, הקבצים המקוריים נראים במחשב שלי בסדר גמור (בד"כ). הבעיה היא כאשר אני עורך את הקבצים ב-IconWorkshop או ב-Microangelo. לאחר השמירה, האייקון נראה מעוות (בתוכנה האייקון נראה בסדר). הבעיה היא כנראה לא באייקון עצמו, אלא במערכת הפעלה, מכיוון שב-Windows XP אני רואה את האייקון המעובד בסדר גמור. צירפתי תמונת מסך של שני אייקונים, כפי שהם נראים במחשב שלי ב-Windows 2000 (בצד ימין - האייקון המקורי, ובצד שמאל - האייקון המעובד), ואת שני האייקונים עצמם בקובץ zip. האייקון המעובד הוא אייקו…

• 2 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים