תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מנסה להאזין למוסיקה בSTREAMING מאתר NAXOS (עם מנוי). כל הזמן מקבל הודעת שגיאה: "cannot play these tracks! error number: 1072885352 error description: windows media player cannot connect to the server. the server name might not be correct, the server might not be available or your proxy settings might not be correct." ... אני משתמש בNEDIA PLAYER 11 . תודה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
למי שיודע האם יש תוכנה שבה יש אפשרות לתזמן שהמחשב יכנס לבד לאינטרנט בשעה מסוימת ויכבה בשעה מסויימת?
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה לחסימת אתרי אינטרנט ספציפים. תוכנה שאזין בתוכה כתובת ואז היא תחסום את הגישה אל האתר.... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי הרדיסק של WD 320GB SATA (הוספתי לאחר נוסף שכבר קיים כמובן) הגעתי לPartition Magic 8 יצרתי כוננים ושני מחיצות ->פירמטי אותם ->ועכשיו כנראה שכחתי לבצע איזה שלב כי אני עושה ריבוט לא קורה כלום(לא מופיע כוננים חדשים ב''מחשב שלי) הנה PRINTSCREEN מהתוכנה תוכלו לראות מה עשיתי בדיסק החדש (DISK 2) מה עכשיו אני צריך לעשות?? אשמח לעזרה ...... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
אני רוצה לחלק סרט ששוקל 1.2GB לשני חלקים שאני יוכל לצרוב אותו על 2 דיסקים רגילים. יש אפשרות כזאת? אם יש איזה תוכנה אשמח לשם שלה או ללניק עם מדריך זה יהיה טוב, או כול דרך אחרת. תודה!
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי את האופיס (2007) על VISTA בעברית ושם התצוגה של הממשק של האופיס הייתה בעברית. כאשר התקנתי (אותה התקנה) על VISTA באנגלית, התצוגה של האופיס הייתה באנגלית. רציתי לשאול איך אפשר לשנות את השפה של התצוגה באופיס?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי הייתה מותקנת גרסא 5 של אקרובט ואיתה הייתי קורא קבצי PDF. התקנתי גרסא 8.1 של אקרובט ואיתה המחשב פותח את כל קבצי הPDF חוץ מאלה שאני מנסה לפתוח כשאני באאטלוק (קבצים מצורפים למיילים). המחשב כל פעם היה מציע לפתוח את הקבצים המצורפים עם גרסא 5, מחקתי את גרסא 5 ואז פשוט כל פעם המחשב הציע להתקין אותה אז מחקתי גם את ההתקנה ועכשיו בכלל לא ניתן לפתוח קבצים מצורפים בפורמט PDF מהאאוטלוק (אלא אם שומרים אותם למחשב ואז זה נפתח עם 8) מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 470 צפיות
-
-
חברים ,אני קם בבוקר עכשיו, מדליק את המסך ומליון ואחד רוגלות נכנסו לי למחשב, השולחן עבודה שלי שונה לגמרי, והתקינו לי כמה תוכנות "אנטי רוגולות" בכאילו אוטומטי, עם הרבה חלונות קופצים. אני כל פעם מוחק את התוכנות שכל הזמן מתקינים לי אוטומטי שאני לא רוצה מהשולחן עבודה שלי ואחרי ריסט הם חוזרות. מה לעשות? תמליצו על תוכונת טובות למחיקת רוגלות וסוסים טורוינים. עשיתי סריקה בכמה תוכנות ולא עזר כלום, גם ניסיתי לעשות שיחזור מערכת והקטע פה, שהשיחזור הצליח ואני רואה את השולחן העבודה שלי כמו פעם, ופתאום בום, השולחן העבודה שוב משתנה והמון חלונות קופצים אצלי , הצילו. תראו את השולחן עבודה שלי - http://www.siz.co.il/up/nhtzetmy4mj4.jpg וכל פעם אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת - http://www.siz.co…
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי סרט שאני צריך להקליט אותו ואני צריך תוכנה..... ניסתי עם FRAPS לא הולך זה מקליט 25 שניות ומפסיק... תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
MEDIA PLAYER לא פותח כתוביות CRYSTAL עושה בעיות BSPLAYER לא עובד
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הכל עובד לי מצויין, אבל הסאונד אפילו ב preview כבר, הוא צורם כזה וממש לא מובן משהו לא בסדר, אין לי מושג מה בדקתי כמה סרטים עדכנתי מקודדים
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
מחפש תכנת שיתוף קבצים מומלצת להורדת שירים. אשמח לקבל המלצות עם קישור וגם בלי.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שתוכלו לעזור לי כי יש לי בעיה רצינית- עשיתי בדרימויוור דף מסגרות בצד שמאל ולמעלה יצרתי כפתורים בתוכנת פלאש 8 ושמתי אותם במסגרת השמאלית הגדרתי את הכפתור ככה "on (release) { getURL("viper.html", "mainFrame"); } שMAINFRAME זה השם של החלום המרכזי שלי אך ניסיתי באקספלורר ובפיירפוקס ובשניהם האתר עולה לי בעמוד חדש והמסגרות נעלמות הדבר המוזר הוא ש בAVANT BROWSER המסגרות כן עובדות לי יש למישהו מושג למה ואיך אני יוכל לעשות שהמסגרות יעבדו לי בכל הדפים?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אני מקבל הודעה ש THE PRINT SPOOLER SERVIS IS NOT RUNING מה זה אומר??? אני אעריך עזרה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
למישהו שאני מכיר,יש בעיה במחשב הוא לא יכול לראות צבעי רקע בדפדפן IE. חשבתי שהוא בטעות נכנס לאפשרות אינטרנט>נגישות> ביטול צבעי רקע אבל זה לא מבוטל... מישהו יודע איך אני עוזר לו? שאלתי חברים והאפשרות היחידה שאין צבעי קרע שהם מכירים זה לעשות ביטול בהגדרות וזה לא זה... תודה..
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לקידוד וידאו שאני מקליט דרך כרטיס טלויזיה לגודל נורמלי ולא מפלצתי כמו שהם אחרי ההקלטה [גי'גה וחצי, לקובץ שאורכו פחות משעה]. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהפעלה של סרטוני QuickTime באתרים עולה לי האייקון הזה http://img19.imageshack.us/img19/5818/quicktimepk0.jpg
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד במשרד, יש כאן אינטרנט על המחשב. יש לי בעיה שהרבה עובדים אחרים משתמשים באינטרנט למרות שאסור.. אני לא אפרט אבל זה בסה"כ העיניין. בקיצור היתי רוצה דרך לחסום את האקספלורר... על ידי סיסמא או כל דרך אחרת. שאם אני לא כאן , הם לא יוכלו לגלוש. קיימת דרך כזאת? אני צריך שהאינטרנט יהיה מחובר (אימייל ותוכונת אחרות) ככה שניתוק האינטרנט עצמו זה לא פתרון. רק את תוכנת הגלישה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי בעיה,כש אני בוחר refresh rate מסוים הוא תמיד נשאר על 60HZ אפילו כש אני בוחר 85HZ הוא נשאר על אותו 60HZ ככז זה בכל הרזולוציות כמו כן זה גם קורה בדריברים catalyst 6.6\6.7 :-[
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
צריך תוכנה\PLAYER לניגון קבצי אודיו בפורמט UMT או להמרה של הקובץ
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי את זה: אני שולח נגיד הודעה ל"יוסי", "רועי" ו"עומרי" רשום שהם הנמענים, אבל בו זמנית זה שולח את ההודעה גם ל"מתן" וליוסי רועי ועומרי לא רשום שמתן קיבל גם את ההודעה. מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 432 צפיות
-
-
אם אין לי אנטי וירוס חלופי רק חינמיים? וגם סתם כך, עד כמה זה סיכון להתקין? תודה.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
איך אני עושה שכשעושים הקלטות שונות בווינדוס, דברים שהמחשב משמיע יוקלטו? באופן פנימי? נגיד אם אני לוחץ F2 במסנג'ר ושומע שיר בווינאמפ, השיר יוקלט ויעבור גם בלי מיקרופון. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כשאני שם את המחשב על standby, אני יכול להחזיר אותו רק ע"י המקלדת, העכבר מכובה. באפשרויות העכבר אפשרתי חזרה מSTANDBY ע"י העכבר. לוקח לעכבר כ30 שניות לחזור לפעולה ולהדלק. מה הבעיה? ווינדוס XP SP2, עכבר RAZER COPPERHEAD (לייזר). תודה!
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-