עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לפני כשבוע המחשב שלי חזר מפירמוט, (אצל טכנאי רציני) התקנתי מחדש משחק שעד הפירמוט עבד מעולה. (GTA San Andreas אם זה משנה) פתאום הכל עובד ממש לאט, נאלצתי להוריד את כל הגדרות הגרפיקה לנמוך ביותר ועדיין המשחק עובד לאט. (לפני זה הכל עבד על ההגדרות הגבוהות ביותר) ניסיתי על עוד כמה משחקים שהיו לי וגם הם לפתע בקושי עובדים. כרטיס המסך radeon 9550, הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר של ATI עם הcatalyst control center. דיירקט X גם כן מעודכן בהתאם לדרישות המשחק. השאלה שלי היא מה קרה לפתע? ואיך מחזירים את הביצועים האבודים? זה ממש נראה כאילו שאני עובד עם כרטיס מסך משנת 95. אגב אין שום בעיות חומרה במחשב עד כמה שידוע לי. ע"פ ההימור שלי אולי חסר דרייבר לחלק כלשהו, או שאולי הגדרות הRAM …

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  2. יש לי כרטיס מסך GTX 670. לפני כמה זמן המחשב התחיל לקפוא לכמה שניות באופן אקראי כל כמה זמן. הבעיה ככל הנראה נפתרה לאחר שנמוך הדרייבר של NVIDIA לגרסה 314.22 וכמו כן הסרתי את בבילון וביצעתי סריקת לוירוסים ורושעות. מאז המחשב עובד פיקס, הבעיה היחידה היא שאני עובדת עם פוטושופ. יש לי מנוי ל-Creative Cloud והגרסה האחרונה של פוטושופ לא עובדת עם גרסת 314.22 של הדרייבר של NVIDIA. מה שקורה זה שפוטושופ פשוט קורסת מייד לאחר הפתיחה ולא ניתן לעבוד איתה אלא אם כן מתקינים את הדרייבר העדכני של NVIDIA, אבל זה כאמור גורם למחשב לקפוא באופן אקראי. האם יש לכם רעיון מה ניתן לעשות? אודה לכל עצה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום אנשים. מישהו ביקש שאני יתקין לו XP במקום הויסטה שהוא קיבל עם המחשב הנייד שלו. מחשב של HP. כמו שאתם יודעים האתר של HP לא ממש מספק דרייברים כמו שצריך לXP יותר. את הדרייברים לקורא טביעת אצבע הצלחתי להשיג, השאלה היא איזו תוכנה אני אמור להתקין שעובדת על XP???

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by lilush9999,

שלום. אתמול מחקתי מהמחשב כל מיני תכנות וכנראה שמחקתי איזה תוכנה להשמעת קול או משהו כבר אין לי קול במחשב. אני מנסה לראות "אבודים" והלך הקול. מה אני יכולה לעשות לתקן? ? ?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  5. האם למישהו יש מושג איך מפעילים קובץ כתוביות במדיה פלייר 9 ?

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  6. Started by FireStar,

היי שלום לכולם! אני מחפש תוכנה פשוטה להפוך קובץ מסוג Mov ל-Avi.

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  7. Started by eliau21071981,

אז ככה אני רוצה לעשות איחוי לכוננים האם זה שווה המאמץ? ואם כן באיזו תוכנה להשתמש? קראתי המלצה מ ynet על ה Defraggler אבל יש בחיסרון שהיא לא מטפלת בקבצי מערכת האם זה קריטי? ובבקשה אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה כלשהי

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  8. שלום, אני כרגע עושה עבודה ואני צריך לשלב כל מיני חישובים בעבודה ב-Microsoft Word 2003 כמו סיגמה, X גג (ממוצע), שברים וכו'.... יש אפשרות לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by benr,

זאתי התמונת מסך מהאברסט. מישהו יכול להגיד לי איזה סוג זכרון יש לי (DDR,SDRAM) ובאיזה מהירות הלוח שלי תומך שאני אדע איזה זיכרון לקנות. ובלי שום קשר צריך מידע לגבי פירמוט מחשב נייד מישהו יכול להפנות אותי למדריך או שהפירמוט הוא כרגיל? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  10. Started by gab1234,

שלום לכולם קראתי כאן על פאץ' ש"צריך" להתקין אחרי SP2 , שמגדיל את מס' הפורטים הפתוחים. רציתי לדעת העם זה באמת עוזר למהירות ההורדה ( אני משתמש בביטורנט ), והאם זה בטוח ? כלומר יש סיכונים כול שהן לכניסת ווירוסים יותר מהרגיל או משהוא כזה ? זה עושה משהוא ליציבות מערכת ההפעלה ? תודה מהמודאג...

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  11. היי כולם, אני מתכוון לשדרג את הסלון עם טלוויזיית 1080p חדשה ונוצצת (למי שמתעניין - כנראה Sharp XL2E, אבל אולי Sony X-Series אם אני אצליח להוריד את המחיר מספיק ), וכדי שיהיה לי מה לראות בטלוויזיה אני מתכנן לקנות HTPC (או צורב Blu-Ray+נגן, או Streamer) ומנוי לשירות כלשהו להורדת תכני HD מהרשת, כגון iTunes (רק עובד בארץ ). כרגע שירות ההורדות הוא החוליה החסרה. הוא חייב למלא את הדרישות: 1. פועל בארץ (ללא כל מיני תכסיסי פרוקסי מלוכלכים, אלא אם זה איכשהו מצליח למלא את דרישה 3 עם פרוקסי) 2. HD 3. מהיר (רוחב הפס המלא שלי הוא 300 קב"ש, ואני אולי אשדרג אותו אם התוכנה תצדיק את זה. אני לא מצפה ל-Streaming של HD אבל הייתי רוצה להוריד פרק של סדרה בכשעה). 4. חוקי (כדי שתוכלו לקשר …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by oren1,

שלום לכולם לפי כמה ימים שדרגתי את המחשב שלי למפרט מתקדם החלפתי לוח אם של ג'יגביט GA-MA74GM-S2H שידרגתי לכרטיס מסך של palit 9500GT 1GB - נוודיה מאז השידרוג אני חש בקירטוע של המחשב באקפלורר הדבר בעיקר מתבטא כאשר אני שומע מוזיקה אז אני שומע תאקים קטנים של תקיעה של המחשב [ נגיד כאשר עכשיו אני רושם עכשיו מהר מהר לוקח למחשב לחשוב טיפה עד שנכתב בתיבה הכתב וגם המחשב מאט והפירסומות פלאש שבצד לדוגמא נתקעות..] לפי דעתכם מדובר בבעיה באקספלורר ? או משהו חומרתי ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by yaniv_z,

שלום. העברתי קבצים בעברתי מהמחשב האישי לנייד וחלקם הועברו בג'יבריש וחלקם נשארו בפונטים בעברית. כאשר ניסיתי להעביר חזרה את הקובץ הוא נשאר בג'יבריש במחשב המקורי.... כיצד אני יכול להמיר חזרה את הקבצים לעברית?? בתודה מראש. יניב.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by galCool,

כאשר אני מנסה למחוק את המשחק ע"י uninstall הוא מודיע לי את ההודעה הבאה: "error 1316.A network error occurred while attempting to read from the file" מישהו?! תודה!

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  15. בעבר הייתי מחפש בגוגל EMULE SERVER MET ואז מעדכן את הרשימה. ועכשיו הרשימה כוללת רק 100+ סרברים. אין את הסרברים הגדולים! לאן הם נעלמו? עזרה בבקשה.

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by ImAllMostAwake,

הורדתי התקנה באנגלית, ובויסטה הוא התקין לי את זה בעברית איך אני משנה את זה בויסטה שאני אוכל להתקין באנגלית

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  17. שמעו עד עכשיו יש לי GEFORCE 4 ואני לא מבין בדרייברים של ATI מה הדרייבר הכי טוב וחדש שלהם שיתאים לכרטיס מסך X800 GTO2 וגם אני לא מבין מה ההבדל בין קטליסט ויש כל מיני סוגים CCC וגם ALL IN WONDER משהו כזה בקיצור תביאו לי דרייבר מצוין של ATI שיתאים לכרטיס מסך שציינתי... ודרך אגב מה זאת התוכנה ATItool0.24 מה היא עוזרת או יותר נכון למה היא משמשת?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by דיוגנס,

באתרים בעלי streaming של הווינדוס מדיה פלייר, הפייר פוקס עושה בעיות. הוא מציג את ההודעה שבתמונה, ואז מחליט לקרוס, או פשוט לא להציג את הווידאו... הקטע המוזר שהכל עבד לי נורמלי עד לפני כמה ימים...פתאום ההודעה החלה לצוץ. עזרה?

19. אני רואה הרבה שבפורום מעלים תמונה מהווינדוס או של תוכנות מסוימות כמו cpu-z everest וכן על זה הדרך איך אני מעלה/עושה את התמונות האלה ? תודה לעונים .

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  20. שלום, היום מתחיל השיר שלנו 4!!!! ואין לי איך לראות (HOT) כל מי שיודע על תוכנה שאפשר לראות בה את השיר שלנו (ב-YES) אני אודה לו מאוד!!! בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. ראיתי כל מיני יישומים בנפתחים עם שגרת האתחול, וחלק אני לא יודע מה הם בכלל, אז אני לא יודע אם כדאי להוריד אותם או לא. הנה מה שיש: היישומים שאני לא מכיר זה- SOUNDMAN, NvCpl, nwiz, smc, ctfmon, תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  22. Started by Bar1234,

שלום לכולם... מישהו יכול לעזור לי בשאלה הבאה ...??? יש לי ווינאמפ 5.13 (הגירסה האחרונה) ויש בה את הרדיו כפי שאתם בוודאי מכירים..... השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך מקליטים מהרדיו הזה..?? או שיש איזושהי תונכה מסויימת שאפשר להקליט דרכה...... ושהקובץ יהיה MP3....? אני אחרי זה רוצה לצרוב את הקובץ המוקלט.... יעני שזה יהיה טראק.... תודה לכל העוזרים..... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  23. אני רוצה להפוך סרט בקידוד Avi\dvix ל wav ולהקטין אותו לרזולוציה של 320*240 בכדי שיהיה אפשר ליצפות בוא במחשב כף יד. משהוא נסה? או יודע איך עושים את זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by amit501,

אני די חדש בנושא. הורדתי רובת AVI המרתי לMPEG חתכתי לשניים. וצרבתי עם NERO קובץ בגודל 700MB של MPEG בפורמט VCD . הצריבה הייתה בסדר(הקידוד והכל) אבל שהכנסתי את הדיסק לנגן DVD הסרט לא זז. רק ראיתי תמונה של NERO ולא הצלחתי להתחיל את הסרט. אין לי צורב DVD אבל הבנתי שגם עם רגיל בצריבה ל-VCD אפשר לראות בנגן. אז מה אני עושה לא נכון? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  25. האם אפשר (ואיך) לנגן מצגת שיוצרה ב power point בעזרת dvd ???

• 3 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.