תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אם יש שירות בתשלום אז סבבה אני מוכן לשלם אותו. נראה לי שזה עדיף על לקנות מודם לבזבז זמן על התקנה למידה וכו'. אז אם יש שירות כזה אשמח לשמוע. אם לא-אשמח לדעת איזה מודם לקנות ואיזה תוכנה להתקין.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
הורדתי הופעת dvd של מטאליקה,במקור ההופעה היא על 2 דיסקים שכל דיסק שכל דיסק הוא 7.5 ג'יגה,מי ששם את זה באינטרנט חתך את ההופעה ל-4 קבצי iso יש דרך שאני יכול לאחד ביחד את ארבעת הדיסקים ל-2 דיסקים כמו במקור?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב וניסיתי להתקין את הכי חדשים מ 6 עד 7 ובאף אחד מהם אין את האפשרויות של הכרטיס עצמו כמו ה Overdrive ואין בכלל את הלשונית הזאת של ATI במאפיינים כמו שהיה קודם אני לא רוצה להשתמש ב Catalyst Center. מישהו יודע איזה דרייבר אני צריך להוריד?
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
לאחרונה פירמטתי את המחשב אז הייתי צריך להשיג שוב את פוטושופ אז השגתי לי את הגרסה העדכנית ביותר (נכון?) - Photoshop CS3 (10) Extended. כשאני כותב בעברית בפונט עברי ולא משנה באיזה יישור (ימני או שמאלי), זה כותב לי הפוך, האותיות בסדר אבל זה משמאל לימין. עכשיו, אני צריך להשיג את גרסת ME או שאני יכול להוריד איזה תוסף או משהו שאני יוכל לכתוב בעברית? הבהרה: אני רק רוצה לכתוב בעברית ושאני לא יצטרך לרשום מהסוף להתחלה, אני לא צריך את התפריטים בעברית. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה חלופית ל-netlimiter,יש תוכנות דומות שיכולות להגביל אפלווד של תוכנה מסוימת כאשר היא פועלת?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קלה. לאחרונה ( שלושה ימים האחרונים ) שמתי לב כי מדי פעם, האייקונים על שולחן העבודה שלי מחליפים מיקום לבד, ללא בקשתי. אציין שאני לא רואה אותם זזים בעין, הם פשוט נמצאים מדי פעם במקום אחר. אני עובד עם חלונות XP בגרסה אנגלית עם SP2, כבר בהתקנת מערכת ההפעלה לפני כשנה הגדרתי את מה שצריך בנוגע לאייקונים, כלומר ביטלתי את האופציה של מיקום אוטומטי, והיא עדיין מבוטלת. סרקתי את ספריית Windows בעזרת אנטי וירוס של AVG ושום וירוס לא נמצא. כמו כן סרקתי את המחשב כולו עם Ad-Aware 2007 ועם Windows Advanced Care וכל המרגלים ( היו רק Cookies ) הוסרו. במחשב יש משתמש נוסף ( user ), אצלו התופעה עדיין לא התרחשה. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעייה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה כזו? אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם! נתקלתי בבעיה מוזרה באקסל 2003. כאשר אני משנה צבע גופן באחד התאים התוכנה קורסת. כל עוד אני לא משנה צבע גופן אין בעייה.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
התקנתי Registry Mechanic 7.0 וכשאני מנסה להפעיל הוא כותב לי unicode systems currntley not supported מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
היי קיבלתי אימייל מאוד חשוב וכמו שהמזל שלי תמיד עובד הוא היה כמובן בגיבריש ! נסיתי: לשנות קידוד לכל סוג של עיברית. זה לא עובד נסיתי שלנות קידוד ליוניקוד. זה לא עובד נסיתי להוריד באפשרויות אינטרנט>מתקדם את הV ליד אפשר הרחבות של דפדפן צד 3. זה לא עובד כל הקידודים בשפות מותקנים וכך תמיכה בשפות שכותבים מימין לשמאל. אין לי את הtoolbar של google. מה אפשר לעשות ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נכון שניתן בעזרת אתרים ותוכנות שונות לשמור קליפים מ-youtube ועוד מספר אתרים נפוצים, אבל מה עושים כשרוצים לשמור קטע וידיאו מאתר פחות מפורסם שהכלים היעילים שיש לגבי youtube לא מאפשרים שמירה ממנו ?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מה מידת האפקטיביות של תוכנות מסוג זה בגלישה באינטרנט ? תוכנות Modem Tweak : Ashampoo Internet Accelerator MInternet Optimizer Network Modem Speed תוכנות Network Tweak : TCP/IP Optimizer XP TCP/IP Repair TZ Connection Booster Wizard
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
אין לי מושג אם זה בכלל בא עם דיסק התקנה כלשהו, לכן אני צריך דרייבר. תודה.
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
-
יש לי קובץ MDB ואני רוצה תוכנה כמה שיותר פשוטה שאני אוכל לקרוא ולהסתכל בו תודה
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כנראה WORM כלשהו שמפיץ את עצמו אחר כך לכל הרשימה. האם תוכנות האנטיוירוס (כגון NOD32) מעודכנות לגביו וסריקה פשוטה תמחק את הוירוס, או שיש נוהל יותר אמין להסרה שלו? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הבעיה חוזרת על עצמה, יש תוכנות שכשאני מפעיל אותן זה ישר רושם לי שהתוכנה הפסיקה לעבוד. למה? כי הן לא תומכות בוויסטה? יש אפשרות לעקוף את זה?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
מה מידת ההשפעה על שיפור \ יעילות הגלישה באינטרנט של תוכנות מסוג זה ? דוגמאות לתוכנות Modem Tweak :
-
- 0 תגובות
- 461 צפיות
-
-
מה מידת ההשפעה על שיפור \ יעילות הגלישה באינטרנט של תוכנות מסוג זה ? דוגמאות לתוכנות Modem Tweak :
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
הורדתי פיפא 2008 ואני רוצה לצרוב את קובץ ה- iso (זה מה שבדרך כלל עושים לא??) אז בקיצור אני לא מוצא את קובץ ה iso . איך אפשר למצוא את הקובץ?? ,תודה מראש זה תמונה שכל מה שהוריד לי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
היי פתאום הICQ הפסיק לפעול,ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר ניסיתי ICQ 6 ולא עזר גם כן כשאני מכניס את הסיסמא הוא כאילו מתחבר אבל יוצא לDESKTOP האם לעוד אנשים זה קרה?
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כן, אני יודע שטחנו את הנושא וכן, עשיתי חיפוש אבל בכל זאת - יש לי מחשב נייד (T43) שלא ממש מסתדר עם 720P (MKV), ראיתי שהומלץ פה על התקנת COREAVC וזה אכן שיפר את ההצגה של הסרט אבל עדיין זה מוצג לאט ויש בעיה עם הסינכרון של הקול והתמונה, יש עוד דרך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשנות את האפשרות פתיחה שלי של השירים לreal player (תמונה בפנים) http://img164.imageshack.us/img164/3489/58548189jc9.jpg
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
משום מה בכל הסרטים שאני מדביק להם כתוביות (מאותו סוג ועם אותו שם) הכתוביות מופיעות לי בג'יבריש מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-