תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
תוכנת SPSS 17-20 שתתאים לוינדוס 7 למישהו יש מושג מהיכן להשיג?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו: כאשר אני עוברת לדף הבא ב-WORD 2007 - הדף הבא מוצג בצידו השמאלי של הדף הראשון ולא מתחתיו. להלן תמונה הממחישה את הבעיה. http://www.siz.co.il/my/4815594325.JPG אני מעוניינת שהדף הבא יוצג מתחת לדף הקיים - איך עושים זאת? בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אוקיי. היו לי בעיות האטה עם המחשב, התברר לי שהמעבד אחראי להכל, והוא באמת היה אחראי לזה שנה שלמה. החלפתי אותו, ולאחר מכן ראיתי שהמחשב היה מהיר, ועם ביצועים בשמים (למרות שמשהו עדיין היה תקוע). בקיצור, על ההארדיסק היו דרייברים של לוח אחר (כי עבדתי איתו בלוח אחר), ואיתם הוא עבד במהירות. אבל, כשהתקנתי את הדרייברים המתאימים, המחשב התחיל להאט בצורה דרסטית, יותר מהפעם הקודמת לפני שהמעבד הוחלף. יש לזה הסבר הגיוני או פתרון?
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
נתנו פה פעם מדריך שצריך להשתמש בWINISO או ISOBUSTER בשביל להוציא את הסרט מה BIN של ה VCD\SVCD (לא יודע מה מהם יש ברשותי). בכל מקרה זה לא הולך, אני מקבל קובץ תקול (סתם מסך שחור). אני לא סובל לעבוד עם VCD, אני אוהב לעבוד עם סרטים ישר מהתיקיה שלהם, אני שם את הכתוביות עם VobSub ואי אפשר לעבוד איתו מ VCD. בקיצור מה עושים? מי כבר הצליח ויכול להסביר לי שלב שלב? ;D תודה.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם,רכשתי מחשב חדש מסוגDELL INSPIRION והגיע איתו מערכת ויסטה HOME BASIC השאלה שלי היא האם נוד 32 יעבוד עם הויסטה(הנוד בגרסא 2.70 החדשה)?? והוא הגיע לי עם MACAFEE מובנה בתוך הויסטה כבר ואני רוצה להשתדרג אז האם זה אפשרי?? -ועוד שאלה נוספת האם כדאי להשתדרג לויסטה 64ביט מבחינת הביצועים(האם הם מורגשים??),ואיזה הגדרות כדאי לשנות למען מהירות מוגברת באקספולר?? תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,המון שואלים את השאלה ''אפשר המלצה ל-Anti-Spyware טוב?'' אז הדיון הזה בשבילם. כל אחד מהתוכנות שאני אומר כאן נבדקה אצלי חודש שלם עם עידכונים וסריקה פעם בשבוע ועבדו במקביל עם אנטי-וירוס KAV. מקום חמישי-Spybot - Search & Destroy,תוכנה חינמית,המאגר תוכנות-ריגול שלה מאוד גדול אך יש יותר טובים ממנה,היא מכוערת מבחינת ממשק,ולפעמים משאירה שאריות שהיא מוחכת תוכנת-ריגול. מקום רביעי-Ad-Aware SE,תוכנה חינמית (יש גירסא בתשלום שכוללת גם את Ad-Awach עם תוכנה זו),מאגר הוירוסים שלה מאוד גדול,אך אין לה הגנה בזמן אמת,מה שמהווה חיסרון גדול שהיא לא דולקת יכולים להיכנס תוכנות-ריגול,מבחינת הממשחק,הממשק מאוד חמוד. מקום שלישי-Microsoft Anti-Spyware BETA,תוכנה חינמית (הגירסא המלא…
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מישהו יכול להפנות אותי לאתר בו אפשר להוריד את הפץ' המאפשר לתכנה זו לעבוד ב XP? באתר המורכב של סונילא הצלחתי למצוא את הפץ' תודה
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
http://www.warp2search.net/modules.php?name=Sections&sop=viewarticle&artid=41 http://www.warp2search.net/modules.php?name=News&file=article&sid=15434 יש כאן תמונות שמוכיחות את זה,ורשום שזה יוצא היום! אני מקווה שזה יהפוך לתר'ד הרשמי בשביל התוצאות שלכם.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
לא האמנתי אבל יש פתרון
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
לאחר שהתקנתי AVG, אני רואה שמשהו ממלא לי את הזיכרון (ראה תמונה מצורפת), וזאת למרות שאין כל תהליך (גם לא של AVG) שנראה שצורך כל כך הרבה זיכרון ברשימת התהליכים של מנהל המשימות. מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי שני סרטונים שאני רוצה לערוך. באחד מהם זה סירטון שיש בו דיבורים ומוזיקה מתנגנת ברקע מאוד חזק. אני רוצה להוריד את המוזיקה מהסרטון כדי שישמעו את הדיבורים יותר טוב בלי הפרעות. בשני זה סירטון שיש בו דיבורים של שני אנשים ועוד אנשים מדברים ברקע גם חזק. אני רוצה להוריד את הדיבורים של שאר האנשים כדי שיהיה רק את הדיבורים של שני האנשים בלי הפרעות. יש דרך לעשות את זה באיזה שהיא תוכנה שאתם מכירים?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני ינסה להסביר אני עובד עם מסך 22 כול דף שאני פותח אני צריך להזיז את העמודה ימינה כדי לראות מהקצה איך מסדרים שזה יהיה אוטומטי
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון, בימים האחרונים , המסנג'ר עושה לי תופעה מוזרה. כל כמה שעות בערך, כל המחשב נתקע ביחד איתה, כלומר ככל שהיא מתנפחת לאט לאט בזיכרון, (לוקחת יותר זיכרון), ופתאום לוקחת 50% CPU מאמץ קבוע או יותר, בלי שעשיתי כלום בה. (לא העמסתי עלייה, לא כלום. פשוט סתם, מכתב רגיל, אתם יודעים.) צירפתי תמונה לבעיה, אולי מישהו יודע מה הבעייה? מה זה באג? ווירוס? איך פותרים את זה? ולמי שלא רואה את התמונה: http://img470.imageshack.us/img470/7506/fdsfdyq7.jpg [כמו שאתם רואים , פה למשל היא לוקחת 530MB ויותר, ו50% CPU] תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הורדתי כמה קבצי Smart Sound שבאו בקבצי NRG של נרו כאשר הוצאתי אותם וצרבתי אותם יחד הם מסרבים לעבוד אך כאשר צורבים את הIMAGE הוא פועל למישהו יש פיתרון ?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש תוכנת פקס שהיא כולה גרפית וקלה לשימוש כמו פקס רגיל 1) סריקה או חיפוש קובץ (כמו בפקס רגיל) 2) רישום מספר הטלפון (כמו בפקס רגיל) 3) ושליחה START (כמו בפקס רגיל) תודה.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
the application has failed to start because normaliz.dll was not found (אין אפשרות לאתר רכיב) הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר NORMALIZ.DLL להעתיק לדיסק\דיסקט\כונן USB (במידה וכבר הופעל במחשב ולא דורש זיהוי מחדש\דרייבר): http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?normaliz שהוינדוס עולה ולא מציג כלום (איקונים\סרגל) ללחוץ CTRL ALT DELETE, ללכת לתפריט FILE ו- NEW TASK לכתוב copy a:/normaliz.dll c:/windows/system32 (עדיפות ב-CMD בשביל לראות שהפעולה התבצעה). שוב ללכת ל NEW TASK ולרשום explorer.exe
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מהי הדרך המהירה ביותר לכתוב ביטויים ונוסחאות ב- onenote? לדג': בריבוע, אי שיוויון, גדול קטן וכד'.
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי FFDSHOW ו Matroska Splitter וCOREAVC והצלחתי לפתוח קובץ MKV בWMP אבל הסרט לא רץ חלק ויש לו תקיעות.. פעלתי על פי מדריכים באתרים שונים אבל זה ממשיך לעשות את זה.. מה הבעיה\מה אני לא עושה נכון?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש כמה אתרים שאני לא מצליח להיכנס אליהם זה מראה לי שגיאה.. מה הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודהה
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום ראיתי את התוכנה VersionTracker Pro עכשיו לחבר שלי יש מחשב והוא לא יודע מה הרכיבים שיש לו והוא רוצה לפרמט. השאלה שלי היא אם VersionTracker Pro עובדת גם על מחשב שעדין לא הותקן עליו דרייברים(אני רוצה לחסוך לי זמן לגילוי הרכיבים שיש לו ולחפש לו לבד דרייבים לכולם) כי ראיתי שבפרטים לדרייביר היא נותן מיקום שלו בתיקית הWIN. בקיצור אם ישר אחרי פירמוט אני יכול להשתמש בתוכנה בלי בעיות תודה מראש מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מוריד את קובץ ההתקנה דרך האתר שלהם. מנסה לפתוח אותו ולא קורה כלום. תוכנות אחרות לא עושות את זה. מה זה יכול להיות? אנא עיזרו לי הילד משתגע. תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לא יותר מידי מסובכת לסירטוט של חדרים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
צוטטתי לי באנטרנט והגעתי לפורום שבו מישהו כתב את הדבר הבא: אף פעם לא שמעתי על האפשרויות הזאת (שצייניתי בכתום) איך עושים את זה??
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-