עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Iko89,

שלום, אני מחפש כ. קול וירטואלי הכוונה היא שאני יוכל ליבחור את תדרי הסאונד במחשב ללא צורך בחומרת קול נוספת . האם קיים ?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  2. לא מופיעים לי קבצי וידיאו באתרים שונים. כלומר, אתר שנותן קישור צפייה לסרט מיוטיוב, אני פשוט לא אראה שיש קובץ וידאו, הוא פשוט לא נמצא. אין בעיה לנגן וידאו מיוטיוב למשל.

3. Started by FatallChill,

מישהו מכיר אחת טובה ?

4. Started by yuvalkosh,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים ואם לא, אודה לכם אם תכווינו אותי לנכון. יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte ga-ma78lmt-s2h שכולל כרטיס מסך מובנה ATI Radeon™ 3000 http://www.amd.com/us/products/desktop/chipsets/7-series-integrated/Pages/amd-760g-chipset.aspx יש לי גם מסך DELL וטלוויזיה SAMASUNG כשאני מחבר את שניהם למחשב ה-DELL עם DVI והסמסונג עם HDMI אז רואים רק בסמסונג. התקנתי את הדרייברים העדכניים ביותר (CATALYST) אבל משום מה הם מזהים לי תמיד רק את הטלוויזיה ולא את המסך מחשב. אודה מאוד אם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by benfree,

שלום לכולם.. רציתי לדעת האם ישנה אופציה לשינוי היוזר של סקייפ ואני לא מדבר על הכינוי אלא על היוזר עצמו.. כמו שיש במסנגר כתובת מייל ויש כינוי. אז אני מדבר על הכתובת. תודה מראש..

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  6. מה שם התוכנה של ADOBE שאני יוצא מקובץ מסויים ל PDF ?

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  7. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש פנטיום 4 ליבות עם זכרון 4GB ועליו שמתי ויסטה אולטימייט. הבעיה בה אני נתקל היא שאם אני רוצה להדפיס מהאקספלורר 7 (קובץ->הדפס), כל המחשב נתקע ואחרי כדקה יש הודעה שהאקספלורר נתקל בבעיה ועליו לאתחל את עצמו ואז מתרפרש הדף (זמן של עוד כדקה). אין בעיה עם הדפסה של קבצים שאינם נפתחים מהאקספלורר. וידאתי שאני עובד עם דרייבר נכון של המדפסת. יש לי HP 840C. למישהו יש רעיון מה הבעיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  8. אני נכנס לתיקית מוזיקה שמכילה 80 ג'יגה, ורואה רק 2 ג'יגה. אני שם פלייסליסט בווינאמפ וזה מנגן את כולם. אני רושם את הPATH של תיקיות שלא מופיעות וזה נכנס לי אליהן. זה מציק אש... מישהו יודע מה לעשות? הם לא מוסתרים, ניסיתי לעשות dir עם cmd לא רואה כלום גם דברים חדשים שאני מעתיק לשם נעלמים...

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  9. Started by ofir38,

שלום יש לי בעיה בדפדפן... כאשר אני נכנס לאתר למשל כמו yad2.co.il ולוחץ על מודעה הוא לא פותח אותה.. או שאם אני נכנס לפורום של שירים.. ויש שם כמה חלונות לבחור לאיזה פורום להיכנס זה גם עושה לי בעיה www.noshmim-m.net זה מעצבן ואין גישה.. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  10. Started by tigerex,

מישהו יודע מאיפה ניתן למצוא תמונות שיהוו טקסטורה למודל (תמונות בעלות שני זווייות שונות)?

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by אאאאריאל,

החלפתי את לוח האם שהיה לי (intel dp35dp) ללוח gigabyte ep45-ud3lr שקיבלתי הרבה המלצות עליו. החיסרון בלוח הוא מחסור ב firewire מובנה אבל חשבתי שאת זה אפתור דרך כרטיס firewire לחיבור PCI אלא שהלוח לא מזהה לי את המצלמה המחוברת וכנראה גם לא את הכרטיס. דיסק הדרייבר שהגיע עם הכרטיס לא מצליח להתקין את עצמו בהודעה שחסר קובץ inf.* אני די אבוד כרגע :s05: רעיונות?

12. Started by night-fire,

שלום, הייתי רוצה המלצה לאיזה תוכנה לעריכת וידיאו מקצועית (כמובן בתשלום) אני לא מאמין שיש משהו בחינם ששווה הרבה : תודה

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by shlomy79,

שלום לכולם ברשותי נגן וידאו למחשב בשם GOM הוא אחלה נגן אבל יש לי בעיה אחת איתו והוא כיוון הכתוביות בעיברית לדוגמא אמור להיות ככה שלומי הלך לגן זה מראה לי תתרגום משמאל לימין וזה מעצבן ניסתי להחליף פונטים בתוכנה לא עוזר אשמח לעזרה בנושא

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by yaakovd,

שלום לכולכם, אודה לכם מאוד על עזרה. התקנתי ווינדוס 7, עם דרייברים עדכניים של כרטיס המסך שלי: GeForce 7600, ושל המסך Samsung 2253BW (גודל 22"). הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1680*1050, אך ווינדוס עולה עם רזולוציה 1024*768, כאשר התצוגה אינה משתרעת על מלוא רוחב המסך. בחלון שינוי רזולוציה הוא מציג רזולוציה מקסימלית אפשרית של 1280*1024. בכל רזולוציה שניסיתי, התצוגה אינה נכונה, ואינה משתרעת כנדרש. בווינדוס XP התצוגה עבדה ללא תקלות, על אותה חומרה. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  15. Started by X-ShaY,

כשאני נכנס לאתרים עם עיצוב כבד ה- FireFox לוקח הרבה אחוזים מה- CPU והגלישה איטית (לא בגלל האינטרנט, בגלל שהמחשב נתקע כזה) וגם שאני פותח הרבה טאבים אותו דבר.. תעזרו בקשהה

• 12 תגובות
    • 802 צפיות
  16. נגיד ויש לי כמה אלפי תמונות בהיררכיה מסויימת של תיקיות על המחשב, ואני רוצה לשבץ אותם בעמודות בטבלה של ACCESS לצורך העניין. האם יש תוכנה או כלי כל שהוא שעושה זאת? כלומר מעתיק אותם מההארד דיסק אל הטבלה כתמונה מוטבעת בעמודות?

17. הבעיה שלי היא כזו: כאשר אני עוברת לדף הבא ב-WORD 2007 - הדף הבא מוצג בצידו השמאלי של הדף הראשון ולא מתחתיו. להלן תמונה הממחישה את הבעיה. http://www.siz.co.il/my/4815594325.JPG אני מעוניינת שהדף הבא יוצג מתחת לדף הקיים - איך עושים זאת? בתודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  18. Started by eidova,

יש לי בעיה בפתיחת דפי pdf

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  19. שלום לכולם אני גולש בפיירפוקס בעיקר ולעיתים רחוקות באקספלורר, ויש אתר שהייתי מעוניין שהוא לא יעלה. כלומר שמישהו ינסה להיכנס אליו הוא פשוט יציג הודעת שגיאה ויסרב להטען. יש משהו שעושה את זה בFF? תוסף? אופציה באפשרויות? ובIE? תודה רבה מראש, אבי.

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  20. Started by nat64x,

תנו שם לנגן אם סייקינג טוב וחלק (לא קופצני) ואם אפשרות להקפיץ 5 שניות קדימה/אחורה באמצעות המקלדת. פרייוור.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  21. Started by vk,

אני צריך תוכנה לזיהוי captcha ושגם תכתוב אותו אוטומטית אם יש דבר כזה בכלל.. אפשר גם שילוב של שתי תוכנות או משו..

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  22. Started by EAD,

שלום אני מקווה שזה שייך לפה ולא לאגף של תוכנות. (אם לא אז מנהלים תעבירו ומצטער מראש) אני די מאסתי בNERO היא גם עולה כסף והרבה גם עושה בעיות גם איטית וכבדה. וגם חוץ מלצרוב גיבויים לדברים שיש לי, או ליצור דיסקים מISO וכו' שיש לי, אני לא ממש צריך אותה. אז אני מחפש תוכנה שעושה את הדברים הבאים: צריבה לDVD וDVDRW ודיסקים רגילים כמובן יצירת דיסקים מISO וכו' מהירה קלילה ואיכותית. תומכת בכל מיני סוגי פורמים וכו' (אם מותר יותר מ8 תוים לקובץ, אסור וכו') בקיצור משהו שיראה כמו גרסת "מיני" של NERO, בלי כל הדברים כמו עריכת וידיאו, וצריבות של כל מיני מוסיקת מיוחדת וכו'. פשוט "סוס עבודה", משהו קל פשוט וטוב לשימוש, ויציב. והכי חשוב שיפעל טוב בחלונות VISTA 64 ביט. תודה מראש!…

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by moria1235,

שלום, אני מנסה להתקין נרו ובאמצע הוא מבקש: organization ניסיתי להכניס מספרים שנתנו וגם לרשום סתם משהו וזה לא עובד מה אני צריכה לעשות? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  24. במחשב שלי יש דיסק קשיח שהיו בו שתי מחיצות. בכל אחת מהן היה לי מידע רב. זהו דיסק קשיח שני ולא מותקנת עליו מערכת הפעלה, שמותקנת בדיסק הראשון. (יש לי XP SP2) לפני שבוע החליפו לי לוח אם, מעבד, זכרונות וספק. כשהפעלתי את המחשב מחדש, אני לא מצליח לגשת לאחת משתי המחיצות. במחשב שלי המחיצה קיימת, ובמאפיינים היא מופיעה כ-0 בייטס, אבל גם מסומנת כמלאה לגמרי (צבע כחול). המחיצה השניה (התקינה) היא באותו גודל שהיתה. כשאני מנסה לפתוח אותה, אני מקבל הודעה שאין גישה לכונן ושהקובץ או הספריה פגומים ואינם ניתנים לקריאה. למעשה, נעלם לי חצי מהכונן. צריך להדגיש שלא עשיתי שום פעולה של פרמוט. אשמח לכל עזרה שהיא, כי היה לי על המחיצה הרבה מידע חשוב, וחוץ מזה - פתאום יש לי כונן קשיח שגודלו חצי ממה …

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by sdsd,

יש לי ie 6 והיום הוא החליט להשתגע לי...אני מנסה להכנס לאתרים הוא רושם מתחבר וממשיך וממשיך וזהו...אפילו מסך של אתר לא זמין או משהו כזה לא עובד...אז התקנתי את ie 7...אך יש שוב אותה הבעייה...אז החזרתי ל-6...איך אפשר לתקן את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.