תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים, ראיתי פה שאלות על עריכה אז אני מתאר לעצמי שכן.. אני מתכוון לקנות בקרוב את התוכנה PINNACLE STUDIO 12 ULTIMATE שלפי מה שראיתי ממש מצוינת ומתאימה לי. (עולה 600 ש"ח אגב) אני מחפש כרטיס עריכה חיצוני עדיף של חברה מוכרת, שמעביר מ (DV (firewire ל USB ראיתי כרטיסים של PINNACLE, הבעיה היא שהם מגיעים ביחד עם PINNACLE STUDIO 12 ואני הרי קונה את הגרסה המורחבת בנפרד אז חבל לשלם על החבילה הזאת 600-1000 ש"ח. יש המלצות או רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
ראיתי את הסרטון של התוכנה כאן: http://www.adobe.com/products/photoshopelmac/main.html לא נראה לכם חשוד? איך אפשר להבדיל כל כך מהר ומדוייק אובייקטים מרקע, ועוד רקע בעייתי כזה? והעיניים האדומות? איך התוכנה מוצאת איפה בדיוק ממוקמות העיניים? מוזר
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי במחשב סרט בלו ריי מלא. ז"א עם כל התפריטים והתוספות שיש (ווידאו ולא ריפ). זה כמובן שוקל 50GB. כל העסק הזה נמצא בתוך תקייה אחת שבתוכה יש עוד כמה תקיות שבניהן BACKUP, CLIPINF, PLAYLIST ועוד כמה קבצים ותיקיות. אני מנגן אותו עם תוכנה שיודעת לנגן סרטי BR מתקייה (ולא מדיסק) בשם TotalMedia Theatre 5, ניתן לבחור שם כתוביות מיתוך מה שיש בבלו ריי רק שאין שם עברית. איך אני מוסף תרגום בעברית? אני צריך לזרוק אותו אולי לתקייה מתאימה? באיזה קובץ התרגומים שם, אני לא מוצא אותם?
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש תוכנה טובה שבודקת את תקינותם של המועדפים ,מסמנת איזה ליניקים שבורים ומוחקת אותם,וגם עדיף שתוכל לגבות אותם ,ושתהיה מהימנה. ניסתי כבר איזו תוכנה אבל לא אהבתי את חוסר המיהמנות שלה,היא סימנה לי קישורים כלא תקינים שנתגלו כתקינים בבדיקה ידנית. עדיף שתהיה תוכנה חינמית ,אבל גם אם אין אשמח לשמוע על תוכנות טובות בתשלום. אז בעצם זהו.. יש לכם להציע תוכנה כזו ?
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
התוכנה שומרת כל סירטון שאני עורך באיזשהו פורמט או לא יודע מה כך שהסירטון יוצא רחב יותר והאיכות פחות טובה איך אני יכול לשמור סירטון אחרי עריכה ושהוא ישאר באותו הרזולוציה?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
למישהו יש פיתרון למצב ביש שכזה ?! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
איך אני מחזיר את האוטלוק שלי לעיברית במקום גיבריש? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
חיברתי את הטלפון שלי למודם , ואני רוצה להקליט שיחות ולשמור אותן על המחשב, מישהו מכיר תכנה כזו? תודה מראש דן.
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב יחסית ישן, ועליו כרטיס מסך של asus דגם 7700Ti , בזמנו זה היה הכרטיס הכי חזק בשוק(אפילו קיבלתי משקפים לתלת מימד) לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב וכאשר באתי להתקין את הדרייברים המעודכנים- קיבלתי שגיאת מערכת שהכרטיס מסך שלי הוא לא כרטיס NVIDIA -הורדתי מהארכיון גירסה ישנה יותר ועשיתי התקנה ידנית - עבד, אבל אין לי את האופציה לגשת לתפריטים של הכרטיס-דוגמת מצב תצוגה יציאה לטלויזיה. האם מישהו נתקל בבעיה זו? ומאיפה אפשר להשיג דרייברים עדכניים שיעבדו בצורה אופטימלית ? תודה רבה לכל מלמדיי. אגב מרבית האופציות הראשיות שגוגל נתן- כבר נוסו ללא תועלת.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
ניסיתי את כל הגרסאות התקנתי ומחקתי כבר כמה פעמים אבל התוכנה הזאת דפוקה. יש לי מסך t220 ואני צריך תוכנה שיכולה להחליף מצבים לשנות בהירות וכדומה.. מישו מכיר תוכנה כזאת שמתאימה למסך שלי?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי תוכנה מסוימת שצריכה WINSOCK CONTROL... אז דבר ראשון מה זה ודבר שני איך אני מתקין את זה?...
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לאחר שפירמטתי את הלפטופ והוא נשאר כחודש עומד ללא שימוש, כי לא היה לי זמן להתעסק איתו ,אז לא התקנתי בו דרייברים. באתי להתקין את הדרייברים שהגיעו עם הבאנדל אתמול ובכל פעם הוא נתקע מחדש ומאתחל את עצמו. יש לציין שאישית אני מרגיש שהארד דיסק בעייתי, כי בכל פעם שהדלקתי אותו בעבר היה לוקח לו לפחות 7-8 דק' רק לעלות לווינדוס. וגם אז בכל פעולה הוא היה משתהה במקרה הטוב 5 דק' בלבד. אין לי מושג למה הוא תמיד נתקע, גם לאחר הפירמוט כשהוא הרי ריק... עכשיו הוא בכלל מסרב לעלות לווינדוס,אז ניסיתי לפרמט אותו פעם נוספת וגם במהלך הפירמוט הוא נתקע פשוט נתקע. אם למישהו יש פיתרון הוא מוזמן להגיב. תודה ויום טוב.[br]פורסם בתאריך: 17.02.2009 בשעה 14:18:00 סורי על הדאבל פוסט, באמצע הפירמוט המחשב מציג "…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הנורטון ואני לא מצליח לכבות אותו ואני לא יכול לעשות עדכון תוכנה ל- KASPERSKY
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרצתי בגוגל לא מצאתי דרייברים נכון אלא כל מיני תוכנות מוזרות כמו EMIC4ALL שהיא לא עוזרת.. היה לי דיסק והוא נאבד לי... זה המיקרופון- http://www.gembird.cn/Reference.asp?Reference=5928
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
^^^ תודה (הגרסה החדשה פשוט תוקעת לי את המחשב)
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את הגירסה החינמית החדשה של ה"DAP" וכשהוא סיים הוא קבע שהוא ה מנוע חיפוש שלי כשאני מחפש משהו בשורת הכתובות. הסרתי אותו והתקנתי מחדש ולא עזר... הסרתי את הfirefox והתקנתי ולא עזר.. מה עוד אני צריך לעשות?
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להסתנכרן עם ה-GMAIL שלי לאאוטלוק אבל זה לא נותן שום אופציה. יכול להיות שזה אאוטלוק ישן? יש גירסה חדשה אולי? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום יש לי בעייה בתוכנת מסנג'ר אני כמעט בטוח שזה מאז העידכון האחרון של הווינדוס. הבעייה היא שהוא לא מתחבר והוא מפנה אותי לשירות של פתירת בעיות ושמה הוא אומר לי : פותר הבעיות לא הצליח לחבר אותך ל- MSN Messenger. ייתכן שתוכניות מסוימות במחשב שלך מונעות את החיבור. ראה להלן סיכום של פתרון הבעיות. הגדרות המערכת לא נמצאו בעיות בהגדרות המערכת שלך. כתובת דואר אלקטרוני וסיסמה לא נמצאו בעיות בכתובת הדואר האלקטרוני ובסיסמה שלך. תוכניות התוכניות שלהלן עלולות למנוע חיבור ל- MSN Messenger. Symantec Norton Internet Security ניסיתי לכבות את הנורטון וזה עדיין לא עבד אבקש לדעת איך אני יכול לכבות את הNorton Internet Security או שזאתי בעייה אחרת? תודה מראש והאם כשאני יכבה את האפשרות של הInt…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה לי כבר VB במחשב שלי ועשיתי לו Uninstall, הUninstall עשה בעיות אז נאלצתי למחוק ידנית את התוכנה.. עכשיו כאשר אני מנסה להתקין מחדש את הVB אני מקבל הודעה ( ראה תמונה למטה) שאומרת לי שכבר קיימת אצלי במחשב גרסה של VB ולכן יש מצב שאחת מהגרסאות או שניהן לא יפעלו. אז המצב הוא עכשיו ששניהם לא פועלות ונתקעתי בלי VB ויש לי פרויקט שלם להגיש עוד שבועיים אני יודע שצריך למחוק משהו מהרגיסטר רק שאני לא יודע מה איפה ואיך. אז למישהו יש מושג איך אני פותר את הבעיה הזאת ? ופרמוט זה לא פתרון בשבילי כי זה לא אפשרי :\ תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האפשרות היחידה היא רק אם לוחצים על החץ הקטן בצד שמאל ואז מקבלים פירוט של הטאבים ואז בוחרים וזה עובר בלי בעיות. נמאס כבר מזה כבר מאתמול וזה משגע אותי
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
במחשב מותקנות תוכנות-avira, super antispyware, spyboot אף אחת לא מזהה את הtracking cookie הנ"ל האם מסוכן? כיצד ניתן להסיר? תודה רבה לעונים מקווה שזה הפורום הנכון, אם לא אשמח עם תפנו אותי למקום הנכות.
-
- 4 תגובות
- 846 צפיות
-
-
לחבר יש פאייר וול של סיגאייט, והוא שואל איך אפשר להגדיר מצב שבו יש שליטה מוחלטת על כל התנועה, ככה שרק פורטים שהוא מגדיר ידנית יכנסו אליו למחשב, בנוסף, שהוא ידע בדיוק למה כל פורט שפתוח אצלו משמש, ואיך הוא יכול לזהות בלוג של היסטורית התעבורה של הסיגאייט כנסות\ יציאות עויינות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
חבר שלי נתקל בבעיה במחשב, הוא נכנס לאיסיקיו ולאיימיל שלו ולדבריו פורצים לו לשם ומוחקים לו דברים משנים וכול מיני . אני חשבתי אולי יש תוכנה שחוסמת מסתננים לאינטרנט ותעזור לו תודה ...
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם..! אתמול בטעות לחצתי על משהו אם ctrl+ משהו וזה היתחיל לרשום לי בצד שמול איך אני משנה את זה..? תודה לעוזרים..!
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
יש לי סרט מסוג avi שניסיתי לראות אותו לראשונה במדיה פלייר וכל מה שאני מקבל הוא את הסאונד ללא תמונה.... ראשית המדיה פלייר רושם כי הוא מנסה להוריד את המקודד ואז שיש שגיאה בהורדה ואז הוא רק משמיע את הסאונד ולא מראה תמונה... מה עושים???? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-