עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by I7210I,

שלום יש לי מצלמה של סוני (T9) והיא מצלמת ולא מכווצת את התמונות בתור JPEG ככה שיוצאות לי תמונות באיכות גבוהה וכל תמונה 2-2.5 מגה אז כעיקרון בצייר אני פותח ושומר אותם בתור JPEG..יש תוכנה שעושה את זה לכמות של תמונות? תודה

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  2. הכוונה היא שלדוגמא שיש איזשהוא קובץ שהוא קובץ של וינדוס ואי אפשר לעלות את הוינדוס. אני צריך תוכנה שתוכל לשחזר את הקובץ או להחליף אותו. יש משהו חוץ מה HIRENS BOOT ? תודה מראש לעזורים

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  3. הוא כל הזמן יורד לי לשורת המשימות, איפה שממוקמות התוכנות שפעילות בחזית. איך פותרים את הבעייה?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  4. אז ככה לא יודע למה לצערי הרב האימיול פתאום לא מתחבר לי מדובר על אימיול tln ויש לי ראוטר של sweex חיב עזרה בלפתוח פורטים

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  5. Started by ben060,

איך פותחים אותם? האם יש דרך שיהיו כמו pdf? זה לא נוח להעביר עמוד אחד אחרי השני דרך התוכנה של הווינדווס אשמח לתוכנה יעילה

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  6. Started by hmjmvhcvh,

שלום, אני מחפש תוכנת גיבוי שמגבה את כול הנתונים לצורך שמירה בהר דיסק נשלף אני צריך תמיכה ב: - גיבויים של מינימום 10ג' - תמיכה במערכות קבצים FAT32 ו NTFS - שהגיבויים יהיו בכמה קבצים נפרדים למקרה שיש קובץ פגום קראתי על התוכנה norton ghost וראיתי שיש להם אפשרות של "hot backup" אופציה כזאת לא כול כך נחוצה מכיוון שההר דיסק גיבוי פיזית לא מחובר למחשב אז בכול מקרה צריך לכבות אותו לצורך הגיבוי. אם ניסיתם את התוכנה שאתם מציעים תגידו לי זה ישנה הרבה.. יש הרבה תוכנות שיודעות לגבות יפה מאוד עד שצריך לשחזר תודה רבה לכם

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by Zeev86,

האם קיים דפדפן שנועל את השפה האנגלית (או מעביר אליה) כשלוחצים על תיבת הכתובת?

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by jackhammer,

יש לי XP 32ביט עם SP2 אני רוצה להוריד THEMES חדשים (הבנתי שזה חוקי כי מי שעושה את הTHEMES האלה הם אנשים פרטיים) איך אני עושה את זה?

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by at,

יש לכם המלצות לתוכנות שאפשר לנהל איתם את הקבצים ותוכנות שעל כמויות הדיסקים שמחזיקים? {בבקשה תציינו היתרונות חסרונות!} אגב מחפש גם תוכנה זהה לקבצי MP3 כרגע יש לי את רשימה הבאה (אתם מכירים משהו מפה ? יש ניסיון בשימוש? פרטו) Whereisit 3.65 CD.Bank.Cataloguer.v2.3.2 Advanced.Disk.Catalog.v1.49 Advanced Mp3 Catalog Pro v3.16 תודה על המצלות, טל הערה: הן צריכות לתמוך גם בגופנים של עברית

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  10. Started by ashbit_q,

יש לי מעבד E6750 2.66 בלי אוברקלוק עד לפני חודש הכל היה טוב אבל פתאום הוא מתחיל לעבוד על 70% 90% וחוזר ל1-5% בלי סיבה בדקתי את חום המעבד בתוכנת אוורסט כחצי שעה והוא הגיע במקסימום ל50 מעלות כשהכי פחות הוא מגיעה ל38 מעלות מה נראה לכם שהמעבד נפגם או לא?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by fireboy011,

שלום לכולם. אני לא ממש בטוח איפה אני צריך לפחות נושא זה כך שאני מצטער אם כאן זה לא המקום... הבעיה: לפני כחודשיים קניתי הרדיסק חדש בעל 320GB, ועד אז הייתי בעל 80GB בלבד. את ה80GB חילקתי ל2 חלקים - C ו-D. בC היה רק הוינדוס ובD כל השאר. כשהרגשתי שאני כבר לא יכול עם רק 80GB קניתי חדש עם 320GB מקום. התחלתי להוריד ולהוריד... ופתאום ראיתי שהולך ונגמר לי המקום בC! הורדתי CCleaner ו"שרדתי" איתו כמה זמן אבל עכשיו באמת אין לי מקום! וכשנשאר לך גיגה וחצי בוינדוס אתה בבעיה... בגלל זה פניתי לפה. האם יש אפשרות לשלב בחזרה את C ו-D (שניהם מאותו ההרדיסק) לC אחד? כך יהיה לי הרבה יותר מקום. האם אפשר לעשות את זה? איך? תודה על העזרה ושבת שלום.

12. Started by Mda101,

בניתי את החיישן, יש לי שלט... עבדתי עם כמה תונות IR_Asisstence WinIR uICE אבל אני מחפש תוכנה טובה וחינמנית (או אחת שקל למצוא לה קראק ) תודה מראש, נדב

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by Smgr,

זה ה ERROR הכי מוזר שראיתי אי פעם כשאני מנסה להיכנס עם המספר שלי במחשב שלי אני מקבל את 0406 אבל כשאני נכנס עם מספר אחר במחשב שלי הכל בסדר , כשאני מכניס את המספר שלי במחשב אחר הכל עובד ואין שום בעיה אבל כשאני מכניס את המספר במחשב שלי שוב אותו 0406 ארור , ניסיתי להסיר את ההתקנה של ה ICQ ועברתי על ה REGISTRY ומחקתי את כל הרישומים של ICQ וגם זה לא עזר אז החלטתי לפרמט את המחשב וגם זה לא עזר אני עדיין מקבל את ה ERROR הזה רק במחשב הספציפי הזה בכל מחשב אחר המספר שלי עובד והכל טוב ויפה. מישהו ראה פעם דבר כזה ???? נ.ב חיפשתי באתר של ICQ ומצאתי כל מיני פתרונות אבל כלום לא עבד.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  14. שלום ראיתי את התוכנה VersionTracker Pro עכשיו לחבר שלי יש מחשב והוא לא יודע מה הרכיבים שיש לו והוא רוצה לפרמט. השאלה שלי היא אם VersionTracker Pro עובדת גם על מחשב שעדין לא הותקן עליו דרייברים(אני רוצה לחסוך לי זמן לגילוי הרכיבים שיש לו ולחפש לו לבד דרייבים לכולם) כי ראיתי שבפרטים לדרייביר היא נותן מיקום שלו בתיקית הWIN. בקיצור אם ישר אחרי פירמוט אני יכול להשתמש בתוכנה בלי בעיות תודה מראש מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  15. צוטטתי לי באנטרנט והגעתי לפורום שבו מישהו כתב את הדבר הבא: אף פעם לא שמעתי על האפשרויות הזאת (שצייניתי בכתום) איך עושים את זה??

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by gshhar,

תודה.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  17. ^ הבעיה היא כאילו בטרקרים אבל בעצם היא בתכנה מפני שזה נמשך מס' חודשים, אבל לא חשבתי שזה לא יתרפא. אשמח לשמוע על תכנה אחרת...

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  18. Started by Friedman,

שלום מידי פעם כל היישומים נתקעים לי, למעשה הם "קופאים" כשאני מקליק על היישום הוא לא מגיב. לאחר דקה זה משתחרר. יש לציין כי המחשב עצמו לא תקוע, אני יכול להקליק על התחל ואף לפתוח יישום אחר, אך כשהו יפתח גם הוא יהיה תקוע. אין בעיית של חום במחשב. אשמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  19. שלום לכולם!! מחפש תוכנה , שאני מוריד סרטים משחקים ומוסקיה יש תוכנה כזאת ששומרת את ההורדה במחשב ושאני מכבה תמחשב ומדליק לאחר כמה זמן ההורדה ממשיכה מבקש את שם התוכנה או לינ' תודה חבר'ה!!

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  20. אשמח לתשובה מהירה תודה תודה סושי

21. Started by Gohan,

זה : http://www.premierelect.co.uk/mtdigit.html הוא משתתמש בLPT (הכניסה של המדפסת) ואני לא מוצא דריברים. תודה.

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  22. Started by andav,

לאחר שהתקנתי XP מחדש על המחשב, התברר לי שאין לי מושג מה כרטיס הרשת שלו. יש לי דיסק עם דרייברים לכל מיני דגמים של כרטיסי רשת, שקיבלתי עם המחשב. נניח שמצאתי את הדגם המתאים בעזרת hwinfo32 ויש את הדרייבר שלו בדיסק שלי, הבעיה היא שכל הדרייברים לכרטיסי הרשת על הדיסק שלי, ניראים כמו בתמונה הבאה: כלומר, אין איזו תוכנת התקנה אלא רק את הקבצים האלו לכל דרייבר. אשמח לדעת כיצד ההתקנה אמורה להתבצע :-).

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם! לאח שלי יש בעיה!הוא פשוט לא מצליח להתקין נורטון 2005 גם לאחר שהסיר את הגרסה הקודמת! בכל נסיון התקנה נאמר לו שיש לו עוד אנטי וירוס מותקן הנחתי אותו להיכנס לרגיסטרי ולמחוק מה שאפשר עם נורטון! אבל עדיין הוא לא מצליח להתקין!למרות המחיקות ברג הסרה של התוכנה וכל התיקיות שלה! מה אתם ממליצים??

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  24. Started by Spiritus,

אני כבר נואש, אני מחפש את התוכנה כבר חודש ולא מוצא. למישהו יש אותה?!. אני יודע שהיא מאוד שינה. אני מחפש Quattro Pro 4 . מבטיח תמלוג שמן עם שתיי אפסים בסוף - אז למי שיש יכול גם לפנות אלי בפרטי !!! תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  25. Started by I7210I,

שלום יש לי WIN XP וכאשר אני מפעיל את המחשב אז ליפני עליית הWINDOWS כתוב לי ככה: invalid boot.ini file booting from c:/windows וזה אחרי הטבלה של הנתונים שיש לי במחשב. מה זה אומר ואיך אני מסדר את זה כי אני חושב שקודם זה לא היה .. תודה

• 11 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.