תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
קודם כל תודה ל IceBreak שענה לי על כמה שאלות עכשיו ככה, יש לי את VMWARE WORKSTATION, אחלה דבר, אני משתמש ב XP X64 ובVMWARE התקנתי את XP הרגיל. שמתי לב ש VMWARE מתקין דרייברים משלו לכרטיס מסך (הוא לא מציג את הכרטיס שלי כ nvidia), הסיבה המרכזית שבגללה אני רציתי להתנסות עם VMWARE היא שרציתי להשתמש באופציית ה VIVO שלי (לראות טלויזיה על גבי המחשב, דבר שלצערי nvidia לא הוציאה דרייברים ל X64), אבל מאחר ואני לא יכול להתקין FORCEWARE על ה virtual machine אז גם אי אפשר להתקין את ה WDM של ה VIVO. האם יש דרך עקיפה לסדר את זה? עוד כמה שאלות: 1) הסאונד דיי מקרטע, האם יש דרך לסדר את זה? 2) יש לי 1GB זכרונות, כמה כדאי להקצות מהם ל XP הרגיל? שמתי 512MB והוא דיי מזדחל. 3) בתחילת הה…
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מעביר סרט שצילמתי בקלטת דיגיטלית, באמצעות firewire לכרטיס Geforce GT220 1gb. כשאני פותח את הסרט ב-Windows Media Player הוא נראה באיכות טובה, אבל כשאני פותח אותו ב-Roxio Creator 2011 או ב-Power Director 8 או אפילו ב-Adobe Premiere Pro CS5, איכות התמונה בעייתית. התנועות נראות כאילו ישנם פסים על האיברים, ישנה "עודף" חדות והכל נראה מגורען. ביצעתי את הלכידה עם כל התוכנות הנ"ל וגם עם \Windows movie Maker והתוצאה זהה: ב-Windows Media Player התוצאה תקינה, אך בתוכנות ובצריבה על דיסק האיכות גרועה. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
מישהו שמע אולי על תוכנה כזו? אם מישהו מכיר תוכנה חינמית ויתן לי לינק אני אשמח!
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני לא מצליח להכנס לאתר דרך מוזילה... אני כאילו נכנס אבל שאני רוצה לכתוב הודעה או משהו כזה הוא אומר שאני לא רשום! מה לעשות? אני שונא Ie6 ...
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הוא כל הזמן יורד לי לשורת המשימות, איפה שממוקמות התוכנות שפעילות בחזית. איך פותרים את הבעייה?
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הכוונה שמי שאני אתן לו אישור (או משהו כזה) יוכל לראות את כל מה שהולך על הדסקטופ שלי. התוכנה צריכה לעבוד עם ווינדוס וMAC OSX. תודה..
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
האם קיים דפדפן שנועל את השפה האנגלית (או מעביר אליה) כשלוחצים על תיבת הכתובת?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יצרתי בפרויקט שלי טופס מוצרים, בטופס הכנסתי מקום שבו יש את התמונה של כל מוצר. השאלה שלי זה איך עושים את זה עם סרטון?? ניסית הרבבה דרכים אבל זה לא ממש עבד אודה לכם אם תעזרו לי..
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה ב-IE7: כשאני מנסה לפתוח קובץ, כמו קובץ word או pdf מהאקספלורר (למשל דרך gmail) אני מקבל את הודעת השגיאה המצורפת. ניסיתי להתקין מחדש אופיס, אקרובט אך ללא הועיל. ואז ניסיתי להוריד את IE7 ולחזור ל-6 ואז הבעיה נפתרה. עכשיו, כשהתקנתי את IE7 שוב, הבעיה חזרה. מה שעוד מוזר, כאשר התוכנה שאיתה הקובץ אמור להיפתח פתוחה (למשל הוורד פתוח) אז הקובץ כן נפתח. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אתמול בלילה בטעות מחקתי תיקיה שמכילה כמה מסמכים שאני ממש חייב יש איזשהי אפשרות לשחזר אותה??
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם. תודה מראש קודם כל שנכנסתם לדיון בכדי לעזור לי. אוקיי אז ככה, יש לי בעיה, לא ממש בעיה אבל משהו שדי מטריד אותי.. בFireFox הפונטים והכל נראים אצלי ממש יפה.. כאילו Ariel כמו שאני אוהב, עכשיו הבעיה היא שבפונטים של IE 8 שהתקנתי וגם לפני זה.. הפונטים כ"כ מגעילים.. ואני זוכר שבעבר לא היה לי את זה, אני זוכר שהיה לי על Ariel ונגעתי כנראה במשהו בטעות.. מאז אני סובל מפונט המגעיל והלא קריא הזה מבחינתי.. כי הוא באמת לא קריא לדעתי.. הכתב כזה מחובר ולא יפה. עכשיו הבעיה היא שאין לי בעיה לגלוש לכל האתרים עם FF אבל הבעיה היא שלא כולם תומכים בו.. למשל אתם בעמוד הראשי הכל מתערבב לי ונדחס אחד בשני כשאני על FF.. לכן אני חייב להשתמש IE, שיש לי גם בFF, תוספת כזאתי של IE TAB.. אז כל …
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי! יש לי כרטיס TV ואני יודע לחבר את הוידאו אליו בצורה נכונה. כשאני מנסה להקליט עם התוכנה שבאה עם הכרטיס(מהוידאו או מYES שמחובר גם לכרטיס), אז כל שעה של סרט יוצאת 17GB!! אתם מכירים תוכנה שאפשר להקליט איתה מYES(הממיר של YES מחובר..) או מוידאו באיכות "טיפה" פחות טובה? למשל 2-5 GB לשעה? (אני צריך להקליט בסביבות 12 שעות ואז לערוך ולקדד...) קראתי פה בעוגן איזה מדריך עם התוכנה Ulead Video Studio אבל לא היה רשום אם יש אפשרות להקליט בכמה איכויות ואני לא רוצה סתם לקנות... תודה!
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
האוזניות לא עובדות לי כמו שצריך בWIN 7 , זאת אומרת ששומעים חלש מידי גם כשרמת העוצמה על 100% . יש למישהו תוכנה שמגבירה את הקול של כל המערכת ?[br]פורסם בתאריך: 22.07.2009 בשעה 21:48:47 ?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כל סרט שאני מנסה לראות מופיע בהבהובים יש סאונד אבל הווידאו מהבהב,נראה לי שכל הקודקים מותקנים אצלי אך עדיין לא הגעתי לפיתרון. צריך עזרה תודה.
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום חברים, כאשר אני מקבל מייל דרך אתר וואלה (מייל פקטיבי לאתרי משחקים וכו') אני מקבל אותו בעיכוב של עד 20 דקות. כעת עברו שעתיים מאז 2 נסיונות שליחה שלי והדואר לא מגיע. רוקנתי את כל המחיצות כלל סל אשפה שגם ככה תפסו רק 8 מ"ב מתוך 3 ג'יגה ובכל זאת הדואר לא הגיע. האם ידועה לכם הסיבה לעיכוב וכיצד ניתן לרענן את רשימת הדואר ע"מ לקבל את ההודעה ?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחיל לי ג'יבריש באאוטלוק. מישהו יודע איך מסדרים? מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
תוכנה פשוטה ככל שאשר ושעושה את העבודה
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש ב CS3 והעיברית אצלי נכתבת הפוך כלומר : פושוטופ איך אני יכול לסדר את העיניין? סוג של פלאג אין?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום יש לי WIN XP וכאשר אני מפעיל את המחשב אז ליפני עליית הWINDOWS כתוב לי ככה: invalid boot.ini file booting from c:/windows וזה אחרי הטבלה של הנתונים שיש לי במחשב. מה זה אומר ואיך אני מסדר את זה כי אני חושב שקודם זה לא היה .. תודה
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום ! מחפש תוכנה להקלטת הדסקטופ שלי אני מכין איזה מצגת ואני רוצה להראות מה אני עושה בדיוק בשולחן העבודה שלי...
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
היו לי בעיות לצפות ב - DVD אז הורדתי והתקנתי את המקודדים של קאזה לייט (האחרון שיצא) את בעית הצפיה זה פתר לי אבל עכשיו ה - קול קטוע. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום, מדי פעם אני צריך להעביר קבצי טקסט פשוטים (רגילים או מהרשת) לתוך מסמך word. אחת הסיבות היא שקבצים שאני מעוניין להדפיס ניתן לעצב ביתר נוחות מתוך word. לעיתים קובץ טקסט יכול להיות 50 עמודים אבל אחרי שמקטינים את הפונט, מצמצמים שורות, מגדילים שוליים מגלים שאפשר בהרבה פחות עמודים. אחת התקלות שנתקלתי בה הרבה היא גלישת שורות או wrapping. למשל, בקובץ טקסט השורה תגלוש לשורה הבאה באמצע המשפט השני נניח. אם אני אפתח את הקובץ ב- word או אעתיק ואדביק את הטקסט למסך חדש, השורה תראה תקינה אבל word חושבת שיש enter בסוף כל שורה ככה שהיא למשל חושבת שכל מילה בתחילת שורה צריכה אות גדולה (באנגלית). ואז אם אני אקטין את גודל הפונט או ארחיב את השוליים אז השורה לא תתאים את עצמה. המשפט ישאר חת…
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
תגיבו בבקשה עם מישו עשה יותר מהירות ובאמא שלי שזה אמיתי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אהלן חברה! יש לי בעיה אני מנסה להוריד סרט מאתר ONE של קרב סבמישן של אחד שמתאמן איתי,ואני לא מצליח להגיע לוידאו הזה. ניסיתי להשתמש בתוכנה שנקראת URLSnooper שמגלה את השם של הקובץ שנטען, אבל אני לא מצליח לשמור אותו במחשב בשום צורה, ואם אני כבר מצליח זה שומר לי קובץ קטן של כמה בייטים פליז עזרה!!! http://www.one.co.il/cat/video/first.aspx
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כאזת יש לי כונן חיצוני 2.5 של 500GB אני מעוניין לעשות ממנו דיסק הצלה כזה שיהיה שם התקנה של הוידוס שלי במקום שאני יחפש את הדיסקים כל הזמן אולי כל מיני תוכנות כמו בהיירנס לייב סידי ... השאלה היא איך אני יוצר את התפריט שיאפשר לי לבחור בין לעשות BOOT להתקנה של וינדוס 7 או XP או VISTA או לעלות איזה גרסה של מיני XP או כל מיני כאלו.... שיהיו במקביל על הדיסק....
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-