עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by חובב,

למישהו יש אולי לינק לתוכנה שממירה SUB ל SRT ?? תודה :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  2. נורטון עושה לי בעיות, אני מחפש תוכנה אחרת שתבצע את העבודה בצורה הטובה ביותר. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by x-dude,

קודם כל תודה ל IceBreak שענה לי על כמה שאלות עכשיו ככה, יש לי את VMWARE WORKSTATION, אחלה דבר, אני משתמש ב XP X64 ובVMWARE התקנתי את XP הרגיל. שמתי לב ש VMWARE מתקין דרייברים משלו לכרטיס מסך (הוא לא מציג את הכרטיס שלי כ nvidia), הסיבה המרכזית שבגללה אני רציתי להתנסות עם VMWARE היא שרציתי להשתמש באופציית ה VIVO שלי (לראות טלויזיה על גבי המחשב, דבר שלצערי nvidia לא הוציאה דרייברים ל X64), אבל מאחר ואני לא יכול להתקין FORCEWARE על ה virtual machine אז גם אי אפשר להתקין את ה WDM של ה VIVO. האם יש דרך עקיפה לסדר את זה? עוד כמה שאלות: 1) הסאונד דיי מקרטע, האם יש דרך לסדר את זה? 2) יש לי 1GB זכרונות, כמה כדאי להקצות מהם ל XP הרגיל? שמתי 512MB והוא דיי מזדחל. 3) בתחילת הה…

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  4. שלום יש לי כונן DVD רגיל לא DIVX. איך אני צורב בנרו סרט (ובנוסף לו את קובץ הכתוביות שלו) ולראות אותם ב DVD? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  5. במחשב של ההורים שלי התקנתי את mcafee security center בל הוא מעמיס על המחשב בצורה קשה בדקתי את הלוג שלו ויש ניסיון חיבור כל כמה שניות מIP שונים , ובפורטים שונים , למרות שיש כאלה שחוזרים על עצמם (כמו 135,445 בד"כ) צירפתי תמונה של הלוג אין לי אף תוכנה שחסמתי ב Internet applications [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  6. טוב יש לי תתוכנה RHINOCEROS עושים שם נגיד קוביה עיגול תלת מימד ואז מה כאילו אין לי מושג מה לעשות למישו יש איזה שהוא פריט כל מעניין לעשות עם הסבר משו פשוט ביותר מקווה שמישו יעזור לי כי ממש רוצה לעשות משו מגניב משלי

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  7. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=552 האם הוא יחליף את FIREFOX שלנו? (מי שרוצה לנסות אותו יש שם לינק להורדה) קרדיט ל http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=88161

• 10 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by Sa,

לא הצלחתי למצוא איזכור שלו באף מקום וגם לא באתר של מיקרוסופט שימו לב לבעיה הבאה אני אצרף לינק לתמונה... http://img46.imageshack.us/img46/6139/prob1fw.jpg בבקשה תגידו לי איך לפתור את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  9. Started by oren500,

התקנתי את התוסף של פייר פוקס וכאשר הייתי בדף של יוטיוב לא ראיתי שום לחצן שאמור לבצע את העבודה.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  10. אתמול נתקלתי בבעיה קטנה. היו לי חמש עונות של בבילון 5 (115 קבצי וידאו + מספר זהה של קבצי כתוביות) שהגיעו למחשב שלי, אבל כל הקבצים נראו ככה - Babylon 5 S01E01 ואני רציתי להוסיף להם את שם הפרק לקובץ (וגם לקובץ כתוביות, כמובן). כמובן שאין סיכוי שאני עכשיו אתחיל לשנות בעצמי את כל שמות הקבצים, אז כתבתי לי תוכנה קטנה (200KB) שתעשה את זה בשבילי. התוכנה כתובה ב-#C ולכן צריך שיהיה לכם מותקן Net Framework 3.5 על המחשב כדי שהתוכנה תעבוד. פותחים את התוכנה ובוחרים בתיקייה שבה נמצאים הקבצים (לא רק וידאו, התוכנה עובדת על כל סוגי הקבצים), מדביקים לתוכנה את תיאור העונה / הסדרה מתוך IMDB ולוחצים על Go. התוכנה תרוץ על התיקייה (ועל תתי-התיקיות, אם בחרת באופציה הזאת) ותוסיף את שם הפרק…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  11. Started by RYaniv,

שלום. ברשותי מחשב חדש עם מערכת הפעלה Windows Vista. על המחשב התקנתי את תוכנת הפיירוול ZoneAlarm Pro בגרסה 8. מדי פעם כאשר התוכנה רוצה לעשות עדכון (לא שדרוג) היא תוקעת את האינטרנט ואיני יכול לגלוש עוד, ושום פעולה פרט לריסטרט לא עוזרת (כולל כיבוי התוכנה, הפעלתה מחדש או ניתוק וחיבור מחדש לרשת). אני משוכנע למדי שמקור הבעיה הוא בפיירוול כיוון שכאשר הוא לא היה מותקן לא נתקלתי בבעיה הזו, וגם בכל פעם שאני מוצא שהאינטרנט תקוע, אני מגלה שהזון אלארם מנסה לבצע עדכון. מדי פעם אני כן יכול לחזור לגלוש באינטרנט אחרי זמן מה, ולפעמים כל האינטרנט תקוע פרט למסנג'ר למשל שממשיך לעבוד כרגיל. אתמול קיבלתי מין הודעה מה ZA שבגלל משהו שקשור ל NetBIOS הוא חוסם לי את הרשת בפורט מסויים - "Blocked" (לא…

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  12. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש פנטיום 4 ליבות עם זכרון 4GB ועליו שמתי ויסטה אולטימייט. הבעיה בה אני נתקל היא שאם אני רוצה להדפיס מהאקספלורר 7 (קובץ->הדפס), כל המחשב נתקע ואחרי כדקה יש הודעה שהאקספלורר נתקל בבעיה ועליו לאתחל את עצמו ואז מתרפרש הדף (זמן של עוד כדקה). אין בעיה עם הדפסה של קבצים שאינם נפתחים מהאקספלורר. וידאתי שאני עובד עם דרייבר נכון של המדפסת. יש לי HP 840C. למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  13. Started by arsar,

אני מתקשה בראיה. ברצוני להפוך טקסט חיוור של מסמך לשחור מודגש הן לקריאה והן להדפסה. בגרסה הקודמת של אקרובט הצלחתי (ואיני זוכר כבר איך...). איך אוכל לבצע זאת בגרסה החדשה? תודה

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  14. Started by sems,

היי כולם! אני לא מצליחה לפתוח קבצי onenote מהדרופבוקס (קבצים משותפים שאנשים אחרים העלו). זה מראה לי את השמות של כל המקטעים בצד, וזה גם מתעדכן מדי פעם ככה שאני יודעת שזה פעיל ויש שם תוכן. יש לי onenote על המחשב והוא עובד. אני מנסה לפתוח את זה כרגיל, כלומר מקליקה על זה. יש משהו מיוחד שצריך לעשות כדי שזה יעבוד?

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  15. יש אפשרות בגוגל כרום של תרגום אוטומטי שאם נכנסתי לדף באנגלית הוא מתרגם באופן אוטומטי ע"י לחיצה על כפתור תרגם אפשרות התרגום אינה פעילה אצלי פעלתי לפי כל ההוראות שנמצאות בהגדרות הדפדפן ושום דבר לא הועיל בדקתי באתרים אפשרויות ושום דבר לא הועיל לי אשמח לקבל עזרה

16. Started by dani44,

היום קמתי לי בבוקר כמו כל בוקר עם כוס קפה,ניכנס לאתר..רואה מה נשמע,וכרציתי להגיב פתאום צץ לי דבר מעצבן שאני עוד שניה שובר איזה משהו..אני פשוט לא יכול לכתוב נורמלי כל מקש שני במקלדת שאני לוחץ מופיע לי בצד שמאל חלון שכתוב עליו BOOKMARKS וכשזה מופיע אני צריך ללחוץ עם העכבר על החלון של הכתיבה כל פעם..זה קרה היום רק לא היה לי את זה מעולם חברה אשמח אם תעזרו לי כי רק מההודעה הזאת השגעתי ממה שהוא מראה לי כל שניה [br]פורסם בתאריך: 14.11.2010 בשעה 10:46:57 סידרתי את זה.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  17. כאשר פותחים את ה-Word הברירת מחדל שלו זה כתיבה בגופן Arial בגודל 11 ומרווח של שורה כאשר יורדים לשורה הבאה. האם אפשר לשנות לו את ברירת המחדל הזו ולקבוע לו לדוגמא שכאשר אני פותחת את ה-Word הוא יכתוב בגופן מסויים שאקבע לו ובגודל מסויים שאקבע לו ושלא יעשה מרווח של שורה כאשר יורדים לשורה הבאה?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  18. Started by dudy26,

שלום לכם יש לי בעיה בהתקנה של Adobe premiere elements 9 אני מקבל שגיאה 1334, משהו עם קובץ Data1.cab ניסיתי כבר כמה וכמה פעמים, במחשב אצלי בבית זה עובד ללא בעיות (אני בחו"ל) עברתי בלא מעט פורומים חיפשתי פתרונות, מצאתי כמה ושום דבר לא עוזר גם כשאני מנתק את החיבור לרשת, מוחק את ה-TEMP, מבטל פיירוול ואנטי-וירוס כפי שהומלץ בכמה מקומות אחרים ניסיתי גם ליצור משתמש חדש במחשב אך גם זה לא הועיל, למרות שניסיתי להתקין גם עותק אחר של התוכנה בכל המקרים אני מקבל את השגיאה הזו. אודה לכם מאד אם למישהו יש פתרון לזה אגב - Win7 ultimate תודה

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by shafik,

שלום לכולם מדובר במחשב של חבר עם מערכת הפעלה XP PR0 SP3 חוקית ו IE8. ישנו אתר ספציפי שלא מוצא במלואו ובמחשבים אחרים כן, לצורך העניין כך האתר אמור להיראות: http://www.siz.co.il/my/dezytz0jiylj.jpg אצלו מתקבלת הודעת שגיאה בצד שמאל וכשפתחתי אותה והלכתי לעזרה בגוגל הגעתי לדף הבא: http://support.microsoft.com/kb/308260 ביצעתי את הצעדים הבאים: ניקיתי את המחשב מ cookies וקבצים זמניים באמצעות תכנת ccleaner, איפסתי את ההגדרות של ה IE ואפילו ניסיתי להוריד את רמת האבטחה לנמוכה ביותר, עדכנתי גירסה לפלאש, התקנתי JAVA, ניסיתי גם דפדפנים אחרים (כרום ופיירפוקס) ביצעתי MICROSOFT UPDATE ושום דבר לא הועיל. בסופו של דבר הסרתי את ה IE מהמחשב והתקנתי אותו מחדש ולאחר מכן ביצעתי עדכוני…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  20. מחפש משהו כמו בכותרת ואני אחדד. אני כרגע התחלתי את לימודי לתואר ראשון ובהתאם לכך יוצא כי אני מגיע למקומות שונים ובהם מן הסתם מחשבים שונים. האם יש דרך לסנכרן בין תקייה מסויימת במחשב שלי הפרטי בבית לבין אתר אינטרנט כזה או אחר באופן קבוע באופן יחסי? נניח כל שינוי או הוספת קובץ שאני עושה במחשב שלי ושומר בתקייה המסויימת הזו יסתנכרן אוטומטית כל יום/X זמן לאותו אתר כך שכאשר אני אגיע למחשב אחר בעבודה/אצל חברים אוכל להכנס לאותו אתר ו"להוריד" משם את הדברים ששמרתי בבית. עדיפות מן הסתם לאתר כדי שלא אאלץ להתקין את התוכנה בכל המחשבים, אבל אם אין ברירה גם תוכנה תהיה טובה

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by shlosi,

קניתי מחשב חדש, סיימתי להתקין את כל הדרייברים והעדכונים של ווינדוס ומאז בכל פעם שאני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה לא ברורה: "Your version is the latest version". כותרת ההודעה היא- Msg, ושם התוכנה המפעילה כפי שמופיע ליד ההתחלה הוא גם Msg (תמונה מצורפת). אין עם זה שם נזק וזה לא עושה בעיות אבל זה קצת מרגיז, בעיקר כי אני לא יודע של מה זה. חשבתי שזה העדכונים של אפל כי האייקון נראה דומה אבל זה גם לא זה. מישהו יודע? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  22. Started by Alexkmr,

ביום אחד התוכנה הזאת החליטה לא לעבוד יותר. ניסיתי להסיר ולהתקין וזה לא עוזר. התוכנה פשוט לא עולה. משהו ניתקל בבעיות כזאת?

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  23. באופן עקבי ובלתי מתפשר האתר של IE9 נותן לי הודעה שאני לא יכול להוריד את גרסא 9 IE כי אני מריץ WIN XP כשתכלס אני מריץ WIN7 64BIT מתסכל משהו למישהו יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  24. Started by Yakim Peled,

כשאני פותח קובץ המערכת הולכת לנתיב Libraries -> Documents -> CyberLink. איך לשנות אותו? אני עם חלונות 7 גירסת 64 ביט ואופיס 2007.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by blackorder,

שלום ברצוני להתקין תוכנה במחשב בלי שהיא תופיע ברשימת התוכנות המותקנות של windows האם זה אפשרי ואם כן איך ניתן לעשות את זה

• 5 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים