עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by creek,

לפני כמה ימים היו לי בעיות באינטרנט, לא התחבר, וגם כשהתחבר בקושי העלה את הדף שגיאה. דיברתי עם התמיכה הטכנית של הכבלים, הם אמרו שכנראה יש ל-spyware's במחשב. עשיתי סריקה על כל תוכנה אפשרית שקיימת, מצאתי כמה - מחקתי. אחרכך נהיו שוב בעיות, עשיתי סריקה וגיליתי עוד כמה. אם אני יסרוק עכשיו שוב אני בטוח שאני יגלה כמה. מה קורה פה לעזאזל?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by YogiBear,

שלום, רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה לכיווץ שירים(להוריד את הביט רייט). אני צריך את התוכנה בשביל שאני אוכל לשים יותר שירים על הפלאפון בגלל שאין לי אופציה להרחיב זיכרון ואני רק רוצה לשים כמה שיותר שירים בפלאפון ולהשמיע אותם ברמקול.(שגם הוא לא אייכותי ואני רק רוצה לשמוע פה ושם כמה שירים עם החבר'ה..) אני מודע לכך שכאשר מכווצים את הקובץ של השיר אז בעצם מורידים לו מהאייכות ומורידים לו מה-ביטרייט ובכך הקובץ נהפך לקל יותר. לאחר שניסיתי את dietMP3 היתבאסתי כי אחרי 15 שירים צריך להכניס קראק/ סיריאל או משהו, צריך לשלם על התוכנה. אני מחפש תוכנה חינמית שתאפשר לי יצירת רשימה של שירים ואז ללחוץ על מקש של כיוון ואז לאחר זמן מסוימם אני אקבל את הקובץ מכווץ. רציתי לדעת האם קיים כזה ד…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. ערכתי את השאלה, כי אני מאמין שמצאתי את הפתרון לבעייה הראשונה. כעת אני שם לב שהתמונות החתוכות של העמוד הראשי הן בסה"כ גודל של חצי מגה. האם זה מוגזם ועדיף לקצץ באיכות? או שאין בעייה.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by topgun,

שלום אני מעוניין לקחת אוסף של תמונות וסרטונים שנמצאים לי על המחשב, ולצרוב אותם (עדיף על דיסק רגיל, אבל אפשרי גם dvd) כך שיוצגו בצורה של גלריה כשהדיסק הצרוב יוכנס לנגן DVD הביתי בסלון. הכוונה שתהיה מין תצוגת thumbnails של התמונות והסרטונים, ויהיה אפשר לנווט ביניהם ולבחור מה להציג. כשמישהו יבחר בתמונה/סרטון, הקובץ המתאים יוצג על המסך. בקיצור - גלריה... בנוסף, אני מעוניין ליצור מצגת שקופיות שניתן יהיה לנגן בנגן DVD בסלון, ולצרוב אותה על אותו דיסק, כאשר תהיה אפשרות עם הכנסת הדיסק לבחור בין הגלריה לבין המצגת. ואם אנחנו כבר פה, אני רוצה גם ליצור תפריט שיאפשר לנווט בין מספר גלריות שנמצאות על הדיסק ("תיקיות"). תרשים זרימה של מה שאני מבקש: דיסק מוכנס -- "תיקיה א" (למשל טיול לחיפה)…

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  5. התקנתי לא מזמן את הדרייברים החדשים בגלל שcz "הכריח" אותי, ועכשיו בחלק מהמשחקים הוא לא עולה מ60 הרץ למרות שהרצתי מספר תוכנות שמגדירות לא לרדת מ100hz יש איזה שהן הצעות? תודה :-*

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  6. אז ככה יש אפשרות כזאת בתוכנה שאתה רושם את מהירות האינטרנט והתוכנה גורמת לכך שתגלוש בצורה הטובה ביותר. עכשיו אם יש לי אינטרנט מהיר 1.5 מגה והוא אלחוטי יש עוד מחשב בבית. איזה מהירות אני צריך לסמן? אני לא מבין את הקטעים האלה עם הmbit תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  7. היי התקנתי את איימש , והתוכנה מבטלת לי את פונקציית ה alt+shift , אני לא יכול לשנות את השפה מעברית לאנגלית כאשר אני לוחץ alt ו-. shift. הדרך היחידה שבה אני יכול לשנות את השפות זה דרך ה taskbar למישהו יש פתרון לזה ?

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by moshiko200,

האם מישהו מכיר תוכנה טיימר, שמדליקה ת'מחשב בזמן שנקבע לה ומפעילה ת-WINAMP או כל נגן אחר, אוטומטית??

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  9. הועפתי מחברות באתר כלשהו וכשאני מנסה להכנס להרשם מחדש הוא מזהה את המחשב שלי איכשהו . ניתקתי את האינטרנט וחיברתי מחדש וזה לא עזר , כנראה הוא מזהה את המחשב בצורה אחרת ולא לפי ה IP. מישהו יודע איך זה עובד ואיך זה ניתן לשינוי בשביל שאוכל להרשם מחדש (פירמוט לא בא כרגע בחשבון) תודה

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  10. יש לי קובץ וידיאו מסוים ויש לו גם קובץ כתוביות. אני רוצה לצרוב אותו על DVD, האם אני אראה הבדל בין VCD לבין DVDR? ומה השיטה הטובה ביותר לצרוב את הוידיאו לDVD? כי בנרו אין אפשרות להוספת כתוביות

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by za-david,

איך אני יכול לשמור הודעות תיקיות והגדרות באאוטלוק שאחרי פורמט יחזור להיות בדיוק כמו שהיה? תודה מראש לכל העונים....!!!!

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  12. המחשב הנייד שלי היה ב"מעצר" למשך כמה זמן באגף ממשלתי מסוים, היה אצלהם למשך שבוע... איך אני יכול לדעת שלא התקינו לי שמה תוכנות ריגול משלהם שמדווח להם כל מה שאני עושה? איך אפשר לדעת אם אין התקן פיזי מסוים שהותקן שאומר להם את זה? ושאלה לא קשורה, באיזה צבע הכי טוב אם בכלל לצבוע הכסוף שיש על המחשב נייד? כי הוא קיבל שריטה שהוא היה שם, שטחית אומנם אבל כזאת שאפשר ליראות בבירור...

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  13. כמו שרשום בכותרת, בעקבות כשלון במערך ה RAID0 שבניתי, נאלצתי להפעיל את המחשב על ה103UJ הבודד שלי על XP חדש. ב IE7 שהגיע עמו, כאשר אני מנסה להגיע לאיזשהו אתר ע"י הכנסת הכתובת שלו בשורת הכתובות, זה פותח את האתר בTAB חדש(ואני רוצה שיפתח באותו ה TAB מן הסתם). מצ"ב תמונה של הגדרות ה TAB ב IE: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  14. Started by y_i_c,

משהו מוזר קרה במחשב שלי... המחשב שלי מסרב להכנס לצאט של תפוז... הוא לא מפעיל את הסקריפט של הצאט.... החלון שנפתח לי הו החלון שאתם רואוים למטה ושם זה נעצר ולא נכנס לצאט למישהו יש מושג???????????????????????

15. Started by ybe,

אני מנסה להפעיל את האופציה ולא מצליח ???.בחלק מהמשחקים מחשב פשוט נופל ובחלק לא ניתן בכלל לגשת לאופציה(היא כבויה).אני משתמש בדרייברים הכי עדכניים-23.11.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. תודה

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by orlupo,

אמרו לי כבר מספר אנשים וגם הגיע אליי לינק לוירוס אשר מפיץ עצמו ע"י הכתובת: hometown.aol.com.au/miralafoto/foto.exe המשתמש אפילו לא יודע על כך שנשלחת מחשבונו הודעה שבה מופץ הלינק שהוא וירוס. עכשיו גם ישנו עוד לינק: www.tinyurl.com/89afj ליתר ביטחון תיזהרו. עריכה: הלינק השני זוהי מתיחה של דני (Chevy) אז אפשר להירגע.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by -OmeR-,

שלום יש לי מחשב כמו שאתם יכולים ליראות בחתימה. אז ככה...היום ניכנסתי למחשב הכל טוב ויפה... ואחרי הצהריים שמתי קטודה של CoolerMaster בצבע ירוק וגם הוצאתי את הכבל ATA של ההארדיסק ושל הסידירום כדי שיהיה יותר נוח להרכיב. וגם שמתי כבל מעוגל של VANTEK לסידירומים וכבל מעוגל של TT לפלופי אבל להרדיסק לא החלפתי. שמתי הכל...ואז שהמחשב עולה הוא רשם שהוא לא מזהה את ההארדיסק. אז החלפתי הוצאתי שניתי....מה לא ניסיתי...בסוף המחשב עלה אבל לאחר הרבה זמן מתי שהונדואוס ניטען. ואז שוב התעסקתי וניסיתי הכל כדי לסדר את הבעייה(זה בחיבור של ההארדיסק הייתה לי את הבעייה הזתא פעם) ואז הצלחתי והוינדואוס פעל כרגיל אבל הקול של הוינדואוס שהוא עולה קירטע ממש!!...ואז אפילו שאני מזיז את העכבר הוא מקרטע ושם ש…

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by matanch,

יש לי אימיול בוסטר 8 החדש ווינדוס ויסטה 32 ביט...ושאני עושה חיפוש של שירים הוא לא מוצא לי mp3 תודה לעזורים!! מתן

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by aldema,

עוד חודשיים יש לאחותי בר מצווה ואני כנראה יערוך לה את הסרט בר מצווה מבחינת הווידאו עצמו.. הבעיה היא שהיא רצתה שיהיה בתחילת הסרט ובסיומו איזה סוג כזה של אנימציה ממוחשבת כזה עם השם שלה.. מישהו יודע איך לעשות את זה?. בסה"כ לא משהו מתוחכם ומסובך מדי.. תודה.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by or_doc,

יש לי מחשב נייד ישן של מעבד פנטיום 3 400MHZ ו256 מגה וHDD 40 GB וwindows xp sp3. נגיד ביוטוב הסרטונים קופצים ויש עליו פיירפוקס. ומותקנים מקודדים. השאלה עם יש דרך להאיץ או שיש איזה מקודדים שעוזרים יותר טוב הערה: סרטי VCD עובדים טוב עם אני לא טועה. המסך הוא 12.1 אינץ ברזולוציה 800X600 והוא מוגדר על 16 ביט במקום 32 ביט.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by EagleX2,

שלום לא מצאתי מקום יותר מתאים לשאול את השאלה הזאת כיוון שאין פה פורום בוני אתרים עכשיו השאלה שלי היא הורדתי YABBSE (secend edition( הבעיה שלי היא שאני לא מבין איך להתקין אותו בIIS שלי ואני לא מבין איך להתקין את הPHP ואת הMY SQL אז בבקשה תעזרו לי בתודה מראש NoMiC

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by ilas,

כאשר אני מקבל דואר עם קישור לאתר מסויים ומנסה להתחבר דרך הקישור מופיע לי eror שלא מאפשר לי להתחבר

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  24. Started by avivmizrahi,

משומה היום כשאני ניסתי להוריד משהו הדפדפן לא נותן לי להוריד בטענה ש: unable to open this internet site. the requested site is either unavailable or cannot be found. please try again. אין לי מושג למה זה קורה.ראיתי באינטרנט שאומרים לנסות להוריד אז מדפדפן אחר,אבל אין לי ואי אפשר להוריד מאותה סיבה שאי אפשר להוריד כלום. אין מצב שזה קשור לאנטיוירוס או משהו כזה למה אין לי בכלל(פירמטתי תמחשב לפני איזה שבועיים-שלוש ולא יצא לי.אין לי גם וירוס ב100%). אני אודה מאוד למי שיעזור.תודה מראש גם כן.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  25. Started by alonezer,

שלום, אני עומד לפרמט את המחשב ואני מגבה הכל עכשיו ואני לא מוצא איפה נמצאים המועדפים של פיירפוקס.. איפה אפשר למצוא אותם? תודה.

• 3 תגובות
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.