עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by berner,

שלום לכולם המחשב שלי נתקע מפעם לפעם לדקה ולאחר מכן חוזר לעצמו העכבר זז אך לא ניתן לפתוח דוא"ל או אתר עד שהוא חוזר לעצמו עשיתי בדיקת ווירוסים ורוגלות וכן בצעתי איחוי הHD ושום דבר לא עוזר מערכת הפעלה XP SP2 עדכנית מאבד אינטל 6300 זכרון 3G HD 250G : אשמח לקבל הסיוע

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by blue wings,

שלום לכולם. כפי שאתם רואים אני משתמש חדש וזוהי הודעתי הראשונה. ואשמח אם תעזרו לי. אז ככה, אני משתמש די חדש בfirefox והבעיה שלי היא כזאת: אני עשיתי שתהיה השלמה אוטומטית של כתובות בשורות הכתובות, וזה די מציק האמת. מי שלא מכיר אז עשיתי את זה דרך ה-about:config ואת הערך הזה: browser.urlbar.autoFill היה צריך לשנות לtrue ניסיתי לבטל את זה ע"י החזרת הערך לfalse, אך זה לא השתנה ועדיין קיימת ההשלמה האוטומטית.

3. ניסיתי להמיר קובץ וורד על ידי תוכנת doPDF v7 והניקוד השתגע, יש לי גם כותרות מספרי עמודים והערות שולים ואני רוצה שהכל יישמר, מה עלי לעשות?

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  4. שלום לכולם כן אני יודע מדובר בענתיקה-אבל זה מה יש! יש לי מחשב פנטיום 4 שמשמש רק לגלישה באינטרנט,בעיקר לאחרונה באתרים מסוימים (בעיקר כמו אלה שיש הרבה פרסומות מקפצות.בנרים HWZONE/TOREC) הCPU עובד על 100% CPU כל הזמן האם ניתן לבצע משהו? האם יש למשהו מעבד פנטיום שהוא לא צריך יותר חזק --הלוח אם שיש לי הוא MSI שלא תומך בפרסקוטים למנהם תושבת 478 תודה

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  5. שלום, אני נכנס לפורום דרך פייר פוקס, מגיע לעמוד הפתיחה, לוחץ על שם הפורום המבוקש אך פייר פוקס ממשיך להציג לי את עמוד הפתיחה ואינני יכול לעבור לשום מקום אחר. יש למישהו מושג לפשר הדבר ? תודה

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  6. ניסיתי דרך TuneUp Utilities 2007 אבל,אחרי שאני מוחק בה כמה סטארטאפים הם מופיעים שוב. המלצות?

• 14 תגובות
    • 858 צפיות
  7. Started by hamoodit,

שלום לכולם.... עד היום עבדתי עם התוכנה והכל עבד מעולה. עד שנתקלתי בסרט DVD שמוקלט ב PAL וב 16:9 ו ב 20.0000000FPS ????!!!! התוכנה לא מאפשרת לי לעבוד בכזה FRAME RATE, כמו כן סרטי PAL עד כמה שידוע לי לפי התקן הם תמיד 25.00000FPS. למישהו יש רעיון? ה DIVX יוצא בסדר מבחינת תיזמונים אבל התמונה לא עוברת חלק. תודה

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  8. נניח שיש לי קובץ RAR בכונן C ואני רוצה שהוא יפתח לכונן D, פעולת ה- extract (ב winrar) תפתח אותו לכונן C (באיזה ספרית temp) ואז תעתיק את הקובץ ל D. האם יש דרך לדלג על השלב של הפתיחה ל C כך שיפתח ישירות ל D ?

• 5 תגובות
    • 858 צפיות
  9. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם ניתן להגדיר לתוכנה שכל פעם שנדלק המחשב היא תעשה סריקה מלאה של וירוסים,ואם כן איך עושים את זה ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by dor_e2,

שלום. כאשר אני גולש באינטרנט הגלישה מאוד איטית ומקורטעת, באתרים בהם יש הרבה אנימציות פלאש הדפדפן מתקשה מאוד לתפקד כראוי. אני משתמש בדפדפן Avant Browser התקנתי ת'flash player מה יכול לעזור לי לפתור ת'בעיה?

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  11. שלום, איך אפשר לחסום שמישו לא יוכל למחוק/לבטל משו ליד השעון (ליד השעון יש כל מני תוכנות פתוחות אני רוצה לבטל את האפשרות בטל אותם)... יש איזה SEVICES משו..? תודה.

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  12. Started by Nihility,

למי שעוד לא שמע, Microsoft שלחה מכתב למפתחים של AutoPatcher ודרשו שיסגרו את הפרוייקט מיידית. הנסיונות של המפתחים לשכנע את מיקרוסופט לחזר בהם מהחלטתם כשלו והפרוייקט כנראה סיים את דרכו. AutoPatcher הייתה תוכנה חינמית שאפשרה למשתמשים להוריד את כל העדכונים של חלונות (XP, VISTA , 2000, 2003, MCE וגם OFFICE) בלי צורך לעבור את התהליך הארוך והמייגע של windows update שלקח זמן רב והיה מעצבן במיוחד בשביל אנשים שתחזקו מחשבים רבים וגם לאנשים שלא היה להם חיבור אינטרנט מהיר. במקום לחכות שכל ההורדות ירדו (שעות במקרה של התקנה חדשה) היה אפשרי פשוט להוריד קובץ אחד, פעם אחת, ולעדכן את כל המחשבים. הסיבה לדרישה של מיקרוסופט לא ברורה לחלוטין, הם טוענים שזו בעיית אבטחה למרות שנעשו מאמצים רבים של…

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  13. Started by xena,

îä ÷øä äåñôú àåúé ìàé ñé ÷éå ùìê? מה רשום כאן?

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  14. מה אני יכול לעשות שיעבוד? למה בWINDOWS MEDIA PLAYER הם עובדים לי יש לכם רעיון? אולי איזה פלאג? אני לא ממש חזק בזה.... בתודה אלי.

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  15. Started by QuietRiot,

שלום לכולם, שמי ניר. פעם ראשונה שאני כותב פה. רציתי להתייעץ אתכם, אני עובד עם פוטושופ כבר זמן מה ואני מרגיש שאני כבר דיי ממצא את עצמי בתוכנה (את עצמי, לא את התוכנה), חשבתי שתלת מימד תיהייה דרך להוסיף גוון חדש לעבודה שלי עם פוטושופ. השגתי ממכר את C4D, אתה הוא עובד באופן מקצועי, אבל אני לא ממש מוצא את הידיים והרגליים... אני למדתי להשתמש בפוטושופ לבד דרך האינטרנט ככה שאני לא לגמרי מטומטם... אשמח לקבל מדריכים שמסבירים את הבסיס של עבודה עם תלת מימד, בדגש על התוכנה C4D. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  16. שלום, יש ברשותי מחשב PC ברכב וגם כרטיס WIFI ואנטנה חיצונית אבל יש לי בעיה בחיפוש רשתות WIFI בזמן אמת ללא הפסקה כדי שאני יוכל להתחבר לאחת מהן. על המחשב שלי יש XP והממשק שלהם לזיהוי רשתות לא פעיל כל הזמן אלה אחת לחצי דקה הוא עושה סריקה ומזהה את הרשתות. גם התוכנה שמגיעה עם הכרטיס יודעת לבצע סריקה אחת לכמה זמן וזה לא מספק אותי. התוכנות הללו לא מבוססות על שינויים כל כך גדולים באזורים גאוגרפים לכן סריקה של חצי דקה מספיק טובה למי שמשתמש במחשב נייד אבל לפרוייקט שלי זה קצת מרגיז לבצע כל הזמן סריקה יזומה. יש תוכנה מאוד טובה למכשירי כף יד שנקראת WIFIFORUM אבל היא לא לXP. האם משהו מכיר תוכנה טובה שיכולה לעזור לי בעניין זה? מי שרוצה לראות את הפרוייקט שלי כדי להבין קצת יותר טוב מה עשי…

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  17. יש לי סרטון וידיאו AVI במחשב בסרטון הזה למעלה יש לוגו גדול ומעצבן, אני רוצה לחתוך אותו ושיהיה לי את הסרטון הזה בלי הלוגו שנמצא למעלה. אפשר לעשות את זה עם WIONDOWS MOVIE MAKER או צריך תוכנה מיוחדת?

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  18. Started by amir85,

מחפש תוסף מילים לשירים ל WMP 64BIT עד היום אני תמיד השתמשתי בתוסף http://lyricsplugin.com אבל הוא לא עובד לי בגרסאת ה64BIT. תודה

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  19. Started by Sting,

התקנתי בהתחלה את חבילת הקידוד של Lionetwork 1.3 והכל פעל טוב אבל אחרי זה התקנתי חבילת קידוד חדשה אחרת שעשתה לי כמה בעיות אז מחקתי אותה והתקנתי עוד אחת של קאזה לייט וזאת גרמה לעוד יותר בעיות אז מחקתי גם אותה וניסתי להתקין מחדש את Lionetwork 1.3 אבל עדיין יש בעיות ועכשיו אני בכלל לא יכול לראות סרטים מישהו יודע איפה\איך אני יכול למחוק את כל הקידודים ולהתקין הכל מחדש ? אם למישהו יש רעיונות אחרים יותר טובים אז בבקשה תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  20. Started by nadav1379,

אני קניתי דיסקים של 900MB ו100 דקות אבל התוכנה נרו מראה לי רק עד 870 איך אני עושה את זה שזה יראה לי עד 900?

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  21. הי, חיפשתי וחיפשתי וכל מה שאני מוצא ברשת זה אתרים שמציעים לך להוריד תוכנה לאיתור דרייברים... למישהו יש במקרה דרייבר ללוח 761GX-M754-964 ? תודה

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  22. Started by Salwaby,

לאחרונה יש לי בעיה מוזרה עם firefox ... הוא לפעמים מסרב לעלות לי, אני לוחץ עליו ואין תגובה, לחיצות נשנות לא עוזרות ואחרי המתנה התוכנה עדיין לא עולה. הדרך היחידה לפתור את זה לפי מה שגיליתי היא Task Manager פשוט לבטל את ה Process של ה Firfox ולהפעיל את התוכנה מחדש (לפעמים זה לוקח מספר ניסיונות עד שהיא עולה..). באג מעצבן רצח לא מצאתי פתרונות בגוגל .. יש למישהו עצה ? ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש, ויש לי את הגרסה הכי חדשה של התוכנה (5)

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  23. Started by Falcon007,

איך אני יכול לצרוב סרטי vcd בתוכנה nero שיהיה ב pal ולא ב ntsc בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  24. Started by שניצל,

שלום! אני צריך תוכנה שמסוגלת לסמלץ בעיות תקשורת מול שרתי HTTP (נפילות שרת, connection refused, דברים כאלה), על מנת לבדוק תוכנה שמפותחת בחברה שאני עובד בה. כרגע מה שאנחנו עושים זה להתחבר מרחוק למחשב עליו יושב שרת הבדיקות ולכבות אותו, וזה כמובן לא הכי טוב (אם יש אנשים אחרים שכרגע משתמשים בו אז זה ידפוק להם את הבדיקה). אין בעיה עקרונית שזו תהיה תוכנה בתשלום, אבל עדיף שתהיה לה גרסת נסיון.

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  25. יהיה מאוד יעיל אם זה יעבוד גם על תיקיות. למישהו יש המלצה על תוכנה כזאת?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים