תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשנות את כתובת האיי פי שלי... עכשיו אם זה משנה אני גולש עם הWifi של השכנים...
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אני ישמח אם משהו יעזור לי פשוט צריך תוכנה שמנקה לגמרי את הAVG 8 מהמחשב תודה!
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מוריד קבצים (קבצים חוקיים, אל דאגה [ומי מפה שמכיר אותי גם יעיד שהכל אצלי חוקי]) מהירות הורדה על 180 קילו ~~~ אבל מה שקורה בתאכלס שזה להערכתי מוריד על 1 קילו או פחות יש למישהו מושג מה הבעיה? יכול להיות שהוא באמת מוריד על 180 אבל בעצ מההורדה "שומר" במחשב רק חלק מאוד מאוד קטן ממנה? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני לא מצליח להכנס לאתר דרך מוזילה... אני כאילו נכנס אבל שאני רוצה לכתוב הודעה או משהו כזה הוא אומר שאני לא רשום! מה לעשות? אני שונא Ie6 ...
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה חינמית עם ממשק פשוט שמאפשרת לעשות Rip ל-CD שלם לקובץ WAV, וממירה את הקובץ WAV לקובץ MP3 באופן אוטומאטי. הכוונה היא שבמקום שיהיו לי 10 קבצי MP3 (כל טראק בקובץ MP3 נפרד), אז יהיה לי רק קובץ MP3 אחד גדול שכולל את כל הטראקים ברצף. יש לי במחשב את Audiograbber ואת CDex. האם אפשר לעשות את זה עם התוכנות האלה? אם לא, אז איזו תוכנה מומלצת למטרה הזו? נ.ב. CDex מאפשרת להמיר קובץ MP3 לקובץ WAV, וקובץ WAV לקובץ MP3. אני מחפש תוכנה שמאפשרת ליצור מקובץ MP3 קיים, קובץ MP3 חדש עם bitrate שונה (יותר נמוך). עם CDex אני יכול להמיר את הקובץ MP3 לקובץ WAV, ואז להמיר את הקובץ WAV לקובץ MP3 עם bitrate שונה. אבל, אני מעוניין בתוכנה חינית שיודעת לעשות את זה בפעולה אחת.
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיות פינג והוא צריך עזרה לפי דבריו... אז ככה אני משחק בBF2, ויש לי בעיות עם הפינג. כל פעם כשאני נכנס לשרת אז יש לי "בעיות בחיבור" וזה מגיע לפינגים של 1000. אז הרצתי את הדיקה "ping -t השרת שאני משחק בו" וגם לwalla.co..il ועוד כמה אתרים בהתחלה עשיתי 2 ביחד וכן היה קריסות שהפינג הגיע ל1000 וגם ביחיד הפינג הגיע ל1000 ויש לי רשת עם ראוטר והרצתי את הבדיקה הזאת גם במחשב של אבא שלי ושם זה יציב. עשיתי סריקת ספייוור אנטי וירוס מצאתי כמה סוסים טרויאנים (אחרי שהתקנתי את הקספרסקי היה לי מקודם AVG והוא חרא.) נמחקו ועדיין יש לי את הבעיה ניסיתי להחליף חיבור בראוטר לא עבד, מישהו יודע איך לפתור את זה בבקשה ?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש שם דבר כזה Vanishing point... מה זה עושה? ניסיתי ולא הבנתי כלום... :
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני לא מצליח להוריד תוספים לדפדפן שאני לוחץ על להוסיף תוסף הוא ישר רושם שההורדה נכשלה מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם אתם מכירים דרייבר שיאפשר לי להשתמש בשלט PS3 על ה-VISTA זה כבר איכשהו עובד לי דרך USB אבל ממש הייתי רוצה להפעיל אותו דרך הBT תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אמ כאשר אני מפעיל את התקין מהאתר של windows הבעיה הבאה קופצת "A cabinet file necessary for instollation cannot be trusted please verify the cyrptographic servecies are enebaled and the cabinnet file certificate is valid" יש לי ווידוס מקורי. ואני לא יודע מה לעשות
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אשמח מאוד אם מישהו יגיד לי היכן אפשר למצוא כזה דבר. כמובן שאני צריך את OCR לזיהוי בעברית בתודה מראש ארז בר-זיו
-
יצרתי משתמשים בPLEX איך אני מעניק גישה לתיקיות מסוימות? לא מוצא את זה בהגדרות
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
- 4 followers
-
-
כמו כמעט כולם אני מחפש ממשק לHTPC שיהיה בעברית.אני מבקש המלצה לממשק שיידע לנגן סרט ששמו ושם הכתובית לא זהה,וזה הכי חשוב לי בדרישות מהממשק. שיהיה ניתן להקפיץ את הסרט 5 שניות אחורה ע"י לחיצה על מקש החץ השמאלי (כמו בMV2PLAYER לדוגמא).אם יש אפשרות לעבודה על לינוקס זה מעולה אך לא חייב.תודה.
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה בהתקנה של Adobe premiere elements 9 אני מקבל שגיאה 1334, משהו עם קובץ Data1.cab ניסיתי כבר כמה וכמה פעמים, במחשב אצלי בבית זה עובד ללא בעיות (אני בחו"ל) עברתי בלא מעט פורומים חיפשתי פתרונות, מצאתי כמה ושום דבר לא עוזר גם כשאני מנתק את החיבור לרשת, מוחק את ה-TEMP, מבטל פיירוול ואנטי-וירוס כפי שהומלץ בכמה מקומות אחרים ניסיתי גם ליצור משתמש חדש במחשב אך גם זה לא הועיל, למרות שניסיתי להתקין גם עותק אחר של התוכנה בכל המקרים אני מקבל את השגיאה הזו. אודה לכם מאד אם למישהו יש פתרון לזה אגב - Win7 ultimate תודה
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אתמול בלילה בטעות מחקתי תיקיה שמכילה כמה מסמכים שאני ממש חייב יש איזשהי אפשרות לשחזר אותה??
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
צריך שתתמוך בntfs ושתעבוד בווינדוס רצוי חינמית (לא partition magic)
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אחרי שמחקתי את התוכנה הפורטים נחסמו, הפירוול שאני מתשמש עכיו הוא של וינדוס XP בראטור הם פתוחים. מה הבעיה.? ד''א תמליצו לי על פירוול אחר כמו שצריך ולמה דווקא אותו (ניסיתי את זון אלרם פרו - עשה בעיות , האיט את האינטרנט) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אין מה להוסיף... אם תוכלו לקשר אותי מאיפה אפשר להוריד או משהו זה יהיה טוב!! תודה רבה, שבת שלום. 8)
-
- 7 תגובות
- 809 צפיות
-
-
המודם הוא Terayon 7xxx המאק הוא מיני תודה
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מדי פעם ה Firefox שלי חוטף את החררא ומתחיל פתאום לתפוס יותר ויותר RAM עד שכל ה Windows שלי תקוע ואני חייב לסגור את ה Firefox מה Task Manager כדי שאני אוכל לעשות משהו.. מישהו יודע מה יכול להיות הגורם?
-
- 12 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יצא כבר OFFICE 2007??? זה ויכוח של שתי חברים שלי!! אחד אומר: לא יצא ואם כן אז רק הBETA והשני אומר: שהיא יצאה כבר בגירסתה המלאה מה אתם אומרים?? אני רוצה להראות להם את התרד הזה תודה!!
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הצגת קבצי wmv בתוכנה, יש קפיצות בוידאו ובסאונד. זה קורה עם כמה קבצים שונים, ומה שמוזר הוא שבWMP ובכל תוכנה אחרת שניסיתי (BSPLAY, KPLAYER) הם מתנגנים בסדר גמור, רק בsubtitle workshop הם קופצים ... אין לי ברירה אלא להשתמש בתוכנה הזאת, ואין לי ברירה אלא להשתמש בwmv (ככה אני מקבל אותם, והמרה של כל קובץ כזה לavi לוקחת כמעט שעה ...) דברים שכבר ניסיתי: הסרה והתקנה מחדש של k-lite codec pack הסרה של k-lite codec pack והתקנה של cccp הסרה של cccp והתקנה מחדש הסרה של media player 10 וחזרה ל 9 (אין אפשרות להסיר לגמרי ...) התקנה מחדש של media player 10 מספר פעמים ... אני כבר נואש, יש למישהו רעיון? :-\ :-\ * נ.ב - ניסיתי להרשם לפורום של התוכנה כדי שאוכל לשאול שם, אב…
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום. לא מזמן התקנתי את התוכנה UltraVNC, הבעיה היא שאני לא יודע איך לעבוד איתה.. הבנתי שיש כמה סוגים של VNC והיא היעילה ביותר אך כמו כן גם המסובכת ביותר.. אשמח לאיזה מדריכון קצרצר שמסביר איך לעבוד עם התוכנה ואיך לקנפג אותה וכו" (אני לא מבין את עיניין הסיסמה.. כשאני פותח את התוכנה כבר יש שם סיסמה.. יש את הנקודות האלה שמסתירות את הסיסמה.. אבל לא הגדרתי שום סיסמה.. וגם שאני מוחק את זה וכותב מחדש אני עדיין לא יכול להתחבר למחשב שלי, שאני מכניס את השם משתמש והסיסמה דרך הJAVA אפלט - האתר שדרכו שולטים על הPC..) אשמח מאד אם מישהו יוכל להסביר לי איך מרסנים את התוכנה הזאת ועושים ככה שהיא תקשיב לי לפני שאני אשתגע תודה
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
הכוונה שלי היתה איזה מעבד יש לי ,איזה כ.מסך יש לי...וכו'.... בבקשה עזרה..
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-