תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין בתוכנת גיבוי שתשב על הDOK וכל פעם שאני מכניס את הDOK היא תגבה אוטומטית ספריה מסויימת שאני אגדיר לה ותוסיף אותה לגיבוי קיים. כלומר, אני מעוניין שיהיה לי גיבוי מתמשך של אותה ספרייה מסודר עפ"י תאריך וזמן. אשמח להמלצה.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתדע לנעול את המחשב, אפילו עדיף לפני הבוט של הוינדוס, שינעל את המחשב עד שיכניסו למחשב DISK ON KEY שהוכן מבעוד מועד. קיימת כזו תוכנה? תודה!!
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי Windows Vista Ultimate x64, כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150 וממיר כבלים Thomson אפור. מישהו יודע איך אפשר להזמין תזכורת לתוכנית ב-Windows Media Center?
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם אתם מכירים דרייבר שיאפשר לי להשתמש בשלט PS3 על ה-VISTA זה כבר איכשהו עובד לי דרך USB אבל ממש הייתי רוצה להפעיל אותו דרך הBT תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה Fraps צילילמתי כמה דקות של סרט כדי לבדוק אם התוכנה עובדת.... עכשיו צילמתי והקובץ נשמר בתקייה אבל אני לא מצליח לראות אותו...... אני משתמש בנגן bsplayer וב Fraps 2.9.4 תודה לכם...
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה שבלחיצת כפתור במקלדת מכבה ומדליקה את מסך המחשב. אין צורך בפתרונות יצירתיים כמו "לווינדוס יש את האפשרות הזאת בלוח בקרה -> אפשרויות צריכת החשמל" וכאלה...(כי שם זה דרך טיימר) תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את כל רכיבי המערכת שלי חוץ מהכרטיס מסך שאני מעדכן תמיד. האם יש איזה תוכנה או משהו באתר של msi שהוא יכו להוריד לי את כל הדריברים/עדכונים אוטומתית? זה טוב לעדכן את ה-BIOS? אם כן מישהו יכול לתת לי קישור לעדכון והוראות התקנה. מישהו יכול לתת לי את כל הדריברים החדשים שאני צריך לעדכן ללוח אם ולמעבד. (ראיתי באתר של msi כמה דריברים למעבדים של Intel. ומה זה הטכנולוגיה של Intel שנקראת "intel Smart response" שהיא מגבירה את המהירות של המחשב. האם אני יכול להפעיל אותה איך שהוא על המחשב שלי? אם כן מישהו יכול להגיד לי איך מפרט: Intel CORE I5 NVIDIA GEFORCE 240 MSI P55-GD65 JETRAM TRANSCEND 2GB DDR3 1333MHz 320GB תודה לעוזרים מנהלים עם זה לא המקום אז בבקשה להעביר
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
תוכנת SPSS 17-20 שתתאים לוינדוס 7 למישהו יש מושג מהיכן להשיג?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את הדרייברים של ATI, אבל זה בעייתי, זה תקוע על איזה 40%(בערך, לא כתוב) ולא זז, לפחות שעה כבר, גם כשאני מנסה להסיר זה תקוע באמצע ולא זז, יש דרך להסיר את הדרייברים לא דרך התוכנה של ATI?(בהוספה והסרה הם לא מופיעים)? ואח"כ להתקין אותם? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש פלאג אין לווינאמפ שיאפשר לי לבצע חיפוש של MP3 בתיקיה מוגדרת תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מוזרה שאני לא מבין... קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר איזה משחק בקובץ ISO למחשב החדש באמצעות הנגן MP3 הגודל של המשחק הוא 4.78 ג'יגה ויש 15 ג'יגה פנויים בנגן ושאני מנסה להעביר את הקובץ הוא רושם לי שאין מספיק מקום...שאני מנסה קבצים אחרים שיותר גדולים ממנו הוא נותן לי רק בקובץ הספציפי הזה הוא עושה בעיות...
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים חשתי באיטיות בתעבורת האינטרנט שלי. ההורדות בתוכנת ה-BitComet הפכו איטיות מאוד (וזה לא בגלל שאין מספיק משתפים או משהו כזה) וגם הגלישה באינטרנט הפכה לאיטית. סרקתי את המחשב עם norton, ad-aware, spybot, ewido ורק בעזרת ewido מצאתי שלושה קבצים בתיקייה system32 של windows בשם winupsvc, msmdtr ועוד אחד שאת שמו אני לא זוכר. שלושתם היו תולעת זהה (לא זוכר את שמה). אבל מחיקתם לא עזרה והכל נותר איטי (לא בהכרח שהאיטיות נובעת בגללם). האם יש דרך לגלות אם משהו משתמש לי בפס האינטרנט?
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם... חיפשתי באתר איפה שניתן להוריד את הדרייברים אך אני לא מוצא את הדרייבר לכרטיס הנ"ל ... האם מישהו יכול לעזור לי למצוא אותו??? תודה רבה לעוזרים... ושבת שלום!!!
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה המלצה לאיזה תוכנה לעריכת וידיאו מקצועית (כמובן בתשלום) אני לא מאמין שיש משהו בחינם ששווה הרבה : תודה
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
נרשמתי ל ICQ 6 BETA TESTER דרך האתר שלהם והתקנתי את ה ICQ וכל פעם שאני מנסה להתחבר ל ICQ 6 הוא רושם לי: Sorry, The ICQ Preview version gates are closed. You need to be Invited or registere when avaliable. למרות שנרשמתי דרך האתר. למה הבעיה ואיך אני פותר אותה?
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
download limited...למה זה רשום?? בדקתי בכל ההגדרות ובשום מקום לא מוגבלת לי המהירות של ההורדה...למה זה ככה??
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את cineman 4d של maxton. ראיתי באתר שלהם שהמכיר לבנדל הוא 600 יורו אבל מצאתי את האתר הזה *צונזר* זה נראה לי כמו ריפ אוף רציני מישהו הזמין משם פעם משהו?
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי 3 דיסקים שאני רוצה לאחד לDVD אחד שאפשר לצפות בו בסלון אני העתקתי מהם את קבצי הVTS הספציפיים. אני מחפש תכנה שתוכל לצור את קבצי ה VIDEO_TS הכללייים
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. תודה מראש קודם כל שנכנסתם לדיון בכדי לעזור לי. אוקיי אז ככה, יש לי בעיה, לא ממש בעיה אבל משהו שדי מטריד אותי.. בFireFox הפונטים והכל נראים אצלי ממש יפה.. כאילו Ariel כמו שאני אוהב, עכשיו הבעיה היא שבפונטים של IE 8 שהתקנתי וגם לפני זה.. הפונטים כ"כ מגעילים.. ואני זוכר שבעבר לא היה לי את זה, אני זוכר שהיה לי על Ariel ונגעתי כנראה במשהו בטעות.. מאז אני סובל מפונט המגעיל והלא קריא הזה מבחינתי.. כי הוא באמת לא קריא לדעתי.. הכתב כזה מחובר ולא יפה. עכשיו הבעיה היא שאין לי בעיה לגלוש לכל האתרים עם FF אבל הבעיה היא שלא כולם תומכים בו.. למשל אתם בעמוד הראשי הכל מתערבב לי ונדחס אחד בשני כשאני על FF.. לכן אני חייב להשתמש IE, שיש לי גם בFF, תוספת כזאתי של IE TAB.. אז כל …
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כ. קול וירטואלי הכוונה היא שאני יוכל ליבחור את תדרי הסאונד במחשב ללא צורך בחומרת קול נוספת . האם קיים ?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי, מכיוון שאני חדש בתחום ה-PC, אני לומד כרגע טכנאי PC, אז העזתי לשאול אותכם ת'שאלה: לאחר שהתקנתי ווינדוס חדש, איזה תוכנות אתם ממליצים לי להשים. (אני מדבר על ווינדוס ללקוח, לא לי פרטית) כמה שפחות, ומס' תוכנות שלדעתכם מאוד חשובות להתקנה! ובבקשה רק תעלו גם סיקורים קצרים הודות התוכנות שאתם ממליצים עליהם. מי שיוכל לעזור תודה רבה, אמיל. *למנהלים: ראיתי כבר את אשכול תוכניות מומלצות, מכיוון שיש שם כל-כך הרבה, רציתי לדעת מס' תוכנות ברמה גבוהה שחשוב להתקין על מחשב ללקוח לאחר התקנת ווינדוס חדש.
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
חישובים בסגנון שורש בריבוע וכאלה... משהו קל ולנוח. תודה לעוזרים. נ.ב. עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי משהו מתאים לי, אני בטוח שאתם יודעים יותר טוב.
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בעקבות הפוסט הקודם שלא הסתדרתי עם העברת קבצים- עכשיו אני לא מצליח לעלות את הסרטונים לפייסבוק. הסרטון עומד בקריטריונים של זמן וגודל קובץ אבל כשאני מנסה להעלות הבר לא מתמלא וכתוב לי כל כמה שניות למטה בצד ימין של הדפדפן "שולח בקשה אל.." אבל כלום לא קורה.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-