עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shimon956,

שלום לכולם רציתי לשאול אם מישהו יודע על תוכנת Borland Delphi מהי ומה עושים איתה

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  2. שלום לכולם. יש לי סרטון שהייתי מאוד מעוניין לראות("מה הבאת לערבים" אם מישהו מכיר). יש לי אותו בשתי גרסאות- עם סיומת ASX וASF. הסרטון עובד טוב חוץ מהעובדה שאין לו סאונד, וזה מאוד מעצבן. הוא לא עובד טוב גם על מחשב של חבר שלי. אני מניח שזו בעית קודק, אבל כבר התקנתי מספר של חבילות קודקים והבעיה אינה נפטרה[k-lite,lionetwork ועוד). מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזר.

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  3. Started by ran1809,

אז ככה אני משתמש בגוגל כרום וניסיתי להתקין את הגרסה החדשה והיא ייצרה לי בעיה מסויימת ועכשיו הלשוניות עלות לי על סימני ה X והמזעור וכל זה .. בקיצור אני רוצה להסיר לגמרי ולהתקין מחדש עכשיו אני רוצה להעתיק את כל המועדפים שלי אך אני לא מוצא את התקייה שבה מאוחסנים המועדפים, היכן אני יכול למצוא את המועדפים של גוגל כרום ולשמור אותם ? תודה רן

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  4. Started by overload,

מחפש תוכנה לא יותר מידי מסובכת לסירטוט של חדרים. תודה.

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by Anas-Nanas,

שלום לכם. יש לי כמה סרטים על המחשב שמחולקים לקבצי Bin ו-Cue וחתוכים לשני חלקים (תצורה שרובכם מכירים מאתרי שיתוף הקבצים) אמנם הסרטים הם באיכות של DVDRip אך בכל זאת אני מעוניין לצרוב אותם! אני רוצה לאחד את שני הקטעים כמו שהם וצרוב אותם על דיסק DVD, כך שיתנגנו כחלק אחד. יש לי צורב DVD מסוג LG 4163 ואני מחפש תוכנה שתוכל לעשות בשבילי את האיחוד בין שני החלקים, אשמח אם תוכלו לעזור לי. בתודה מראש ניר.

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  6. Started by ORrrr,

אז קיבלתי אזהרה, ואני יודע שבדרך כלל זה כלום אבל עכשיו אני לא יודע נראה לי כמו מקרה אמיתי.. לדעתכם?

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  7. Started by waizman,

היום אחרי משחק אנריל 2003 פתאום שום חלון לא נפתח (לא אקספלורר ולא של WINDOWS), והוצגה הודעת שגיאה של האקספלורר/מחשב שלי/כל תיקייה אחרת שהיה רשום בה explorer.exe ו- flt.dll חיפשתי את ה DLL ומצאתי תיקייה בשם flt ב program files. שיניתי את שמה ל flt_8 ופתאום הכל עובד... מה הולך פה??

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  8. אממ... הכל עבד ממש מצויין עד שפתאום ולא זוכר איך אני קולט X על האייקון בTASKBAR ואי אפשר להעביר את הAUTO PROTECT לENABLED. אז נכנסתי להגדרות בשביל לסדר, סימנתית לחצתי OK וזה מה שקיבלתי : יש לכם מושג איך מסדרים ?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  9. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איזה מבין הגירסאות של התוכנה עובד הכי טוב עם וינדוס 7 (כי ניסיתי לעבוד עם הגירסה אקספרס והיא לא עבדה כל כך טוב ) בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  10. Started by m_g,

התקנתי אתמול כרטיס מסך חדש (HD4850) והחלפתי גם מעבד לקח לי הרבה זמן ובדרך ניתקתי בטעות לא מעט חוטים אבל אחרי זה ישבתי עם הספר וחיברתי כל חוט חזרה למקום שלו אבל אחרי שהדלקתי את המחשב לא היה לי טמפרטורה של הCPU ושל הGPU וגם משום מה הסאונד לא עבד מה זה יכול להיות?? ועוד שאלה קטנה אחרי שאני מחליף כרטיס מסך, החלפתי מNVIDIA לATI אז אני צריך למחוק את הדריברים של NVIDIA לפני שאני מתקין את הATI?

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  11. יש לי קובץ שהפכתי לקובץ אייקון. זו תמונה של הנגן שלי (IAUDIO) עלמנת לשים את זה בנגן ואז שכשאני מחבר אותו למחשב אני רואה את הכונן שנפתח עם התמונה של הנגן. איך אני חותך את האייקון או את התמונה שאני עומד להפוך לקובץ אייקון בדיוק לפי הקווים (זה לא ממש ישר כי בתמונה רואים שהנגן עומד באלכסון).

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  12. Started by j,

שלום לכולם, במחשב שלי היו מותקנים אוטוקד 2006 ו2007. הסרתי את גרסת 2006 לצורך התקנתה מחדש באמצעות התוכנה Cleanse Uninstaller. מה שקרה זה שהתוכנה הסירה גם את 2007 והמצב כעת הוא כזה: בהכניסי את דיסק ההתקנה של אוטוקד, התוכנה לא מאפשרת לי להתקין מחדש בטענה כי התוכנה כבר קיימת על המחשב ושיש להסירה קודם לכן.... אין לי מושג איך לפתור את זה ואשמח לעזרה!! תודה

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  13. Started by shlosi,

קניתי מחשב חדש, סיימתי להתקין את כל הדרייברים והעדכונים של ווינדוס ומאז בכל פעם שאני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה לא ברורה: "Your version is the latest version". כותרת ההודעה היא- Msg, ושם התוכנה המפעילה כפי שמופיע ליד ההתחלה הוא גם Msg (תמונה מצורפת). אין עם זה שם נזק וזה לא עושה בעיות אבל זה קצת מרגיז, בעיקר כי אני לא יודע של מה זה. חשבתי שזה העדכונים של אפל כי האייקון נראה דומה אבל זה גם לא זה. מישהו יודע? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  14. Started by manorking,

לא שמרתי את הסיסמא של האי סי קיו במחשב וגם שחכתי אותה יש דרך לשחזר אותה ? (עדיין גם לא פרמטתי..) אה ויש לציין שלא רשמתי איימל בפרטים באי סי קיו, ולכן אי אפשר לשחזר דרך האתר של האי סי קיו

• 7 תגובות
    • 828 צפיות
  15. שלום! אני עובד על מצגת כלשהי בממדים של דף A4. אני אנסה להסביר מה הבעיה בתקווה שאצליח - מכיוון שלאחר שאני עושה ZOOM IN אני לא רואה את כל הדף, אז אני גולל עם העכבר למעלה/למטה לחלקים התחתונים/העליוניים. ברגע שאני גולל יותר מדי זה מעביר אותי לשקף הבא/הקודם. אם הצלחתי להסביר את עצמי ולמישהו יש פתרון - אני ממש אודה! תודה

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  16. Started by udi,

יש לי בעיה יש לי סרט אבל התרגום שהורדתי לא מסתכנן טוב עם הסרט האם יש תוכנה אשר מאפשרת לתקן את התרגום ולערוך אותו ? נ.ב. עשיתי חיפוש אין תשובה לשאלה ששאלתי.

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by mDs,

למי שלא מכיר: ולמי שלא יודע מה היא עושה שיחשוב לבד......xp-AntiSpy לינק: http://www.xp-antispy.org/download_local.php?Itemid=26&func=download&filecatid=2

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  18. המחשב הנייד שלי היה ב"מעצר" למשך כמה זמן באגף ממשלתי מסוים, היה אצלהם למשך שבוע... איך אני יכול לדעת שלא התקינו לי שמה תוכנות ריגול משלהם שמדווח להם כל מה שאני עושה? איך אפשר לדעת אם אין התקן פיזי מסוים שהותקן שאומר להם את זה? ושאלה לא קשורה, באיזה צבע הכי טוב אם בכלל לצבוע הכסוף שיש על המחשב נייד? כי הוא קיבל שריטה שהוא היה שם, שטחית אומנם אבל כזאת שאפשר ליראות בבירור...

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  19. Started by BURTON,

enjoy

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  20. כן כמו שכבר הבנתם מהכותרת,אני מחפש מישהו שיכול לעזור לי לפתוח קובץ rar ששמור ע"י סיסמא,או "לפרוץ" את זה כמו שאומרים. וכן ניסיתי בעצמי ע"י תוכנות אך זה לקח לי הרבה מאוד זמן.. אם מישהו מעוניין,שישלח הודעה בפרטי ואני יביא לו את הקובץ המדובר

21. Started by eladbu,

שלום לכולם! לאח שלי יש בעיה!הוא פשוט לא מצליח להתקין נורטון 2005 גם לאחר שהסיר את הגרסה הקודמת! בכל נסיון התקנה נאמר לו שיש לו עוד אנטי וירוס מותקן הנחתי אותו להיכנס לרגיסטרי ולמחוק מה שאפשר עם נורטון! אבל עדיין הוא לא מצליח להתקין!למרות המחיקות ברג הסרה של התוכנה וכל התיקיות שלה! מה אתם ממליצים??

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by e.s,

???

23. שלום לכולם, אני משתמש באאוטלוק 2003, ויש לי חתימה מעוצבת עם תמונה, כאשר שולחים אליי מיילים שנכתבו בטקסט רגיל ואני רוצה להשיב עליהם, אז התמונה בחתימה לא מופיעה, הבנתי שזה מפני שכשאר אני עונה על ההודעה היא אוטומטית בתבנית טקסט רגיל ( למרות שהגדרתי שכל מייל שיוצא וחדש ייכתב בטקסט עשיר - כמו בכל הודעה חדשה שאני רושם - והכל בסדר), יש למישהו פתרון לזה ? איך גם הודעות שהתקבלו בטקסט רגיל ייענו באופן אוטומטי בטקסט עשיר ( אני יודע שניתן לשנות את זה באותו רגע שאתה רושם, אבל זה לא עוזר לי כי החתימה כבר לא קיימת וזה מתסכל כל פעם להוסיף את התמונה מחדש ). תודה לכל המגיבים \ העונים \ הפותרים אשמח לכל תגובה.

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  24. Started by IG,

שלום, אני לא יודע אם זה בעייה של הרשת או של האימיול, אבל אני מנחש שזה קשור לתוכנה.... התחברתי עכשו לאינטרנט של 012 (קודם הייתי ב014), ומשום מה אני מקבל עכשו בבדיקת הפורטים שTCP connection test failed"... מה זה אומר, ואיך אני משנה את זה? תודה

• 14 תגובות
    • 828 צפיות
  25. שלום בעיה שהתחילה לי היום, כל פעם שאני לוחץ בעכבר על לחצן ימני הוא עושה Mute לצלילים במחשב ב-Volume של המחשב הוא עושה mute ועוד לחיצה מבטלת את זה, עשכיו אני לא רוצה את זה!$@I! זה נורא מעצבן... יש לי עכשיו Teac ox100 ראיתי באחד הדיונים שהיה מומלץ להוריד את ה-Microsoft Mouse התוכנה, אבל היא לא עובדת למשהו יש רעיון איך לתקן? לא מצאתי דרייברים של העכבר באינטרנט...

• 4 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים