תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כשאני צורב שירים בתוכנת צריבה נרו תמיד יש פספוס של שניה בכל תחילת שיר מישהוא יכול לומר לי כיצד להימנע מבעיה זו תודה
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי אני משתמש באינטרנט אקספלורר 8 וכשאני מנסה לפתוח או להוריד קבצים מהגימייל או מהאתר של הבינתחומי הוא פותח לי הודעת שגיאה שהוא לא יכול להתחבר לשרת או משהו כזה... מישהו יכול להגיד לי מה אני יכול לעשות בשביל לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן חברים, היום קיבלתי את המחשב ובקושי התקנתי בו משהו, בחיי. ומשום מה, למרות שיש לי אנטיוירוס AVG6 מותקן ואחרי שהמחשב עבר בדיקת וירוסים, יש לי את הוירוס הזה שהיה נפוץ מאוד לפני כחודש, שמאתחל לך את המחשב לבד ואין לך שום דבר לעשות נגד זה. אנא עזרו לי בדחיפות ואמרו לי איך אני נפטר ממנו! ??? תודה מראש ומקווה לעזרה :'(, ניר.
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אהלן חברה, מה קורה? מחפש עזרה ממישהו שמכיר אולי את התפריטים בדרייברים של Nvidia. לא מזמן הורדתי את הגרסא החדשה ביותר (260.99) אם זה משנה. פתאום כל המשחקים (בעיקר הישנים יותר "נהנו" מהתופעה) קיבלו תצורה של 4:3 מה שמשאיר המון שוליים שחורים בצדדי המסך. יש לציין שהרזולוציות של אף אחד מהמשחקים לא שונתה ונשארו כמו לפני העדכון. ניסיתי להחזיר את הדרייבר לגרסא הקודמת שלו אבל שום דבר לא עזר. יש למישהו רעיון? מישהו מכיר תפריט שאפשר לבחור בו יחסי תצוגה? (אם קיים כזה בכלל). אודה לעוזרים וגם לאלו שרק ינסו
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתרים עם עיצוב כבד ה- FireFox לוקח הרבה אחוזים מה- CPU והגלישה איטית (לא בגלל האינטרנט, בגלל שהמחשב נתקע כזה) וגם שאני פותח הרבה טאבים אותו דבר.. תעזרו בקשהה
-
- 12 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש חבילת קודקים טובה ורצינית שתכיל את כל הקודקים הנחוצים בשביל לצפות בסרטים במחשב. כרגע מותקנת אצלי החבילה של ליונטוורק ואני מתחיל להתאכזב ממנה. האם יש המלצות אחרות? תודה, ניר.
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לאחרונה אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה בתוכנות אקראיות. בעיקר במסנג'ר ובתוכנה Cucusoft AVI to VCD DVD MPEG Converter. מישהו יודע מה הבעיה? [צירפתי פרינט סקרין של ההודעה] [attachment deleted by admin]
-
-
מישהו מכיר או יכול לתת מידע על תוכנה שמוציאה את רצועות המוזיקה מקבצי ה VOB שיש לי? (לפורמט mp3)
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לא, לא הכוונה לחסינות מפני פריצות, וירוסים וכדומה, אלא משהו נחמד שראיתי בtomshardware, זו תיקיה שמרכזת את כל האפשרויות השונות שיש במחשב ונותנת את האפשרות לנהל את המחשב ממקום אחד. 1) תיצרו תיקיה חדשה 2) תנו לה את השם "GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}" (בלי הגרשיים כמובן). 3) אתם תיראו כשתלחצו אנטר שהסמל משתנה לסמל דומה לזה של לוח הבקרה. 4) אתם מוכנים להרוס את המחשב. קרדיט כמובן ל http://www.tomshardware.com/ .
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הי ישנם אתרים מסוימים שבהם אני לא מצליח להיכנס דרך הכנסת סיסמא ושם משתמש. כל פעם שאני מנסה להיכנס זה כאילו שהדף עושה REFRESH וחוזר שוב לאותו מסך ללא הודעת שגיאה שמעידה על טעות בהכנסת שם המשתמש או הסיסמא. לא בכל אתר זה קורה אלה רק באתרים מסוימים. דרך FIREFOX זה עובד מצוין הבעיה שהאתר אינו תומך ב FIREFOX. הנה קישור לאחד האתרים שבם נתגלתה הבעיה (המייל האינטרנטי של המכללה בה אני לומד): webmail.colman.ac.il תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
זו תוכנת אנטי וירוס חינמית..והחלטתי שאני רוצה שהיא לא תפעל לי עם עליית המחשב. באופן מוזר (לדעתי) אין את התהליך של כשנכנסים לתהליכים ב-msconfig... בתוכנה עצמה גם אין אפשרות לבטל את העניין... מישהו מכיר דרך אחרת? אני מפספס פה משהו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתם יכולים לתת לי בבקשה את כל המקודדים עלמנת שאוכל לצפות בכל סוגי הסרטים היום?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
דפדפן ה-explorer לא עובד לי איך אני מסדר אותו? ניסיתי כל מה שאני יודע וזה עדיין לא עובד אני גולש בעזרת פיירפוקס לבינתיים אך אני אשמח לסדר את הדפדפן...
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הי. בתמונה שמצורפת אני רוצה למחוק את הרקע, ואת כל השטח של החיה לצבוע בצבע אחד, יענו שישארו רק הקווים החיצוניים. איך אני עושה את זה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate x64, כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150 וממיר כבלים Thomson אפור. מישהו יודע איך אפשר להזמין תזכורת לתוכנית ב-Windows Media Center?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני ישמח אם משהו יעזור לי פשוט צריך תוכנה שמנקה לגמרי את הAVG 8 מהמחשב תודה!
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אז ככה לא יודע למה לצערי הרב האימיול פתאום לא מתחבר לי מדובר על אימיול tln ויש לי ראוטר של sweex חיב עזרה בלפתוח פורטים
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
אוקיי המצב הוא כזה... יש לי רשת מחשבים בבית ואני מוחבר לאינטרנט דרך המחשב השני ב-GATEWAY הבעיה היא שהאיי סיק יו לא מסוגל לקבל ולשלוח קבצים בגלל זה יש איזה שהיא דרך לסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש שם דבר כזה Vanishing point... מה זה עושה? ניסיתי ולא הבנתי כלום... :
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא ממש בטוח איפה אני צריך לפחות נושא זה כך שאני מצטער אם כאן זה לא המקום... הבעיה: לפני כחודשיים קניתי הרדיסק חדש בעל 320GB, ועד אז הייתי בעל 80GB בלבד. את ה80GB חילקתי ל2 חלקים - C ו-D. בC היה רק הוינדוס ובD כל השאר. כשהרגשתי שאני כבר לא יכול עם רק 80GB קניתי חדש עם 320GB מקום. התחלתי להוריד ולהוריד... ופתאום ראיתי שהולך ונגמר לי המקום בC! הורדתי CCleaner ו"שרדתי" איתו כמה זמן אבל עכשיו באמת אין לי מקום! וכשנשאר לך גיגה וחצי בוינדוס אתה בבעיה... בגלל זה פניתי לפה. האם יש אפשרות לשלב בחזרה את C ו-D (שניהם מאותו ההרדיסק) לC אחד? כך יהיה לי הרבה יותר מקום. האם אפשר לעשות את זה? איך? תודה על העזרה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק כל זכר של התוכנה מהמחשב ולהתקין מחדש הבעיה היא שאחרי שאני מוחק ומתקין כל ההגדרות חוזרות,ז"א שהן לא נמחקו איך אפשר למחוק אותן?
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אז ככה חברה', יש לי בעיה ומה כבר לא ניסיתי אני לא מצליח להבין מה זה.......... תקשיבו, יש לי נפילות אקראיות במחשב (מסכים כחולים) ללא קבצי מיני-דאמפ , קיבלתי פה עצה מלפני כמה ימים להגדיל את ה virtual memorey אך זה לא עזר..... אנא עיזרו לי , אני לא מבין מה קורה, הדבר גם מתרחש כאשר אני רק מפעיל את המחשב והטמפ' של המעבד או זיכרון או כרטיס מסך נמוכים........ מה עוד שהחיבור לאינטרנט לפעמים קורס רנדומלית..... אנא עיזרו אני כבר אובד עצות, כל שאלה שיש לכם לגבי מה שיש לי במחשב ויכול לעזור לכם בתיקון המחשב שלי אני יותר מאשמח לענות לכם.... בתודה מראש אוריה מה שכן יש לי זיכרון של v-data האם יש קשר??, האם הוא "דפוק" מספיק כדי להפיל לי את המחשב??? אגב, נפח הזיכרון הוא 1 gb
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום יש לי פרמייר 1.5 וכעת יש לי אפקטים של hollywood fx האם אתם מכירים אלו עוד אפקטים אני יכול להוסיף לתוכנה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה שמאפשרת להפוף כל למילים כלומר שיהיה אפשר דרך מיקרפון לכתוב. + המלצה לתוכנה שמלמדת כתיבה עיוורת ( בעברית)
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-