תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אז ככה לחבר שלי המסן מציג את השיר שהוא שומע כרגע רק כשהוא מתשמש ב WMP , וכשהוא משתמש ב WINAMP זה לא מציג מה הבעיה ? איך לתקן? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הייתי באתר הזה http://www.lingvozone.com/ בדקתי מילה מסויימת ,כשזה נתן את התשובה אז ה-IDM נתן אפשרות להוריד את קובץ האודיו הזה למחשב,כשזה קפץ איתו קפץ ה-NOD בהתראה שהמחשב מנסה להתחבר לאתר מסויים ביטלתי את זה לתמיד עכשיו אני ב-IE ואני מקבל הודעה כזו כשאני מנסה להפעיל את ה-FF אני מנסה להתחבר לאתר msn ישראל איך אני מסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שיודעת לבדוק מהירות קריאה/כתיבה בכוננים קשיחים וגם בכוננים חיצוניים המתחברים דרך USB יש חיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה אני התקנתי כרטיס קול שיש בו גם יציאת גיים פורט סטנדרטית לחיבור ג'ויסטיקים וכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מחדש לא מזהה את הגיים פורט אבל יש קול, ואני צריך למחוק ולהתקין שוב את הדרייבר של הכרטיס קול. מה יפתור את הבעיה כך שהמחשב לתמיד יזהה את הכרטיס קול והגיים פורט?
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אחרי כמה שבועות שיש לי את KASPERSKY החדש בלי בעיות, פתאום אני נכנס לעמוד הבית שלי בגוגל והופ תראו מה הוא מציג לי: רק כשאני סוגר את האנטי וירוס אפשר להכנס שוב. לא הבנתי למה זה עושה את זה, אין שום PARENTAL CONTROL בקספרסקי אנטי וירוס ולא יודע למה הוא פתאום פתאום חוסם לי את גוגל, עד עכשיו הכל היה בסדר. למישהו יש מושג ? אם לא, איך BitDefender ? אני יכול להשיג רשיון במחיר ממש טוב בשבילו.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני צריך על מנת ללמוד ולחפש קודים אתר המכיל תוכנות אשר נעשו בתוכנת ACCESS 2000 תודה לכל העוזרים קובי
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
אני לא מאמין!!! יש לי KASPERSKY INTERNET SECURITY 6! TRAIL!!! מגמרו לי הימים שאני יכול להשתמש אז סתם ניסיתי לעשות בשעון של ה WIN יום אחד אחרוה אחרי זה עשיתי ACTIVE TRAIL KEY עשיתי UPDATE ו BOOM! יש לי עוד 30 יום שימוש חחחח זה BUG ?? או שזה ככה ? בכל מקרה אני שמח! ;D
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי מחשב אצל בן דוד שלי, יש לו בעיות במחשב בערך פעם בשבוע.. ונמאס לי כבר לקפוץ אליו ולסדר לו... אז רציתי לדעת אם יש תוכנה שתוכל לאפשר לי השתלטות מלאה + נעילת מקשים למשתמש על המחשב שלו...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בימים האחרונים התחל אצלי בלי התרעה מוקדמת מבול של פרסומות. הנ"ל קורה בכל האתרים האפשריים ובצורה שמסתירה ומפריעה לטקסטים והדפים.חוסם הפרסומות שהפעלתי אמנם מרוקן את הקוביות מתוכן אבל הם נותרות ומציקות ברמה שלא תאומן.בקיצור אשמח לעזרה. ועדיף שלא תכלול פתרון שיסתיר את הפרסומות של האתר..תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול התקנתי את התוכנה ו מאז הפינגים שלי ירדו בצורה דרסטית בהתחלה לא האמנתי ועכשיו אני קולט שכל שניה התוכנה חוסמת מישהו והמחשב אחרי פירמוט ואין לי ספייוור או וירוסים כי בדקתי ואני לא מוריד שום דבר ובנתיים רק גלשתי באתרים כמו גיימר ויינט... אז יש הסבר כלשהו לזה: ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
ב - XP, כאשר הייתי מפעיל לינקים ל - mirc בפיירפוקס הוא היה פותח לי את התוכנה ואת החדר שאליו הקישור קישר. אבל ב- vista הוא נותן לי שגיאה "firefox doesn't know how to open this address", איך אני מקשר את mirc לפרוטוקל IRC בהגדרות כך שהוא יפתח את התוכנה? תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
Nothing left to say, the title speaks for itself.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אנשים בעיה קטנה שאני לא יודע איך לפתור, באתי להוריד קובץ ונפתחה לי התיבת הורדות של האקספלורר, הבעיה שהV הקטן שמסמן אם אני רוצה שהוא יודע לי כל פעם איפה לשמור או ליפתוח וכו', הוסר, ואני לא מצליח להחזיר אותו כיוון שאני ישר מגיע לחלק של ההורדה, כלומר ביטלתי בטעות את התיבה הזאת. איך אני מחזיר אותה חזרה...
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהתקנתי אליו לפני כמה חודשים Kaspersky Internet Security 2006 6.0.2.621 ועשיתי לו עדכונים עם הזמן אני רוצה להתקין את Kaspersky Internet Security 2006 6.0.2.621 על מחשב שפירמטתי הבעיה היא שהגירסה שיש לי היא מעודכנת ללפני כמה חודשים אני מעוניין שהתוכנה במחשב שאני מתקין תהיה הכי עדכנית שיש לפני שאני מתחבר לאינטרנט יש איזו דרך להוריד את העידכונים מהגירסה שכבר רצה אצלי כמה חודשים או מהאינטרנט? (ולהתקין דרך דיסק על המחשב החדש)
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
שלום הורדתי את השרת אפצ'י האחרון שיצא ויש לי בעיה! אני פשוט לא יודע איך מגדירים אתר ואיך מפעילים את השרת בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני רוצה גישה לאייפוד שלי דרך הדוס שהוא יופיע ככונן נוסף רק דרך הדוס במחשב ללא מערכת הפעלה, הארד דיסק מפורמט וגם תוכנה שתאפשר לי לעשות BOOT דרך התקן USB כמו DISKONKEY למה אני צריך את זה... יש לי מחשב נייד Toshiba Satellite 1900 שהסידי שלו התקלקל והדיסק שלו מפורמט, האמצעים היחידים לגישה אליו זה דרך FLOPPY ו USB צריך להתקין מערכת הפעלה, ניסיתי ישירות דרך קובץ GHOST שיש לי על האייפוד אבל ההתקנה נתקעת. אז חשבתי להעתיק אותו לכונן אחד ולהתקין על השני
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Media Player Classic לא עובד ,לא מגיב כאשר אני מקליק על האייקון שלו. התקנתי K-LITE העסק לא עובד. מישהו יכול לעזור :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Rapidown זהו שמה! האמת, לא הבנתי איך היא עושה את זה. זה כאילו מנהל הורדות רגיל(וראיתי הרבה כאלה) אבל כשעושים COPY של קישור מ RAPIDSHARED היא מצליחה להוריד אותו. כשאני מדפיק ב GIGAGET או FLASHGET הם לא מצליחים. יש למישהו רעיון למה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את התוכנה photo impression 2000 היא מיועדת למצלמת hp photosmart 215 ודה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי סורק ישן מדגם HP ScanJet 3300c . לאחרונה התקנתי ווינדוס 7 ואני לא מוצא דרייברים בשבילו. כשאני מנסה להתקין אותו המערכת הפעלה כותבת שהיא לא מוצאת דרייברים (גם לא בחיפוש באינטרנט). באתר של HP כתוב שמכיוון שזה מכשיר ישן הם לא מוציאים דרייברים חדשים בשבילו שתומכים ב win 7 או ויסטה. למישהו יש פתרון? (חוץ מלהתקין מערכת הפעלה אחרת במקביל).
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי את 2004+INTERNET SECURITY. העידכונים אצלי הם כל שבוע. העידכון האחרון היה ב16.1.2008 ובעצם היה צריך להיות כבר ב23 עוד עידכון... ברגע שאני לוחץ UPDATE הוא רושם שהכול מעודכן. למה זה לא מתעדכן? נ.ב המחשב שלי "נקי"
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
היי, לפני מספר שנים רכשתי CS4 design premium הותקנה על XP ועובדת תקין. אני מעוניינת להתקין אותה על win7 64b והבנתי שזה יכול ליצור בעיות. אין עם מי לדבר באדובי (לא ישראל ולא ארה"ב). בפורומים שלהם עולות בעיות דומות.. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הבעיה? אם הצליח להתקין את כל החבילה על חלונות 7 ללא הסרה מ-XP? אני פשוט חוששת להסיר או להתקין או לעשות deactivate שמא אף תוכנה לא תעבוד לי (לא ב-xp ולא ב-win7). וזה הרי לצרכי עבודה. חשוב לי מאוד העניין. תודה
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לדוגמא www.fave.co.il חפשו משהו נגיד a יהיו כל מני קישורים, הבעיה היא שיכול להיות חלוקה ל 10 קישורים ואז צריך להכנס לכל אחד מהם בנפרד ואז לחזור אחרוה ולעבור לקישור הבא, חשבתי לפחות לקצר קצת את התהליך ע"י גרירת הקישורים ולפתוח כל אחד מהם בטאב ואז לעבור אחד אחד במקום קדימה ואחורה. יש איזה Addon ל FF שפותר את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-