תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני חדש פה. לפני ארבעה ימים שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי מ2.5 מגה ל5 מגה. מאז, (אם אני זוכר נכון) האינטרנט התחיל להתנתק פה ושם.. לא כל כך הבנתי מה זה ולמה יכול להיות מעומס של מהירות? שזה מוריד על 500+ קבוע או משהו בסגנון..? (קראתי את חוקי הפורום אני יודע שאסור לדבר על הורדות וכו' אבל אני רק שואל האם זה ייתכן מזה) ? צירפתי פה תמונה של השגיאה הזאת. מה שקורה שיש את השגיאה הזאת , למעשה זה כזה תשלח אל תשלח , אבל בגלל שביטלתי בהגדרות שלא יראה ויעשה לי את התשלח אל תשלח ויראה רק קירטיות . שזה קורה, ואז אני עושה סגור או מראה פרטים אחרים לגבי זה, ואחרי זה עושה סגור , פתאום הווידוס כזה משתגע, ההתחל וכל הסרגל למטה הופך להיות ווינדוס 98 כזה, אפור ואין , האינטרנט לגמרי…
-
- 8 תגובות
- 798 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש, סיימתי להתקין את כל הדרייברים והעדכונים של ווינדוס ומאז בכל פעם שאני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה לא ברורה: "Your version is the latest version". כותרת ההודעה היא- Msg, ושם התוכנה המפעילה כפי שמופיע ליד ההתחלה הוא גם Msg (תמונה מצורפת). אין עם זה שם נזק וזה לא עושה בעיות אבל זה קצת מרגיז, בעיקר כי אני לא יודע של מה זה. חשבתי שזה העדכונים של אפל כי האייקון נראה דומה אבל זה גם לא זה. מישהו יודע? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני לא מבין כלום בתוכנה הזאת.. ואני צריך שיסבירו לי איך אני עושה דברים ומשנה את התמונה
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
http://img385.imageshack.us/img385/9930/pagaz5gg.jpg מוזר לא?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הצגת קבצי wmv בתוכנה, יש קפיצות בוידאו ובסאונד. זה קורה עם כמה קבצים שונים, ומה שמוזר הוא שבWMP ובכל תוכנה אחרת שניסיתי (BSPLAY, KPLAYER) הם מתנגנים בסדר גמור, רק בsubtitle workshop הם קופצים ... אין לי ברירה אלא להשתמש בתוכנה הזאת, ואין לי ברירה אלא להשתמש בwmv (ככה אני מקבל אותם, והמרה של כל קובץ כזה לavi לוקחת כמעט שעה ...) דברים שכבר ניסיתי: הסרה והתקנה מחדש של k-lite codec pack הסרה של k-lite codec pack והתקנה של cccp הסרה של cccp והתקנה מחדש הסרה של media player 10 וחזרה ל 9 (אין אפשרות להסיר לגמרי ...) התקנה מחדש של media player 10 מספר פעמים ... אני כבר נואש, יש למישהו רעיון? :-\ :-\ * נ.ב - ניסיתי להרשם לפורום של התוכנה כדי שאוכל לשאול שם, אב…
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
היי, מכיוון שאני חדש בתחום ה-PC, אני לומד כרגע טכנאי PC, אז העזתי לשאול אותכם ת'שאלה: לאחר שהתקנתי ווינדוס חדש, איזה תוכנות אתם ממליצים לי להשים. (אני מדבר על ווינדוס ללקוח, לא לי פרטית) כמה שפחות, ומס' תוכנות שלדעתכם מאוד חשובות להתקנה! ובבקשה רק תעלו גם סיקורים קצרים הודות התוכנות שאתם ממליצים עליהם. מי שיוכל לעזור תודה רבה, אמיל. *למנהלים: ראיתי כבר את אשכול תוכניות מומלצות, מכיוון שיש שם כל-כך הרבה, רציתי לדעת מס' תוכנות ברמה גבוהה שחשוב להתקין על מחשב ללקוח לאחר התקנת ווינדוס חדש.
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום חבר שלי פתח ערוץ במירק ויש לו משהוא (נראה לי בוט) והשם שלו זה L@ והוא עושה אוטמתי op ו voice מאיפו אני יכול להשיג את זה הינה לינק irc://uk.quakenet.org/msd.il
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מה היתרונות/הבדלים בין התוכנות הנל ("האקים" של אינטרנט אקספלורר) איזה אחת עדיפה ? מה התוכנה הכי "''קלה" מבחינת משקל/משאבי מערכת. Avant Browser SlimBrowser iBrowser ודומיהם http://www.cornerstone.m6.net/ib/screenshots.html http://www.flashpeak.com/sbrowser/sbrowser.htm
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
זה ישן מאוד,עשיתי את זה לפני 7 שנים בערך, עוד כשלמדתי להכיר את פוטושופ.. בבקשה אל תקטלו.. (סוג של Raistlin, אבל זאת לא ממש היתה הכוונה) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בימים האחרונים, לאחר שהתקנתי את הפייר וואל והאנטי ספאם של סימנטק, אני רואה הודעות באוטולוק אקספרס שהתמונות לא הורדו מהשרת, על מנת לא לחשוף את הIP שלי. מצורפת תמונה השאלה שלי היא : האם האנטי ספאם אחראי לזה או הפייר וואל ? הערה נוספת : התקנתי גם את SP2, אבל מאוד לא נראה לי שזה קשור לפייר וואל הדי נחמד ( לפחות לפי המראה שלו ) שמיקרוסופט דחפו לנו.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
כמן למשל CTRL+ALT+B זה מעביר שיר אחד קדימה .. גם אם אתה נמצא במשחק אחר או בתוכנה אחרת .
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
וגם תוכנה שעושה ההיפך לקובץ מוזיקה, כלומר ממהירה את מה שמושמע. תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנת צריבה חופשית (מאוד רצוי בקוד פתוח ונתמך ע"י קהילה ולא ע"י חברה מסויימת) במקום הNERO שנמאס לי ממנו? כמה שיותר קלילה, תמיכה בצריבת CD לסוגיו וDVD לסוגיו (אם זה משנה אז אין צורך בDVD-RAM) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
בהתחלה הוא רשם שאנטי וירוס לא מותקן והתקנתי...ואח"כ שהוא לא מעודכן אז עדכנתי אותו.. כמו כן גם אפשרתי לו להוריד עדכונים של מייקרוסופט... בנוסף זה רושם שאין לי פיירווול...אומנם ביטלתי את הפיירוול של הווינדוס אבל התקנתי במקום את הפיירוול של SYGATE ועדיין משום מה זה לא מזהה שיש לי פיירוול...(למרות שאת האנטיוירוס זה כן זיהה)... אז..או שאפשר להעיף את "התוכנה" הזאת...או שיש אפשרות להגיד לו מה הפיירוול שיפסיק להציק לי? תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש תוכנה שיודעת לצבוע בצבע שונה גרפים של תוכנת metatrder כל גרף בצבע שונה תודה רבה שי
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש.. ואני לא יודע איזה דרייברים צריך להוריד? ולמה? (לכרטיס מסך? לעכבר? למה?)
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכם, אני עובד עם שרת שמותקנת עליו VMware גרסה 4 בפירוט החומרה אני רואה שיש שני מעבדים אבל אם אני מציג מאפיינים במערכת ההפעלה אני רואה מעבד 1 + 4 ליבות... איך אפשר לדעת בוודאות שהמערכת הפעלה מנצלת 2 מעבדים בפועל. מצרף תמונות תצוגה מה VM תצוגת ווינדוס תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם... חיפשתי באתר איפה שניתן להוריד את הדרייברים אך אני לא מוצא את הדרייבר לכרטיס הנ"ל ... האם מישהו יכול לעזור לי למצוא אותו??? תודה רבה לעוזרים... ושבת שלום!!!
-
- 6 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרתכם, פימרטתי את המחשב, התקנתי מחדש הכל כולל media player 11, ומשום מה, פתאום סרטים מסוג wmv לא עובדים כראוי, אני שומע את המוסיקה, אבל לא רואה כלום, אלא מסך שחור. לפני הפרמוט זה עבד מושלם עם אותו נגן מדיה ואותה מערכת הפעלה. אני לא זוכר אם התקנתי codecs, ואם כן איזה. יש למישהו מושג איזה codec צריך להתקין ?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את הלוח אם הזה שילשום נתתי לטכנאי שלי להתקין את הכול וזה.. יש לאחי הקטן כמה משחקי רשת שהוא אוהב לשחק לפני שסמתי את הלוח הזה הכול עבד לאחי! אחרי שקיבלתי את המחשב חלק לא עבדו שקראתי מה שרשום על הדיסק התקנה של הלוח אם ראיתי שיש שם איזה משהו שקשור Norton ולפי מה שאני יודע המשחק ניחסם על ידי נורטון אבל אני לא מוצא שם דבר שקשור לנורטון במחשב יש לי אנטי וירוס NOD32 ראיתי בהסרת תוכניות אתל ההתקנה של GIGABYTE יעני של הלוח השאלה אם אני יסיר אותו יכול ליקרות משהו ? אינה מה שרשום על הדיסק AMD 7 -series Utility DVD chipsets/serial-ata=RAID Network-Audio Drivers Norton internet Secuity
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
אני רוצה להעתיק את ההגדרות של הConnections כי אני רוצה לפרמט את המחשב ואני לא יודע איך להגדיר מחדש את הNetwork Connections
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
היה לי דיסקט עם הדריבר של ה sata והוא נעלם לי. חיפשתי בגוגל אולי חצי שעה ואני לא מצליח למצוא את הדריבר בבקשה עזרה יש לי לוחם אם של : fsb1333 gigabyte ga g31m s2l
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יהיה מאוד יעיל אם זה יעבוד גם על תיקיות. למישהו יש המלצה על תוכנה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, לאבא שלי הייתה בעייה במחשב שלו שכל הזמן הפיירפוקס היה קורס,שום דבר לא עבד וכל כמה זמן המחשב היה עושה ריסטרט. סבבה,חשבתי שזה וירוס,פירמטתי,התקנתי פיירפוקס והופ!שוב הכל קורס והמחשב ממשיך לשות ריסטרטים! מה הבעייה בדיוק? עכשיו גם האקספלורר קורס וגם הפיירפוקס!(והמחשב עושה ריסטרטים בנוסף) הוינדוס הוא XP 32 ביט
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-