עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by adiomri,

מעונינת בהמלצה : אני מתלבטת האם כדאי לרכוש תוכנה המאפשרת גיבויים מתוזמנים נניח כל ערב בשעה מסוימת ואשר יודעת לגבות רק מה שהשתנה מהגיבוי הקודם. איזו תוכנה מומלצת גם לגיבוי של מחשב חדש כפי שהיה ביום רכישתו כולל מערכת הפעלה ודרייברים וגם לגיבוי קבצים שוטפים. האפשרות השניה היא לרכוש במקום תוכנה דיסק קשיח חיצוני. ואם כן האם יש איזו המלצה? האם צריך גם תוכנה נוספת או מספיק הדיסק החיצוני. ראיתי בחנות מסוימת את הדבר הבא: WDG1U800E - 80 GB External Drive USB 2.0 -WD My Book Essential Series האם מישהו מכיר? יכול להמליץ? מאד חשוב לי לא לאבד שום מידע אם חלילה מתרחשת קריסה טוטאלית (והיתה לי פעמיים כזו וזו חוויה ממש מפוקפקת..)

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  2. Started by Dark_Phantom,

מבקש פה המלצה לתוכנת צריבה טובה, במיוחד מהירה למרות שלא חייבת לכלול מגוון אפשרויות. הנרו שלי מה זה איטי ומסורבל ולכן חשבתי שאולי תוכלו להמליץ לי על אחת טובה.

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  3. קראתי את השרשור המודבק מעלה ויש שם המלצות כלליות וקישורים לאתרי החברות. אני מחפש אנטי וירוס חינמי תומך בחלונות8, שיהיה קליל מבחינת מאשבים ויהיה שקט, בעל עדכונים אוטמטים וסריקות אוטמטיים. ובנוסף המלצה עבור אנטי ספייוואר, שנים שלא השתמשתי, אני זוכר לפני שנים את: Spybot Search & Destroy, Malwarebytes Anti-Malware. הם עדיין חזקות בתחום? מומלצות? או שיש משהו טוב יותר? תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by shaks,

אני יודע שזה יכול לפעמים לקחת הרבה זמן להכין ואולי קצת מאמץ אם באמת משקיעים אבל מישהו יכול בבקשה להביא לי תמונה בתלת מימד של טיל? או לחילופין קישור להורדה של פרוייקט טיל מוכן (יש לי 3DMAX) אם אפשר יהיה טוב אם יהיה כתוב על הטיל NUCLEAR WAR תודה לכל העוזרים ;D

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  5. אחי ואחיותי.... אני רוצה לעשות חריטה(על פרספקס) משהו ממש יפה רק שאני צריך לדעת איך להוציא קווי מתאר מתמונה... וכאן אתם הכהסים לתמונה(תרתי משמע...השנינות......) הממ אז איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 8.2k צפיות
  6. כידוע גרסא 3.7 של פיירפוקס תביא איתה שינויים לממשק המוכר (והמיושן) גרסא 3.7a4pre גרסא 3.6 השינויים- סט אייקונים חדש כל הממשק נהפך לדק יותר ע"י הורדת הקווים המפרידים בין החלקים של הממשק האצת חומרה גרפית- פיירפוקס 3.7 יתמוך בהאצה ע"י הכרטיס מסך הדרישות- ווינדוס בגרסא 7 או ויסטה עם SP2 מעודכנת כיצד להפעיל? באדיבות האתר mozillazine.org

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by e-r-a-n,

הכוונה היא לאותו פס כחול שיש בקצה העליון של כל חלון שפותחים במחשב..ששם יש 3 כפתורים בפינה למזער\להגדיל\לסגור. בזמן שלא הייתי בבית אחותי גרמה למעט נזק..הפעם אני לא יודע איך לסדר אתזה. אשמח לעזרה...אוונט 10 ואקספי.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  8. שלום, לפני כמה חודשים קראתי שניתן לשמור את ההודעה שמופיעה במסך הכחול של ה Windows ובצעתי את אותם הגדרות שאם זה יקרה לי אז אוכל לפתור את הבעיה. היום הופיע לי פתאום המסך הכחול , רציתי לדעת: 1. איפה נשמרת ההודעה? 2. למה זה קרה פתאום? 3. איך אני יכול לתקן את הדבר?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by string,

שלום לכולם . זאת אולי נראית שאלה די מפגרת אך אני אובד עצות . בני היקר שיחק עם המקלדת בעזרת אישתי (שתבדה לחיים ארוכים) וכנראה שבעיצומו של "משחק" הצליח להפוך את המסך על צידו (את מה שרואים במסך כמובן) גם העכבר מתפקד טיפה שונה (צדדים זה למטה למעלה ולמעלה למטה זה צדדים ..) לשם הבהרה נוספת - אני צריך להסתכל על המסך מהצד כדי לראות ישר , או לשנות את המסך פיסית שיהיה אנכי ..מקווה שהובהר. איך מחזירים את המצב לקדמותו ? תודה מראש לעונים . המחשב הוא נייח + צג 22 אינצ' של LG - תוכנת הפעלה XP .

• 5 תגובות
    • 5.7k צפיות
  10. יש לי בעיה. אני מתקן את המחשב של ההורים שלי, ועשיתי לו פורמט והכול. כל פעם שאני עושה reset למחשב, הוא חוזר לרזולוציה 600*800, לא משנה איזה רזולוציה אני שם לו. אני רושם כמה פרמטרים שאולי רלוונטיים: כרטיס מסך: geforce FX 5200 עם driver של microsoft מסך: LG flatron 775 (עם המחשב שלי המסך לא עושה בעיות). מע' הפעלה: winXP SP2 עם כל העדכונים, כולל עדכוני חומרה. תעזרו בבקשה! אני צריך עוד כמה שעות להחזיר להם את המחשב...

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  11. כאשר אני צופה בסרטים בMPCHC עם האפשרות של אנטי טירינג מופעלת אז המסך כבה אחרי חצי שעה והסרט נעצר .. מה יכולה להיות הבעיה? יש לציין שזה קורה רק כאשר אני מפעיל את האנטי טירינג.. יש לי מחשב נייד עם VISTA אם זה משנה..

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  12. Started by Netanel o_0,

יש לי מסך ישן LG flatron 795ft. שמחובר למחשב ישן. כרגע לא מותקן על המחשב שום מע"ה ויש לי צורך להיכנס לביוס.. הבעיה היא שהמסך לא מראה את הביוס, הוא כאילו נכבה לכל הזמן שהמחשב עולה. רק אם אני מכניס דיסק התקנה נגיד של לינוקס, כדי שיעשה ממנו בוט, המסך מתחיל להציג. לא קורה עם מסך אחר. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 407 צפיות
  13. Started by Skeleton,

בטעות כיביתי דרך STRART כפתור כתום של כיבוי... זה אומר שזה הרדמה מסוג ג' של ויסטה. עכשיו המסך לא נדלק לי. בעבר שזה קרה לי ומצאתי פיתרון, עבר הרבה זמן מאז ושחכתי לצערי. מה צריך לעשות? אודה על תשובה בהקדם האפשרי!

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  14. לפני כחודש המחשב(של חבר שלי) הפסיק להיכנס לשומר מסך, אחרי עדכון דרייברים הבעיה נפתרה באופן חלקי. המחשב ניכנס לשומר מסך אך לא ניכבה אחרי הזמן המוגדר. ניסיתי לעשות הכל ואני לא מצליח לסדר את הבעיה. (אם זה לא הפורום המתאים, אז תעבירו את הת'רד. אני לא כל כך הבנתי כי זה קשור לתוכנה ואולי גם לחומרה). אם זה משנה, המפרט: Intel Pentium E2200 Gigabyte G31M-S2L Qimonda DDR2 2GB NVIDIA GeForce 9400GT 1GB אם צריך גם את הספק, אז תגידו ואני יבדוק. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  15. חברים שלום. הבעיה היא שהמערכת הפעלה לא מכבה לי את המסך כלל, אני מדבר על הכיבויי לאחר 10 דקות ללא שימוש (חיסכון באנרגיה) הייתה לי את הבעיה הזאת כבר קודם, בזמן שהשתמשתי במדיה פלייר של הווינדוס והבנתי שהבעיה נובעת ממנו, לאחר שעברתי לווינאמפ, הבעיה נפתרה והמסך היה כמצופה. לאחר שהתקנתי מחדש את הווינדוס, המסך לא נכבה גם בווינאמפ. מבחינת ההגדורות, המסך מודגר להיכבה לאחר 10 דקות. *win 7 home edition תודה לעוזרים. יבגני.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. ערב טוב הבעיה שלי היא לא במסך אלא בהגדרות ששיניתי (בדקתי עם מסך אחר שברשותי ) הכל התחיל שניסיתי לשנו תרזולוציה למסך 931BW בכל דרך אפשרית ועשיתי מה שאמרו לי בפורום ועדיין לא עזר לי (רק כשפירמטתי זה עזר ונתן לי רזולוציה 1440-900) אבל אז שוב זה חזר לרזולוציות לא קשורות ואין לי אופציה לבחור.. ניסיתי להסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך ושל המסך והתקנתי שוב ועדיין נאדה. במנהל התקנים היה לי סימן שאלה צהוב ליד הכרטיס מסך FX5500 ... איך שהוא שיחקתי שם לא נכון בהגדרות ואני כמעט בטוח שסימנתי את האופציה do not use this משו כזה אני חושב שעל המסך סימנתי את זה עכשיו המסך לא עולה עם המחשב כשהוא מחובר לכרטיס מסך , הוא עולה עד לווינדוס ומשם מסך שחור ..הsafe mode לא עולה גם . ניסיתי לחבר…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אני משתמש בתוכנית high performance ללא מצב שינה, שומר מסך (רק נעילת מסך ללא שומר מסך) לאחר 5 דקות וכיבוי מסך לאחר 15 דקות. עכשיו מאז ומעולם היו פה ושם קטעים שהמסך היה נדלק, ומציג בחזרה את השומר מסך, אבל בימים האחרונים המסך שלי בפרנזי רציני. כשאני פרנזי אני מתכוון, עוזב את המחשב, מתחיל שומר מסך (מה שאומר שאין בעיית IDLE), אחר כך המסך נכבה אוטומטית.. ואז אחרי שעה פתאום נדלק המסך (המחשב לא במצב שינה, רק מסך כבוי אוטומטית), ניסיתי לכבות את העכבר, עדיין קורה. מה הולך פה? powercfg -requests הכל none. powercfg -lastwake אומר שהספירה היא 0. אני לא לא מבין מה הולך פה, אין שום דבר שמרעיד את המחשב, ניסיתי אפילו לכבות את המזגן בחדר, פשוט הז…

18. Started by Zuver,

אני מצטער אם זה לא קשור פשוט לא מצאתי חלק מתאים יותר בפורום אולי אני אכתוב גם בתמיכה לתוכנה קניתי מחשב לפני כמה ימים וכשאני משחק בGTA IV (אולי בעוד משחקים לא הספקתי פשוט) אחרי כמה שניות-דקה של משחק התמונה קופאת ומופיעים ריבועים מוזרים, ואני לא יכול לעשות CTRL+ALT+DELETE וכאלה.. עדכנתי את כל הדרייברים ולא עשיתי אוברקלוק או כלום, הטמפרטורות בסדר \= יש לכם מושג מה זה? המחשב שלי:processor: e8400 3.0ghz mother board: gigabyte ep43-ds3l graphic card: sapphire hd4870 512mb ram: 2x2gb ocz power supply: corsair 550 hard disk: western digital 500mb sata 2 16mb all in nzxt tempest

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  19. התקנתי Windows XP Professional SP3 וComodo Firewall. אחרי עדכון לגירסה 3.5.54375.427, בכל פעם שWindows עולה החלון של Comodo Firewall קופץ, במקום שהוא יהיה ממוזער בtraybar. איך מסדרים את זה? ניסיתי לראות מה כתוב בmsconfig, אבל משום מה msconfig לא עובד. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  20. יש משהו בסגנון גיפו'רס טוייק?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by gev001,

המסך שלי התהפך ב180 מעלות כולל כל הדברים והעכבר והשומר מסך כאילו המסך פשוט התהפף איך להחזיר אותו למצב הקודם?

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by oren500,

כאשר אני רושם את שם המשתמש ואת הסיסמא שלי אני מסמן לו לזכור סיסמא. אם אני יוצא מהמסנג'ר ואח"כ נכנס הוא אמנם זוכר אותי אבל אם אני מכבה את המחשב ומדליק אותו שוב ומנסה להיכנס למסנג'ר הוא לא "זוכר" את היוזר ואת הסיסמא שלי. בעבר לא היתה לי בעיה והא היה "זוכר" את היוזר והסיסמא שלי גם לאחר שהייתי מכבה את המחשב. מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב שלי חלה לפתע במחלת השיכחה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מאז ששדרגתי לגירסא 7, פעם בכמה זמן, הוא עושה לי בעיות עם השליחת הודעות, או ששולח הודעה כן הודעה לא, או שלכמה דקות הוא לא שולח שום הודעה בזמן הזה אין לו בעיה לשלוח "כתב יד" אבל הודעות טקסט הוא כותב לי "לא היתה אפשרות להעביר את ההודעה לכל הנמענים". אני לא מוכן לחזור לגירסא 6, מה עושים? תודה.

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  24. אני יודע שבגרסאות החדשות של המסנג'ר הרשמי אפשר להיות מחוברים משני מקומות במקביל (למשל במחשב ובאייפון וזה לא מתנתק) השאלה אם אפשר לגרום לזה לעבוד בדיגסבי או מירנדה או פידג'ין? עם עדיפות לדיגסבי בה אני משתמש מניח שזה מצריך עדכון של הפרוטוקול מסנג'ר או משהו, לא הצלחתי למצוא מידע בפורום של דיגסבי לא ממש אוהב את המסנג'ר הרגיל והפיצ'ר הזה חסר לי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by Dunul,

שלום, יש לי את הגרסא האחרונה של המסנג'ר... ובכל פעם שאני משאיר את המחשב דלוק ללא כל פעילות, לאחר זמן מה הנסמג'ר מתנתק מעצמו. יש לי פיירוול של קספרסקי, והגדרתי אותו כדי שיוכל לעבוד טוב יותא מול המסנג'ר, ללא הצלחה. יש פיתרון? (WIN XP)

• 1 תגובה
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.