תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב , רכשתי נייד מדגם Z60M ובו איני מסוגל לחלוץ את קבצים אלו. מה ניתן לעשות ? נ.ב אני מכיר מישהי שלה יש דגם T15 ובו אותה הבעיה ( כך שלא ניתן לומר שהבעיה היא במחשב הנייד שלי או בקובץ הספציפי) .
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאיתה אפשר לעשות הנפשות לסרטונים. אם תוכלו לכתוב תוכנות כאלה אז אני אשמח מאוד
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר להעביר קבצים עם השיתוף של הוינדוס, אבל זאת צורה מאוד פשוטה, אין מידע על קצב ההעברה, וזמן משוער מדוייק באמת... אני מחפש תכנה שיודעת להעביר קבצים ברשת, ומציגה קצב העברה לפחות, לא חייב זמן משוער וכל זה. פשוט נמאס לי מהעברה הרגילה של הוינדוס. מישהו מכיר משהו? בקשה נוספת, אם אני כבר פותח אשכול. אם מישהו מכיר איזשהי תכנה שאפשר לשלוט במחשבים מרחוק, דרך הרשת, פעולות כמו כיבוי וזה..זה יהיה נחמד גם.. אז תודה מראש! ויום טוב!
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לצרוב IAMGE בנרו 8 ? יענו איך עושים את זה ? ב7 ידעתי והכל הלך סבבה ב-8 אני לא מוצא תאופציה.. למה אני מתכוון IAMGE.. כדי לעשות דיסק של וינדוס שיעלה דרך הבוט צריך לעשות שהוא יעבוד אוטומטית ברגע שאני מבקש מהביוס לקרוא אותו ! אשמח לתשובה !
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
במחשב שלי נוסף משתמש נוסף, דובר רוסית שצריך להתכתב ברוסית עם משפחתו וחבריו בגולה הדוויה... מכיוון שאני לא קורא רוסית, נוצר הצורך לשנות מפעם לפעם את שפת הממשק מעברית לרוסית וחזרה לעברית. איך אפשר לעשות זאת בקלות ובמהירות? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכל צולם ממצלמה של אייפון! [= אני מבקש ממכם להגיד לי מה אתם חושבים על הפוסט ולא על העריכה ! אם זה נראה חשוד מסטורי כמו בסרט מתח http://www.youtube.com/watch?v=nGXF5YKWPA0 http://www.youtube.com/watch?v=nGXF5YKWPA0 אם יש לכם הצעות לשיפור אשמח לשמוע!
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נתקל בבעיה מאוד מוזרה בDOK שלי אני נמצא עכשיו בטיול ולאורכו אני מגבה את הקבצים שלי באחת הפעמים ביצעתי את הגיבוי בLAPTOP של חבר ונשאלתי שאלה על ידי אחת מתוכנות האנטי וירוס שלו מאז אני לא מצליח לראות את הקבצים בDOK שלי בשום מחשב למרות שמבחינת הנפח אני עדיין רואה שהקבצים קיימים על הDOK - יש רק 12 ג'יגה פנוי בנוסף אני מצליח לכתוב עליו דברים חדשים ומדובר בFAT 32 אשמח מאוד להצעות שיצילו את החומר החשוב הזה תודה חברים עידן
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני להשתמש באפשרות MAKE DVD כמו שמצויין בתמונה אבל אין את האפשרות הזאת במחשב שלי יש לי NeroVision Express 3.1.0.16 ו Nero-6.6.0.16 זאת הגירסה האחרונה. מה הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
יש לי סרטון או קליפ או כל קובץ ויזואלי (לא על דיסק) שאני רוצה לקרוע ממנו רק את הסאונד, כדי שיהיה לי קובץ MP3 שלו. לא רלוונטי לי אם הסאונד יירד לגמרי מהמקור או יישאר במקביל, כי אני מתכנן למחוק את הסרטון בכל מקרה. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש EXPLORER 6 עכשיו שאני רושם הוא רושם לי בעברית ואז אני צריך להעביר אותו לאנגלית מישהו יודע איך אפשר שהוא יכתוב לי באנגלית בלי להעביר אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים רציתי לדעת אם יש חלופה טובה ל google drive ? הדרישות שלי : * העלאה ועיבוד מהיר של סרטים באיכות 1080P (גוגל דרייב ממש איטיים בתהליך זה, לוקח עד 48 שעות לעיבוד מלא 1080) * שיתוף פרטי כולל מתן הרשאות לצפייה בלבד (ללא יכולת הורדה). לא חייב שיהיה חינמי , פשוט משהו שדומה מאד לגוגל דרייב אבל יותר מהיר מבחינת עיבוד הקבצים. ***אני מכיר את DROPBOX אבל פחות אהבתי את הממשק שלהם. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי ידידה ושאני שולח לה הודעה היא לא רואה אותה רק אם היא שולחת לי הודעה אז היא כן רואה תהודעות שאני שולח לה למה זה? ואצל מי הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
באתי לשחזר,עשיתי את זה דרך הדיסקט בוט. בטעות בחרתי בdisk במקום Partition ומה שקרה הוא שנעלמו לי שני כוננים הכי חשובים מהדיסק הראשי שלי(נשאר לי ממנו רק את C) אני פשוט לא יוכל לסלוח לעצמי אם אאבד את המידע שהיה על הכוננים האלו!איך אני מציל אותו?????? האם בשביל לזכות שוב בכוננם(מחיצות הכוונה)שאבדו אני חייב לפרמט אותם?!תסבירו לי איך אני מציל ת'מידע שם פליז זה חשוב!!! מהר,הפעם תעזרו בבקשה!
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי דיסק של 80 גיגה ש(היה) מחולק ל שתי PARTITIONS :C עם וינדוס(ויסטה) ו תוכנות - 15 גיגה : D עם משחקים קבצי מדיה - 65 גיגה הפעלתי את ה תוכנה PARTITION MAGIC 8 וברגע ההפעלה התוכנה אומרת שהיא גילתה בעיה בדיסק ואם אני רוצה לתקן, לחצתי כן (כי אני אדיוט) ואז וינדוס קרס ואחרי הריבוט "נעלם לי PARTITION D . יש הרבה תוכנות שאמורות לעזור אבל אני לא מכיר את התהליכים ו אני לא רוצה , עוד פעם, לעשות משהוא נמהר עידכון, כרגע : D מופיע ככונן CD ROM ואין לי גישה אליו
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
האם יש אופציה בתוכנת דוא"ל כלשהי, לבטל אצל הנמען דוא"ל ששלחתי לו בטעות? (אני חושב שזה אפשרי באאוטלוק ובתנאי שהנמען עדיין לא פתח את הדוא"ל. אבל לא יודע האם אני צודק וגם לא יודע איך)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם..... חברים יש לי בעיה עם הדפדפן של מוזילה , יש אתרים שהוא מציג אותם כמו שצריך ויש כאלה שלא ,כאילו לא נפתחים על המסך כמו שצריך, מילים עולות על מילים,ותמונות נפתחות במקומות מוזרים, כמו למשל באתר של לילה . יש איזה שהוא תוסף שמתקן את הבעיה הזאת??? תודה רבה....
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
או לחילופין תוכנה שמקליטה את המסך, כמובן חינמית. תודה.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
בוקר טוב. אתמול המחשב שלי השתגע סופית . לא נכנס לתיקיות ולא לתוכנות ורושם לי שהאינטרנט לא מחובר (למרות שבדיוק דיברתי עם חברים בסקייפ). אחרי זה המחשב נתקע ולא נדלק שוב. כשמדליקים את המחשב אמור להיות LOADING עם הלוגו של XP , אז המחשב לא מגיע לזה . עכשיו אני רושם את זה דרך המצב בטוח . לפרמט זאת לא בעיה , אבל יש לי דברים נורא חשובים על המחשב (כמו עבודה לבגרות ) . עכשיו אין לי דיסקים של צריבה ואני הולך עוד מאט לקנות . השאלה שלי זה , אם אני צורב דברים דרך ה מצב בטוח אחרי הפירמוט אני יוכל להשתמש בהם ? למשל קבצי וורד או שירים או תמונות . ומאיפה לצרוב את זה דרך היוזר הרגיל או היוזר של האדמין ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
what is WDFMGR from local settings something like that this is an virus?
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מה המצב?[.. זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום.. טוב לא משנה,עכשיו לעניין. אני קניתי את כרטיס הקול x-fi elit pro וקיבלתי כול מיני תוכנות נלוות כמו ה cuebase. עכשיו אני, שאני מאד רוצה להתחיל ליצור מוסיקה בעצמי, שרק עכשיו התחלתי עם התוכנות הגדולות, מסתבך איתם. אני לא בטוח לגבי: 1) אני לא בטוח שמה שקיבלתי זו תוכנה מלאה או דמו. ובלי שום קשר, כשאני פותח את התוכנה אני לא מוצא את המקום ליצירת הביטים עצמם. [move]תודה מראש.[/move]
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי קבצי DVD 9 שאני רוצה להפוך לDVD 5 כדי לצרוב ( אגב, 30 שקל לדיסק?!...), אני מנסה להשתמש בתוכנה שנקראת DVD2ONE המליצו לי עלייה כמה פעמים, אבל אני לא מצליח לעבוד איתה (אם מישהו יכל לעזור זה יהיה טוב). אז באיזה תוכנה כדאי להשתמש?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שאיתה אני יכול לבדוק כמה WATTS צורך המחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה חינמית לניהול מחיצות שתומכת בחלונות 7 64 BIT. האם אפשר לקבל קישור לאחת כזאת? תודה מראש איציק.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודה
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-