תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני עובד על מצגת כלשהי בממדים של דף A4. אני אנסה להסביר מה הבעיה בתקווה שאצליח - מכיוון שלאחר שאני עושה ZOOM IN אני לא רואה את כל הדף, אז אני גולל עם העכבר למעלה/למטה לחלקים התחתונים/העליוניים. ברגע שאני גולל יותר מדי זה מעביר אותי לשקף הבא/הקודם. אם הצלחתי להסביר את עצמי ולמישהו יש פתרון - אני ממש אודה! תודה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
הבעיה היא כזו, אני יכול לגלגל עם הגלגלת של העכבר כרגיל למעלה ולמטה, אני יכול ללחוץ על החצים הקטנים שיש בתחתית ובחלק העליון של שורת הגלילה, אבל אני לא יכול לתפוס אותו (להשאיר את העכבר לחוץ עליו) ולהזיז אותו... לא משנה מה ניסיתי, שחזור מערכת גם לא עובד. אין שום דבר ספציפי שעשיתי כדי לגרום לזה לקרות , זה פשוט התחיל. יש רעיונות לפתרון למישהו?
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, יש לי את הבעיה הזאת כבר הרבה זמן, בעיקרון מאז שהתקנתי את הWIN7 (עוד משלבי הבטא שלה) הבעיה היא עם חיבור של כמה צגים. בWIN XP הכל עבד מעולה, עם כל דרייבר של NVIDIA, אך לאחר שעברתי לWIN 7 (אני מדבר על הגרסא הסופית) יש לי בעיות רזולוציה גם במחשב וגם בטלוויזיה. דבר ראשון, אם במחשב אני שם רזולוציה נמוכה יותר מ1280X1024, כל רזולוציה אחרת חוץ ממנה עושה לי בעיות (מציגה לי את המסך כרחב עם פסים שחורים מלמטה ומלמעלה, וכו'). בטלוויזיה הבעיה היא שכשאני עושה EXTEND או CLONE, זה מראה לי אותו כמו בתמונה שצירפתי. החלק האדום בתמונה זה איך ששולחן העבודה נראה על מסך הטלוויזיה. מצאתי פתרון לבעיה, שהוא להתקין את דרייבר 185.85, שאיתו אני יכול איכשהו להגדיל את המסך באפשרויות של ה-NVIDIA Con…
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני לא מוצא בשום מקום את הדריבר הזה, גם עם כן... שום הורדה עובדת. אשמח עם מישהו יעזור לי.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מעוניין להכניס את התוכנה הזו לעסק . מעוניין לקבל אינפורמציה מאחרים למי שיש ניסיון ועבד איתה ו או מכיר אותה . לדברי המפיץ בארץ . תוכנה זו חוסכת את הצורך בשרת ( חומרה ) וכמו כן חוסכת את הצורך Windows 2003 Server ..אשמח לקבל תגובות .( WinConnect XP הינו מוצר איכותי המאפשר להפוך כל מחשב שמותקנת עליו מערכת הפעלה Windows , לשרת Terminal Server ובכך לייעל דרכי עבודה באופן משמעותי. ??? )
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה בדפדפן אקספלורר שהתחילה לפני יומיים שאני מגיע לאתרים מסוימים כמו YNET ו-SPORTLINE אז אני מקבל הודעת שגיאה בפינה השמאלית תחתונה של הדפדפן של ג'אווה - DONE,BUT WITH ERRORS , וכמו כן כשאני מנסה לרשום תגובה באתרים הללו לא נפתח לי בכלל החלון אלא מתקבלת הודעת שגיאה ERROR בפינה השמאלית תחתונה. האם יש למישהו רעיון איך מתפטרים מהדבר הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא איזכור שלו באף מקום וגם לא באתר של מיקרוסופט שימו לב לבעיה הבאה אני אצרף לינק לתמונה... http://img46.imageshack.us/img46/6139/prob1fw.jpg בבקשה תגידו לי איך לפתור את הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש עם תוכנות וירטואליזציה. התחלתי עם התוכנה VMware Player וכל מערכת הפעלה שיצרתי קיבלתי את החלון הבא: אולי מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי מה אני צריך לעשות בכדי לראות את המערכת הפעלה. תודה רבה מראש, ושבוע מוצלח לכולם.
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
צריך לדעת מידות של כרטיס ביקור , פליירים , מודעות? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
שלום לכולם היום התקנתי את הוינדוס xp שלי מחדש כי היו לי בעיות איתו עכשיו הוא שאל אותי בהתקנה אם לימחוק את הוינדוס הקודם ולהתקין אחד חדש אז אמרתי לו שכן וזה התקין וכול הבעיות הסתדרו לי חוץ משתי בעיות אם חברת נורטון האחת של נורטון אנטי וירוס והשני זה נורטון פייר וואל הבעיה היא כזאות שאחרי שאני מתקין את שתי התוכנות בנורטון אנטיוירוס הוא מבטל לי את האפשרות של האוטו פרוטקט וגם פייר וואל הוא מבטל איזה אפשרות מסוימת שם עכשיו הסרתי את התוכנות והתקנתי שוב ואין לי מושג מה לעשות חברה אני נואש אני צריך עזררררהההה דחוף
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
האם היא תאפשר לי לעבוד בשני כיוונים גם גיבוי של דיסק בודד ושיחזורו למערך RAID 0 וגם בכיוון ההפוך ? האם זה שהמערך הוא על SSD והדיסק הבודד הוא SATA צריך טיפול מיוחד בתהליך גיבוי שיחזור לעיל ?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי נייד של ELONEX ולא מצאתי באתר שלהם תכנה מיוחדת לנ"ל כשהיה עליו WIN 98 היתה תצוגה של הנ"ל אבל אחרי שהותקן XP זה נעלם. מישהוא יודע האם כלול ב XP ואיך לגרום שיופיע או אולי יש תכנה שלא של יצרן המחשב שתדע לתת תצוגה של מצב הסוללה = % טעינה של הסוללה תודה
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום איך אני שומר pattern ושם אותו כרקע לטקסט ששברתי בFLASH8 ? או בקיצור איך עושים רקע שהוא טפט לטקסט (שבור) תודה.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
טוב חברה תשמעו מה קרה לי. פרצו לי דרך המירק - פורט 5000 או 6667-6669 היה לי Norton Internet Security 2005 והוא לא חסם ת'פריצה... אולי זה בגלל שהיה לי trojan yael.exe שקיבלתי אותו במירק בבוקר. אבל מחקתי אןתו דרך הSafe Mod ועשיתי registry clean ואז פרצו לי בערב. הפורץ מחק לי כמה דברים על המחשב ואחרי ריסט הוינדווס עשה לי בעיות..אז עשיתי פורמט, גם ככב התכוונתי לעשות פורמט השבוע. יש לי מודם ראוטר אם זה עוזר - ALCATEL Speed Touch 510 פרוץ. הfirewall הפנימי של המודם היה תמיד על off כי לא ראיתי בו צורך כל שהו. חבר שלי המליץ לי על Outpost Firewall 2.5 Pro ועל ESET Nod32 Antivirus v2.12.4 זה מה שיש לי עכשיו, ואני רוצה להיות בטוח ומוגן... יש אולי firewall או antivirus יותר טובים מ…
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
כונן C אצלי הוא boot עליו מותקן XP. אמנם הגדרתי לתוכנת partittionMagic 8 להרחיב את C על חשבון D אך תמיד היא נכשלת בהרחבה. אני מנחש בגלל ש-C היא מחיצת BOOT איך ניתן בכל זאת להרחיב את C? (היא primary וגם אקטיב למרות ש PartittionMagic מסמן לי אותה כ NONE ולא active)
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אם אפשר שתהיה ב TRAY
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי, אני זקוק להמלצה לתוכנה חינמית (כמובן...) שיכולה להקליט את וידאו של המסך בזמן שוטטות באינטרנט וכד'. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם bloutooth ואני רוצה להגיע למצב שבו פלאפון מתחבר למחשב ומקבל ממנו קובץ ספציפי ללא מגע יד אדם. אני מדגיש שגם ההתחברות תעשה בלי שאני אצטרך לשבת ליד המחשב (מדובר במעין מערכת ששולחת שיר לכל מכשיר שמתחבר). יש חיה כזאת? אם אין שום אפשרות אחרת אני מסכים לתכנת קצת (#C)
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לדוגמא יש לי תמונה עם הרבה NOISE (איך זה בעברית?) עד כמה אני אוכל להוריד אותו בלי לאבד חדות מהתמונה? אני מדבר על פוטושופ ואיך?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מעתיקה מאתרים מסויימים חומר לword או לאקסל והעברית מועתקת הפוך, ניסיתי להפוך עם easyheb ולא הצלחתי. אולי למישהו יש ידע על תוכנה להיפוף טקסט בעיברית חזרה. אני זקוקה לכך בדחיפות. תודה
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום עד היום התוכנה עבדה מצויין והכל טוב היום שבאתי מבית הספר היא אמרה לי את זה וכל כמה זמן היא אומרת את זה http://img470.imageshack.us/my.php?image=untitledvf3.jpg מה עושיםםם תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי פירמוט והתקנת הכל מחדש,לא רואה עברית ב WINAMP-ב PLAYLIST..... וכמן כן גם ב ICQ,גרסה 5.1,לא רואה עברית בכלל.... למרות שהתקנתי הכל ב שפות הוספתי הכל,אני יכול לכתוב בעברית,גם בICQ,בחלונות גם רואים וכותבים,הכל נראה טוב חוץ מבתוכנות הללו,ניסיתי להסיר ולהתקין שוב,לא עזר..... מישהו אולי יודע?יכול לעזור לי? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
בטוח אפשר עם פוטושופ אבל לא מצאתי את האופציה.. אם יש למישהו המלצה על משהו יותר פשוט אז שירשום לי שם של תוכנה ואיזה מדריכון תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-