עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by oDot,

שלום, אני מעלה אתר לאינטרנט, ושמעתי כי בעבר אנשים גנבו תמונות וקבצים שונים מאתרים אחרים ואז טענו כי גנבו מהם. יש דרך ליצור משהו שמזהה בוודאות כי זה שלך? שמעתי על משהו בסגנון "חתימה דיגיטלית" יש דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה בד=כדי שאוכל לגבות את אוסף ה DVD שלי אני מחפש תוכנה פשוטה וטובה כמן 321 STUDIOS בזמנו שלא תהיה יות מדיד מסובכת וכמובן מהירה בתודש מראש! פינק

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by assaf990,

כונן C אצלי הוא boot עליו מותקן XP. אמנם הגדרתי לתוכנת partittionMagic 8 להרחיב את C על חשבון D אך תמיד היא נכשלת בהרחבה. אני מנחש בגלל ש-C היא מחיצת BOOT איך ניתן בכל זאת להרחיב את C? (היא primary וגם אקטיב למרות ש PartittionMagic מסמן לי אותה כ NONE ולא active)

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by eliil1,

יש לי OFFICE 2007, הוא עכשיו באנגלית , אני יכול להעביר אותו איכשהו לעברית? או שצריך לקנות תוכנה אחרת יעני אופיס בגרסת עברית?

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  5. כשאני מכבה את המחשב אני מקבל לפעמים הודעה שתוקעת את הכיבוי על שגיאה במשהו שנקרא THOR WINDOW או לפעמים גם THOR HAMMER, עכשיו זה לא מופיע לי בטאסק מאנאג'ר, לא זכור לי שהתקנתי שום דבר דומה לזה, סימנטק קורפורייט לא מוצא שום וירוס, ספיי בוט ואדאוור טוענים שהמחשב נקי. חיפשתי בגוגל ולא ראיתי שום דבר חשוד בנושא. יש רעיונות?

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  6. האפטר קרס לי עם הודעת שגיאה (42::00) הפרמייר קרס תוך כדי עליה, וגם הסאונד-בות. הפוטושופ כן עבד. אחרי שיטוט קצר גילית שצריך להסיר כל קודק DVIX. הסרתי (K-Lite), והכל עולה כמו שצריך. מה זה הדבר הזה??? עכשיו אני לא יכול לקודד DVIX!!! מישהו מכיר את התופעה? פיתרון?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  7. שלום חברים. יש לי בעיה מוזרה. אני עובד עם אימיול 0.48a ולא משנה עם איזה שרת אני מתחבר, תמיד, ועל כל חיפוש, חוזרות לי רק 34 תוצאות. למישהו יש רעיון? אגב, האימיול מורשה ב-firewall של ה-XP. תודות.

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by kimi,

יש לי מחשב די חדש, מעבד E6600, לוח abit-ab9pro, זכרון 2G הבעיה שלאחר זמן מה שהמחשב דולק ה cpu usage עולה בין 30% ל 70% והוא לא יציב אני לא מריץ יישומים כבדים שלוקחים הרבה משאבים, ובעמודת CPU ב task manager היישום שצורך הכי הרבה משאבים נקרא SYSTEM, חוץ ממנו השאר זניחים. כשעושים reset זה מסתדר אבל כעבור זמן מסויים זה מתחרבש.. גם כשאני פותח יישום זה קופץ לכמעט 100%.. זה הגיע למצב שאני לא מסוגל להאזין למוסיקה במדייה פלייר! אודה למי שיוכל לעזור!

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Started by e.s,

למישהו יש תוכנה לפתיחת קבצי cue ???

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  10. בוקר טוב יש לי אווטלוק של מייקרוסופט ואני כבר הרבה זמן עובד איתו, כמו כן יש לי גם חשבון גימייל, הייתי רוצה לדעת האם יש אפשרות שהאווטלוק ינתב לי אוטומטית דואר מנמען מסויים ויעביר לי אותו לחשבון הגימייל שלי . תודה

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  11. Started by oded6188,

כל מה שאני מנסה לצרוב אני מקבל את השגיאה הזאת מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  12. הורדתי את התוכנה Fraps צילילמתי כמה דקות של סרט כדי לבדוק אם התוכנה עובדת.... עכשיו צילמתי והקובץ נשמר בתקייה אבל אני לא מצליח לראות אותו...... אני משתמש בנגן bsplayer וב Fraps 2.9.4 תודה לכם...

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  13. מחפש תוכנת ניהול חשבונות אונליין שאפשר לגשת אליה מכל מקום וכל מאגר הנתונים יהיה קיים. אתר אינטרנט גם אפשרי. תודה ;D

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  14. Started by tdknight,

שלום, נתקלתי בבעיה מטופשת בוורד ואין לי מושג איך לפתור אותה אני עובד על התיק עבודה שלי ושיחקתי שם קצת עם אפשרויות בתוכן העניינים, לחצתי על "הוסף אינדקס" ופתאום הוא דחף לי מלא סימנים מוזרים למסמך ולמעלה כתב [מצב תאימות] (לא בטוח אם זה הופיע קודם או לא) כמו כן זה לא משנה איזה מסמך אני פותח מעכשיו, הוא דוחף בכל אחד את הסימנים האלה... איך יוצאים מזה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  15. Started by IHaveAVirus,

שלום לכולם.......... שמעתי שכאן יש כמה אנשים שיוכלו לעזור לי עם הבעיה שלי..... בקיצור יש לי ווירוס שכל פעם מקפיץ לי חלון בכמויות עצומות והוא לאמפסיק לעשות את זה אפילו לשניה......... מישהו יודע במה מדובר? ואיך אני פותר את זה?

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  16. אני רוצה להתקין אופיס 2010 ואני רואה שיש שני גירסאות - של 32 ביט ושל 64 ביט. האם זה אומר שאם אתקין את גירסת 32 ביט אז התוכנה לא תעבוד? שאלה נוספת - האם לכל תוכנה ( כולל תוכנות קטנות ופשוטות) יש שני גירסאות - של 32 ביט ושל 64 ביט? ומה קורה אם אין לאותה תוכנה גירסה של 64 ביט אלא רק של 32 ביט? האם זה אומר שאני לא אוכל להשתמש עם אותה תוכנה במערכת הפעלה של 64 ביט?

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  17. Started by itzik52,

יש לי בעיה אנא כל מי שיכול לעזור אודה לא מאד. מחקתי בטעות את תיקיית המועדפים שלי ו"היקרה" לי מאד כמו לכל אחד. המחיקה נעשתה עם מקש Shift שזה אומר מחיקה תוטאלית ובנוסף לכל מחקתי גם את הקבצים המוגנים מסל המיחזור בנורטון 2003 פרו. אנא כל מי שמנוסה בעניין אנא עזרו.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  18. עוד פעם היום, נעלם לי קובץ מרשימת ההורדות של קאזה. קובץ ה-DAT במקומו וחסר לי עוד קצת להשלים אבל איך לחדש הורדה מהמקום שבו הופסקה? כלומר איך מחזירים אותו לרשימה? והאם מישהו יכול להסביר את עצם ההיעלמות? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by sigald,

תנסו את www.overnet.com מהיוצרים של הדונקי, גרסה חסרת סרברים, מתאים גם לאנשים מאחורי פיירוול

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  20. היי חבריה, האם יש תוכנה לבדיקת זמן שימוש מעבד,דהיינו כמה זמן הוא עבד בפועל וכן בן כמה המעבד? מאיזה שנה יוצר המעבד תודה

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  21. מערכת הפעלה VISTA 32 אולטימייט. מחשב נייח עם מעבד ATOM - לוח אם Intel® Desktop Board D945GCLF with Integrated Intel® 230 Atom CPU - Mini-ITX יש לו PCI אחד שעליו מורכב המודם. דגם המודם הוא AZTEK MDP3900V-U - ( DELL DATA VOICE MODEM מצאתי לו את הדרייבר של VISTA והוא התקין אותו בסדר. התוכנה של הפקס עלתב גם בסדר. הבעייה היא לאחר אתחול המחשב. אני מאתחל את המחשב - והמודם עולה עם סמין קריאה צהוב בDEVICE MANAGER. אני עושה לא DISABLE ואח"כ ENABLE וזה מסדר את הבעייה והמודם עובד תקין. יש למישהו מושג מה קורה שם? אין לי אפשרות להעביר אותו לפורט אחר כי יש רק חריץ PCI אחד. ( או שאפשר להגדיר לחריץ הPCI פורט אחר? אני לא יודע איך....) האם יש אפשרות לבדוק מה משתמש באותו הפורט? במידה ויש קונ…

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  22. עם כן ! תוכל לרשום לי את שמה ? עם לא ! תודה בכל אופן !

• 0 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים