עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Headspin,

התקנתי את הדרייברים החדשים של ATI וה CC מסרב לעלות בכל תוקף... בשני היה מופיע לי ERROR עכשיו בזה לא מופיע כלום אבל אני מסרב לעלות מה עלי לעשות ?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by er0101,

מכירים תוכנה שלא מצריכה client/media player במחשב הצופה? אחת שיכולה לשדר מכרטיס TV.

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  3. Started by 7omaHawk,

אני מחפש תוכנה שתוכל להמיר מ-avi ל-VCD מישהו יכול לעזור לי ? :s05:

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  4. Started by walla,

אני צריכה תוכנה שאפשר לראות את כל הדברים האחרונים שהורדתי למחשב אבל שתיהיה תוכנה קלה ופשוטה להבנה אם אפשר. תכתבו פה את השם שלה באנגלית בתודה מראש רעות

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  5. אילו פורטים צריך לפתוח באימיול v.0.45b ואיך אני בדיוק פותח? יש לי ראוטר של Dynamode, לא יודע איזה מודל. יש לי גם מודם של alcatel. עשיתי חיפוש כללי ולא עזר תודה מיוחדת מאוד מאוד לעוזרים

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  6. ברצוני להפוך את המחשב שלי לשני תחנות עבודה זאת אומר שלמחשב יהיו מחוברים שני מסכים שני מקלדות שני עכברים ושכל מחשב יפעל על user אחר האם יש תוכנה כל שהיא שעושה את זה? או שאפשר לעשות את זה ללא תוכנה?

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  7. Started by andav,

לאחר שהתקנתי XP מחדש על המחשב, התברר לי שאין לי מושג מה כרטיס הרשת שלו. יש לי דיסק עם דרייברים לכל מיני דגמים של כרטיסי רשת, שקיבלתי עם המחשב. נניח שמצאתי את הדגם המתאים בעזרת hwinfo32 ויש את הדרייבר שלו בדיסק שלי, הבעיה היא שכל הדרייברים לכרטיסי הרשת על הדיסק שלי, ניראים כמו בתמונה הבאה: כלומר, אין איזו תוכנת התקנה אלא רק את הקבצים האלו לכל דרייבר. אשמח לדעת כיצד ההתקנה אמורה להתבצע :-).

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by KRS1,

אני מעוניין שיהיה מעבר אוטומטי בין visual plugins בלי שאני יצטרך לגעת במחשב. אפשרי?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  9. שלום לכולם. לאחרונה אני מנסה להתקין כל דבר אם זה משחק או אם זה תוכנה והוא ישר מוציא לי הודעה שגיאה של INSTALL SHILED : עשיתי את כל מה שרשום בהודעה ועדיין לא עוזר מישהו יודע מה הבעיה? אולי וירוס או משהו? תודה

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  10. שלום פירמתטי את כונן (ssd 256 gb) בזמן ההתקנת ווינדוס 10 כולל עדכונים. הורדתי דרייברים ( קול , כרטיס רשת ...) והתקנתי את תוכנת העריכה וההקלטה סונאר . בקיצור יש לי מעל 100 GB פנויים. תוכנת סונאר עובדת תקין פרט להקלטה, כשאני מקליט התוכנה קורסת ושולחת לי הודעה שהדיסק מלא ( כשיש לי מעל 100 GB פנויים.) לפני הפירמוט סונאר עבדה והכל היה בסדר.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ariel-ro,

אני צריך המלצה למנהל הורדות, שזה יוריד הכל לתקיה שאני אגדיר בלי תקיות זמניות וכאלה. וגם שייתון לי להוריד במקסימום. בנוסף יש לי שתי בעיות בFF: 1. בברגע שאני סוגר אותו ונכנס חזרה, כל המשתמשים שהיו מחוברים מתנתקים. 2. שאני מחפש בשורת הכתובות מילה, זה מפנה אותי לASK.COM כנראה שהתקנתי תוכנה שהגדירה את זה. לא הצלחתי לשנות את זה. אריאל

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by Ash Binary,

אני מתקין פיירפוקס 3.5 במחשב וינדוס XP סטנדרטי אני מוריד קובץ EXE בפיירפוקס בסוף ההורדה הקובץ לא נפתח כי הוא פגום - הוא בודק את עצמו ואומר שהוא פגום או קורס אם חלון send dont send או דברים דומים אחרים בכל הורדה של כל קובץ EXE ונדמה לי גם קבצים אחרים זה תמיד אותו דבר זה קורה בכל הפעמים שהתנתי פיירפוקס 3.5 או 3 במחשב XP - נבדק במשהוא כמו 5 מחשבים ומתוכם 1 חדש שפורמט והפיירפוקס הוא בערך התוכנה הראשונה שאני מתקין בו. באחרים זה התקנה סטנדרית קיימת של XP שעובד תקין ואני רק מוסיף את הפיירפוקס (מחשבים שונים אם התקנות שונות). לא יצא לי להתקין פיירפוקס מהגרסאות האלה שיעבוד נורמלי ולא יעשה את הבעיה בגרסאות קודמות (נדמה לי עד 2 או 2 ומשהוא) לא היה את הבעיה באקספלורר 6 או 7 באותם מחשב…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by hagay21,

אני מנסה להתקין דרייברים אחרונים של ati 6.1 ובאמצע ההתקנה הוא נותן שגיאת inf error : video driver not found הוא אומר שאולי הפיתרון לבעייה היא ע"י התקנת standart vga driver הבעייה שיש לי רק לשוניות ati דרך מנהל ההתקנים ואין לי אופציית standart רגילה

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by KoDkOd,

שלום,אני מחפש מעבד תמלילים שיעבוד בדוס ויעבוד גם במערכת חלשה 133 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  15. אז ככה: התקנתי היום על המערכת שלי את הכרטיס מסך HD3850. הסרתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם. והתקנתי את החדש. הדרייבר שמגיע עם הכרטיס הינו catalyst 7.11. עכשיו לבעיה. הדרייבר עצמו עובד והכל סבבה. המשחקים עולים וניכר שיפור מהכרטיס הישן 7600GT. אבל כשאני בא לפתוח 3DMARK 05 או 06 פשוט התוכנה נתקעת ותוקעת גם חלק מהמחשב. אני לא יכול לגשת לאייקונים בדסקטופ או לגשת לסרגל כלים בשורה התחתונה. הוא ניתן לו להיכנס לTASK MANAGER ומשמה לסגור את התוכנית. לאחר מכן המחשב חוזר לעבוד רגיל. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את התוכנות. עידכנתי DIRECTX ניסיתי גירסא קודמת של catalyst 7.10. אבל הבעיה ממשיכה. עוד משהו: איזה תוכנה יכול לעזור לי בניטור הטמפ' של הכרטיס? כי riva tuner, ati tool לא מזה…

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  16. השתמשתי במירנדה עד לפני כחודש בערך אבל היא התחילה לעשות בעיות. שולחים לי הודעות ואני לא מקבל את ההודעות האלה. ניסיתי להתקין מחדש וזה לא עזר מסתבר שזה לא רק אני , יש לי עוד 10 או יותר חברים שגם הם לא מקבלים הודעות . יש בעיה עם המירנדה בחודש או יותר האחרונים . ניסיתי לעבור לאיי סי קיו אבל קצת קשה לי לחזור אליו אחרי שהתרגלתי למירנדה , אבל יש בו בעיה אחרת כמו כל התוכנות מסרים האחרות שהשתמשתי בהן. או שחסר אנשים ברשימה או שהם לא מזוהים וזה רושם אותם כמספרים או שמות מוזרים. אני צריך תוכנה כלשהי שתדע לייבא את הקובץ DAT של המירנדה . אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם תודה רבה

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  17. Started by zivg,

טוב, יש לי קובץ, בכלל mp3 ישן שבמקרה ניתקלתי בו - שאינו נחמק ואינו מגיב ותוקע את כל המחשב ברגע שהסמן של העכבר רק עובר עליו! אחח... איזה תיסכול, ניסיתי למחוק, ניסיתי למחוק בסייפ מוד, ניסיתי לעלות עליו עם קובץ אחר באותו שם, ניסיתי לבודד ולמחוק דרך הNOD32 - כלום, וכל פעם הכל נתקע ולהפעיל מחדש. איך אני נפטר ממנו???

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  18. החברים המטומטמים שלי מחפשים שירים ברוסית אולי תביאו לינק לתוכנה? (אם יש...) :AR15:

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  19. Started by rony_s1,

שלום לכם אני מחפש מדריכים עבריים ברשת בנושאי יישומי אופיס, כמו: Word, PowerPoint, Excel]

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by oren,

שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ללכוד תמונות בזו אחר זו ללא צורך להמתין ולהעלות מחדש את חלון ה"לכידה" של תוכנת הלכידה. כלומר שיהיה לי חלון שבו אראה את מה שרואים במצלמה ושיהיה לחצן שלחיצה עליו תשמור את התמונה אך שאני אוכל ללחוץ עליו ברצף בלי שיסגר החלון לכידה. תודה.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by A.Iniesta,

כשאני נכנס לאקספלורר הוא מעיף אותי בלי סיבה... מה עושים?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  22. כבר כל היום אני מחפש אחרי הדריבר לכרטיס קול הזה:Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [b-1] הוא מובנה על הלוח אם הזה:Abit AA8-DuraMAX/AA8-3rd Eye צ'יפסט:i925x אני אשמח אם יש פה מישהו שיוכל לעזור לי. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  23. Started by dids22,

אהלן!! תראו גמרתי להוריד קובץ וסגרתי את התוכנה(BitTornado) עכשיו איך אני יכול להעלות ( to upload) את מה שהורדתיבעזרת BitTornado?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by assaf990,

אנטי וירוס נורטון 2002 לא מופעל בסטארט אף ולא מופעל כלל (גם לא ידנית) אבל משום מה לפעמים שאני עושה איזו פעולה, אז קופצת לי הודעת אזהרה וממליצה לי לעצור את הסקריפט. האם זה טוב ליהודים? אם לא - איך בדיוק נורטון עובד אם בכלל לא הפעלתי אותו וגם לאחר ההודעה הזו אני לא רואה שום סימן שלו בשורת משימות?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  25. Started by Ashand,

שלום כאשר אני מנסה להתקין NERO אני מקבל את השגיאה הבאה: CANNOT UPDATE MSI ENGINE PLEASE UPDATE MANUALLY מה זה MSI ? יש לי לוח אם של ASUS בכלל... יש למישהו פיתרון? ניסיתי כמה פעמים וגם ריסטרטים ובלי הצלחה....

• 3 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.