תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון שמתי לב לתופעה ממש מעצבנת רוב האתרים שאני נכנס אליהם גורמים לקפיצה משמעותית במשאבים שהם מנצלים מהמעבד מכיוון שאני עובד רוב הזמן על מחשב נייד, זה לא רק גורם להאטה בשימוש ובגלישה, אלא גם לקיצור משמעותי בזמן שהנייד יכול לעבוד בלי חיבור לחשמל אני משתמש בעיקר בפיירפוקס, ולעיתים נדירות בIE יש תוכנה שחוסמת פרסומות (לא פופ אפים) שמופיעות בדף האינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום ! מחפש תוכנה להקלטת הדסקטופ שלי אני מכין איזה מצגת ואני רוצה להראות מה אני עושה בדיוק בשולחן העבודה שלי...
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=552 האם הוא יחליף את FIREFOX שלנו? (מי שרוצה לנסות אותו יש שם לינק להורדה) קרדיט ל http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=88161
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לעריכת mp3 שמאפשרת לחתוך את הקול ולהפוך את השיר לאינסטרומטלי בלבד
-
- 7 תגובות
- 814 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בשועל ואתמול עברתי לOPERA, הדפדפן טוב אבל ישנה בעיה אחת, בשועל ישנה אפשרות חסימת תמונות בכל אתר (שהתמונות מURL מסוים לא יוצגו), בOPERA לא מצאתי? מישהו יודע איך? תודה
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
שלום רב.. אז ככה.. יש לי לוח אם של ASUS P5Q מעבד כפול 8500 עם OC ל-3.6GHZ זיכרון של ג'י סקייל של 4GB 800MHZ וכרטיס מסך של רדיאון 4870HD..שיש לו OC גם כן שהטכנאי מחשבים עשה לי שמעלה לו את המהירות של GPU ל780 ושל הזיכרון ל-1100 אבל הוא מכובה לבנתיים..אבל הקטע שהכרטיס מסך מכוון בהגדרות בתור מותאם לOC בלי שאני יעשה OC עכשיו התקנתי תווינדוס.. ומופיע לי סמל בשורת המשימות ליד השעון סמל של מטוס כשאני לוחץ עליו רשום לי שמשהו שקוראים לו סיקס אינג'ן שהוא מאיץ של הלוח אם רשום שהוא לא יכול לפעול תחת OC.. מה אני יכול לעשות בשביל לגרום לו לפעול? או לפחות להעלים תסמל הזה... אני מצרף תמונה.. תודה לכל העונים אני ואגב אני לא סגור על זה האם מדובר פה בOC של כרטיס מסך או של המעבד
-
- 5 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לי עכבר של TEAC אלחוטי עם 10 מקשם עליו דגם M43WC, אני מחפש תוכנה שתיתן לי לשלוט בכל מקש, להגדיר אותם. התוכנה שבאה עם העכבר איכשהו מפילה לי את המחשב.... (מסך כחול...) וגם היא לא משהו בכלל... (יש בה איזה 15 אופציות קבועות מראש) אם זה שייך לפורום תוכנה אז בבקשה להעביר. בראל.
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, פרמטתי לחברה שלי את המחשב, ואחרי התקנה הרבה רכיבים לא הותקנו, ביניהם כרטיס הרשת. אם אני אתקין את הINF (הצ'יפסט הוא 945) כרטיס הרשת יותקן? תודה.
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יאני בעל סורק UMAX יש לי את התוכנה אותיות היא עובדת רק ב98 ייש למשהוא השדרוג לXP או את תוכנת אותיות+
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד, שאני עובד בלוח השנה של האווטלוק שלו בזמן האחרון מישהו מכיר דרך , בה אפשר לסנכרן את נתוני לוח השנה של האווטלוק, כך שתמיד יהיו זהים בנייד ובנייח (דרך אינטרנט או רשת ביתית) בלחיצת כפתור ? תודה
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
בשבוע האחרון התקנתי כבר איזה 4 פעמים מחדש את הסרגל של גוגל, כל פעם הוא נעלם לי מהפיירפוקס ככה סתם, אני פותח את פיירפוקס ביום חדש, והסרגל איננו, וגם תיבת החיפוש הקטנה, ישירות לגוגל, שנמצאת לצד שורת הכתובת נעלמת, מה לעזאזל קורה פה, ואיך מתקנים את הבעיה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לפרמט את המחשב ולהתקין חלונות 7 64 ביט שקניתי, וזאת לאחר שעבדתי עם 32 ביט עד עכשיו (XP). רציתי לשאול האם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת בטרם אתחיל בהתקנה ? האם עליי ליצור מחיצה לגיבוי (ב - XP לא היתה לי) ? האם כדאי להתקין אנטי וירוס של 64 ביט (אם קיים כזה - אוירה, איי וי ג'י) ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום,איזה נורטון הכי טוב ושומר על וירוסים , norton antivirus 2003 או norton systemwork2003 או ועוד ...תגידו לי מעידן 20
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש לי קבצי AVI (DIVX או XVID) - ואני רוצה ליצור כתוביות לסרט (או לתרגם אותו בעצמי, אם תרצו) אילו תוכנות קיימות יכולות לעזור לי עם זה ? אני מחפש גם כאלה חינמיות (שזה לא אמור להיות בעיה - כי כל הקודקים הם חינמיים....)
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה Bitspirit ואני מוריד נגיד סרטטט והוא שוקל 750 מגה אז אני משאיר אותו בלילה והוא מוריד לי 950 מגה והוא מופיע לי באחוזים על 56 אחוזזז ואני לא יכול לפתוח את הקבמצים של הסרטטטט מישהוא נתקל בבעיה המוזרה הזאת? או אולי יודע מה לעשות? תדה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
כל פעם כשאני מנסה להפעיל את Windows Media Player מופיעה לי השגיאה הזאת, זה התחיל אחרי שמחקתי איזה ספיי מהמחשב... מה אני עושה?
-
- 9 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אהלן חברה! יש לי בעיה ממש מרגיזה ומוזרה - מקווה שתוכלו לעזור... הבעיה הופיעה כמה ימים לאחר חיבור כרטיס מסך חדש והתקנת הדרייבירים שלו.. בקיצור הבעיה היא - קצת קשה להסביר אותה אבל ככה : כל פעם שאני מנסה לראות את הTASK MANAGER החלון כאילו בורח לצד הימני של המסך ואני לא יכול לראות אותו...הוא כאילו נמצא שם איפשהו אבל אני לא יכול לעשות לו MAXIMIZE וכתוצאה אני לא יכול לראות אותו...הדבר קורה גם עם הNETLIMITER... זה נראה כמו בעיה של דרייברים של כרטיס מסך אבל אני לא בטוח... בגל מקרה אשמח אם תוכלו לעזור....אני עומד בפני פירמוט :-[
-
- 11 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור PLANE עם תמונה מעליו (מטיריאל ששיניתי תדיפיוס שלו לתמונה) ואני מעוניין שיראו את התמונה גם בחלון של המקס ולא רק לאחר רינדור איך אני עושה את זה? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
היי חברים, אני מעוניין להכין לחברה שלי תוספת צנועה למתנת יום ההולדת, יש לי תמונה שלה נשענת עם מעקה של גשר ואני רוצה לקחת את התמונה הזו ולשלב אותה עם תמונה של פורש, כך שיראה שהיא נשענת על מכסה המנוע של הפורש, אבל חשוב לי שהעיצוב יראה אמין ממש כאילו מדובר בתמונה מקורית. יש מישהו שיהיה מוכן לעזור לי בכך ?
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום! פירמטתי את המחשב שלי והתקנתי Windows 7, נתקלתי בבעיה בהתקנה של התוכנה QuickSFV. הנה ההודעה שמופיעה לי כשאני מנסה להתקין: --------------------------- Installation failed --------------------------- QuickSFV was not installed. Error: Could not copy files. One of the files may be in use. Exit all QuickSFV and Explorer windows, wait a few minutes, then try again. ניסיתי לסגור את כל החלונות של Windows Explorer, ובכלל את כל החלונות במחשב, ועדיין קיבלתי את אותה הודעה. מה שכן, שמתי לב שבמהלך ההתקנה ה-UAC לא הופיע בכלל, לא דרש אישור. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אילו מהתוכנות (eMule, uTorrent וכו') ימנעו ממני להזיז, למחוק, לשנות קובץ - כאשר הן מעלות חלק מהקובץ למשתמש אחר ברשת. אני חושב ש-uTorrent נועלת קובץ כל זמן שמישהו מוריד את חלק מהקובץ ממני (ולא רק באופן רגעי). זה חבל שהתוכנה לא מעתיקה את החלק הרלוונטי מהקובץ למקום אחר, ומשחררת את הנעילה. זה די מעצבן שאי אפשר להזיז או למחוק את הקובץ לאחר מכן. אשמח לשמוע מנסיונכם.
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום.. ביומיים האחרונים אני רואה שהמחשב שלי איטי נורא גם האינטרנט וגם קצת המחשב עצמו. בעיקר האינטרנט.. חברים שלי אמרו לי ששלחתי להם את הלינק הזה במסנג'ר אז כנראה שהוירוס הזה תקף אותי.. עשיתי update גם לAdaware וסרקתי וגם לspy bot מה שזה מצא מחקתי.. אותו דבר גם עם הMcafee שלי.. עשיתי update וסרקתי והוא לא מצא כלום.. אני עכשיו מצרף לוג של Hijackthi מקווה שתוכלו לעזור לי. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני חיברתי את המיקרופון שלי למחשב , מיקרופון פשוט שאני אוכל להקליט דברים ולדבר עם חברים אבל המיקרופון לא עובד. זה מסמן לי שהמיקרופון התחבר והוא חובר נכון אבל אני לא מצליח בשום מקום להקליט או לדבר... עשיתי בדיקה מלא פעמים כיביתי את המחשב וזה לא עובד... מה לעשות ? ((מיקרופון חדש שעכשיו קניתי)) תודה [:
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
כל שרת שאני מנסה להתחבר אליו אני מקבל את ההודעה: You have a lowid. Please review your network config and/or your settings מזה? למה זה קרה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 813 צפיות
-