תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מצרף תמונה של הבעייה אצלי, לא עשיתי שום שינוי, לא שיניתי שום דבר שקשור בפונט, הוא הפך לBOLD, ואני לא מצליח להחזיר את זה למצב הנורמלי.. למישהו יש מושג איך להחזיר את המצב לקדמותו? למי שיש ויסטה ויסתכל איך זה אצלו אני בטוח שישר ירגיש בהבדל... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב, ברצוני לדעת האם ניתן לשחזר מידע שנמחק כתוצאה מפרמוט הדיסק (הדיסק היחיד במחשב), אני יודע שיש תוכנות שאמורות לשחזר אבל מניסיון שלי עם מספר תוכנות לא נחלתי הצלחה בעבר, כרגע אני אשמח לשמוע הסברים כיצד ניתן לשחזר את המידע גם אם באופן חלקי. כמו כן יש לי בעיה הן באינטרנט אקספלורר והן בפיירפוקס, כאשר המחשב מציג ישומי פלאש מסויימים הוא מקפיץ את השימוש במעבד למאה והמחשב בקושי זז עד שנסגר העמוד הבעייתי, זה לא מתרחש בכל העמודים שיש בהם פלאש. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שאוכל להתקין אותה על אחד המחשבים שלי בבית, והיא זוכרת / מתעדת כל הקלדה במחשב, ובסוף היום שולחת לאימייל או משאירה איזה קובץ כך שאוכל לראות מה הוקלד במחשב. אני צריך את זה למעקב אחר גלישת הילד במחשב. לא אכפת לי גם תוכנות בתשלום. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני משתמש בVIDEORA, תוכנה חבל"ז וחינמית ומצמידה כתוביות לבד. אבל יש בעיה בזנכרון של הסאונד, יש בתוכנה אופציה לתיקון הסכנרון, אבל זה עובד רק על SAMPLE של סרט (וידיאו באורך דקה אחת) ולא מעבר לזה. מעבר לזה התוכנה מתרסקת. אם זה יעזור אני יכול להביא את מה שכתוב בקונסול. או אם יש המלצה על תוכנות אחרות טובות, בכיף! ;D
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הורדתי מאתר מורשה קבצי דיסקים של מוזיקה.חלק מהם פועלים כשורה .בדיסקים אחדים הקטעים חוזרים על עצמם מנקודה מסויימת ללא סוף ולא מסתיימים ועוברים לקטע הבא.האם התקלה מוכרת למישהו ויש פתרון?תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אני צריך להתקין J2E אבל אין ברירה חייבים לאתחל את הדפדפן לאחר ההתקנה,זה כבר עלה לי שני ריסטורים...
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שנגיד אם מפעיל סרט בWMP אני עוצר ואני רוצה לצלם את התמונה הזאתי. איזה תוכנה עושה את זה ? תתודה
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכם, אח שלי (החרמן) לחץ YES כשקפץ לו חלון של ההתקנה המעצבנת הזאת של הסקס וזה התקין לו במחשב איזה משהו (כנראה) ובנוסף, זה עשה את דף הבית לדף של איזה אתר סקס וכעת, כל פעם שהוא מגדיר את דף הבית מחדש - דף הבית של אתר הסקס חוזר, לאחר הפעלה מחדש של המחשב. רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי לעזור לו... תודה לכם.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכם. רציתי לדעת האם מישהו מכיר בארץ, חברה שמתמחה בבניית מפרטים לצורך עבודה של Post production? הכוונה חברות כדוגמאת - boxx, lantech , cad2 וכדומה שמתחמות במיוחד במחשבים לצורך אנימציה תלת מימדית, קומפזטיניג, חוות רינדור וכדומה? אשמח לדעת, תודה.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
האימיול פועל לי על Low ID מה אני יכול לעשות?? הורדתי את האימיול 0.47c. ולא אין לי ראוטאר. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש בuTorrent ומגלה שהחיבור לאינטרנט מאט להחריד. בזמן שהתוכנה פועלת מהירות האינטרנט יורדת מ-10 מגה ל1.5 (המקרה הטוב) -את זה בדקתי באמצעות - http://speedtest.bezeq.co.il/index.html השתמשתי ב- setup שיש לתוכנה אבל זה לא עזר- ניסיתי להשתמש בbitsprit אבל גם הוא האט את החיבור אני לא יודע מה הסיבה לזה. לא זכור לי שה- uTorrent היה מאט לי את החיבור כלכך. הייתי אומר שזה התחיל לפני כחודש חודשיים. בכל מקרה אשמח מאוד אם למישהו יש פתרון. תודה
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
v9.01 יש איזה 200 דפים פתוחים אבל עדיין... זה כבר מוגזם. גם לכם זה קורה? http://s13.postimage.org/ahdp0hlmd/image.jpg http://s13.postimage.org/69ni5h9kl/image.jpg
-
- 18 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
אני מקבל את השגיאה הזו כשאני מנסה לבדוק את ההגדרות שלו. מישהו יודע למה זה קורה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אהלן, בעבר השתמשתי בתוכנה שיש לה סמל אדום של DC אם אני לא טועה, SRIVER CLEANER אבל אני לא מוצא משהו נורמלי באינטרנט והכל בתשלום, לא מה שהיה בעבר איתה. מישהו מכיר תוכנה חינמית להסרה של דרייברים לכרטיס מסך בעיקר? ATI אם זה משנה (מחשב נייד גם כן אם זה משנה). תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה מוזרה מתרחשת אצלי, ה-ICQ מתחיל להתחבר ואז מתמזער מעצמו, כשאני פותח שוב - כאילו ולא לחצתי על "התחבר" בכלל (וככה כל פעם).
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
קודם שלום!!! עשיתי היום פרמוט למחשב ואחרי שהתקנתי את הכול אני מגלה שאת המועדפים שלי ואת המסמכים שלי לא שמרתי ויש לי שם המון המון המן דברי שאני חייב אני אשמח אם מישהו יוכל להביא לי דרך לשחזר אותם כי באמת יש לי שם עבודת גמר של התואר ועוד מאות מסמכים חשובים ואני חייב את זה צי שיוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד מאוד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להקליט קטע קול שמושמע בstreaming אבל אני לא רוצה שהעוצמה המקורית תשתנה. (יש תלות בעוצמת היציאה שמכוונת במחשב) אם אני שם על הכי חזק אז זה לא יוצא טוב. האם יש תוכנה שמאפשרת לי לעשות את זה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
ערכתי מצגת פאוורפוינט ושמרתי אותה בתור סליידשואו של פאוורפוינט אני רוצה לערוך אותה איך אני יכול לעשות את זה? הפאוור פוינט הוא XP
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש תכנה שמראה את המלים של השירים שמתנגנים כעת במחשב כמו שEvil Lyrics עושה, אבל אני צריך אחת שעובדת על ויסטה עם מדיה פלייר 11 כמובן, תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי 4 וירוסים שהאנטי וירוס שלי(Norton AntiVirus 2003) לא מצליח להסיר.... המיקום של הוירוסים:c:\windows\system32. הקבצים שבהם נמצאים הוירוסים: cmd32.exe-שם הוירוס:w32.kwbot.c.worm mnsvcsp.dll-שם הוירוס:pwsteal.trojan mnsvcsp.exe-שם הוירוס:keylogger.trojan mscvrt32.exe-שם הוירוס:backdoor.sdbot אנא עיזרו לי למצוא פתרון. בתודה שגיא אוחיון.
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום רב, פירמטתי את המחשב כדי לשדרג מוינדוס 98 ל- XP, ועקב כך האופיס נמחק. על המחשב הייתה מותקנת אופיס 2000, רציתי לדעת האם אופיס 2003 יעבוד אצלי? כמו כן, מה ההבדל בין אופיס 2003 לאופיס XP? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום! בעיקרון אני מחפש תוכנה להסתרת תוכנות שרצות הרקע שמי שמשתמש במחשב לא יראה שהתוכנה פועלת בכלל והיא תסתיר גם את הסמלים שבהתחל (ליד השעון) תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא שומע בכלל סאונד מאתרים, יש לי סאב וופר- לא יודע איזה דגם. זה כבר מתחיל לעצבן הדבר הזה, אז אם מישהו יוכל לעזור לי אשמח מאוד
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-