עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by zeroone,

שלום לכולם אני מעונין לקנות צורב DVD של סוני. (370$) יש איזה מדריך צריבה? יש הגנות על סרטים? ניתן לצרוב עם הגנות כמו ש- CLONE CD צורב מוגנים? אשמח לקבל הסברים והמלצות בנושא.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by Yaron-Cohen,

אני מקבל שגיאת VBR ואני לא יכול לטעון את הסרט לTMPGEnc... מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  3. שלום חברים, כאשר אני מקבל מייל דרך אתר וואלה (מייל פקטיבי לאתרי משחקים וכו') אני מקבל אותו בעיכוב של עד 20 דקות. כעת עברו שעתיים מאז 2 נסיונות שליחה שלי והדואר לא מגיע. רוקנתי את כל המחיצות כלל סל אשפה שגם ככה תפסו רק 8 מ"ב מתוך 3 ג'יגה ובכל זאת הדואר לא הגיע. האם ידועה לכם הסיבה לעיכוב וכיצד ניתן לרענן את רשימת הדואר ע"מ לקבל את ההודעה ?

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  4. Started by רוני1,

יש לי רק קובץ bin ואני מחפש תוכנה ליצירת קובץ cue מקובץbin .תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  5. Started by ניר.,

מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור להורדת תוכנה חינמית לצילום וידאו באיכות טובה אשר הפעלת הצילום דרכה נעשת בלחצה על אחד ממקשי המקלדת וניתן לשמור את הקובץ כ-WMV ?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by Cyb3r,

התהליך המפורט בכותרת התחיל להתעלק לי על המחשב מאז שפתחתי קובץ מסוים, ולא מרפה. אודה מאוד אם מישהו יתן לי הוראות כיצד להסיר את הדבר הזה. הוא Spyware פרסומי של משהו שנקרא SpySheriff

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  7. שלום! עברתי על הנושא של הצגת שולחן העבודה שלך - הנושא שבפורום כללי. מצאתי שם את התמונה הנ"ל: http://img408.imageshack.us/my.php?image=84966892ed8.jpg ראיתי שבצד שמאל למטה, ממש מעל כפתור ה-Start, ניתן לראות את הטמפרטורה של הלוח, המעבד, הספק, והכונן הקשיח. רציתי לשאול בעזרת איזו תוכנה ניתן לעשות זאת? תודה

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by orlupo,

אני משתמש ב-PanitShopPro 9 ופוטושופ CS ואני צריך לכתוב באחת מהן בערבית. הבעיה היא שבערבית יש אותיות סופיות ותחיליות ויש חיבורים בין חלק מהאותיות איך שתי התוכנות לו עושות לי חיבורים ושמות רק אותיות סופיות. עליי לציין שבוורד אין את הבעיה הזו. יש למישהו פיתרון? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  9. האנטי וירוס AntiVir Personal עם הסמל של המטריה הוא חינמי?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  10. מקלדת באמת נהדרת אין מילים פשוט תענוג לכתוב איתה. בקיצור לא קיבלתי דיסק דרייבר, מה אני יכול לעשות (חוץ מלהתקשר לחנות שתהיה האופציה האחרונה שלי כי עד שישלחו לי דיסק יקח זמן)

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  11. ב-Windows XP Pro יש מודול שנקרא Remore Desktop שמאפשר להתחבר למחשב ה-host המריץ Windows XP Pro מכל מיני clients המריצים סוגים שונים של Windows, החל מ-Win98. הלקוח רואה את המסך כאילו עשה log in במחשב ה-host עצמו. למרבה הצער ל-Windows XP home אין את המודול הזה והוא ינו יכול לשמש host באותה צורה. המטרה שלי היא להתחבר מהרשת הפנימית ולא דרך אתרי אינטרנט שונים המאפשרים משהו דומה. פעם היתה תוכנה של סימנטק, PCAnyWhere שעשתה משהו דומה דרך טלפון או אינטרנט. אני מחפש תוכנה חליפית, רצוי חינמית, המאפשרת זאת דרך ה-intranet. תודה

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by tal,

כל תוכנה שתעשה את העבודה יש לי תוכנה ממש קלה, רק 50 קילו, אבל היא קצת מעצבנת לפעמים, כי היא לא כותבת על הגרף שיעורים של נקודות מינימום ומקסימום, או נקודות חיתוך עם הצירים, והיא מתאימה רק לגרף אחד...אז אי אפשר לבדוק חיתוך בין שני גרפים. אם מישהו מכיר משהו טוב, בבקשה תודיעו לי תודה טל

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מחפש תוכנה הממירה צילום של טקסט מקובץ PDF או תמונה לטקסט שניתן להעתיקו לקובץ WORD או כתבן. יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום יש לי בעיה קטנה באקסל 2010 כשאני שם נוסחה בתא, הערך המוצג זה הערך לאחר החישוב. אבל אם את אותו תא אני גורר למטה (והנוסחה שבו מועתקת לתאים מטה) אז הערך המוצג הוא הערך של התא הראשון. כדי שאקסל יחשב את הערכים אני עומד על התא הנדרש ולוחץ אנטר או לוחץ save. מה צריך להגדיר באקסל כדי שהתאים יתעדכנו מייד? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. כמה פעמים יצא לכם להתקל במצב שסמן העכבר שלכם הגיע לקצה אחד של שולחן העבודה כאשר העכבר עצמו נמצא בקצה הקיצוני ההפוך של משטח העבודה (הפיסי) שלכם? זה בטח קורה לכם לפחות איזה 20 פעמים ביום. ואז: מה אתם עושים??? נו כן... מרימים את העכבר ומניחים אותו קרוב לאמצע של משטח העבודה. ואז "משחקים" עם הסמן כדי שגם הוא יגיע למרכז. לא מעצבן? חשבתי פה על משהו... אין בווינדווס (יש לי 7) איזשהו צירוף מקשים (במקלדת) ש"ממרכז" את הסמן? אני אגיד לכם למה אני שואל. יש לי את LOGITECH G9X וחוץ מכמה דברים קטנים זהו עכבר מעולה. הוא מגיע עם תוכנת SETPOINT שמציעה ים של שליטה על תכונות העכבר.ב-G9X יש יותר מקשים ממה שיש לעכבר רגיל ואני יכול, למשל, לקבוע לכל מקש לבצע פונקציות שונות. אני יכול לקבוע שמקש מסו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by laviko1,

שלום, אני מעוניין בהמלצה למקודדים בשביל סרטים,שיעבוד טוב גם עם HD וגם סרטים רגילים.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני אחרי פירמוט כי לא הצלחתי בשום דרך להיפטר מזה אך שאתה פותח את האקספלור נפתח כזה tool bar ועוד משהו וזה משנה לך כל פעם את דף הבית מה שלא ניסיתי לקפוץ 90 פעם על הריצפה לרוץ 5000 כלום כלום . אז אנשים ? אך אפשר להתקין את הדבר הזה שאני יכל לשנות שמות במסנגר מבלי הפרוסמות משהו כמו איסיקיו לייט תודה !

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  18. Started by רן.ט,

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג ??activation key

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. למה זה ככה? ניסיתי איזה 6 תוכנות ובכולם כשאני מצלם ואז יוצא מהתוכנה ונכנס ל"צייר" אז התמונה בורחת לי והכל נראה כזה שחור! מה אני עושה?

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  20. השאלה ^. תודה

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  21. Started by Psibeast,

מישהו יודע היכן ניתן להוריד את קובץ ההתקנה המלאה של Microsoft Internet Explorer 6? אני לא מתכוון לקובץ של החצי מגה שמוריד לך מהאינטרנט את כל שאר הקבצים, אלא הקובץ המלא של הבערך 17 מגה כמו שמגיע על גבי CD שנועד להתקנה על מחשב Offline.

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  22. מחפש תוכנה כזאת. חשוב שלא תעיק על המערכת ותהיה אמינה מה אתם חושבים למשל על Diskeeper Professional Edition v9.0? הא, אני גם ממש לא רוצה להתקרב ל- System Works של Symantec! לא אוהב את המוצרים שלהם בכלל.

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by NTT,

שלום, אני לא מצליח למצוא באתר של אינטל עדכון לRAID CONTROLLER, יש לי ICH9R,עם לוח מצ'יפסט X38 ודגם P5E של אסוס. אם אפשר שמישהו ינסה למצוא לי באתר את העדכון אודה לו מאוד, תודה רבה! *בבקשה,לא לתת לי לינק לחיפוש או משהו,שעות חיפשתי אחרי הדבר הזה ומצאתי רק את הRAID MANAGER שבתוך הווינדוס, אני צריך עדכון לשבב RAID עצמו!

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  24. XP PRO SP3 בעיברית לא מוכן לנגן קבצים בטענה שהם מוגנים בזכויות יוצרים לא מצליח לפטור את הבעיה הצילו !!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by AMD 64,

מאז אתמול בערב,כל פעם שאני מנסה להכנס לאחד משלושת הכוננים שלי ע"י שני קליקים על הכונן הוא לא נכנס לי,כשבתהליכים נוסף לי התהליך wscrift.exe אחרי כל כניסה לא מוצלחת.כשאני מנסה להכנס לאחד מהכוננים ע"י לחיצה על המקש הימני בעכבר ו-open הכונן נפתח בלי בעיות. הנה תמונה של התהליכים כשניסיון הכניסה שלי לכוננים נכשל. http://img145.imageshack.us/my.php?image=81239638cn7.jpg מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.