תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
צריך תכנת ftp חשוב לי כזאת שמסוגלת להמשיך הורדה של קובץ גדול גם אחרי התנתקויות
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
תוכנה פשוטה נחמדה שמוציאה את הלינק השלם מתוך הסורס של הHTML של הקובץ אותו אתם מבקשים להוריד וכך בעצם מורידה משמעותית את הזמן שצריך להמתין בין הורדת הקבצים(אתרים כמוavaxhome.ru). עד כמה שידוע לי זה ברשיון GNU וזה לא עובר על שום החוק (לא בארץ ולא בארה"ב). אם כן אני מצטער ותמחקו את זה בהקדם האפשרי. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ברשותי פנטיום 3 ,והוא קצת איטי (מעבד 933) וזכרון 256 , עם ווינדוס SP3 , א. האם אני זקוק לאנטי וירוס ? ב.אם כן ,איזה אנטי וירוס הכי פחות מכביד על המערכת.(מבחינת השפעה על מהירות המחשב)
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
תיאור התוכנה: Maxthon (לשעבר MyIE2) הוא דפדפן אינטרנט מבוסס IE שמציע גלישה באמצעות טאבים, מסנן תוכן ופירסומות קופצות מובנה, אפשרויות רבות נחמדות למדי והמון פלאגינים מעניינים וסקינים שניתנים להורדה. דף הבית: http://www.maxthon.com/en/index.htm הורדת גירסאת קומבו (כוללת סקינים ופלאגינים) :http://tinyurl.com/5nr7m הורדת גירסא סטנדרטית (ללא סקינים ופלאגינים) : http://fileforum.betanews.com/detail/1029407732/1 הורדת תרגום בעברית (יש לעשות Extract/לחלץ לתיקית השפה בתיקית ההתקנה של הדפדפן) : http://www.maxthon.com/files/languages/m2lang_hebrew.zip שינויים מאז הבטא האחרונה לפיינל החדש: v1.0.0250 + Support for WinXP SP2 Popup Control and ActiveX Control. + In-place too…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לפני כשנה בערך התחלתי לעבות עם שני מסכים זה לצד זה בהתחלה זה היה CRT של מאג עד שלאחרונה עברתי ל-LCD של LG אני מאד נהנה מהפונקציונליות הזו וזה משפר את יעילות עבודת התיכנות בעשרות אחוזים. בכל מקרה תמיד הייתה לי את הבעיה(מי שיש לו שני מסכים יבין) ששורת המשימות הייתה רק על המסך הראשי ולא התפרשה לשני המסכים. לאחרונה קראתי ב-YNET את הכתבה הזאת על השימושים והייתרונות בשני מסכים(שאגב שווה קריאה בפני עצמה) באחת התגובות(מספר 21) הכותב ממליץ על התוכנה UltraMon התוכנה פותרת את הבעיה, מוסיפה שורת משימות נוספת גם למסך השני, כאשר כל שורת משימות מציגה מה פועל אך ורק על המסך שלה התוכנית כמובן מציגה עוד שימושים ועזרים כמו שומר מסך נפרד לכל מסך, הגדרת מסך לכל יישום ועוד פונקציות נו…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאוד נוחה וקלה. מומלץ http://www.filehippo.com/download_winsnap/ ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לקבל כמה המלצות על תוכנות איחוי טובות. שלא יפגעו כמובן בכלום במערכת. שמעתי על Perfetdick מה אתם אומרים עליה? פתוח לעוד הצעות עם פירוט קטן ויעיל. בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, בכוונתי להחליף בקרוב את חבילת ההגנה על המחשב (נכון לעכשיו מותקנת החבילה של נורטון) לחבילה חדשה. עשיתי לאחרונה חיפוש בפורום אך לא מצאתי שרשור שעוסק בהשוואה בין החבילות השונות (כמובן - יתכן שלא חיפשתי טוב...). איזו מהחבילות הקיימות בשוק לסביבת XP-PRO (נורטון, מקאפי, פנדה, קריו, F-secure, וכו') היא העדיפה? מה מותקן אצלכם? תודה על שיתוף הפעולה!
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
טוה ההמלצות שלי הן על שתי תוכנות K++ שהי גרסה משופרת\משופצרת של kazaa lite עם מלא תוספות נחמדות ושימושיות הנה הקישור WWW.K-LITE.TK ממש מומלץ בגלל speedup מובנה בנוסף partisipation על 1000 קבוע ועוד מלא שטויות. חוץ מזה אני ממליץ על נגן מדייה בשם mv2player שהוא חינמי (הם לא מפיצים גרסה בתשלום) היא ממש מקצועית לדעתי אבל קלה לשימוש ם לא כבדה בנוסף היא ממש יפה והיא קוראת כתוביות (מעולה לdivx ו dvd ). תנסו אותה ולא תחזרו לשום תוכנה. כן שכחתי יש גם קישור והנה הוא http://mv2.czweb.org תגידו לי מה דעתכם.
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
אני מחפש אנטי וירוס קטן וטוב למחשב פנטיום 3 שלא מכביד על המחשב שיעשה מקסימום עבודה במינימום משאבים
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
תגידו, זה בכוונה זה שמיקרוסופט עשו שה notepad שמגיע עם windows לא תומך בשורות חדשות כמו שצריך ? בכל מקרה, רציתי לדעת באיזה תחליפים אתם משתמשים ואיך ההתרשמות שלכם מהם. יתרונות לעורכים פשוטים, קלים, בלי התקנה, חינמים.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ישן ואני רוצה להשתמש במסך שלו אני מחפש תוכנה כמו מקסיויסטה רק חינמית
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
אהלן חברה- אני צריך כמה דברים... 1. גרסה טובה של אי מיול שתעבוד סבבה גם עם low id 2. תוכנת אנטי וירוס ופיירוול טובה שאפשר לפרוץ בקלות תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות לתוכנות פיצול קבצי וידאו ותוכנות להמרה של פורמטים של וידאו. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לתוכנות התחזוקה הבסיסיות (מלבד תוכנות אבטחה) למחשב. אני מתכוון לתוכנות שהן must have בכל מחשב, מהסוג שמפעילים פעם בשבוע. לדוגמה defragmenter, ניקוי רג'יסטרי וקבצים זמניים, וכד'. תוכנות שמשתמשים בהן כדי למנוע מצב שהמחשב זוחל מכל מיני סיבות וצריך לפרמט אותו.. אני גם מחפש תוכנת scheduler עם ממשק פשוט שתאפשר לי בקליק אחד להפעיל את כל התוכנות אחת אחרי השנייה. תודה מראש, שנה טובה .
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
רוצה המלצות לתוכנות הבאות: 1. תוכנת שיכולה להיתקשר מהמחשב לטלפון... עדיף בחינם. 2. תוכנה שחוסמת תיקיות ע"י סיסמא. וגם תוסף של winamp שמראה את המילים של השירים שמושמעים בתוכנה, ניסיתי לחפש אבל לא הצלחתי למצוא, אם אפשר תביאו לי קישור ישר לדבר הזה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
היי, עד היום השתמשתי ב AVG על ה XP שלי. תהיתי, AVG מתאימה גם לויסטה? ועוד משהו - מה עדיף: AVG או AVAST? השיקול המרכזי אצלי הוא המהירות. על מה אתם ממליצים? עריכה: חשוב שהתוכנה תהיה חינמית בנוסף להיותה מהירה.
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי תאורה מחשב כל מה שדרוש כדאי להרים תאורה אבל מה אין לי תוכנת תאורה שאני שולט בה דרך המחשב!! בבקשה תעזרו לי באיזה תוכנה אתם ממליצים לי להשתמש?? ואיזה תוכנה אפשר להשים את התאורה שתיהיה אוטומטית???
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה מהצב אנשים רציתי את עצהתכם בקשר ל2 תוכנות EMULE BITTORRENT אני רוצה להשתמש ב2 התוכנות הללו אבל אני לא יודע אילו להוריד שהם הכי טובים ואפקטיביים מאחר ויש המון גרסאות אז אם תוכלו לעזור לי אני מודה לכם מאוד
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולכם ! לאור מספר שאלות שקיבלתי בנוגע לרקע שעשיתי לתחרות הרקעים החלטתי לשתף אותכם במספר תוכנות (חלקם חינמיות) שאני נוהג להשתמש בהם. אז הבה נתחיל? 1) terragen תוכנה מצויינת הדומה ל bryce היא מסוגלת לרנדר סצינות פתוחות באיכות ובריאליזם מדהים והכי חשוב היא גם בחינם! החסרון היחיד שאם ברצונכם להכניס אובייקטים לסצינה תאלצו לעשות יצוא לתוכנה תלת מימדית אחרת. planetside.co.uk 2) I-TEX סט כלים מצויין ליצירת טקסטורות ורקעים , קיימים מגוון רחב של פילטרים ואפקטים המאפשרים ליצור טקסטורת מרשימות בשניות. הכלים האהובי עליי הם מנוע ה particles וכלי המסוגל להמיר כל חלק מתמונה לטקסטורה אפילו אם הוא נמצא בפרספקטיבה הכי מוזרה שיש זה הכלי הכי שימושי בתכנה. 3) d3DemoMaker2 תוכנה פשוטה א…
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הי, אני עומד לקנות מחשב חדש לאינטרנט, ומעדיף להיות בנתיים מוכן ולדעת מה ההגנה הטובה ביותר למחשב? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, זאת הפעם השלישית שלי כבר אחרי בערך חודשיים שאני מפרמט.... וזה די מוזר כי פעמיים קודמות יכולתי לשמור על המחשב כמה שנים ביחד.... בכל מקרה אני צריך המלצות לתוכנות לאחר הפירמוט, OS : Microsoft Windows XP SP1 or SP2 (אני לא יודע מה להתקין) browser : Firefox w/extantions Email : outlook exprees (if i would use it...) Malware\spyware etc.. : a-squared, spywareblaster(for real-time), MS anti-spyware firewall: Sygate or Outpost. Antivirus: NOD32 Chatting : MSN Messenger or Windows Live Messenger, Mirc Virtual drive : DAEMON Tools Burrnig : Nero 7 (if you have any other suggestions) Music : iTunes Cleaners and optimiziers : CCleaner, Tuneup …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך להקים רשת מחשבים קטנה בעסק מסויים. השאלה שלי היא איזה תוכנות אתם ממליצים לרכוש למערכת הנ"ל על מנת שתהיה מוגנת טוב מפני וירוסים ובכלל לשימוש יומיומי על המחשב? Win Xp Pro זה ברור... אל איזה גרסה של Office אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-