תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אני יודע שזאת אולי בקשה די גדולה ואפשר להגיד גם מוגזמת, אבל מישהו אולי מוכן להסביר לי מה אני צריך לעשות כדי לעבוד עם פורום החינם של השפה (yaBB) או איפה אני יכול למצוא הסברים מלאים עליו? אותו דבר בקשר למערכת ניהול אתר (PHPnuke). ודבר אחרון, בעזרת איזו תוכנה פותחים קבצי PHP?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
יש לי ווינאמפ ויש לי גם advanced mp3 catalog ומה שאני רוצה לעשות בעצם זה להעתיק את כל השמות של השירים שלי בצורה כזאת שאני יוכל לעשות העתק הדבק וניסיתי אבל לא הצלחתי, איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הבנתי כבר בפעם הראשונה שנשארו לי רק 30 מגה על כונן E שלי.... איך לעזאזל אני גורם למחשב להפסיק להודיע לי את זה לפני שאני שובר פה מקלדות !!! תודה.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
תוכנה חדשה שאני עובד איתה ששיכת לוויסטא לא נותנת לי לראות קיבציי avi שאני מקבל, האם מישהו יודע להגדיר את זה ?
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בתוכנה CDRWIN ובגירסאות האחרונות של התוכנה NERO ניתן לצרוב דיסקים של מוזיקה ע"י הקובץ CUE. הקובץ הזה מצביע על קובץ MP3 או WAVE ובתוך הקובץ יש את הפרטים של הדיסק כמו חלוקת השירים שמות השירים וכו'. אני מחפש תוכנה שיכולה ליצור את הקובץ CUE הזה. יש תוכנה שנקראת "CDRCue Cuesheet Editor" ובעזרתה ניתן ליצור קובץ כזה באופן ידני או לשנות קבצים כשאלה שכבר קיימים. אבל אני מחפש תוכנה שפשוט תיקח דיסק ותעשה לו ריפ לקובץ CUE. מישהו מכיר ?
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
http://www.opera.com/download/get.pl?id=28548&thanks=true⊂=true דפדפן פשוט מהיר...והפעם כנראה בלי בעיות עם השפה העברית.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות ארון לחדר שלי בתלת מימד. איזה תוכנת תלת מימד "קלה" ונוחה לשימוש יש ?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אני משתמש בEasyDivX 0.81 ואני עושה סרט עם AC3 כל התהליך עובר יופי ואני מקבל בסוף הודעה שהכל הסתיים.( לוקח שעתיים) הבעיה שהסאונד לא במקום הוא מאחר בכמה שניות, איך אני יכול לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
איזה זמן לא מבוטל הייתי משתמש של כרום שהיה באמת מצוין .ועונה לכל הצרכים שלי . היום רציתי לנסות את EDGE , תוך כמה דקות המעבר היה חלק , להעביר את המועדפים וכו' מכרום ונראה כמעט אותו דבר . יש גם סינכרון לחשבון מיקרוסופט בשביל לשמור על כל השינויים אם יעשו . איך הניסיון שלכם איתו ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אנשים , חבר שלי שגר בחול אמור לדבר איתי היום במסנגר , בכל מקרה , הוא אמור להראות כל מיני סרטונים ותמונות של המקום שהוא נמצא בו. הוא מראה לי אותם דרך המצלמה שלו , כי אין לו סורק. בכל מקרה , רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה כל שהיא שאני יוכל לשמור את מה שהוא מראה לי במסנגר. תוכנה שמקליטה למשל קטע מסויים מהמסך , או משהו כזה. או את כל המסך , לא משנה לי , העיקר שמה שהוא מראה לי היום , ישמר אצלי. יש משהו? (זה ממש דחוף , אני מדבר איתו היום בלילה שלנו (בוקר אצלו) ) תודה.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
היי, אני משתמש ב-KASPERSKY 5.0 PERSONAL ובסריקת הקבצים יש קבצים שצריכים סיסמא כדי לסרוק אותם! כמובן שאין לי מושג על איזו סיסמא המחשב מדבר, אז אני מדלג על הקבצים האלו... אבל מה אם יום אחד יהיו בקבצים האלו וירוסים והסריקה לא תזהה אותם? מה שיהיה זה שאני אוכל אותה... למה הקבצים האלו דורשים סיסמא? ומה עושים כדי לבטל את זה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 982 צפיות
-
-
לפני שפירמטתי את המחשב שלי...הפכתי כמה דיסקים יקרים מאוד דרך המדיה פלייר...לקבצי WMA וכנראה שהאפשרות להגן על הקבצים הייתה מסומנת... עכשיו...לאחר הפירמוט המחשב שלי לא מזהה את הקבצים...ושום תוכנה לא מוכנה להשמיע אותם...אוקיי...חשבתי לתומי שאם אהפוך אותם לMP3...אני אוכל לשמוע אותם...אבל מסתבר שכל תוכנה שעד היום ניסיתי להפוך איתה לא הצליחה מסיבות שונות...ולהלן התוכנות: Audion Mp3 Converter CDex AudioGrabber MediaJukebox8 יש פה אולי למישהו רעיון...איך אני יכולה להפוך את קבצי הWMA המוגנים כביכול שלי לMP3...או לכל דבר אחר...כדי שאני אוכל לשמוע אותם? או אולי מישהו יודע איך להוריד את ההגנה שהמדיה פלייר שם עליהם כדי שאני אוכל שוב לשמוע אותם?
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום. קראתי באחד הפורומים כאן באתר, ולא הצלחתי למצוא את זה שוב, שעדיף להתקין את ADOBE CS על כונן אחר מאשר זה שמותקנת בו מערכת ההפעלה. רציתי לשאול כמה שאלות: 1. זה נכון ? 2. למה ? 3. האם זה רלוונטי רק כשמדובר בדיסק נפרד או שאם יש לי דיסק אחד עם שתי מחיצות, עדיין עדיף לי להתקין במחיצה שאינה כוללת את מערכת ההפעלה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה Movie Maker. כשאני מעלה סרט לתוכנה אז קופצת לי שגיאה... אני יודע שזה מבקש מימני "קודק" אבל מותקן אצלי במחשב קודק, למישהו יש מושג לאיזה "קודק" התוכנה מתכוונת? תודה רבה לעוזרים ראו תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
היי קיבלתי פרוייקט מבית הספר לבנות אתר ב-HTML ASP וכו' האתר אמור להיות קשור לחיל השיריון אני אמור לבנות עיצוב לוגו+תפריט אבל אין לי ממש מושג איך לעשות את זה בפוטושופ אני אשמח למדריך ואם מישהו יכין לי עיצוב אני אודה לו מאוד תודה
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3618140,00.html כן ירבו. ככל שיותר אנשים יגלשו בדפדפן הזה יהיה למפתחי האתרים יותר אינטרס ליצור אתרים תקניים.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
חברים שלום. הבעיה היא שהמערכת הפעלה לא מכבה לי את המסך כלל, אני מדבר על הכיבויי לאחר 10 דקות ללא שימוש (חיסכון באנרגיה) הייתה לי את הבעיה הזאת כבר קודם, בזמן שהשתמשתי במדיה פלייר של הווינדוס והבנתי שהבעיה נובעת ממנו, לאחר שעברתי לווינאמפ, הבעיה נפתרה והמסך היה כמצופה. לאחר שהתקנתי מחדש את הווינדוס, המסך לא נכבה גם בווינאמפ. מבחינת ההגדורות, המסך מודגר להיכבה לאחר 10 דקות. *win 7 home edition תודה לעוזרים. יבגני.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי התקנתי adobe reader9 על XP וכאשר אני מפעיל מסמך מסויים לא כבד ולא כולל גרפיקה והמחשב קופא אבל העכבר זז כלום לא מגיב ניסיתי להתקין גרסאות שונות של ADOBE אחרי מחיקה מלאה בדיוק אותו דבר ניסיתי להתקין מערכת הפעלה ולעדכן כרטיס מסך אותו דבר אם למישהו יש פתרון אני ישמח לשמוע (לא פתרון של להשתמש בתוכנה אחרת) וניסיתי גם למחוק את כל תיקיית TEMP ולא עזר מקווה לתשובה בהקדם תודה TITANOS
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
האייסיקיו לא מתחבר לי בכלל הפרח זז והוא רק על מצב של "מתחבר" ככה גם המירנדה... וניסיתי להשתמש עם מספר אייסיקיו וקוד של חבר... המסנג'ר מתחבר יופי... אבל מה הבעיה באייסיקיו? גם לכם קורה ?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
מצאתי כמה וירוסים על המחשב שלי, אבל מעניין אותי אם באמת פרצו וגנבו קבצים מהמחשב שלי יש תוכנה או כל דבר שעוזר לי לדעת אם גנבו לי בעבר קבצים ואילו?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך תוכנת גיבוי אבל זה גיבוי שיעבור דרך האינטרנט ממחשב למחשב , לכן אני צריך תוכנה מהירה ממש שגם יודעת לזהות רק את הקבצים שהשתנו ורק אותם להעתיק. הכמות המגובה היא בסביבות 10 ג'יגה כך שאני לא יכול להשתמש בתוכנה שתעבור כל פעם על כך הקבצים. עדיף כמובן שזו תהיה תוכנה חינמית מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
ה FONT ב PREFERENCE הוא על HEBREW, בנוסף הסרתי והתקנתי שוב ולא עוזר, מראה ג'יבריש. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! צריך עזרה דחוף!! עשיתי ניקוי למחשב מוירוסים ופתאום כשאני מעלה את המחשב הוא אומר לי שאין את הקובץ ieksplorer.exe וכחיפשתי אותו מצאתי אותו עם סיומת שונה טיפה בטח קלקול שוירוס עשה. כמו כן לדעתי הספרייה השתנתה אבל זה אני לא בטוח. זה לא נכנס לי לאינטרנט, ממש משתק אותי מה לעשות?! עכשיו אני כותב מהמחשב של העבודה אצלי בבית אין לי אפשרות כאמור להיכנס לאינטרנט. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך לוגו עם עכביש על כדור הארץ... 1. האם יש אתר שמצייר לוגו 2. מה אתם מציעים לי לעשות בקשר לתמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-