עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום. יש לי בעיה , חבר שלי שמר קובץ EXCEL מסויים על קובץ אחר אני אסביר יש תיקייה שיש בה 4 קבצי EXCEL נקרא להם 1 2 3 4 הוא ערך את פרטי קובץ מספר 2 ושמר בטעות על 1 ועשה כמובן OVERWRITE האם ישנה אפשרות לשחזר את המידע מקובץ 1 איכשהו ? כמובן שאמרתי לו בינתיים לא לגעת בכלל בקבצים כדי לא לגרום עוד נזק. איך ניתן (אם בכלל) לשחזר את המידע ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by k_700,

אני משתגע, יש לי כרגע נורטון אנטי וירוס 2007, לפני זה היה לי נורטון סיקיוריטי 2006, אך משום מה אני לא מצליח להסיר לגמרי תתוכנה. עכשיו כל שניה קופצים לי מלא חלונות של Symantec Email Proxy איך אני מבטל את זה????

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  3. Started by sxs,

איך אני שומר אי-מיילים??? איפה הם נמצאים? אני רוצה להעברי אותם ל-Outlook Express שיהיה על ה-WinXP... PLEASE HELP

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by gshhar,

תודה.

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  5. שלום לכולם. עכשיו נכנסתי לאתר של מוזילה ודרכו הורדתי את הגרסא החדשה של פיירפוקס, ה1.5. מהרגע שהתקנתי החלו הבעיות. מצורפת תמונה שתעזור לי לפרט את בעיותי. 1) תמיד, מהרגע שאני מפעיל את הפיירפוקס אני רואה את הדבר הזה בצד, כאשר אני שם עליו את העכבר הוא מגיב(נהיה כחול), אבל חוץ מזה כלום. 2) אם אני מנסה להיכנס לאפשרויות, לא עולה בפני בעצם שום חלון, חוץ מהכפתורים הללו. 3) אין לי פס גלילה בצד וזה די מעצבן. תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by NIRAN,

כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל את השגיאה הבאה: http://2.pichold.com/untitled.jpg מה זה, והאם יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  7. שלום לכולם, אני משתמש בגרסא 1.5 , וכשאני מעלה עמוד עם מספר תמונות, Firefox מפסיק להעלות את העמוד לפני שעלו כל התמונות. בדרך כלל רק רוב התמונות עולות, ורק לאחר 3-4 לחיצות על Reload התמונות הנותרות מופיעות. כל עזרה תתקבל בברכה...

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  8. יש לי סרטון וידאו שבצד ימין שלו יש פס ירוק בעובי 1 ס"מ בערך. עם איזה תוכנה אני יכול לחתוך את הפס הזה? והאם יש תוכנה חינמית שיכולה לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי כרטיס קול revolution 5.1 של m-audio. מאז שעברתי לווינדווס 7 החלון של התוכנה חתוך ודווקא החלק של הווליום לא מוצג. ניסיתי להוריד עדכון, לשחק עם האפשרויות ולא הצלחתי להגדיל את החלון. למישהו יש רעיון? צירפתי תמונה

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  10. כל פעם שאני מחבר התקן USB 2.0 כלשהו אני מקבל את ההודעה הבאה: הלוח אם שלי זה DFI LANPARTY ULTRA-D ובדיסק שבא עם הלוח אם אין דרייבר ל USB או משהו כזה ומחיפוש בגוגל הבנתי שאחרי התקנת SP2 זה פותר את הבעיה, אבל ברשותי SP2 והבעייה קיימת. מה אפשר לעשות ? תודה עריכה: עכשיו מצאתי דרייבר של USB בדיסק אבל אני עדיין מקבל תהודעה הזאת.

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by The Dom,

לא משנה באיזה אתר- אפילו כאן בHWZONE אני עדיין רואה את הפרסמות- רק רשום מעליהם ADBLOCK PLUS אבל זה לא עושה כלום.... יש לי את הגירסה האחרונה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by uzis-1,

מעוניין בהמלצה לאנטי וירוס + הגנות לויסטה הום פרמיום +אופיס 2007 , נורטון 2007 תוקע את האאוטלוק

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  13. שלום לכולם windows xp אין קול youtube + אין קול בסרטים מסויימים (היום סרטים שעבדו ומשום מה הסאונד הפסיק לעבוד) התקנתי k-mega codac , הסרתי התקנתי xp codac pack , ועדיין אין גואל אגב המחשב מחובר לTV אבל לא אמור להיות קשר בגלל שהרמקולים רגילים ומחוברים ליציאת סאונד רגילה. תודה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Kleinet,

שלום, בגרסאות הישנות של אופיס (2003-2010) יש אפשרות לבחור איזה מתוכנות האופיס להתקין (לדוגמה רק וורד). בגרסה של אופיס 2013 לא מצאתי את האפשרות הזאת (גם לא דרך הסרה/הוספה של תוכניות). האם האפשרות הזאת בוטלה או שניתן לבצע זאת ממקום אחר ?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  15. כמו שבלינוקס אפשר לעשות 2 או 4 שולחנות עבודה ולהעבור בניהם, קיימת תוכנה שמדמה את זה לווינדוס ?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by icebreak,

מספר תיקוני אבטחה קטנים אבל קריטים: http://www.mozilla.org/products/firefox/

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  17. Started by ranyr,

צריך שתתמוך בntfs ושתעבוד בווינדוס רצוי חינמית (לא partition magic)

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  18. יש לי שאלה, יכל להיות שאני לא היחיד ששם לב לזה. בווינדוס יש אפשרות מומלצת להוציא התקני USB באופן בטוח, ב XP הכל עבד כמו שצריך, אבל שמתי לב שבווינדוס 7 זה לא מבצע את הפעולה... איך אני יודע? אז ככה: יש לי דיסק און קיי שכאשר הייתי מנתק אותו דרך הווידוס (XP) המנורה שלו היתה נכבת, דבר שלא קורה בווינדוס 7... ובעוד הרבה מכשירים שכשהייתי מנתתק אותם ב XP הם היו מדיעים על כך (המכשיר עצמו ולא הווינדוס, כי גם ב-7 הווינוס מודיע שאפשר להוציא את ההתקן באופן בטוח...) וב-7 הם לא מודיעים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום חברים, יש לנו עוזרת שמנקה לנו את הבית ב6 שעות. להערכתי 4 שעות היא עובדת על המחשב שלי שאנחנו בעבודה. מישוה מכיר תוכנה שיודעת להקליט כל צעד וצעד שנעשה במחשב שלי? תודה רבה. מאוד חשוב.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  20. יש לי מלא תמונות, עכשיו אני רוצה שהשם קובץ שלהם יהיה מסודר מ1-100 לדוגמא אם יש לי קבצים בשם ether,srgfwreg,wt,weweew,23r5f,25r,rb,fwe,2jj,f24, וכ"ו אז אני רוצה שזה ישנה את השם שלהם ל: 1,2,3,4,5,6,7,8, מובן? אז בבקשה תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by Interl-Conore,

Ive downloaded KASPERSKY 6 and when Im trying to active he trail key:lisence key creation date is invaild pleas check ???system date settings

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  22. שלום לכולם וחג פורים שמח יש לי ווינדוס 7 64 ביט וכונן צורב בלוריי אני מחפש תוכנת צריבה מתאימה וטובה בעיברית מבקש עזרה ( אם אפשר תוכנה חינמית )ומאיפה להוריד בברכה פסח משה

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  23. שלום אני משתמש בלוח גרפית עם עט אלחוטי wacom. אני אוהב לצייר בתוכנה פוטושופ. אני לא כל כך יכול להבין איך מתחילים לצייר נכון בתוכנה פוטושופ. אני מבין קצת בפוטושופ. העניין הוא איך בוחרים קו ישר שמציירים או איך להוסיף שכבה ציור וכל מיני סוגים. מישהו יודע איפה יש אתר מדריכים בנושא ציור גרפיקה וגם אולי אם יש האתר שרואים מדריך וידאו? בתודה מראש מיקי חג שמח

24. Started by hasazor,

עלתה לי תוכנת חיפוש אוטומטית על הרגסטר ובכל פעם שאני רושם כתובת בשורת כתובות אני מקבל הודעה שהדף לא זמין איך אני מתקן את זה?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  25. Started by tigerex,

שלום לכולם! מלא אנשים אמרו לי שפה יש קהילה שבאמת מבינה בתחום הגרפיקה. אני עובד כבר חודש על 3ds max 7 , וניסיתי וחיפשתי ולא מצאתי אף tutorial שמסביר איך לעשות עיניים כמו שצריך, אז רציתי לשאול אם מישהו יכול לעזור לי בקשר לכך!!!!!! (תודה רבה רבה רבה לעוזרים!!!!!).

• 3 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.