תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
מחפש תוכנת שמורידה ושומרת אוף-ליין דפים של אתר על הכונן הקשיח במחשב. (משהו כמו ספיידר) בד"כ יש אופציה בתוכנה לכניסה למס' רמות (לינקים פנימיים) בתוך האתר. פשוט אין לי מושג איך זה נקרא באנגלית לצורך חיפוש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אני יוצר מדיסק IMAGE שבנוי מ ISO CUE וקיבצי WAV של הAUDIO TRACKS ? תודה
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום אנשים שמעתי שעם emule elements אפשר להגיע למהירויות גבוהות מישהו שמע עליו?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי סרט ספידר בפורמת AVI באכות גרועה ובעיה של CONTREST אז יש תוכנה שיכולה לשפר את הסרט
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר איזה add-on או תוכנה שאפשר להאיץ את הורדת הקבצים ב mirc תןדה
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
-
אני קניתי דיסקים של 900MB ו100 דקות אבל התוכנה נרו מראה לי רק עד 870 איך אני עושה את זה שזה יראה לי עד 900?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
פעם שמעתי שיש חבילה שהופכת את האופיס מאנגלית לעיברית מאיפה אני מוריד דבר כזה ...?? כמובן אם זה חוקי!
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר ימים התעוררה אצלי תקלה מוזרה ! כל האיקונים שלי התחלפו למשהו אחר. אודה למישהו אם יוכל ליעץ לי מה לעשות תודה
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מופיעה ההודעה הבאה על מסך כחול: STOP: c0000135 {Unable to locate Component} This Application has failed to start because basewutuw32 was not found. Re-installing the application may fix this problem. עכשיו, מצאתי את ההסבר לבעיה: http://www.blog.yoink.com/content/stop-error-c0000135 http://www.inanis.net/blog/index.php/2008/06/14/malware-removal-causes-stop-c0000125 הבקשה שלי היא שמישהו יוכל להסביר לי את הפתרון לבעיה הזו בעברית ופשטות כי אני לא הכי חזק במחשבים.
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היה לי דיסקט עם הדריבר של ה sata והוא נעלם לי. חיפשתי בגוגל אולי חצי שעה ואני לא מצליח למצוא את הדריבר בבקשה עזרה יש לי לוחם אם של : fsb1333 gigabyte ga g31m s2l
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
יש לי וירוס במחשב אני לא יודע אם זה בידיוק וירוס . עכשיו הוירוס הולך ככה מערכת הוינדוס שלי נמצאת בכונן c ויש לי גם את d ואת e עכשיו d ו e אני בא להיכנס המחשב רושם לי c:\resycled\boot.com אינו חוקי בישום win32 מה אני צריך לעשות מה יש לעשות במצב כזה חוק מ לפרמט את המחשב תודה רבה לעוזרים !!!! תעזרו לי בבקשה רשמתי את זה בתוכנות כי לא ידעתי איפה לרשום את זה תסלחו לי אני לא יודע מה לעשות וזה דחוף לי תודה רבההה לכם תעזרו לי !!!! :)
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
עזרה !! אין קיטור ברכבת צריך עזרה..
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום רב, לא מיזמן היה לי וירוס ועשיתי Fornat, אבל בformat היה לי בעיה עם החילוק זיכרון. אז אמרו לי שזה לא נורא ואח''כ יש תוכנות שיכולות אחרי הformat, להזיז את הזיכרון מהכוננים מה שם התוכנות?. בתודה מראש yosda boy!
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן ipod clasic 120 GB ורציתי להכניס לתוכו וידאו אז הורדתי תוכנה שממירה קבצים לפורמט אייפוד וחוץ מכמה קבצים שזה נותן לי להמיר אותם אז את רוב הקבצים הוא לא פותח והוא אומר שחסרים מקודדים. הורדתי כבר כמה חבילות מקודדים וזה לא פתר את הבעייה תעזרו לי בבקשה אם תוכלו
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
http://babalyemen.com/yemen/index.php?option=com_seyret&Itemid=28&task=videodirectlink&id=916/%D8%A7%D9%84%D9%8A%D9%85%D9%86%20-%20%D9%85%D9%86%20%D8%A7%D9%84%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%AB-%20%D8%AA%D9%88%D8%B4%D9%8A%D8%AD%20:%20%D9%8A%D9%82%D8%B1%D8%A8%20%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87.htm
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לאחר סימון ההגדרה שהמעטפה תופיע ליד השעון ברגע שאני מקבל מייל חדש,המעטפה אכן מופיע אך רק פעם אחת כלומר לאחר קבלת מייל חדש אני רואה את המעטפה אבל מהמייל שבא אחריו כבר לא רואים את זה למרות שההגדרה בהינה. יש לכם רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ערב טוב, בעבר הייתי מוריד ה-מ-ו-ן מוזיקה, ולאחר הגעה לאוסף די מכובד לא נגעתי בתוכנת שיתוף מזה שנים. אתמול החלטתי לחדש קצת את האוסף, והורדתי תוכנות כמו SababaDC, RevConnect, BearShare וכו'. כולן על בסיס DC++. בחלקן אני בקושי מצליח להתחבר להאבים, בחלקן אני לא מצליח אפילו לבצע חיפוש כמו שצריך, ובחלקן זה מוריד על מקסימום 3kbps. אני מבין קצת בכל מה שקשור לפתיחת פורטים ולכן הופתעתי שלמרות הגדרות נכונות זה עדיין לא עובד כמו שצריך. אפילו על Passive Mode זה לא עושה כלום. בנוגע לספקי אינטרנט - יש לי ספקים של בזק וברק, בשניהם אותו סיפור. מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה הסיבה? יש פיתרון? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה !! אני מכניס דיסק DVD למחשב לקונן DVD ויש לי מקודדים והכל אבל הוא רק מנגן הוא לא מראה לי ,וב DVD בבית יש תמונה מה עושים!? תודה לעוזרים בפורמט EMPG מערכת הפעלה ווינדוס XP עברית
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, אספתי היום את המחשב החדש של אחותי, הפעלתי את המחשב, הכל עובד מצויין עד שניסיתי להתקין את המתאם רשת אלחוטית "Wireless network adaptor IEEE 802.11G" בסוף ההתקנה הוא רשם לי שחסרו לי קבצי DLL (NETOS/NETDI/SETUPX( שאותם הורדתי והוספתי לווינדוס, אחרי שמחקתי והתקנתי שוב את התוכנה של המתאם הוא רשם שיש לי שגיאה בSUREGCREATKEY, הרצתי חיפוש בגוגל אבל אין שם שום תוצאת חיפוש שקשורה לבעיה שלי ספציפית. לכל העוזרים תודה רבה. נ.ב. קצת פרטים על המפרט ווינדוס ויסטה 32 ביט 4 ג'יגה זכרון פנימי HD4850 512 MB
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
זה בטח תלוי בשימוש והצרכים של המשתמש. נניח שלכל הצרכים האפשריים, מהי מערכת ההפעלה האידיאלית?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל ארצה להודות לפורום המעולה הזה שבזכותו למדתי את כל הנדרש על התקנת ויסוד 7, וסוף סוף העפתי את הויסטה. יש לי בעיה עם הסיסמאות, כאשר אני מקיש סיסמה לאתר כלשהו הפיירפוקס לא שואל אם אני רוצה שהוא יזכור אותה או לא. האופציה באפשרויות מסומנת והאתר לא נמצה בחריגים, מה עושים? שאלה שנייה, איך אני מחזיר את השפה של הפיירפוקס לאנגלית ושהכל יהיה מימין לשמאל? הורדתי כרגע את הגרסה העברית, אולי פשוט צריך להתקין את הגרסה האנגלית? תודה.
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-