תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כל מי שהתלונן על איטיות וכבדות בגלישה בIE7, או סתם רוצה לנסות את הIE8 החדש, בגירסת RC1, אבל עם שיפור ענקי בגלישה, מוזמן להוריד ולנסות גם. הרבה זמן שלא הייתי מרוצה מהגלישה, אבל הפעם MS הפתיעו, אתם מוזמנים לבדוק בעצמיכם. XP: http://www.majorgeeks.com/Internet_Explorer_8_for_XP_d5920.html VISTA: http://www.majorgeeks.com/Internet_Explorer_8_for_Vista_d5919.html פשוט שיפור ענקי וחווייה ענקית לגלוש עכשיו.
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי! מישהו יודע איפה אפשר למצוא הורדה מלאה של MESSNGER LIVE 14.0.8089.0726 באנגלית ובעברית? ולא הגירסאות שמופצות בגודל מגה וקצת כאשר אז צריך להתקין בצורה מוקוונת.... תודה מראש,
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתאום כולם ניהיו פה תמימים. חלאס.. בכל מקרה, ערכתי את ההודעה, מי שרוצה לעזור - בפרטי. לזה שמתחתיי.. מה הקשר להשתין מהמקפצה?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
רוב הפעמים שאני מוריד בפיירפוקס(3.0.1), ההורדה לא מושלמת עד הסוף. אומנם יש את ההודעה שההורדה הושלמה בהצלחה, אבל בפועל, משהו כמו 90% מהקובץ הורד. מישהו נתקל בבעיה? איך אפשר לתקן את זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
הרבה אתרים עובדים לי עם FLASHGET אבל יש אתרים שלמשל אני מוריד משם קובץ אז הוא נשמר כקובץ HTML שלמעשה הקובץ שוקל הרבה יותר והוא לא HTML אם אני משתמש במנהל ההורדות שמובנה בפירפוקס זה מוריד רגיל FLASHGET למעשה מוריד לי את הקישור להורדה הנה האתר שלא עובד www.adrive.com האם למשהו יש רעיון להציע?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי 2 בעיות יש לי כתובת שהיא mms:// וכו'. לדוגמא mms://wvod.walla.co.il/yes/390422-6.wmv יש לי תוכנה שמורידה את זה כ asf אבל אז צריך להמיר את זה ל MP4 כדי שאראה בנייד לכן 2 שאלות 1- יש תוכנה שמורידה את זה ישר כ MP4 ? את הכתובת mms ? זה הכי טוב... 2- אם לא,איך להמיר את ה ASF הזה ל MP4 ?יש כמה תוכנות שמצאתי, אבל הם היו בתשלום, ואם משתמשים בחינם זה ממיר רק 3 עד 5 דקות... לכן אני מחפש תוכנה חינמית... אתר שממיר לא טוב, כי הקובץ שוקל גיגה, עד שיעלה...ימיר ויוריד...יקח זמן רב תוד
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אנשים מורידים אנטי וירוס בקאזה - באימיול אבל מה הקטע ? הרי זה יורד מהרשת עם וירוסים והוא בכלל לא יציב אז מה הטעם ? ראיתי בקאזה שיש הרבה תוכנות אנטי וירוס זה מפתה אבל לא יודע אם להוריד
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Offline Explorer Enterprise כדי להוריד אתר כלשהו (לא משנה כרגע איזה). יש לי לאתר את פרטי ההתחברות (שם משתמש והסיסמה), ואני מתחבר לאתר, מפעיל את התוכנה והיא מורידה את כל הדפים, תמונות, לינקים והכל. הבעיה היא שאחרי בערך 2 דקות, היוזר שלי מתנתק (כנראה מנגנון הגנה כלשהו של האתר, כי בגלישה רגילה ורציפה של יותר משעתיים לא קורה כלום) ואז התוכנה לא יכולה להוריד יותר את הלינקים שאותם רק חברים רשומים יכולים לראות וזה בעצם מה שאני צריך |: ניסתי להוריד את החיבורים המבקבלים, שבהתחלה היו מוגדרים על 10 חיבורי HTTP מקבילים, הורדי ל-2 ואפילו 1, את ההשהיה של ההורדה בין עמוד לעמוד הגדלתי משנייה אחת ל-7 ואפילו 10 שניות וזה עזר טיפה, במקום להתנתק אחרי 2 דקות, הוא שרד איזה 5-7…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני מוריד בדפדפן FF את ההגבלה על ההורדות ?
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי. אז ככה, 1: מזה כמה ימים שחלק ניכר מהורדות שאני עושה מרפידשר(דרך FDM, שככל הנראה הוא לא הבעיה): או שיורדים לי קבצים מלאים אך פגומים (corrupted rars) ,או שפשוט הדפדפן מוריד קובץ ריק(כ-47KB), גם כן פגום(כנראה הודעת שגיאה מRS). 2: בנוסף לזה שמתי לב שכל כמה שעות/ימים(כנראה כל סשן חדש)- אתרים שאני שומר Cookies שלהן (הן בכרום והן ב IE8) נמחקות, ואני נאלץ להכניס את השם משתמש והססמה מחדש בכל האתרים הדורשים זאת. מה ככה"נ לא גורם לזה- וירוס או רוגלה(המחשב נסרק באופן שוטף). אשמח לעזרה בנושא. נ.ב- 3: עוד משהו בנושא אחר שגם אשמח לקבל עזרה - בכרום התקנתי בזמנו "אד בלוקר" ו "אד סוויפ". אחרי שראיתי שקשה עד אי אפשר לקנפג את ההגדרות הרצויות החלטתי להסיר את שתיהן "ולסבול". הקטע הוא שהכר…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום וערב טוב. אימיול היא גם סוג של תוכנה. תוכנת שיתוף ויש לי בעיה איתה קצת. למרות שהימיול מחובר והכדור למטה הוא בצע ירוק וכל אנשי הקשר מחוברים בקדמליה,כל סרט,כל תוכנה הוא מראה שהוא מתחבר אבל לא. למרות שיש הרבה מקורות. מישהו יודע מה הבעיה לכך? יש לי אימיול בוסטר 10 האחרון שיצא. אני יעלה תמונות שתדעו על מה מדובר וסליחה על הצילום הלא איכותי.
-
יש לי Emule על כונן נפרד ולאחר שהתקנתי Win 7, כל הקבצים שהיו בתהליך הורדה נעלמו. הם עדיין נמצאים בתקיית TEMP אבל הוא לא מצליח לטעון אותם. מישהו מכיר את הבעיה? או איך אפשר לטעון אותם מחדש?
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי Mozilla 1.5 והבעיה היא שזה לא נותן לי להוריד יותר מ- 2 קבצים בו זמנית. היתה לי את הבעיה הזאת גם ב- Netscape 7 אבל אני לא זוכר איך סידרתי את זה שם. מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
פעם שהייתי לוחץ על לינק הוא היה פותח חלון ושואל אם לשמור במקום מסויים, או לפתוח או לבטל עכשיו זה פשוט מתחיל להוריד לTEMP איך אני מחזיר ?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
השאלה היא איך אני יכול לעשות שמתי שאני סוגר את הפיירפוקס בזמן שיש הורדות פועלות , זה יזהיר אותי לפני שאני סוגר . כי אני תמיד שוכח ואני סוגר ואז ההורדות מסתיימות באמצע
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה הזו כבר הרבה זמן ולאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי את הגירסה הכי חדשה (1.96) כשאני מוריד מספר קבצים (RAPIDSHARE) ועושה להם PAUSE או סוגר את התוכנה ופותח אותה מחדש כל ההורדות מתחילות מחדש דבר שלא היה לי בעבר. מה יכולה להיות הסיבה לכך ?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ניסיתי להוריד גם עם IE7 וגם עם FF3 ובשניהם הדפדפן קורס. איך אני יכול להשיג את התוכנה?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
האם שווה לי להוריד את התוכנה IMESH? (חברים שלי סיפרו לי שזה חרא של תוכנה)
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הגירסה הכי חדשה וטובה של התוכנה הזאת והאם יש תוכנה יותר טובה ?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה המצב .?? אני מחפש את הMOVIE MAKER החדש בגרסה 15.4 הבעיה היא שאני לא מוצא את המובי מאקיר בהתקנה נפרדת משאר מוצרי ה LIVE , דרך החבילה של ה LIVE אני חייב לעדכן את המסינגר ואני לא רוצה את המסינגר החדש אני רק רוצה את ה MOVIE MAKER וזה לא נותן לי . מה אני יכול לעשות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
משהו יודע איך מוריד את ה TOOLBAR המעצבן הזה שמופיע מעל הTAB-ים ומתחת ל ADDRESS BAR?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לראות סרט על מחשב קצת ישן (פנטיום 3 450 מגה הרץ) והסרט זז נורא לאט. הסרט מקודד ב XVID ה kbps נמצא על 1016. איך אני מוריד את האיכות שלו או ממיר אותו לפורמט אחר שאני יכול להריץ?
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-