תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
עד אתמול לא היה לי קשר ולא חשבתי שיהייה לי קשר לעריכה בתלת מימד (ככה זה נקרא?) אבל נתקלתי כאן בפורום בתוכנה Wings3D שהייתה בחינם, הורדתי והתחלתי להתעניין קראתי Tutorial למתחילים בתוכנה וזה מה שיצא (ב Tutorial זה יצא הרבה יותר יפה ) באופן כללי איך התוכנה? היא מומלצת למתחילים? על מה אתם ממליצים לי במקום? האם רוב התוכנות כיום משתמשות בווקטורים ככלי לעיצוב? בכל אופן זה המודל הראשון שלי, מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
המודם הסלולארי (בנייד: LG R380) נעלם מהמערכת. כיצד מחזירים אותו? המערכת: חלונות7 פשוט, כבר כמה שבועות שאני לא מוצא פתרון. תודה!
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
עכשיו אני פותח את המוזילה פייר פוקס ומגלה שכל המועדפים שלי נמחקו! what the f*ke should i do?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי סיקינים\themes ועשיתי use theme וזה לא משנה כלום..... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני לא יודע לאן הנושא בדיוק שייך, אבל נראה לי שהכי מתאים פה ככה, יש לי כרגע 9 תהליכי rundll32.exe פתוחים שכל אחד לוקח 5,000 קילוביט זיכרון. מיותר לציין שלא אני פתחתי 9 תהליכים כאלה. זה נראה לי מוזר ואולי וירוס. בנוסף כתבתי כאן נושא לפני כמה ימים ולא ענו לי על הבעיה ויכול להיות שזה קשור - כל חלון אספלורר 7 לוקח המון משאבים, 50,000 ק"ב בהתחלה וקופץ בעשרות ומאות אלפים על כל כרטיסיה נוספת. גם כשכל ההרחבות מנוטרלות. לפני שבועיים הופיע לי אותו דבר והרצתי סריקת וירוסים במצב בטוח שלא מצאה כלום, אני אנסה לעשות אותו דבר עכשיו אבל למקרה שזה לא יעזור אני אשמח לפתרונות אחרים. תודה.
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי עד לאחרונה בגירסה 57.0 לפיירפוקס התוסף NIGHTLY tester עבד מעולה ו"הכריח" תוספים לא תואמים לעבוד. עכשיו גם זה לא עובד, וזאת גם הסיבה שנשארתי עוד הרבה זמן עם הגירסה הישנה. אני מעוניין בכל מקרה לשדרג לגירסה האחרונה(61.0?) שהדברים יעבדו כמו שצריך. איזה תוסף יש שעובד ב100 ולא קורס/מפסיק לעבוד על הגירסה האחרונה של פיירפוקס? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני לא יודע אפילו מאיפה להתחיל לפתור את התקלה הזאת אז אשמח לשמוע לרעיונתכם. בזמן האחרון כשאני משמיע מוסיקה דרך נגן ה FOOBAR 0.83 שלי, לפתע המוסיקה נעצרת. לא מדובר בשיר מסוים, דיסק מסוים או דקה מוקצבת. זה ראנדומלי לחלוטין. אמרתי לעצמי, אוקיי, אולי הנגן עצמו דפוק... התקנתי מחדש, ללא הועיל. בניסיון אחר עלה שלאחר עצירתו של השיר, גם נגן הווינאמפ איננו מסוגל לנגן את השיר, אם כי הוא מתחיל לנגן שניה-שתיים ראשונות ונעצר. גם MP3, OGG, ו FLAC אינם מנגנים. אולם, כאשר אני מנגן את השיר בעזרת WMP או BSPLAYER, לעזאזל, השיר מתנגן לו בהנאתו. כך שאני די שולל באגים בוא נאמר בLAME 3.97B2 שאני משתמש. פסי-קול של סרטים גם מתנגנים להם. לא זכור לי שהתקנתי משהו משונה בזמן האחרון שיכול…
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני עומד לפרמט עוד מעט , ורוצה לגבות את המועדיפם שיש לי בפיירפוקס(יש לי ממש המון מועדפים, ולא הייתי רוצה לאבד אותם). השאלה שלי היא היכן ממוקמים המועדפים של FF? תודה רבה לעוזרים ;D
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אין לי מושג איך.. כי לי אישית זה לא קרה כשעדכנתי לגרסא 7 (internet explorer) ובלי קשר אני בכלל משתמש בFIRE FOX אבל בכל זאת זה קרה במחשב של דודה שלי וכשהיא עדכנה פשוט כל המועדפים נמחקו לה.... ופה באה השאלה: נראה לכם שהם נמחקו לגמרי ואין מה לשעות או שהם לא נמחקו וזבה איזה ספייוור ואם הם לא נמחקו אז מה כדאי לעשות? למחוק את גרסא 7 ולהתקין שוב את 6? או לנסות למחוק ספייוורד או אולי מי שמכיר את התיקיה שהאקספלורר שומר בו את המועדפים וההיסטוריה והכל שידבר תודה מראש לאתר ולצוות HWZONE רועי
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם הסרתי את התקנת המקסטון 2 שלי מהמחשב והתקנתי מחדש כאשר בהסרה שמרתי על ההגדרות העניין הוא שפשוט נעלמו לי כל המועדפים!!!!!והיו הרבה לאיזה ספריה אני פונה כדי להחזיר אותם?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לפני התקנת המשחק The Godfather עולה לי הודעה שה-directx לא מעודכן אז עידכנתי לאחרון שיצא (directx_jun2008_redist) ועדיין היא עולה מה אפשר לעשות ? והאם ניתן לשים כל תוכנה ב-Tray גם באלו שאין את האפשרות הזאת ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום למה שאני רוצה להוריד בתוכנה הזאת המחשב מסמן לי את זה באדום ולא נותן???
-
- 0 תגובות
- 448 צפיות
-
-
יש לי בעיה, לפני כשבועיים עשיתי RESTORE למחשב ומאז הוא איטי ביותר, כאילו ההארד דיסק חושב כל הזמן והפעולות מתבצעות לאט מאוד. :-\ מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום רב האם לאחרונה מישהו הרגיש לאחר עידכון כרום ל20 איטיות במחשב ובדפדפן ???? הגעתי למצב שפירמטתי,התקנתי מחדש כרום ועדיין אותו דבר. מישהו יודע בעניין?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת איך אני יכול להאיץ קצת את המחשב. מצבו מדרדר... הוא נהיה איטי (לעיתים בפעולות פשוטות מאוד). ה CPU מראה קפיצות בין 4% ל 30% וכן הורדתי את כל התוכנות ב MSCONFIG שאני יודע עליהן... אם יש לכם עוד הצעות, או שתרצו שאני אצלם תמונת מסך של משהו תגידו... אני מחכה לעזרתכם
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
המחשב מביא שגיאה בשם SERVUCE.EXE או משו כזה ואז רשום 60 שניות עד שהוא עושה ריסטארט וגם לפני זה האנטי וירוס שלי הפסיק לפעול... מה אני אמור לעשות??? תודה לעוזרים ויום נעים
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
הכל התחיל לפני פחות או יותר שבוע, לאחר ריסט תמים, המחשב נכנס לווינדוס ופשוט ז-ח-ל. פתיחת תיקייה לקחה קרוב לדקה, סמן העכבר זז בערך בפריים לכמה שניות וכולי. מבט מהיר ב Task Manager הראה שה CPU Usage הוא על 100%, למרות שהכל סגור. מסיבה שלא ממש מובנת לי, התחברות לאינטרנט די פתרה את העניין, ה CPU Usage ירד לרמות נורמאליות ואני המשכתי בשיגרת חיי. מידי פעם שוב הייתי צריך לרסט, ואז הייתי מפנה לי 5 דקות איטיות לחלוטין שבהן לוקח למחשב להתחבר ואז הוא מסדר. לאחר כמה ימים המצב הורע בצורה משמעותית. אני אנסה למנות מספר בעיות בולטות שכרגע קיימות - ctrl-v / ctrl-c לא עובד. כניסה ללינק שמובא צורת כתובת לא עובדת. כפתור ימני על לינק ובחירה באפשרות open a new window לא עובדת. בדיקת אי-מיילים …
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
המחשב כל פעם שאני עושה ריסטרט או מדליק מחשב הוא רושם לי " אין אפשרות לאתר את csrcs.exe ודא שהקלדת את השם נכון לאחר מכן נסה שוב . כדי לחפש קובץ לחץ על לחץ התחל ולאחר מכן לחץ על חיפוש " אני עושה אישור וזהו יוצא מזה וכל שנייה דברים נמחקים לי לבד האנטי וירוס נמחק הדפדפן עוד תוכנת ניקויי וגם שאני מנסה לעשות ctrl alt Delet זה רושם לי מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על ידי מנהל המערכת שלך ואין נקודת שחזזור מה לעשות ?? ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גלשתי בכמה אתרים והורדתי כמה תוכנות כדי לפתור בעיה כלשהי, וכנראה שהורדתי משהו בעייתי בדרך, ומאז כל פעם הרקע משתנה לזה שבתמונה http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1272732352.JPG מה עושים? אין לי אנטיוירוס, או תוכנה כלשהי שמסדרת את זה.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב AMD עם מערכת XP SP2. התקנתי emule חדש והאייקון של הגירסה הקודמת לא מצא את התוכנה החדשה - ולכן עשיתי זאת באופן ידני. הלכתי לאייקון של התוכנה בתפריט התחל (ברשימת התוכנות מצד ימין למעלה, לא אלו שתחת ALL PROGRAMS), ושיניתי את היעד שלו (DESTINATIONS) לתוכנה החדשה. מאז - על אייקון שיש לי במחשב, בתפריט התחל ועל הדסקטופ, פותח את האימיול !! ניסיון RESTART וגם הסרה של התוכנה לא עזרו. המחשב למעשה משותק, אי אפשר להפעיל שום תוכנה. רעיונות למישהו ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שפירמטתי והתקנתי מחדש את המחשב הוא עבוד ממש אבל ממש ממש לאט בלי סיבה שאני גולש באינטרנט רק אז הcpu מגיע לבין 60 ל80 אחוז בשימוש, עשיתי איחוי סרקית וירוסים וכל העניין הזה ולא מצא כלום. למישהו יש עוד רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
לפעמים כשאני משתמש באינטרנט המחשב מחליט לכבות את עצמו ולהפעיל מחדש (restart), אחר כך כשהוא מעלה את מערכת ההפעלה הוא לא נותן לי להכנס לתיקיות עד שהוא לא חחק את כל ה"תיקיות אינטרנט הזמניות" מה לעשות על מנת לבטל את זה?זה ממש מעצבן שהמחשב מחליט על דעת עצמו למחוק לי קבצים שלמים יש לי וירוס?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
:'(! היום בצהריים המחשב התחיל לעשות לי מלא בעיות אני לא יכול להריץ את דיסקיפר הוא נותן שגיאה שאני לא יכול להריץ את הקובץ ICQ נותן שגיאה ולא נכנס האימיול התחיל לזחול ומזהה רק אולי 100 מקורות מתוך 500 שהיו אני לא יכול להיכנס למייל ביאהו דרך אף דפדפן וזה בערך מה שכרגע..
-
- 9 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום רב! אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה כדי לראות סרטים לצפייה ישירה בטלויזייה. יש לי טלויזייה LCD 32 של LG ( דגם 32LG10R) והמחשב שלי די עתיק intel core 2 duo e6300 1.86 ghz לוח אם DG41RQ של אינטל זיכרון GB 4 DDR2 333.3 MHZ כרטיס מסך משולב על הלוח. ודי מעפן... ניסיתי לחבר את המחשב ויש רק יציאה של VGA במחשב. בכל מקרה שמתי רזולוציה של 1024/768 בקצב של 60 ולאחר מכן כיביתי את המחשב ניתקתי את מסך המחשב וחיברתי במקומו את הטלויזייה ואז הדלקתי שוב את המחשב. הקטע הוא שכאשר אני מדליק את המחשב רואים את המחשב מתחיל לרוץ על הטלויזייה ומעלה את הווינדוס עד שהוא מגיע לשלב שבו צריך לבחור איזה משתמש להפעיל ואז הוא פתאום כותב NO SIGNAL. אם יש למישהו מושג א…
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אתחיל בזה שאומר שהגעתי לתוכנה הזו בעקבות בעיה טורדנית שהייתה לי עם זלילת זיכרון שהייתה לי מצד VISTA 64 ..עד כדי מצב שמתוך 4 ג'יגה זיכרון שיש לי, 2 ואפילו 2.5 היו מנוצלים ע''י המערכת עצמה כCACHE וביחד עם הזיכרון שהיה מנוצל ע''י תוכנות וכל השאר ..זה הגיע לניצול של 3.0+ ג'יגה זיכרון (וזה לא ששחקתי איזה משחק כבד או שהשתמשתי בפוטושופ או כל תוכנה גרפית כבדה אחרת ) דבר שיצר לי בעיות כמו... דיליי בהקלדה במקלדת האלחוטית, קיטועים בניגון אודיו בפורמט FLAC ועוד כמה בעיות מציקות וכל זה בגלל ביזבוז משאבי זיכרון מצד המערכת . אז אחרי חפירה קלה ושלילת בעיה בתוכנות/דרייברים/הזיכרון הפיזי עצמו - מצאתי את התוכנה החמודה והקסומה CleanMEM שמה שהיא עושה זה לנקות מהזיכרון כל מה שלא נמצא בשימוש …
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-