תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הרבה אתרים עובדים לי עם FLASHGET אבל יש אתרים שלמשל אני מוריד משם קובץ אז הוא נשמר כקובץ HTML שלמעשה הקובץ שוקל הרבה יותר והוא לא HTML אם אני משתמש במנהל ההורדות שמובנה בפירפוקס זה מוריד רגיל FLASHGET למעשה מוריד לי את הקישור להורדה הנה האתר שלא עובד www.adrive.com האם למשהו יש רעיון להציע?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה Bitspirit ואני מוריד נגיד סרטטט והוא שוקל 750 מגה אז אני משאיר אותו בלילה והוא מוריד לי 950 מגה והוא מופיע לי באחוזים על 56 אחוזזז ואני לא יכול לפתוח את הקבמצים של הסרטטטט מישהוא נתקל בבעיה המוזרה הזאת? או אולי יודע מה לעשות? תדה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הנורטון שלי... והוא בכלל מעצבן אותי לאיזה תוכנה טובה ולא עושה בעיות כדאי להחליף? ומאיפה אפשר להשיג אותה?
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אהלן לאחר אינספור חיפושים מייגעים לא הצלחתי למצוא דרייבר מתאים לכרטיס הקול, מדובר בכרטיס קול מובנה (intel 82801 (ICH6 AC97 ולוח האם הוא foxconn 915A01 P1 בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שיעמום: [ שיעמום: שיעמום אחוצ'רמוטה: חבר ביקש היה לידי... זה יותר ישן מהאחרים ניסיתי ליצור דם יבש לא דמעה שממש זולגת... האמת היא שהפסקתי באמצע העבודה ובאמת שגם אני לא מרוצה מהתוצאה איך שהיא... וזה פעם ראשונה שאני מנסה כזה דבר... סתם רציתי דעה אם זה ניראה לכם בכלל התחלה של משהו טוב
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מעוניין לצרוב קבצי AVI ל DVD, הבעיה היא שכל התוכנות שמצאתי היוצרות תפריט ל DVD ממירות את הקבצים ל VOB, ואני מאבד מקום ב DVD, כלומר, אם בצריבה רגילה של DATA אני יכול להכניס 6 סרטים של 700 מגה, בתוכנות שמצאתי אני יכול עד 120 דקות וידאו בלבד. ידוע לי שתוכנה כזו קיימת, לראייה הדיסק של Joker-Man שהכניס 14 פרקים של נמלטים (עונה 1) עם תפריט לדיסק. ניסיתי גם להוריד את האיכות בצריבה (Nero Vision) על מנת לקבל יותר מקום בדיסק אך זה לא עזר משמעותית.
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אנשים פירמטתי ת'מחשב ואתם מכירים בטח תמבזקי ספורט שיש באתרים למינהם..לדוגמא המבזקים בוואן ובYNET עובדים מצוין..אבל אני שמפעיל מבזק של ערוץ הספורט זה לא עובד כמו שצריך..זה פועל והכל מקוטע שם..רואים בחלק חלק..ממש מגעיל. http://www.sport5.co.il/ כנסו לאתר תיראו יש "מבזקי חדשות הספורט"
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
צריך תוכנה לקידוד ווידאו לאיפון 4 מ1080P MKV ל H.264 video up to 720p, 30 frames per second תודה!
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהתחילה לפני חודש בערך... כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב או פשוט מדליק אותו מופיע לי מסך שכדי להמשיך אני חייב ללחוץ F1 או F12 (ראו תמונה). זה התחיל אחרי שפעם אחת קיבלתי הודעת שגיאה מוזרה על הדיסק הקשיח (D) ואתחלתי את המחשב ואז התחילה להופיע ההודעה הזאת, חשבתי שזה משהו חד פעמי.. החלונות עלו, נכנסתי למחשב שלי ואין שם כונן D ! כאילו מת.. שוב אתחלתי ובפעם הזאת D חזר למצב נורמלי תקין.... אני לא יודע אם יש קשר ישיר בין השניים אבל אני לא מאמין בצירוף מקרים. קיצור השאלה שלי. מה אני יכול לעשות כדי להעיף את המסך הזה ושהמחשב יעלה אוטומטית ללא לחיצת כפתור?? תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי בעיה אנא כל מי שיכול לעזור אודה לא מאד. מחקתי בטעות את תיקיית המועדפים שלי ו"היקרה" לי מאד כמו לכל אחד. המחיקה נעשתה עם מקש Shift שזה אומר מחיקה תוטאלית ובנוסף לכל מחקתי גם את הקבצים המוגנים מסל המיחזור בנורטון 2003 פרו. אנא כל מי שמנוסה בעניין אנא עזרו.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
-
הכותרת מציגה את הבקשה שלי, אני צריך תוכנה שהיא סוג של חיישן טמפרטורה למעבד כדי לדעת את המעלות שלו. בתודה slim_shady.
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני רואה את הסרט יפה אבל אני לא שומעה והסרט בפורמט avi משהו יודע למה?וסרטים אחרים אני כן שומע
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
למערכת הפעלה xp נ"ב המחשב היה ויסטה אנא עזרה zion_v@walla.co.il תודה ציון
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
רוצה את המבחר של אימיול אבל שיהיה מהיר, לפעמים אני מחכה שבוע לקובץ ראיתי את ה ARES, יותר מהיר בלי הרבה מבחר, מעוניין בעיקר בסדרות טלוויזיה עם אודיו צרפתי, משתמש בזה לתרגול, וניתן למצא את זה בלי שום בעיה באימיול תודה
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה Adobe Acrobat Professional והבנתי שאפשר גם לערוך קבצי PDF דרך התוכנה (ולא רק להציג) אבל איך אני עושה את זה?? חיפשתי בתוכנה אבל לא מצאתי אפשרות שאני ממש יכול לערוך את הטקסט שם.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים של ברק ובזמן האחרון האינטרנט זוחל כמו 56KBIT (לי יש אכשיו 756) וכשאני מפעיל EMULE המודם מתנתק ומסתנכרן כל פעם מחדש כל כמה דקות אני לא יודעה מה לעשות !!!!!!! HEEEEEELLLLLPPPPPPP !!!!!!!
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני לא מצליח להכנס לאתר דרך מוזילה... אני כאילו נכנס אבל שאני רוצה לכתוב הודעה או משהו כזה הוא אומר שאני לא רשום! מה לעשות? אני שונא Ie6 ...
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
התוכנה היחידה במחשב, אני לוחץ על האייקון, או דרך "התחל" ופשוט הדפדפן לא עולה עד שאני לא עושה ריסטרט וגם אז זה לא תמיד עובד
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנת מפות עולמית או לפי מדינות שיעבוד על מחשב נייד בצורה טובה וחלקה והכי חשוב שלא צריך אינטרנט זמין בשביל לעבוד עם התוכנה מה שעוד יכול להיות נחמד זה שיהיה לו זכרון שאני יוכל לשמור נקודות מיקומים ודרכים על גבי המפה תודה
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד על לוח DS3R XP64 עם 8GB 3- 6 דיסקים של סיגייט 500 ג'יגה כל אחד ניסיתי גם להשתמש ברייד 5 (של הלוח) בשימוש עם 5 כוננים, אך זה עדיין צולע. יש לי בערך 20 מערכות וירטואליות כאשר בדר"כ 3-4 רצות במקביל, ולאחר כמה שעות של עבודה זה נעשה איטי בטיירוף. האם למישהו יש נסיון בהתמודדות עם איטיות הנגרמת עקב פרגמנטציה שהקבצים של VMWARE יוצרים ? חשבתי לעשות לי שרת קבצים ברשת. האם יש המלצות ? האם לדעתכם יש צוואר בקבוק אחר ? תודה
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם אקסל יכול לצייר פונקציה לדוגמא 1 -- X וY<AX+B וכו' וכו' והאם האקסל יודע לצייר צורות גיאומטריות על פני נתונים?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלוםת קניתי צורב DVD ואני מנסה לצרוב קבצים של AVI. כשאני צורב ונרו דרך הנרו אקספרס יוצא לי סרט עם קול מוקדם יותר מהתמונה. אם מישהו בבקשה יכול לתת תוכנה שממירה לפני הצריבה בנרו ואיך לצרוב בכלל ובאיזה דיסק אני צריך להשתמש? אני לא יודע כלום בערך תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום... נגיד ואני מריץ שיר מספר א', אני מצפה מהנגן שברגע שא' יסתיים אז הוא יעביר לשיר מספר ב'. אבל אצלי, הווינמפ יעביר לשיר שהוא בכלל למעלה, או בסוף הרשימה. מה לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה בשם frameforge previz studio 3 עכשיו גם ההתקנה עשתה לי קצת את המוות אבל מהרגע שאני נכנס לתוכנה אמורים להיות פריטים שמופיעים כדי שאוכל להשתמש בהם,אין לי פריטים כאלה בכלל. לא הבנתי איך אני אמור להשיג אותם בבקשה בבקשה אם מישהו מכיר או יודע שיסביר לי,השתגעתי
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-