תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני לא בטוח שזה ממש קשור לפה אבל זה נראה לי הכי מתאים. אתם חושבים שזה יהיה מספיק אם אני אתקין רק את האנטי וירוס ואת האינטרנט סיקיוריטי (נורטון 2003) ולא אוריד ואתקין את כל האפדייטס של הווינדוס (xp)? כי מצד אחד הבנתי שכל מה שאני מוריד שם, סתם מעמיס על המערכת. אבל מצד שני אני לא רוצה שכל אחד יהרוס לי את המחשב... כי ממה שאפשר להוריד שם, הבנתי שלחצי מהדברים שם יש חורים.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
תוכנת SPSS 17-20 שתתאים לוינדוס 7 למישהו יש מושג מהיכן להשיג?
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי בעיות עם הדפדפן אני רוצה להתקין אותו מחדש אבל אני לא יודע איך ומאיפה להוריד תודה מראש למי שיודע
-
-
שלום לכולם אני גולש בפיירפוקס בעיקר ולעיתים רחוקות באקספלורר, ויש אתר שהייתי מעוניין שהוא לא יעלה. כלומר שמישהו ינסה להיכנס אליו הוא פשוט יציג הודעת שגיאה ויסרב להטען. יש משהו שעושה את זה בFF? תוסף? אופציה באפשרויות? ובIE? תודה רבה מראש, אבי.
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בכמה בעיות ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. 1. אני צופה בסרט באיכות 1080 כאשר אני קורא את הסרט מהמחשב המרוחק דרך רשת אלחוטית והמחשב בסלון מחובר לטלוויזיה. בד"כ אין בעיה אבל עכשיו הסרטים שאני צופה בהם מתחילים להיות מקוטעים, כאילו המחשב כל הזמן עושה buffer. הרשת בתקן N. מהירות העתקת קבצים בסביבות 11 מגה בייט לשניה. 2. בגלל הבעיה הראשונה, החלטתי לנסות ולראות את הסרטים דרך XMBC. הורדתי פונט arieluni ואני משתמש בו. אבל הכתוביות נראות חתוכות באמצע. למשל במקום האות א' אני אראה חלק את החלק העליון של האות. החלק התחתון לא מוצג אז בעצם הכתוביות מוצגות בצורה חלקית מוזרה כזאת. 3. הסקין לא תומך בעברית. יש סקין שתומך? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לאחרונה התקנתי גרסה חדשה של AVG , גרסת free 2011 . לאחר מכן שמתי לב שבגלישה ב FF נוספת לי שורה כשאני צופה בקבצי מקור של אתרים. השורה באה לאחר <html> ולפני ה <head> . לאחר הסרת התוכנה התוספת נעלמת. לאחר התקנת גרסה 9 התוספת לא מופיעה שוב. צרפתי תמונה של התוספת. אני אציין ש : 1. התוספת מופיעה רק כשגולשים online ולא כשצופים בקבצים ב offline 2. התוספת לא מופיעה כשגולשים ב IE (נבדק על IE8). נתקלתם בתופעה הזו ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מי שיודע מאיפה מורידים ואיך קוראים לתוכנה שבאסיקיו עושה שאתה רואה מי קורא לך את האוואי שיגיד לי זה די דחוף תודה
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי לכולם. אני מעוניין להסביר לחבר שלי,שגר רחוק מאד ממני,שימוש בתוכנה מסויימת,די מסובכת. מכיון שלא סביר שניפגש בקרוב,אני זקוק לתוכנת שליטה מרחוק,שבה גם אני,(השולט),וגם הוא,(הנשלט),נוכל לראות מה קורה אצלו במחשב,על-מנת שאוכל להדריך אותו. בזמנו טכנאי מחשבים התקין אצלי VNC,והשתלט בקלות על המחשב שלי,אבל אם אני זוכר נכון,כל מה שאני ראיתי זה מסך כחול. וכאמור,אני רוצה תוכנה שבה גם בעל המחשב הנשלט יראה את מה שאני עושה,כדי שאוכל להסביר לו,וכדי שאח"כ הוא יוכל להשתמש בתוכנה בעצמו. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום רב, אמש החלטתי שהגיע הזמן ליצור גיבוי נוסף למחיצה C של מערכת הפעלה. כרגיל השתמשתי בשתי תוכנות שעומדות לרשותי : Acronis True Image Home 2011 Norton Ghost 15 תחילה הפעלתי את אכרוניס, ולאחר סיום התהליך, הגיע תורו של נורטון. להפתעתי הרבה, גודל אימאג' של נורטון הוא 78.5GB לעומת 18.5GB בלבד של אכרוניס. בנוסף לכך, משך תהליך עבודה של נורטון היה כמעט פי 3, מאשר זה של אכרוניס. גם בפעמים קודמות היו הבדלים, אבל לא כאלה ענקיים. לצורך השוואה, גודל אימאג' קודם של נורטון 21.5GB לעומת 14.8GB של אכרוניס. השאלה, האם יתכן הבדל כל כך גדול? :s05: תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
1. כשאני נכנס ל"המחשב שלי" ומנסה להיכנס לאיזה שהו כונן זה לא נכנס לי (זה כאילו עושה לי את הזה של פתיחה באמצעות): http://img151.imageshack.us/img151/218/95905523.png פעם זה גם קרה לי אבל זה היה פותח לי את הכונן בחיפוש ומישהו נתן לי איזה קובץ שסידר את זה... אבל עכשיו זה לא עובד... לקובץ שנתנו לי קראו folderopenssearch.reg 2. כשאני מנסה ללחוץ Ctrl+Alt+Delete זה לא נכנס לי למנהל המשימות... תודה לעוזרים... D:
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום בשעת הגלישה מופיע לי החלון הבא בזמן שהאינטרנט מחובר או שלפעמים גם האינטרנט נופל אבל לרוב זה בשעת החיבור. למה זה מופיע ואיך מסדרים זאת? תודה
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא ממש בטוח איפה אני צריך לפחות נושא זה כך שאני מצטער אם כאן זה לא המקום... הבעיה: לפני כחודשיים קניתי הרדיסק חדש בעל 320GB, ועד אז הייתי בעל 80GB בלבד. את ה80GB חילקתי ל2 חלקים - C ו-D. בC היה רק הוינדוס ובD כל השאר. כשהרגשתי שאני כבר לא יכול עם רק 80GB קניתי חדש עם 320GB מקום. התחלתי להוריד ולהוריד... ופתאום ראיתי שהולך ונגמר לי המקום בC! הורדתי CCleaner ו"שרדתי" איתו כמה זמן אבל עכשיו באמת אין לי מקום! וכשנשאר לך גיגה וחצי בוינדוס אתה בבעיה... בגלל זה פניתי לפה. האם יש אפשרות לשלב בחזרה את C ו-D (שניהם מאותו ההרדיסק) לC אחד? כך יהיה לי הרבה יותר מקום. האם אפשר לעשות את זה? איך? תודה על העזרה ושבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני מנסה לשלוח דו"ח מתוך speedfan ולשם כך אני צריך להגדיר את GMAIL בהגדרות הדוא"ל של SF. נכנסתי בGMAIL לקינפוג קליינט אימייל והכנסתי את כל הנתונים שדורשים שם להזין בקליינט, וגם התקנתי OPENSSL ועדיין אני לא מצליח לשלוח מייל TEST. כמו כן- POP ENABLED ב GMAIL אני לא בטוח מה צריך להזין ב mail from/to? מישהו יכול לעזור? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שיוצרת IMAGE מדיסק כלומר יש לי דיסק ואני צריך להפוך אותו לקובץ IMAGE אחד ועוד תוכנה (או אותה תוכנה שעושה את 2 הדברים) שיודעת להפעיל אימאג' מדיסק כאילו אני רוצה ליצור כמה קבצי אימאג' ואז לצרוב אותם ב DVD ולשים גם את התוכנה בDVD ושאני יעשה בוט מהDVD הוכנה תורץ (אחרי לחיצה על מקש מסוים) והיא תוכל להריץ את כל אחד מהאימאג'ים תודה מראש לכל העוזרים טל
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי מספר תוכנות כאלו, חלק טובות וחלק פחות, ובכולן יש פגם. אחת חינמית אבל משנה את שם האמן והאלבום לשמה של התוכנה (מתסכל מאוד), אחת ששמה כולל את המילה FREE מבקשת אחרי כמה קידודים לקנות אותה... הייתי אחת שהשתמשתי בה פעם, ב- XP, ושמה Acoustica MP3 to WAV Converter, תוכנה ממש מעולה, התקנתי אותה והכל אבל בתפריט קליק ימני על קובץ MP3/WAV אין שום איזכור לתוכנה, בניגוד למה שהיה ב- XP (אגב, אם מישהו מכיר גירסא לויסטה של התוכנה הזו, אשמח מאוד לקבל אותה). בקיצור, אני רוצה תוכנה, חינמית או לא חינמית זה לא יהווה בעיה עבורי (אם לא חינמית שתהיה מוכרת ברשת, אם אתם מבינים...), שתוכל להמיר במיוחד קבצי MP3 TO MP3 עם שינוי BITRATE בצורה קלה ופשוטה, ועם RENAME מלא של הקובץ כולל אמן, א…
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הכוונה שאם למשל אני מפעיל סרט בbs player אז אני יוכל להקליט את מה שאני מפעיל בbsplayer בתוכנה השנייה תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני משתמש ב-eMule v0.46a. לפעמים אני מקבל הודעות ממשתמשים אחרים, אבל אני לא מצליח לקרוא את ההודעה. ב-Status Bar, בצד שמאל למטה, כתוב: ("New Message from <User Name> (IP: xxx.xxx.xxx.xxx", אבל אני לא מוצא את ההודעה בשום מקום. איך אני יכול לקבל את ההודעות ב-eMule?
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את האייסיקיו 6, אני לא מבין מה אני עושה הלאה.... בבקשה תעזרו לי...
-
- 7 תגובות
- 856 צפיות
-
-
ושתיהיה דומה פחות או יותר בביצועים. תודה
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני מנסה כבר מעל שבועיים לסדר לבתי הצפלונת את המחשב ללא פתרון ..סרטים מסוגים שונים של פורמטים בכונן הקשיח{7200-wd} כולל סרטי דיוידי בכונן הדיוידי{lg-gsah10n} לא מתנגנים חלק אלא עם תקיעות מדי מס' שניות ואין סינכרוניזציה בין הוידאו {כרטיס מסךnvidia 64mb} לקול {sbluster pci64} עדכנתי דרייברים,מערכת ההפעלה מעודכנת,התקנתי פאקים של מקודדים שונים התקנתי נגנים שונים ולפני כל התקנה של פאק או נגן הסרתי קודם את הקודם,ביצעתי פורמט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה ועדיין אנלא מצליח למצוא תבעיה לכל מי שיש קצה חוט בבקשה ......... הנה פרטי המחשב: שם מערכת הפעלה Microsoft Windows XP Professional גירסה 5.1.2600 Service Pack 2 Build 2600 יצרן מערכת הפעלה Microsoft Corporation שם המערכת יצרן המע…
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות לגבי תוכנות להמרה של קבצי פרנזטציה לקבצי ווידאו, עכשיו לפני שכולם קופצים עם גוגל, חיפשתי בגוגל, אך כל התוכנות במצאתי לא עושות את העבודה כמו שצריך, או עושות אותה עם באנר עצבני באמצע המסך.. אשמח לקבל המלצות לתוכנות חינמיות, Trial, ודמו עם באנר קטנטן שלא מפריע למהלך המצגת בתודה מראש, דור.
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אמא שלי התחילה לקבל כמויות ספאם מטורפות לכתובת האי-מייל שלה באוטלוק. האם יש תוכנה חינמית שיכולה למנוע זאת? שבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שאלתי היא האם יש תכנה שיכולה להוריד את כל התמונות שנצפו ע"י המשתמש בדפדפן? חשוב לי שהיא תהיה כמה שיותר טוטאלית. תודה לעוזרים! הדפדפן הוא כרום, כפי שצויין
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-