עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by xTz,

אהלן קרה לכם פעם שהייתם צריכים לשחזר נתונים מCD/DVD? איך ניתן לעשות את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  2. יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE ולאחרונה אני לא יכול לגלוש דרך האינטרנט אקספלורר השגיאה שהוא רושם זה: "ל- Internet Explorer אין אפשרות להציג את דף האינטרנט" והאינרנט מחובר....כרגע אני גולש עם FF אבל אני צריך גם את הIE...מה ניתן לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by HumanFly,

היי, מדיות 720P שקודדו עם מאטרוסקה (MKV) ממש עובדים לאט, בדיליי ובכבדות... האם ניתן לפתור את הבעיה הזו ע"י קודק משופר ? או האם ישנו נגן אשר פותר את הבעיה למי שמכיר... אשמח לעזרה ופרטים אודות קודק MKV הבעייתיות שלו כיצד ניתן לפתור

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  4. Started by HackNever,

שיחזרתי קבצים בעזרת התוכנה File Scavenger ונגיד שיר היא הפכה אותו ל182k איך אני יכול להחזיר אותם לגודל הרגיל..או להפוך אותם לזה שהם יעבדו..כי הם לא עובדים.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  5. Started by Rottem,

שלום, ה Outlook שלי עובד תחת Exchange של העבודה/משרד. (Outlook 2003) אני עובד בעיקר ב Offline מהבית. ל Outlook הוספתי עוד חשבון פרטי שלי שאינו עובד על Exchange. על ידי אופציית ה"חוקים" (כפי הרשום בשורת הנושא), רציתי שכל מייל שייכנס עבור החשבון הפרטי שלי יעבור אוטומטית לתיקייה כלשהי שהגדרתי. כאן מתחילה הבעיה: א. רק כשאני מחובר באון ליין ל Exchange אני יכול להשתמש באופציית ה "חוקים". אם איני מחובר זה נותן לי הודעה כי על מנת להשתמש ביישום, עלי להיות מחובר ל Exchange. (מצורפת תמונה להמחשה) ב. כשאני מחובר ל Exchange ואני מבצע את ה"חוקיות", זה עובד. בכל פעם שמגיע מייל לפרטי, מייד הוא מועבר לתיקייה שקבעתי. ג. ברגע שאני עובר לעבודה ב Offline החוק אינו עובד + איני יכול לחוקק חוק ח…

6. Started by leoleo,

זקוק להפניה לקובץ להורדת תמיכה ל-IPOD MINI. תודה.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  7. Started by TOMY-BOY,

אני זוכר שהיתה לי תוכנה לעיבוד תמונה לעשות שיפורים לתמונה כגון: הורדת "רעשים", הדגשת פרטים, חידוד, תיקון רמות אפור, תיקון צבעים וכדומה היתה אפשרות נוספת שאני זקוק בה מכיוון שאני מצלם המון תמונות שלא יוצאות טוב. והיתה אפשרות של היפוך תמונה אוטומטי אשר יכלה לחדד ולעשות סוג של "תיקון". בתודה מראש, תומי

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  8. Started by weissby,

אני שם סרט DVD מקורי, קנוי.. ואף נגן לא יכול להריץ לי את זה, ככה זה גם עם DVD אחר. מישהו יכול לתת לי לי פה איזה מקודד מתאים לזה? כי פשוט יש כל מיני דברים היום ואני מבולבל ולאדע מה להוריד.. תודה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  9. Started by ophirlevi,

שלום, יש לי מלא תוכנות שעולות כשאני מדליק את המחשב וזה מאט את המחשב, עכשיו ניכנסתי לMSCONFIG ובטלתי כמה תוכנות והמחשב עדיים איטי, עכשיו נשאר עוד הרבה תוכנות ואני לא יודע איזה תוכנות למחוק, כדי לא לפגוע במערכת הפעלה או משהו כזה. צלמתי את התוכנות שמופעלות במחשב כמדליקים אותו, תגידו לי מה לימחוק כי אני לא מבין בזה כלום, הנה: חלק 1: http://img488.imageshack.us/img488/9595/startup5ha6.jpg חלק 2: http://img146.imageshack.us/img146/2988/startup6rx6.jpg תודה לכל העוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  10. Started by Netanel o_0,

למישהו יש המלצה לאיזה תוכנה לשמיעת שירים? כרגע אני משתמש בWINAMP... עם MP10 יש לי בעיות חוקיות. הייתי מת שיהיה אמארוק לWIN. יש משהו דומה? מה הכי מומלץ? תחפרו! :-P

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  11. Started by shaysuli,

שלום לכולם, אני צריך תוכנה ליצירת תמונת פסיפס מאוסף של תמונות. התוכנה לוקחת מלא תמונות ויוצרת מהן תמונה אחת גדולה שמורכבת מהתמונות הקטנות. יש לי את התוכנה Mosaic Creator אבל אני יכול ליצור שם תמונות רק עד גודל של 10MB, ואני צריך משהו יותר רציני מזה תודה מראש שי

• 4 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. שלום לכולם, אני צריך תוכנה ליצירת תמונת פסיפס מאוסף של תמונות. התוכנה לוקחת מלא תמונות ויוצרת מהן תמונה אחת גדולה שמורכבת מהתמונות הקטנות. יש לי את התוכנה Mosaic Creator אבל אני יכול ליצור שם תמונות רק עד גודל של 10MB, ואני צריך משהו יותר רציני מזה תודה מראש שי

• 2 תגובות
    • 6.1k צפיות
  13. פתחתי משהו חדש ב TAB חדש ואני ממשיך עם החלון הנוכחי עדיין. ואז כשאני בא לגלול מטה זה לא עובד. אני צריך ללחוץ על משהו בתוך החלון ורק אז הגלילה עובדת. ממש מוזר. זה כאילו שהממשק עובד לTAB החדש ובגלל זה הוא לא גולל לי את העמוד הנוכחי.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  14. אז ככה, נוד 32 החליט שבא לו למחוק לי קבצים מהתיקייה Windows ו-System32... חלק הוא מחק גם בלי לשאול אותי. אז שיחזרתי את הקבצים ומחקתי את נוד32. התקנתי אנטי וירוס ZoneAlarm והייתה אותה בעיה! מחק לי קבצים! בסוף ניסיתי את קאספרסקי... והוא מחק לי מלא קבצים ונאצלתי לתקן את הווינדוס עם דיסק. אז מה עכשיו? יש לי קאספרסקי מותקן אבל אני לא מפעיל אותו. המחשב שלי צולע ואיטי מאוד, והרבה תוכנות ואפשרויות של הווינדוס [כמו נואוט פאד, מנהל משימות, הגדרות אינטרנט וכל מיני כאלה] לא עובדים לי. מישהו יודע אם זה וירוס או משהו? או איך לסדר את זה? כי אנטי וירוס לא יעזור לי כרגע.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. מצאתי בגוגל כל מיני תוכנות פשוטות אבל רובן משוות רק בין גודלי התיקיות ולא מסמנות את הקבצים השונים. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ShayGTi,

יש לי POWERDVD, יש לי כרטיס קול של קריאייטיב שמחובר דרך יציאה קואקסילית לרסיבר. משום מה כשאני מפעיל סרטים בתוכנה עם פסקול DD התוכנה מעבירה את הסאונד אנלוגית ואני שומע סטריאו. כשאני נכנס להגדרות ומשנה בSPEAKERS ל USE SPDIF, ובכן, לא קורה כלום. כיצד אני גורם לתוכנה לעבוד עם פילטר AC3? או להזרים את המידע דרך היציאה הדיגיטלית? ושאלה 2: התקנתי בשעה טובה כרטיס מסך איכותי RADEON 1900XT. נכנסתי להגדרות של התוכנה וראיתי שיש שם סעיף ENABLE HARDWARE VIDEO ACCELERATION - ATI AVIVO. סימנתי אך אני לא בטוח שיש הבדל, מה בעצם אמור להשתנות/להשתפר? כמו כן, כשאני נכנס ללשונית INFORMAION רשום לי כך: Video Accelerator: DirectX VA not in use Multispeaker Audio Device: SB Audigy 2 Aud…

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by sigma,

לכל המעונין : ניתן להוריד סרגל כלים המאפשר גישה נוחה לנושאים מקצועיים. http://toolbar.faqil.com/

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  18. Started by ben_amitai,

שלום. אני רוצא להעלות תמונה שלי לאתר כלשהו אבל הבעיה היא שהקובץ גדול מדיי, גמעת מגה, ואני צריך לקבץ את זה לחצי מגה. איך אני עושה את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  19. אני רוצה לפתוח שירים עם Media Player Classic כרגע הם נפתחים עם Media Player 11 אז אני עושה פתח באמצעות-בחירת תוכנית-עיון Media Player Classic והשירים עדיין נפתחים עם Media Player 11 איך אפשר לסדר את הבעיה הזאת ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש באתר של ויניאמפ רק דברים מגעילים אז אנא אם אתם מכירים אתר עם סקינים שווים תביאו. יש לי את הוינאמפ הכי מעודכן שיש. תודה

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  21. יש לי KASPERSKY ANTI VIRUS 7 התוכנה הזאת כוללת עוד משהו חוץ מהאנטי וירוס? כמו לדוגמא FIREWALL או שזה רק אנטי וירוס והגרסה של INTERNET SECURITY כוללת אנטי וירוס, פיירוול ועוד תוכנת אנטי ריגול? כי אני רוצה שיהיו לי כל התוכנות האלו(חומת אש,אנטי ריגול וכמובןן אנטי וירוס) בתוכנה אחת ולא להפעיל בשביל כל דבר תוכנה נפרדת.. תודה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  22. בעבר הייתי מחפש בגוגל EMULE SERVER MET ואז מעדכן את הרשימה. ועכשיו הרשימה כוללת רק 100+ סרברים. אין את הסרברים הגדולים! לאן הם נעלמו? עזרה בבקשה.

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  23. שלום, איך אני מוסיף תאריך עברי קבוע בטופס בתוכנת Microsoft Access?!?

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. חברים שלי שלחו לי טורנט של איזה קטע מהמשפחה שלהם, בגלל שזה הועבר ישר מהמצלמה, זה שקל 4.17 ג'יגה. אני ישתמשתי בביטקומט, כי לפי מה שהם אומרים, זה התוכנה הכי מהירה. אמול בלילה הייתי ממש-ממש קרוב לסיים את זה, והיום, כשקמתי בבוקר, אני רואה את זה על 1.1%! ניווטתי לתיקייה של זה, וראיתי שזהכל התחיל להוריד מחדש. יש צרך לשחזר את הקבצים? איך אני אדאג שזה לא יקרה יותר?

25. Started by mrbig,

התקנתי את VM והכל עובד אבל אני לא מצליח לגלוש ברשת כאשר גם המחיצה המקורית מחוברת.. (רושם לי שהDEVICE תפוס (כלומר המודם) יש דרך לגלוש גם ב VM וגם במערכת המקורית בו זמנית ? הלכתי ל EDIT ושם ל automatic bridging ושם הפעלתי את הauto אבל זה לא עזר לי

דיונים חדשים בפורומים