עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by refaels2006,

מתקבלת ההודעה הבאה בעת ניסיון להתקין את VMware Player . יש לציין שהרצתי על המחשב הזה בעבר Vmware Server GSX , וגם את תוכנת ה לקוח והסרתי את כולן . אולי שכחתי מאחורה כמה קבצים ? בכל מקרה סרקתי ברישום , סרקתי את התקייות ושום דבר . אפילו הורדתי את הכלי Windows Install Clean Up כי חשבתי שזו בעייה בחבילה עצמה , וגם שם אף אחד מהפריטים לא נמצא . [attachment deleted by admin]

2. AVI או די וי די על אותו מסך בו זמנית הכוונה להראות במסך את מה שהיה מול מה שקורה היום תודה רבה

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  3. Started by xTz,

התחילו לצוץ לי כמה בעיות במדיה פלייר, הזזתי כמה תפריטים בטעות, התרגום התחיל פתאום להופיע בצד, וכו' כו'. כדי לא להסתבך יותר מדי, הבנתי שעדיף להתקין את התוכנה מחדש. מחקתי את המדיה פלייר, הפעלתי איזה 10000 תוכנות [מטאפורית P: ] שמנקות את הרג'יסטרי והזבל, אפילו את התיקיה של המדיה פלייר מprogram files מחקתי [לא עשה שום בעיות] וגם הסרתי בadd\remove windows components את מדיה פלייר. במילים אחרות, כאילו המחשב לא ראה מעולם את התוכנה הזאת וליתר ביטחון, גם מחקתי את כל המקודדים של הסרטים. התקנתי את מדיה פלייר 11 מחדש, אבל פתאום אני רואה שאותן הגדרות נשמרו, אותם תפריטים שהעלמתי בטעות עדיין לא חזרו, וכל אותן הבעיות עדיין שם. עכשיו אני כבר באמת לא יודע מה לעשות..למישהו יש רעיון? תודה

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  4. אני צריך קוד סיריל ל פוטושופ ופלש(10) cs3 ומהר

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by arik100,

אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by מאור247,

מחקתי בטעות באיזה מחשב את ההיסטוריה של האינטרנט והיו שמורים לו שם מלא כתובות שהוא היה צריך... איך אני יכול שחזר אותם??

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  7. אני רוצה להעתיק קבצים מכונן C ל-D אני צריך את הקבצים לפי תאריך יצירה שאני מעתיק זה נעתק לפי שם (גם שסדר הסמלים מוגדר לפי תאריך יצירה) האם יש תוכנה להעתקה על פי תאריך יצירה ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. האם יש כזאת ?בדומה לDaemon Tools ?.. תקליטון לא תקליטור !

9. הכותרת אומרת הכל, צריך תוכנה שהיא לא FRAPS ושאפשר להקליט בא את המשחק בדרך נאותה ויפה, ושלא תיצור קבצים ענקיים.

10. קניתי לפני שבוע נגן mp3 חדש - Creative Zen V Plus 8GB. על המחשב שלי יש הרבה יותר מ-8 ג'יגה של מוסיקה, ואני רוצה בעצם להיות מסוגל לסנכרן רק חלק מהשירים עם הנגן בקלות. הייתי רוצה תוכנה שפשוט תציג לי את רשימת השירים שיש על המחשב שלי, וליד כל אחד יהיה מסומן אם הוא נמצא על הנגן או לא (וגם לתת לי את האפשרות לסמן איזה שירים אני רוצה להעביר מהמחשב לנגן ולהיפך, וכמובן לחשב את הגודל בהתאם). חוץ מזה, שתדע לעבוד עם playlists. יש חיה כזו?

11. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל מקסימום יעבירו את הנושא. בכל אופן, אני צריך עזרה. ביומיום אני משתמש בפיירפוקס, אבל יש כמה אתרים שמחייבים אותי לאקספלורר. לפני כמה ימים פתחתי את האקספלורר, ובמקום להציג דף אינטרנט הוא הציג את הדף הבא. ניסיתי למחוק את האקספלורר ולהתקין מחדש, אבל הוא ממשיך בשלו. עזרה, מישהו?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  12. Started by samigol,

שלום איך אני עושה שהיה לי כותרת שגם מתי שאני יגלול את המסך היא תצוף ולא תסתתר

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by abirdh,

הדרייבר: 163.69_forceware_winvista_32bit_english_whql יש לי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 32 bit והכרטיס מסך שלי הוא geforce8800 gts בעת התקנת הדרייבר האחרון שnvidia הוציאה המסך הופך לשחור ושום דבר לא קורה... זה קורה שאני מגיע לשלב שבו הוא כבר מתחיל להתקין את הדרייבר בערך באמצע ההתקנה.. בבקשה חייב עזרה! תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by dj shay 30010,

אני מחפש תוכנה פשוטה אני יוכל בעזרת כתובת IP להתחבר הביתה ולראות דרך המצלמה מה קורה בבית מישהו מכיר שם לינק משהו ? ? ?

15. איך ניתן לשלוח מייל למספר נמענים מבלי שתופיע רשימת התפוצה של המייל. כוונתי היא שלמרות שאני שולח את המייל ל-100 נמענים, כשיתקבל המייל - כל נמען יראה רק את הכתובת שלו ב- :TO. אני פשוט צריך לשלוח מהמשרד ב-OUTLOOK הזמנה למספר נמענים (בסיבובת 200), ואני רוצה שמי שיקבל את המייל לא יראה למי עוד שלחתי את ההזמנה. אני יודע שזה אפשרי - כי בצורה הזאת אני מקבל את רב דואר הזבל... יכולים לעזור ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. השאלה בכותרת בעבר כשהיה לי פוטושופ CS2 הגיע איתה גם תוכנה בשם Image Ready ועכשיו יש לי CS3 ואני לא מוצא שם תוכנה כזו :-\

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by dd7,

<p>הגעתי לשלב שהוא שואל אותי מה שם השרת הנכנס שלך, ומתחת מה שם השרת היוצא (smtp) מה זה אומר?</p><p>דבר שני האם אני יכול לשים 2-3 תיבות דואר בתוכנה הזאת האם יש תוכנה כזאת?</p>

18. Started by a1516a,

פיירפוקס מציג הרבה אתרים בצורה לא טובה,אי אפשר לראות את כל "שטח" האתר..דוגמא: תיכנסו לכתובת הזאת דרך פיירפוקס ודרך אקספלורר..ותראו שהדף מוצג כמו שצריך רק באקספלורר: http://www.lhnet.co.il/modules/lhforums/index.php?showtopic=433841&hl=NOD32 למישהו יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  19. Started by giladbi,

יש לי 3 כרטיסי מסך במחשב ו6 מסכים 2 PCI ואחד AGP של ATI RADEON אחד נישרף לי אתמול והחלפתי אותו בדגם קצת יותר מתקדם ניסיתי להתקין את הדרייבר שהגיע עם הדיסק ואני מקבל הודעת שגיאה setup didn't find any driver compatible with your current hardware or operating system מאיפה זה בא לי? הלכתי להסיר את הגירסה הישנה של הקאטאליסט ועכשיו אני רואה רק מסך אחד ולא יכול לעדכן את הדרייברים בגלל אותה הודעה מטופשת רעיונות?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  20. שלום לכולם, אני חדש כאן ולא הייתי בטוח היכן לפרסם את המדריך שהכנתי...אני מקווה שזה המקום הנכון! חברים יקרים, הנני מתכבד להגיש לכם את המדריך הפופולרי שחוזר במהדורה חדשה ומעודכנת לנוכח השינויים שחלו במהלך התקופה האחרונה. מאז אפריל 2006, התאריך בו שוחרר המדריך בקובץ PDF, נוספו לו כ- 30,000 הורדות ועוד עשרות אלפי צפיות. כעת, שנה וחצי לאחר מכן, הגיעה העת לחדש את המדריך. אז מה השתנה? -עריכה ועיצוב מחדש, הכנסת סעיף טיפים ו- FAQ [שאלות ותשובות נפוצות] מורחב. -הכנסת כל השינויים מאז יציאת הויסטה. -עדכונים בעקבות מלחמת תאגיד Riaa [תעשיית הסרטים האמריקאית] בקהילת השיתוף בכלל ובאימיול בפרט. -תמונות עדכניות [מהגרסא האחרונה] וברורות יותר. -הסבר מפורט יותר לגבי התקנת מוד…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by benbaler,

היי, יש לי מחשב נייד TABLET וGPS ואני לא מצליח למצוא תוכנת ניווט בעברית ועם מפות של ישראל שאני אוכל לנווט איתו, כל התוכנות תומכות רק בPOCKET PC ואין אחת שעובדת על נייד, לא IGO ולא DESTINATOR. מישהו יכול לעזור לי? ואם באמת אין כזאת תוכנה, איך אני יוצר EMULATOR של POCKET PC על המחשב הנייד שלי כדי שאוכל להריץ את התוכנות???

22. Started by timac,

איך אני יכול לחסום אתר ושלא יהיה ניתן להיכנס אליו ב FF ??

• 0 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים