תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני צריך תוכנה טובה שבאמצעותה אני יכול לשלוט על המחשב השני (שהוא בכלל בעיר אחרת) ואני לא מתכוון לפריצה.. אלא לתוכנה שמתקינים בשני המחשבים עם ססמאות.. פשוט אני צריך זאת לצורך גיבוי של המחשב השני מבלי לסוע אליו. עכשיו אמרו לי שהתוכנה של נורטון לא תעבוד לי אם יש לי כבלים.. יש לכם המלצות לתוכנות אחרות (ושלא יגמרו את כל המשאבים) תודה מראש טומי
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך למחשב לא כל כך חזק אנטיוירוס טוב ושלא יעמיס יותר מדי על המערכת. עד לא מזמן היה מותקן NOD32. להמשיך איתו? יש משהו יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כלומר, אם אתקין שלושה סוגים שונים של פיירוול במחשב שלי, זה ישנה משהו?
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מצגת האם יש אפשרות להוסיף קובץ פלאש שיופיע לי במצגת? תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
האם משהוא יודע איפה אני יכול להשיג מדריך העברית לגבי שמוש בתוכנה FTP
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Premiere Pro 2. ומנסה להקליט קלטת וידאו סרט חתונה באורך 3 שעות. ניתקלתי בבעיה מוזרה ההודעה שגיאה אומרת : Recorder Eroor -------------- Maximum Filesize Exeeeded למה התוכנה מקליטה רק אחרי 15 דקות הפסיק להקליט ונותן הודעה שגיאה? אני רוצה להקליט קלטת 3 שעות. ועוד דבר שמתי לב בקובץ סרט מוקלט הוא בגודל 3.92GB כל כך גדול נפח. האם יש אפשרות להקליט סרט שלא יהיה נפח גדול בקובץ, איך עושים? כדי שאוכל להמיר קלטת סרט חתונה ל- DVD. בברכה מיכאל
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב זה הולך ככה.. זה התחיל ממזמן כשניסיתי להתקין פלאש והמחשב התקין לי אותו אבל לא הפעיל לי אותו כלומר הכל נטען ויפה אבל הפלאש לא נפתח.. עכשיו אמרתי מה זה? באתי להתקין נורטון 2005 התקנתי ההתקנה עברה רגיל ואז מה? שוב לא פועל לי הוא רק נטען וזהו.. עשיתי סריקה של רוגלות ויש כמה רוגלות עקשניות שלא רוצות שאני ימחק אותם תמיד הם מופיעות מחדש בסריקה אבל אני סבור שהן לא שיכות.. היום באתי להפעיל את הפוטושופ הוא נטען ושוב אותה בעיה ועם הפוטושופ הבעיה לא הייתה קיימת.. כאילו משהו "מכבה מערכות" במחשב שלי ולאט לאט משתיק לי אותו.. ניסיתי אפילו להתקין אנטיוירוס אחרים עם המלצות טובות יותר הוא פשוט מנתרל אותם.. אני לא יודע מה לעשות אני יגבה את הכל לפני שהוא יכבה לי את נרו.. מה זה לדעתכם? ומה…
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לקידוד סרט MKV 720P X264 לפורמט שיכנס בדיסק של 700 מ''ג ושאני יוכל להכניס בפנים תרגום. [br]פורסם בתאריך: 13.11.2008 בשעה 17:52:42 מישהו?
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את הטרייל של גוסט וניסיתי להתקין אותו על 2000 סרבר, וזה לא צלח. ישנה תוכנה אחרת שאפשר להשתמש בה? אני מעוניין ליצור הארד דיסק גיבוי לאחד קיים, עם כל הגדרות הווינדווס וקבצי המערכת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי קנה מסך LCD של MAG דגם B716. עכשיו אני והוא מחפשים דריברים באינטרנט בצורה נואשת למסך שלו. האתר של MAG מביא קובץ להורדה שבו יש מספר קבצים עם דגמים למסכים של MAG שכאשר אתה עושה update driver בדוויס מנג'ר למסך אז אתה בוחר בדגם המתאים לך. אבל אין קובץ עם הדגם של המסך שלו. חפשתי בgoogle ובכמה מאתרי הדריברים הכללים הנמצאים בסטיקי ולא מצאתי. אין זכר לדרייבר כזה! אשמח אם מישהו יכול לעזור לי למצוא דריבר למסך מהדגם שציינתי, או שיש אפשרות אחרת. כרגע המסך שלו מוגדר שplug and play. תודה, רן.
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי הצגה בטלוויזיה שאני שם אותה בדוידי מובנה של LG LCD זה מראה לי אותו ביחס של 4:3 זה אומר שאני רואה את הסרט בלי שוליים תחתונים אבל עם שוליים צדדים , זאת אומרת אני רואה מלבן שחור בצד ימין ומלבן שחור בצד שמאל ואז ריבוע גדול באמצע מלא בלי שוליים תחתונים , איך אני אומר את זה שזה היה על כל המסך או ל 16:9 ? תודה רבה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
USB 2.0 איפה אני מוצא ל-WINXP?דרייבר+תוכנה?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום.. אני זקוק לתוכנת מדיה סנטר שמציגה סרטים, שירים, תמונות ותומכת בעברית... תוכנה שיש לכם אותה ואתם משתמשים בה ומרוצים ממנה.. עשיתי חיפוש אבל לא ממש מצאתי.. תודה לעוזרים..!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
כשהוינדוס עולה, המסך לכמה שניות הופך לעפור וסתם רצים כמה צבעים... וגם בפאנל בקרה השליטה בעוצמת המאוורר לא ניתנת לשינוי... (זה לא חשוב, אני רק אומר..) מה לעשות ? ויש רשימה של מה שזה משפר ( FPS במשחקים) אז השיפור הזה זה רק ב VISTA או גם ב XP ?
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום. אני מישתמש בתוכנה זו כבר זמן רב וליפני זמן קצר גיליתי שיצאה גירסה חדשה לאימיול שאני מישתמש בו, זוהי גירסת מוד לא הגירסה הרגילה. העיניין הוא שאיני יודע איך להתקין את הגירסה החדשה כך שאני לא יאבד את כל הקרדיט שלי וכל ההורדות שלי (ובכלל מבלי ליפגוע בכל הנתונים שנאספים עם הזמן ושעוזרים למהירות של התוכנה) הסיבה העיקרית שאני מעוניין להתקין את הגירסה החדשה יותר היא בגלל הצעות מחברים שונים שמשתמשים בתוכנה ומעידים על שיפור רציני במהירות. *אם זה חשוב גירסת המוד שאני מישתמש בה היא של WFaw אם אנחנו כבר כאן, חברים שונים המליצו לי על תוכנה בשם direct connec או DC בשמו הקצר יותר (אני חושב) אולי מישהו שמכיר את התוכנה יכול לתת לי קצת פרטים בכל הנוגע לתוכנה והאם יש איזו גירסה …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ענן מהיר שאוכל לעלות אליו קבצי מוסיקה ולהשמיע אותם בנייד בצורה מהירה, הבעיה היא שניסיתי את רוב העננים בישראל שזאת אומרת ONEDRIVER של מיקרוסופט, DROPBOX, GOOGLE DRIVE וכולם פשוט מעלים את הקבצים כל כך איטי שאצטרך לחכות חודש ומשהו עד שכל המוסיקה שלי תעלה אליהם. מה עושים? יש ענן מהיר בישראל במחירים של חו"ל? תודה, יאיר.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שירות של שיחה מזוהה.. האם יש כזו תוכנה?
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה שפת תיכנות כדי יותר ללמוד אם אני יכבר ++c וhtml אז איזה ספר לקנות
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלחתי אימייל ל- ICQ ומה הם רשמו לי כעבור 24 שעות (בערך)? שאני אלך ל- White Pages (שזה המקביל לדפי זהב בארץ) של ICQ אבל אי אפשר בשום מקום לא שם ולא בשום מקום אחר באתר - אני יודע יום הולדת של משתמש כלשהו שמזמן לא התחבר ורוצה לחפש אנשים שנולדו באותו יום בדיוק באותה שנה (או אפילו נגיד, לא באותה שנה, אבל אותו יום ו/או חודש), איך אני עושה את זה? תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כתב נראה מרוח, לדוגמא: כאשר אני ב ynet למשל דף המבזקים הנע מימין נראה מרוח ואי אפשר לקרוא כלום, מה הסיבה ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה ומדריך להוספת OFFICE לדיסק ההתקנה של XP שבעצם שאני מתקין את הXP הOFFICE כבר יותקן אוטומטית עם הXP תודה אריאל
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי בעייה מעצבנת עם הWindiows Media Player. כל הסרטנים שיש לדוגמא באתר וואלה או באתר של ביפ וכו' , סרטונים כאלו של "CASTUP", או שידורי MMS, לא מתנגנים. (ובמחשבים אחרים הם פועלים) הוא מבצע את כל השלבים (טוען, מעלה מדיה) ומגיע למצב "מוכן" ושם פשוט נתקע. גם אם עושים פליי זה חוזר על השלבים ונתקע שוב על ''מוכן''. אני כבר לא יודע מה לעשות, האם מישהו מכיר את הבעיה ויכול להציל אותי? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
פשוט שאני פותח אותו על המחשב הוא TRACK ואפשר להפעיל אותו על המחשב,אבל כשאני מעתיק אותו לשולחן עבודה/MP3 הוא לא עובד האם יש אפשרות לעשות שהוא לא יהיה TRACK או שיעבוד. פשוט אני רוצה להעביר את השירים מהדיסק(מקורי) לMP3.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-