תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
משהו מוזר..... אני מפעיל את האייסיקיו וכמעט כולם מופיעים אצלי בפרח לבן (משתמש שלא אושר). איך מנטרלים את זה? (חלק מופיעים אצלי כמחוברים והמון בפרח לבן).
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי! יש לי P-4 2.4 GHz, 768MB. יש לי XP ו-Windows Server 2003. לאחרונה מתבצע restart בין שניות לדקות מהרגע שמע' ההפעלה עולה, וכשבטלתי את האפשרות של restart on failure הופיע מסך כחול עם התקלות 0xA ו-0x8e. אני מצרף קובץ minidump של אחת התקלות. מישהו יוכל לעזור לפענח את הקובץ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום. יש לי את מילון ספיר בתוכנה. המילון ישן(שנת 97 נראה לי)ונראה כמו ממשק סטנדרטי של ויזואל בייסיק. הבעיה היא שהכיתוב מופיע בצד שמאל וז משבש את סדר הצגת ההגדרות.אני משתמש בווינדוס אקס.פי פרו סרוויס פק 2. מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה והאם אפשרי בכלל לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
אני צריך להוציא קבצים שנמצאים בתוך קובץ EXE. ניסיתי לשנות את השם לזיפ או לראר, ולפתוח עם התוכנות, אבל לא עובד. מישהו יודע איך אפשר להוציא את הקבצים משם?
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי שאלה, יכל להיות שאני לא היחיד ששם לב לזה. בווינדוס יש אפשרות מומלצת להוציא התקני USB באופן בטוח, ב XP הכל עבד כמו שצריך, אבל שמתי לב שבווינדוס 7 זה לא מבצע את הפעולה... איך אני יודע? אז ככה: יש לי דיסק און קיי שכאשר הייתי מנתק אותו דרך הווידוס (XP) המנורה שלו היתה נכבת, דבר שלא קורה בווינדוס 7... ובעוד הרבה מכשירים שכשהייתי מנתתק אותם ב XP הם היו מדיעים על כך (המכשיר עצמו ולא הווינדוס, כי גם ב-7 הווינוס מודיע שאפשר להוציא את ההתקן באופן בטוח...) וב-7 הם לא מודיעים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר או יכול לתת מידע על תוכנה שמוציאה את רצועות המוזיקה מקבצי ה VOB שיש לי? (לפורמט mp3)
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי קובץ SWF זה של פלשמדיה אז אני רוצה להוציא משמה את המוזיקה. איך אני עושה אז זה? נ.ב. יש את אותו קובץ איך אני עושה ממנו קובץ מדיה (AVI,MPEG) ?
-
יש לי מחשב עם WINDOWS XP HOME עם אופיס 2007 אני רוצה לפרמט אותו אבל אין לי את המפתח של האופיס (לא יודע למה אבל אייבורי הדביקו רק את המדבקה של הווינדווז ) יש דרך להוציא אותו מהאופיס??
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
עשיתי פורמט למחשב והקוד של האיסיי הייה שמור קבוע עכשיו שכחתי את הקוד ולא בא לי לפתוח איסייקיו חדש בישביל זה.. יש דרך שבה אוכל לחלוב את הקוד מהRegistry ???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ושלום אני מחפש תוכנה להוצאת קול מסרטים בפורמט FLV ניסיתי הרבה תוכנות וברובם אין אפשרות להמיר פורמטים כמו FLV אשמח לקבל המלצות תודה רבה ותודה מראש עדי
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
הי יש לי שאלה לגביי כל הקבצים של ה-APE, FLAC, וכו'. יש לי כמה קבצי תמונה של דיסקים שבאים בצמד של קובץ CUE וקובץ APE, ואני רוצה להוציא רק טראק אחד מהם, בלי לצרוב את כל הדיסק. הקובץ CUE מכיל את כל המידע כמו המיקום של השיר בקובץ ואת השם של הטראק. איך אפשר לעשות את זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
http://download.deluge-torrent.org/windows/py2.7/deluge-1.3.6-win32-py2.7-lt0.16.8.exe זה לינק מהאתר שלהם. **עריכה: יש כרגע בעייה בהתחברות אל טראקרים בHTTPS, זה בטיפול. אם הטראקר שלכם הוא בHTTPS, נא לא להוריד את הגירסא הזאת, אני יעדכן. היא מסדרת כל מיני דברים של read and write cache ועוד כל מיני דברים שקשורים למהירות. הקוד מקור הוא עדיין 1.3.6 אבל עם עידכונים שנוספו בgit ב5 שבועות האחרונים. במקום libtorrent 0.15.10.0 זה עם libtorrent 0.16.8.0 הכי חדש נכון לעכשיו. במקום python 2.6 זה עכשיו בpython 2.7 libtorrent 0.16.x בברירת מחדל מופעל אצלה UTP, דרך הקוד מקור של Deluge ביטלתי את זה. התוכנה יותר יציבה ויותר מהירה בהורדה ובעלאה בגלל libtorrent החדש. תהנו *לא לש…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, עד לפני כשנה - חצי שנה ההורדה במירק הגיעה רוב הפעמים ל 80 (אינטרנט 750 כבלים אצל נטוויז'ן). מאז המהירות לא עולה על 20 כמעט אף פעם וגם אם כן ישר יורדת - ממוצע הורדה 12-15. שבוע שעבר שידרגתי את האינטרנט אצל נטוויז/ן והוט ל 1.5, יש שיפור במהירות גלישה ויש שיפור משמעותי במהירות הורדה דרך http וכו' אך עדיין מוריד במירק על לא יותר מ 20. הבעייה היא לא המקורות במירק לדעתי כי לא יכול להיות שכל כך הרבה מקורות מגבילים למהירות כל כך נמוכה. יכול להיות ששיניתי בטעות הגדרות במירק או שנטוויז'ן מגבילה במהירות ההורדה מחו"ל? ** פיירוול יחיד שיש לי זה מה שמסומן ב V בהגדרות אינטרנט של הווינדוס, יש לי sp1, אין לי ראוטר ויש לי אנטיוירוס kaspersky. תודה.
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
בוקר טוב, בחודש-חודש וחצי האחרונים ההורדה שלי בביט טורנט ממש איטית. ניסיתי מספר תוכנות שונות ועם כולן התוצאה זהה. אני מחובר עם כבלים ו-012. רעיונות? למישהו יש בעיה דומה עם 012? תודה
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
לפעמים אני מוריד משהו וזה ממשיך מעל הקובץ , גם אחרי שזה הסתיים, בנוסף לכך אני לא מוריד כמעט כלום , יש לי איידיסל 1.5 והשארתי אותו פתוח שלוש ימים וכלום לא יורד! וזה כמה משחקים עם הרבה sources מה ההגדרות האופטימליות של האימיול?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
איך מורידים דרך גוגל HROME ב FTP תיקיות שלמות ולא קובץ קובץ
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא הצלחתי למצוא שום כלי שמצליח לחלץ וידאו ולהוריד אותו מאתר ספורט 5. למשל בלינק המצ"ב: https://playbyplay.sport5.co.il/?GameID=130835&FLNum=28 למישהו יש רעיון מה יכול לעזור? כל כלי שניסיתי, בין אם תוסף לכרום או אתרי אינטרנט שמאפשרים הדבקה של כתובת ה URL לא הצליחו לסייע. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד באופן ישיר ובחינם את התוכנה cisco packet tracer 5?
-
- 6 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
כאשר אני מוריד משהו, מתבצעת אצלי הורדה כפולה: גם בסיפריה C:\WINDOWS\TEMP וגם בכונן היעד (למשל D). כלומר, אם אני מוריד קובץ של 1G, יופיעו אצלי 2 קבצי הורדה, באותו גודל, עד לסיום ההורדה. בסיום ההורדה, הקובץ ב-TEMP נמחק ונשאר הקובץ בכונן היעד. אני לא מדבר על הקבצים השונים של טקסטים ותמונות בספריית CACHE אלא על הורדות של קליק ימני ו-SAVE AS.. יש אפשרות לבטל את ההורדה הזמנית לספריית TEMP? אני מוגבל במקום בכונן C וכל פעם נתקע כשאני רוצה להוריד קובץ גדול.
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי הורדות בפיירפוקס שנתקעות על "few seconds remaining" ופשוט שום דבר לא קורה, חלק מהורדות נתקעות וחלק מסתיימות בהצלחה. הדבר מתרחש באקראי ללא תלות בסוג הקובץ. ביטלתי את סריקת הוירוסים של פיירפוקס אך זה עדיין קורה. פיירפוקס 3.6 - עודכן לגירסה 5 וינדוס 7 פרו 64. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש אפשרות בדפדפן של chrome להוריד קובץ בלי לשמור אותו ? אלא רק לפתוח אותו בדיוק כמו באקספלורר ? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בינה לבין הורדה רגילה (שנעשית על ידי התוכנה)? BT
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שאיתה אני יכול להוריד סרטון מאתר mako . יש כתבה שאני רוצה להוריד למחשב אבל אני לא יודע איזה תוכנה יכולה לעשות את זה תודה
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום, אח שלי בארצות הברית והוא מנסה להוריד מהאתר של קשת את הפרקים של הישראלים http://www.reshet.tv/content_page.aspx?dynamic_page_id=473 הבעיה שזה חסום אצלו זה רושם לו BLOCK ולא נותן לו להוריד כשהוא לוחץ הורדה. אצלי זה מוריד.. יש אפשרות לעקוף את החסימה הזאת? תודה
-
- 11 תגובות
- 956 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהביטורנט שלי מוריד במהירויות מאוד גבוהות (מגה וחצי- 2), אבל הוא מסרב לעבור את ה25 ק"ב בהעלאה. הוא פעם היה מעלה 500-700 כמו כלום,ולא שיניתי שומדבר מבחינת החיבור. לטורנטים יש הרבה ליצרים. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? החיבור הוא 15 הורדה על 5 העלאה (לא בארץ). תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-