עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eli_kats,

שלום. אני מתכונן לעשות פורמט למחשב ואני לפני כן הייתי רוצה להכין למחשב שלי קובץ ghost image אני עשיתי חיפוש בקשר לנושא אך לא מצאתי משהו רלוונטי למשהו שאני מתכוון לעשות. עכשיו השאלה העיקרית שאני רוצה לשאול היא איך אני יכול לעשות תקובץ ה-image במיוחד לדיסקים 700MB ושיהיה BOOT מהדיסק ולא מהדיסקט אני רוצה שיהיה בדיוק כמו התקנה של משחק של מס' דיסקים אחד אחרי השני.. אם איזה תוכנות אני עושה את זה ואיך אם אתם יכולים לפרט אני אשמח..

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  2. נתחיל מההתחלה, מיד לאחר שיצא מדיה פלייר 11 (קצת אחרי שקניתי את המחשב הזה - במפרט) הורדתי את הגרסה הזו של מדיה פלייר והשתמשתי בה. צצו לי כמה בעיות איתה אז נאלצתי להסיר אותה והסתדרתי קצת בלעדיה אבל כרגע אני צריך אותה על המחשב שלי וכשאני מנסה להתקין אותה, יש בעיות, כבר חצי שנה. אז הנה התמונות: הנה אני מוריד את התוכנה: הנה הקובץ: הנה אני מנסה לפתוח את ההתקנה: הנה הודעת השגיאה שאני מקבל: הנה דף העזרה שאני מקבל אחרי שאני לוחץ על "פרטים": לחיצה על "מידע" או על הלינק שבא אחריו מביא אותי לדף ההורדות של המדיה פלייר: וזה לא פותר לי שום דבר. אני מאוד מקווה שמישהו יעזור לי עם זה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  3. מדובר במערכת XP, ודפדפן IE גרסא 7 לדעתי. פרסומות Flash, סרטים ב- Youtube עולים כרגיל. אך סרטים באתרים כמו: One, Mako וכו', לא עולים. איזה תוסף חסר? מה אפשר לעשות על מנת שהוא יתמוך? תודה.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  4. Started by רזי ברד,

יש לי שני סרטונים שאני רוצה לערוך. באחד מהם זה סירטון שיש בו דיבורים ומוזיקה מתנגנת ברקע מאוד חזק. אני רוצה להוריד את המוזיקה מהסרטון כדי שישמעו את הדיבורים יותר טוב בלי הפרעות. בשני זה סירטון שיש בו דיבורים של שני אנשים ועוד אנשים מדברים ברקע גם חזק. אני רוצה להוריד את הדיבורים של שאר האנשים כדי שיהיה רק את הדיבורים של שני האנשים בלי הפרעות. יש דרך לעשות את זה באיזה שהיא תוכנה שאתם מכירים?

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  5. Started by felixb,

שלום, מדובר על P4 שעליו מ"ה WIN XP. מדפסת HP. מידי פעם כאשר אני שולח הדפסה למדפסת, אני שם לב (בהסתכלות ב WIN על מצב ההדפסה) אם למשל ההדפסה כולה היא 400kb המדפסת נעצרת בהעברת ה Spool למשל על 300kb ולא מתקדמת הלאה. לאחר כמה דקות מופיעה ההודעה the document faild to print. חשוב לציין שהמדפסת בכלל עוד לא נכנסה לפעולה, כלומר החומר לא מצליח לעבור אליה בשלמותו. למה זה יכול לקרות?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  6. Started by CordM,

שלום לכולם... השבוע קיבלתי מחשב חדש, ואחרי שלושה ימים כל פעם שאני נכנס למשחק (BF3 לצורך העיניין) או סתם גולש באינטרנט, המחשב נהיה שחור וחוזר ואז הוא רושם לי : מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור. מנהל התצוגה nvidia windows kernal driver version 306.97 הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה. יש לי כרטיס מסך geforce gtx 670 ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר אבל זה עדיין לא עוזר תודה מראש לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  7. שלום רב לכולם. ישנם אתרים, למשל כמו רוטר, ועוד רבים, שנכנסים לתוך דפים בתוך האתר למרות זאת כתובתם בשורת ה ADDRESS באקספלורר, נותרת תמיד ראשית. הבעיה פה היא כשרוצים לשלוח לחברים לינק לאותו מאמר. זה נהיה בלתי אפשרי. שלחו לי תגובה במהירות האפשרית. חג סוכות שמח שלכם ארז בר-זיו

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  8. יש חיה כזאת? WIN 7 יש לי....

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by gilm,

שלום לכולם מקווה שתוכלו לעזור לי כי יש לי בעיה רצינית- עשיתי בדרימויוור דף מסגרות בצד שמאל ולמעלה יצרתי כפתורים בתוכנת פלאש 8 ושמתי אותם במסגרת השמאלית הגדרתי את הכפתור ככה "on (release) { getURL("viper.html", "mainFrame"); } שMAINFRAME זה השם של החלום המרכזי שלי אך ניסיתי באקספלורר ובפיירפוקס ובשניהם האתר עולה לי בעמוד חדש והמסגרות נעלמות הדבר המוזר הוא ש בAVANT BROWSER המסגרות כן עובדות לי יש למישהו מושג למה ואיך אני יוכל לעשות שהמסגרות יעבדו לי בכל הדפים?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  10. אשמח מאוד אם מישהו יגיד לי היכן אפשר למצוא כזה דבר. כמובן שאני צריך את OCR לזיהוי בעברית בתודה מראש ארז בר-זיו

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  11. Started by Mda101,

בניתי את החיישן, יש לי שלט... עבדתי עם כמה תונות IR_Asisstence WinIR uICE אבל אני מחפש תוכנה טובה וחינמנית (או אחת שקל למצוא לה קראק ) תודה מראש, נדב

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  12. Started by raiman1,

יצרתי בפרויקט שלי טופס מוצרים, בטופס הכנסתי מקום שבו יש את התמונה של כל מוצר. השאלה שלי זה איך עושים את זה עם סרטון?? ניסית הרבבה דרכים אבל זה לא ממש עבד אודה לכם אם תעזרו לי..

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  13. מישהו מרוצה מהגירסאות האחרונות של נרו 8.3? או שעדין גירסה 6 .6 עדיפה?

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  14. שלום! אני מחפש תוכנה שתוכל להפיק לי קובץ TXT (או משהו בסגנון) שבו יופיעו כל תתי הספריות וכל הקבצים שנמצאים תחת ספריה מסויימת. אני מחפש את התוכנה ע"מ שאם הדיסק הקשיח יחדל מלתפקד (חו"ח) אני אדע מה הלך לאיבוד. (כמובן שקבצים חשובים מגובים בדיסק קשיח אחר ובדיסקים). תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  15. Started by ofeky1,

שלום התוכנה הפסיקה להוריד לי בזמן האחרון ואני לא מבין למה הפרימיום נגמר לי בסוף החודש אני עם לינקסיס WRT54GL וKIS8 אני ישמח אם משהו יעזור לי ואם צריך עוד פרטים אני יתן תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  16. Started by lalush33,

בן דוד שלי התקין תוכנה.. deep freeze הוא אתקין אותה על כונן c וכל מה שהוא עושה בכונן חוזר למצב קדמותו תודה

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by -CosmicFire-,

אתמול בלילה בטעות מחקתי תיקיה שמכילה כמה מסמכים שאני ממש חייב יש איזשהי אפשרות לשחזר אותה??

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  18. Started by gshhar,

תודה.

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  19. אקספלורר מזהה כל דבר שאני מוריד כוירוס. מה לעשות? תודה ובלי עצות על דפדפנים אחרים

20. Started by AKA Psyco,

הורדתי סרט MPG בגודל של 734 מגה ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק אבל הקובץ גדול מידי אני רוצה לדעת אם איזה תוכנה אני יכול לפצל את הסרט כך שאני לא אהיה צריך לחבר את שני החלקים כדי לצפות בהם ואוכל לראות כל חלק בנפרד ומאיפה אני יכול להוריד תוכנה זו ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  21. שלום, אני חדש פה. לפני ארבעה ימים שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי מ2.5 מגה ל5 מגה. מאז, (אם אני זוכר נכון) האינטרנט התחיל להתנתק פה ושם.. לא כל כך הבנתי מה זה ולמה יכול להיות מעומס של מהירות? שזה מוריד על 500+ קבוע או משהו בסגנון..? (קראתי את חוקי הפורום אני יודע שאסור לדבר על הורדות וכו' אבל אני רק שואל האם זה ייתכן מזה) ? צירפתי פה תמונה של השגיאה הזאת. מה שקורה שיש את השגיאה הזאת , למעשה זה כזה תשלח אל תשלח , אבל בגלל שביטלתי בהגדרות שלא יראה ויעשה לי את התשלח אל תשלח ויראה רק קירטיות . שזה קורה, ואז אני עושה סגור או מראה פרטים אחרים לגבי זה, ואחרי זה עושה סגור , פתאום הווידוס כזה משתגע, ההתחל וכל הסרגל למטה הופך להיות ווינדוס 98 כזה, אפור ואין , האינטרנט לגמרי…

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  22. אם יש הסבר קצר זה יכול לעזור...

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  23. Started by crazy in love,

הורדתי את התוכנה של האימיול והיה לי אותה כמה חודשים אחרי כמה זמן היא הפסיקה לעבוד ושמנסים להפעיל את התוכנה היא עושה תקלה של ווינדוס. ניסיתי להסיר ולהתקין אותה מחדש אבל לא הצלחתי. מה אני יכולה לעשות כדי לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  24. Started by manorking,

לא שמרתי את הסיסמא של האי סי קיו במחשב וגם שחכתי אותה יש דרך לשחזר אותה ? (עדיין גם לא פרמטתי..) אה ויש לציין שלא רשמתי איימל בפרטים באי סי קיו, ולכן אי אפשר לשחזר דרך האתר של האי סי קיו

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  25. יש לי WINDOWS MEDIA PLAYER גירסא 7.01 מע' הפעלה WIN 98 אני מנסה שלא יופיע בתפריט של WMP הקבצים האחרונים שנוגנו\הוצגו מישהו יודע אם ואיך ניתן לפתור את העניין?? אם לא דרך ה OPTION של התוכנה עצמה אז אולי ע"י תוכנה שמוחקת עקיבות , ומוחקת גם עקיבות אילו... תודה, אריק.

• 0 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים