תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי סרטון וידיאו AVI במחשב בסרטון הזה למעלה יש לוגו גדול ומעצבן, אני רוצה לחתוך אותו ושיהיה לי את הסרטון הזה בלי הלוגו שנמצא למעלה. אפשר לעשות את זה עם WIONDOWS MOVIE MAKER או צריך תוכנה מיוחדת?
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי אני מנסה לעזור לחבר. הוא שמה עד היום רדיו דרך האיטרנט ב - windows media player 9 והוא הוריד את - 10 ועכשיו הוא לא שומע. איך מוחקים את מדיה פלייר 10? נכנסתי ל - program files ומחקתי משם את הספריה של המדיה פלייר ואח"כ ניסיתי להתקין את - 9 וזה לא היה אפשרי והוא כתב שגירסא חדשה יותר כבר מותקנת. אז מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
שלום,איזה נורטון הכי טוב ושומר על וירוסים , norton antivirus 2003 או norton systemwork2003 או ועוד ...תגידו לי מעידן 20
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי, הורדתי תוכנה שהייתה אמורה להיות טריינר למשחק מסויים כשהפעלתי אותה הופיע מסך כחול ומאז כל הפעלה של המחשב מופיע מסך כחול. אני משתמש בויסטה הום פריום. סרקתי את התוכנה לפני זה עם אנטי וירוס והוא לא מצא כלום... מה אני יכוןל לעשות? בבקשהתעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום אמרו DRIVE IMAGE 2002 מגבה ישר לצורב ומחלק למנות של 650MB אני מנסה לגבות לצורב חיצוני אך משום שהתוכנה עוברת לDOS היא לא מזהה את הצורב ככל הנראה. האם יש בכל זאת דרך או לנסות את GHOST 2001 שאמור לבמע את אותה פעולה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן חברה, מה קורה? מחפש עזרה ממישהו שמכיר אולי את התפריטים בדרייברים של Nvidia. לא מזמן הורדתי את הגרסא החדשה ביותר (260.99) אם זה משנה. פתאום כל המשחקים (בעיקר הישנים יותר "נהנו" מהתופעה) קיבלו תצורה של 4:3 מה שמשאיר המון שוליים שחורים בצדדי המסך. יש לציין שהרזולוציות של אף אחד מהמשחקים לא שונתה ונשארו כמו לפני העדכון. ניסיתי להחזיר את הדרייבר לגרסא הקודמת שלו אבל שום דבר לא עזר. יש למישהו רעיון? מישהו מכיר תפריט שאפשר לבחור בו יחסי תצוגה? (אם קיים כזה בכלל). אודה לעוזרים וגם לאלו שרק ינסו
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
איך אני יכול לצרוב סרטי vcd בתוכנה nero שיהיה ב pal ולא ב ntsc בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני צריך להוסיף לוגו חיצוני (תמונה) לתוך נייר המכתבים ב - msoutlook 2007 כך שבכל שליחה של דוא"ל הלוגו יופיע. כיצד ניתן לעשות זאת? תודה מראש על התשובה
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
במחיצה הבאה - C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Returnil\RVS3 נותר קובץ שנקרא RVSYSTEM.CCH בגודל של 4 ג'יגה. ניסיתי למחוק אותו בעזרת תוכנת שירות של TuneUp הנקראת TuneUp SHREDDER וללא הצלחה יש דרך נוספת להסיר את המחיצה או הקובץ העקשן?
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אהלן אנשים רציתי לדעת אם מישהוא יכול להגיד לי איפה אני יכול למצוא מדריך לתוכנה Sketchup 3?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
איך משחזרים דואר שנמחק במחיצה "הודעות שנמחקו"? באווטלוק אקספרס 6? באופן דיי דחוף, תודה!
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שאומרת האם הdvd הוא מולטיזון, ואם הוא לא האם יש תוכנה שיודעת להפוך כל dvd (זהdvd של מחשב נייד ולא בא לי שהוא יהרס) למולטיזון.
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי את הגירסה השמינית של התוכנה ואני לא יודע איך להשתמש בה.. מישהו יכול להביא לי הדרכה קצרה לאיך עושים גיבוי דרך התוכנה? תודה רבה מראש למגיבים!
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
זו תוכנת אנטי וירוס חינמית..והחלטתי שאני רוצה שהיא לא תפעל לי עם עליית המחשב. באופן מוזר (לדעתי) אין את התהליך של כשנכנסים לתהליכים ב-msconfig... בתוכנה עצמה גם אין אפשרות לבטל את העניין... מישהו מכיר דרך אחרת? אני מפספס פה משהו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ליצור USB שיהיה עליו גם התקנה של מערכת הפעלה (win xp או כל מערכת הפעלה אחרת), וגם hirens cd. יש לי דיסק התקנה של ווינדוז XP, וגם hirens cd שמותקן על ה USB (ועובד). איך אני יכול לשלב בין שניהם? פשוט יש לי נט בוק, ואין בו כונן CD, ואני מעוניין לפרמט אותו. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא את התוסף הזה שמתאים לגירסאת הבטא.. די מעצבן לעבוד בלעדיו.. אבל דבר אחד שלא אהבתי זה שלא עבד בו הקיצורים באותיות בעברית לדוגמא gg או עע שיוביל לגוגל..
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני כבר חצי שעה או יותר מנסה להתחיל את ההורדה והתוכנה לא מתחברת. יש הודעה של- [glow=red,2,300]problem connecting to tracker [/glow] לפני שנייה נעלמה ההודעה והיתי בטוח שזה יתחיל להוריד, אבל עכשיו היא שוב שם. מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
התקנתי מודם HSP 56 MICROMODEM על WINXP PRO SP2 . הבעיה היא ששולחים פקס אז התוכנה עונה לצלצול, אבל אחרי כמה שניות כותבת שיש ERROR לא ברור. הפקס שנישלח למודם 100% תקין כי אני שלחתי אותו מפקס אחר בבית ומקו אחר בבית, ואין לנו מרכזיה. למישהו יש פתרון לבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש שם דבר כזה Vanishing point... מה זה עושה? ניסיתי ולא הבנתי כלום... :
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אמ כאשר אני מפעיל את התקין מהאתר של windows הבעיה הבאה קופצת "A cabinet file necessary for instollation cannot be trusted please verify the cyrptographic servecies are enebaled and the cabinnet file certificate is valid" יש לי ווידוס מקורי. ואני לא יודע מה לעשות
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הורדתי והפעלתי בטעות תוכנה קטנה(100K) בשפ PLUG IN .התוכנה ביצעה מספר פעולות,החליפה אתדף הבית בדפדפן,הוסיפה רקע שחור מתחת לשמות התוכנות בdesktop , הוסיפה אתרים למעודפים בדפדפן, והגרוע מכל:בכל פעם שנמחשב עולה מופיע מסך קטן המאפשר לחפש דרך LOP.COM בנושאים שונים. התוכנה באה בלי אפשרות לunistall כשניסתי להסיר אותה דרך add\remove בwindows גם לא הצלחתי מהסיבה שהתוכנה לא מופיעה שם. בסופו של דבר השתמשתי cleansweep של norton ואז כביכול התוכנה הוסרה.אבל בכל פעם שאני מעלה את המחשב מסך החיפוש הקטן ממשיך להופיע(המעודפים לא חזרו למצבם המקורי וכו').. איך אני נפטר ההתוכנה המרגיזה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי גרסא חדשה שלו בשני המחשבים(2007) ובגלל שמחשב אחד מחובר ברשת אז הוא גולש באינטרנט דרך המודם של המחשב השני, מה שאומר שמקאפי לא נותן לו להתעדכן כי הוא בעצמו חוסם את הרשת! ואז אין למחשב שרוצה להתעדכן אינטרנט בגלל שמקאפי חסם אותו. מה זה הטימטום הזה???
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
כמו כמעט כולם אני מחפש ממשק לHTPC שיהיה בעברית.אני מבקש המלצה לממשק שיידע לנגן סרט ששמו ושם הכתובית לא זהה,וזה הכי חשוב לי בדרישות מהממשק. שיהיה ניתן להקפיץ את הסרט 5 שניות אחורה ע"י לחיצה על מקש החץ השמאלי (כמו בMV2PLAYER לדוגמא).אם יש אפשרות לעבודה על לינוקס זה מעולה אך לא חייב.תודה.
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לא יותר מידי מסובכת לסירטוט של חדרים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-