תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, פתחתי חשבון חדש במסנג'ר (windows live messanger) ואיני יודע איך לעשות חיפוש לאנשים אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את ה-Winamp אני מקבל את השגיאה הבאה: ניסיתי כבר פעמיים להתקין מחדש את WINAMP, ובגרסאות הישנות שלו (2.95, למשל) זה לא קורה. אחרי שאני לוחץ OK השגיאה מופיע שוב - ממש אותה שגיאה - ואז אחרי לחיצה נוספת על OK הווינאמפ עולה. (העתקתי מילה-במילה את השגיאה, מצטער שאין תמונה). איך אני מתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זוכר בב skechup 5 היה חלון שבו היה אפשר לקבוע איך העצם יראה, שקפיות(רואים את מה שיש בתוך העצם), שקיפות מלא , ללא שקיפוץ עכשיו בגירסה 6 אני לא מוצא את החלון הזה. מישהו יכל לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
-
הפורטים הם: UDP 6676 TCP 6666 מדובר ב TLN אימיול תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אבא שלי מתחיל ללמוד את התוכנה 3D MAX אבל הוא צריך מחשב חדש הבעיה שהוא לא יודע אילו דרישות יש למחשב כרטיס מסך מעבד חמירים וכו' (מקינטוש לא נראה לי בא בחשבון כי אין לו נסיון עם המחשבים הללו) אם מישהוא יוכל לעזור לי אני ישמח מאוד וזה יעזור מאוד לאבא שלי תודה מראש איתי.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הוא לא רוצה להתחבר לי לשרת מאז שהתקתני את ה zone alarm אבל ב za זה מראה שהאימיולב ווי ירוק כאילו יש אישור להעברת מידע באימיול וזה עדיין לא עובד גם כשסגרתי את ה za . ניסיתי להתקין את האימיול מחדש ועדיין יש תבעיה.. עזרה דחוףף
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר התקנת התוכנה וביצוע ריסטרט , בקינפוג הסופי לאחר שהמחשב עלה ולוחצים המשך מתקבל ERROR שכביכול אין לי מספיק הרשאות או משהו בסגנון אציין כי היוזר שבו אני משתמש למיטב הבנתי הינו גם אדמיניסטרטור וזה היוזר הראשי שזה אני. צרפתי גם תמונה של ההודעה שאני מקבל [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
המחשב מודיע לי את זה כשאני רוצה לשנות הגדרות עם מאפייני מערכת ועוד כל מיני. ניסיתי להעתיק לתיקיית SYSTEM32 את הקובץ אבל הוא לא נותן לי, הוא מודיע שהוא מוגן מפני כתיבה או משהו כזה. מותקנת על המחשב מערכת XP אנטי וירוס של מקאפי ופיירוול של נבידיה. אני יודע שזה גרוע, זה לא מחשב שלי ואי אפשר להסיר בגלל התקלה הזו. בדקתי עם נוד מעדוכן והוא לא מצא וירוס...
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכם!!! אני מחפש תוכנה שתראה לי את כל הטמפרטורה של כל רכיבי המחשב , אם אפשר לינק אני יודה לכם ! נ.ב יש לי ארדדיסק 250gb והטמפרטורה שלו היא 41 עד 45. אבל שאני פותח את המארז ומשאיר אותו פתוח, הוא מראה לי טמפרטורה 35 עד 37.. למה זה מראה לי ככה?? שהמארז פתוח? מה הסיבה? וכמה אמור להיות בכללי טמפרטורה של הארד דיסק? בתודה מראה בר לוי!!
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אבי קנה מצלמה קטנה, שמקליטה על MINI DVD (דיסק DVD קטן מאוד). נכנס שם רק 21 דקות באיכות גבוהה (ברירת המחדל נמוכה מידי בשבילי, שהיא 30 דקות). אני רוצה לקחת 2 סרטים שצילמתי, להעברי למחשב, ולצרוב על DVD אחד (רגיל). ניסיתי כמה אופציות: לקחת דיסק מספר 2, להעתיק את כל הקבצים שבו שנקראים VTS_01_1 וכו, עם שינוי שם למספר רץ. למשל אם הקובץ האחרון הוא 05, אז כתבתי 06 גם לקבצים הנלווים ל VOB שהם- VTS_01_0.BUP , VTS_01_0.IFO. (חוץ מ VIDEO_TS שזה התפריט) כאמור זה לא עבד וה DVD לא זיהה, פעם אחרת הוא לא ניגן את הסרט ש"הוספתי". אני מתעסק בעריכת וידאו ומכיר טוב את התחום- כמובן שניתן להעביר את הקבצים ולחבר אותם בתוכנת עריכה/קידוד מחדש, אבל לא בזה אני מעוניין. אני מעוניין לקחת 2-3 דיסקים שצול…
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
טוב תראו, יש לי שני כוננים C ו-D... הווינדווס מותקן על C. כאשר אני מתקין כל יישום שהוא, הברירת מחדל של ההתקנה היא C. ברב ההתקנות יש אפשרות לבחור את הכונן, אך בחלקן אין, והוא באופן אוטומטי בוחר ב-C. אני מעדיף שכל הקבצים יותקנו ב-D. מה לעשות? יש תוכנה שמשנה את כונן ברירת המחדל? תודה
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
-
הוא עושה לי בעיות עם האימיול... זה כל הזמן עושה לי LOW_ID כנראה שהוא לא הוגדר טוב בפירוואל... איך אני יכול לשנות את החוקים שם?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אבא שלי מנסה להפעיל סרט AVI אבל הוא לא מקבל כלום והCPU USAGE מתחרפן. מה הבעיה והפתרון? (המחשב של אבא שלי זה P4 עם פחות מ2 ג'יגההרץ, 768MB ראם וג'יפורס 6200).
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קודם כל קיימת לי הבעיה הבאה במחשב השולחן עבודה שלי הפך לדבר הבא: וגם לאחר שאני לוחץ על הכפתור שחזור זה לא עוזר ואכן מותקן לי activex על המחשב... אז אין לי מושג מה הסיבה להופעת הדבר הזה... בעיה שנייה: הדפדפן שלי לא טוען לי אתרים במלואם הוא לפעמים לא טוען תמונות או חלקים מהאתר. בעיה זו נובעת בכל האתרים ולא באתר ספציפי. אשמח להכוונה כיצד לפתור את הבעיות בעיה שלישית: המסן שלי שולח כל הזמן לאנשים קובץ של תמונה המכילה וירוס ובכך הוא גם תוקע לי את המחשב, אשמח לפתרון בנושא. תודה מראש! עד היום לא אכזבתם אותי.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון הוא מוריד ממש לאט יש לי 1.5 אז רציתי לדעת עם הנתונים האלו בסדר:
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום, לא ידעתי איך להגדיר את זה אבל כשאני לוחץ על הדפסה הוא רוצה לשמור לי את המסמך, לא הבנתי איך אחד קשור לשני?!, אני פשוט לוחץ על כפתור ההדפסה והוא נותן לי הודעת שמירה, הוא פשוט שומר ולא מדפיס וגם בנוסף הוא לא שומר בפורמטת הנכון: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, עד עכשיו הכל היה סבבה באימיול. הורדתי ממש מהר והתחברתי לאיזה שרת שרציתי. עכשיו האימיול מהרגע שאני פותח אותו לא מצליח להתחבר לשרת בכלל. הוא כותב "מתחבר" ועם זאת מוריד ממש לאט מאיזשהו שרת שהוא אפילו לא אומר לי את שמו. מוזר.... מה עושים???? תודה!
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום יש לי מסמך מאד חשוב שכתבתי במחשב כף יד.המסמך נכתב בפוקט וורד והועתק למחשב שולחני שם הוא נפתח בוורד רגיל. אבל כאשר הוא ניפתח כל המילים והאותיות הפכו לסימני שאלה ואין לי אפשרות לשחזר אותו. אשמח אם מישהו יעזור לי כי זה מסמך מאד חשוב. עבדתי עליו תקופה ארוכה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
http://www.techcrunch.com/2007/08/31/google-earths-easter-egg-a-flight-simulator/ A very nice hidden feature of google earth,which is worthwhile a try. obviously cannot be compared to MS-FSX (yet),but still a nice to have feature for google earth fans. have fun.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
החומת אש של KASPERSKY INTERNET SECURITY 7 חוסמת את האימיול וגורמת ל"מזהה נמוך"...אז איך אני יכול לבטל את החסימה של האימיוול?......
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול להחזיר במדיה פלייר את האופציה שכשאני ממזער את התוכנה ישאר לי חלון קטן של הסרט.. יש לי ויסטה במחשב ואחרי איזה חודש אחרי ההתקנה זה הפסיק לעשות את זה.. ואין לי מושג איך להחזיר את זה.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאד תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
שלום רב, להפתעתי גיליתי לפני כמה ימים שאיני יכול לשלוח ולקבל קבצים דרך תוכנות המסרים המידיים (ICQ ומסנג'ר). הודעת השגיאה המתקבלת היא משהו בסגנון שהחיבור חסום ושצריך לבדוק את הגדרות הפירוול. מדובר במחשב שמריץ Windows XP, האנטי וירוס הוא נורוטון 2003, החומת אש שרצה ברקע היא המקורית של Windows, ויש לי גם ראווטר אלחוטי שמחובר של סימנס. העסק רץ מצויין מאז חודש אפריל 2007 ורק עכשיו צצה הבעיה הזו. חשוב לציין שלא שיניתי שום הגדרות לאחרונה, רק ביצעתי סריקה במצב בטוח לגילוי וירוסים, רוגלות ושגיאות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, גיא.
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק איך זה קרה אבל איכשהו גרמתי ל-Task Manager שלי להיראות כך (קובץ מצורף). איך אני מחזיר אותו לקדמותו? (חסרים כל ה-Tabs וכו') [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-