תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
משום מה אני מקבל הודעת טעות עם הרצת WINDOW WASHER המצויינת שעבדה בעבר כשורה. מישהו מכיר תוכנה שעושה דברים דומים? בתודה מראש RH
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני צורבים - אחד CD-R והשני DVD. הצורב CD-R צורב רגיל, הכל בסדר איתו, זאת בכדי לשלול בעיה בתוכנה. עם הצורב DVD מה שאני לא מנסה אני נתקל בבעיות. עם כל דיסק ובכל דרך רק בצריבה, חשוב לציין. עם קריאה של דיסקים ופתיחה שלהם הכל בסדר, עובד חלק, אין תלונות, אבל כשאני מכין את הדיסק ובא לצרוב אני תמיד נתקל בדבר הבא: לדעתי בעיה בצורב עצמו. כי כבר בדקתי את צד התוכנה והכל בסדר, החלפתי כמה גרסאות, בכולם אני מקבל את ההודעה הזו. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
תוכנה בשם security center השטלתה לי על המחשב והיא מונעת ממני לפתוח כל תוכנה אפשרית המותקנת לי על המחשב ומאלצת אותי להתחבר אל התוכנה. המחשב שלי פשוט מושבת ואי אפשר לבצע איתו שום פעולה.. מבקש את עזרתכם.. תודה מראש...[br]פורסם בתאריך: 25.12.2009 בשעה 10:24:07 התוכנה security center לא נותנת לי לפתוח שום תוכנה או כל דבר אחר פרט לתקיות ואינטרנט אקספלורר.פרט לזה אני לא יכול לעשות שום דבר במחשב שלי, אני לא יודע בכלל איך התוכנה הגיעה לי למחשב אני לא התקנתי אותה או משהו.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום פורום תוכנה יש לי בעיה מטורפת במחשב שקשורה לתוכנה, כל קןבץ וידיאו בפורמט AVI שאני מנסה להציג אותו (ניסיתי עם 5 תוכנות שונות), או לקודד אותו לפורמט אחר (ניסיתי עם מלא מקודדים ותוכנות עריכה שגם מקודדות), ברגע שאני מנסה להפעיל אותו או לעלות אותו על איזה תוכנה התוכנה "נאלצת להסגר" ואני שולח "דוח שגיאות" למיקרוסופט. מה הבעיה FFS
-
- 11 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום! אני צריך תוכנה שמסוגלת לסמלץ בעיות תקשורת מול שרתי HTTP (נפילות שרת, connection refused, דברים כאלה), על מנת לבדוק תוכנה שמפותחת בחברה שאני עובד בה. כרגע מה שאנחנו עושים זה להתחבר מרחוק למחשב עליו יושב שרת הבדיקות ולכבות אותו, וזה כמובן לא הכי טוב (אם יש אנשים אחרים שכרגע משתמשים בו אז זה ידפוק להם את הבדיקה). אין בעיה עקרונית שזו תהיה תוכנה בתשלום, אבל עדיף שתהיה לה גרסת נסיון.
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום יש לי תתוכנה GOLDWAVE ורציתי לדעת...אם פתחתי בתוכנה שיר ואני מתחיל לעבוד עליו...כאילו הד ולשנות מהירות וזה... אני יכול באיזה כפתור שם להגביר את הבס שבשיר? ואם לא אז אתם יכולים להציע לי על תוכנה טובה לעיבוד של שירים? (תוכנה שתתאים לנובים כי אני לא הכי מבין) ואם גם למישהו יש אז אפשר מדריך בעברית לGOLDWAVE? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב שלי בגלל איזה וירוס. במחשב שלי קיים לוח אם של MSI , הארד דיסק - SATA 120 של ווסטרן , מעבד 2.8 800 , כרטיס מסך GFORCE 5700 - 256 M וכל שאר הדברים הרגילים. שלתי היא : 1. המחשב לא מזה את ה ווידאו קונטרולר - ב DISPLAY ADAPTERS - כאשר אני מכניס את הדיסק של הכרטיס מסך הוא אומר לי שהדרייברים לא טובים ל XP למרות שאלו הדרייברים שהותקנו בהתחלה ועבדו טוב. 2. הוא לא מתקין לי תמיכה ב USB 2 - המחשב רושם שיש שגיאה (אחרי שהוא מווריד את הדרייברים) - שגיאה מס' 10 , מה זה אומר? 3. יש עוד רכיב שהמחשב לא מזהה ואין לי מושג מהו - SM BUS CONTROLLER - מה זה ? האם מישהו יכול לעזור לי בדברים הנ"ל? איזה דרייברים צריך להביא ומאיפה? תודה מראש על העזרה...
-
- 10 תגובות
- 833 צפיות
-
-
hola all from brasil!! I really need a program to convert cds to MP3... it should be a easy and good program, if u can with a link it will be great!! thanks for all the replayers!! p.s i know this program have been asked many time but i cant search from here...
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
זה השם מאיפה אפשר להוריד realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet Adapter תווווווווווווווווודה
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
תסתכלו כאן: http://www.youtube.com/watch?v=2QZ15EEdpAs החל מדקה 2.51 עד לדקה 3.11 בערך. איך עושים את זה ??? ולמה זה נראה כאילו יש שם W7 בתוך W7....? גם לא ברור...
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לתוכנה הכי פשוטה להפוך קובץ WMA לMP3 ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה לתזכורת , למשל היום רשמתי וכיוונתי לעוד שנה, אחרי שנה היא תקפיץ לי הודעה .. מישהו מכיר משהו בסגנון? תודה רבה מראש!!
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי קובץ במחשב סיומת avi , שאני מנסה למחוק אותו או רושם שהקובץ נמצא בשימוש ולא ניתן למחוק אותו , למרות שהקובץ אינו בשימוש ושום דבר שקשור לavi לא פועל.. לא מדייה פליר לא פוואר דיוידי לא כלום.. שום דבר שקשור אפילו.. ועדין לא נמחק הקובץ... ניסיתי להכנס דרך safe mode ועדיין הוא לא נמחק... אותה הודעה"קובץ בשימוש.." והוא לא בשימוש בכלל.. יש דרך\תוכנה שימחקו אותו למרות הכל? :nixweiss:
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
התקנתי את המקודד גם מהתקנה מקורית שלו וגם דרך ה-NIMO PACK אבל שום דבר לא עוזר עדיין אין לי תמונה!!!
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היה לאבא שלי דיסק קשיח חיצוני של wd pasport והיה אליו גיבויים של המחשב שלו. לקחתי את הגייבוים ומחקתי אותם,והעברתי פרקים במקומם.עכשיו יש לו תקלה במחשב ואני מעוניין לדעת האם אפשר לשחזר את גייבוים מההארד דרייב ?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת... אם יש לכם המלצות על תוכנות לעיצוב הדסקטופ (צלמיות,THEME וכו') ,המליצו כאן. תודה
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לשאול כאן או בפורום וינדוס, תודה בכל מקרה. קניתי מחשב חדש בשביל אמא, למייל ולסקייפ. התקנתי עליו XP 32 bit. כל פעם שאני מפעיל את המצלמה, אחרי מספר שניות המסך קופא, העכבר והמקלדת לא מגיבים וכל מה שנשאר לי זה לעשות ריסט. במפעיל אני מתכוון כאשר המצלמה מצלמת. זה קרה גם בצילום נסיון דרך איזה טסט של הווינדוס וגם בשיחה בסקייפ. הדבר המוזר הוא שנסיתי גם מצלמה אחרת ואותה הבעיה בדיוק. מן הסתם המחשב הוא הגורם לבעיה, אבל אני פשוט יוצא מדעתי ולא יודע מה. בdevice manager הכל תקין וכמו שאמרתי המחשב חדש. למישהו יש עצה מה לעשות חוץ מלפרמט ולהתקין הכל מחדש?? תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
נכון לעכשיו,שפת ברירת המחדל היא עיברית. 1.אני מעוניין שבברירת המחדל ,שפת ה-INPUT תהיה אנגלית. כיצד אני משנה זאת,באופן קבוע? 2.גם כאשר אני משנה זאת לאנגלית (בעזרת alt+shift ) ,בכל זאת ,כאשר אני יורד שורה ,השפה משתנה בחזרה לעיברית. כיצד מונעים את ההחלפה האוטומטית מאנגלית לעיברית כשיורדים שורה ב-WORD 2003 תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום, לא נראה לי שיש לזה פתרון אבל אמרתי אולי יש לכם איזה רעיון.. אני משחק פוקר בפייסבוק, עכשיו יש שם צ'אט בכל חדר. בחדרים הגדולים תמיד בא איזה ילד שמציף את הצ'אט(הרבה @@@) והדפדפן נתקע לי לאיזה 5 דקות. עכשיו בAVANT זה נתקע לי ומשתחרר בדרך כלל אחרי 4-5 דקות, בפיירפוקס אחרי בערך 3 דקות. הנה ככה זה נראה בערך שמישהו מציף: יש אולי איזה דפדפן שלא יקרוס מזה? או משהו שאפשר לעשות? אמרו לי לשים במנהל משימות את הדפדפן על עדיפות גבוהה. אבל זה לא עזר. יש לכם רעיונות ? תודה וחג שמח וכשר!
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
צריך תוכנה בבקשה בימיוחד לעבודה שאני רק ירשום בעברית והיא תתרגם לאנגלית
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
כאשר פותחים את ה-Word הברירת מחדל שלו זה כתיבה בגופן Arial בגודל 11 ומרווח של שורה כאשר יורדים לשורה הבאה. האם אפשר לשנות לו את ברירת המחדל הזו ולקבוע לו לדוגמא שכאשר אני פותחת את ה-Word הוא יכתוב בגופן מסויים שאקבע לו ובגודל מסויים שאקבע לו ושלא יעשה מרווח של שורה כאשר יורדים לשורה הבאה?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה למחשב וירטטואלי בסגנון של virtual pc רק משהו יותר איכותי? עדיף שתהיה חינמית
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
זאת הודעה ראשונה שלי ואני מקווה שרשמתי אותה במקום הנכון קניתי אנטי וירוס Nod 32 הבעיה שלי היא כזאת התוכנה הזאת קצט מסובכת לי ואני לא יודע איך מבצעים בה סריקת וירוסים מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך עושים את זה וכיצד מבצעים עידכונים לתוכנה אשמח אם תוכלו לעזור לי בתודה שי בן יהודה
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
זה ה ERROR הכי מוזר שראיתי אי פעם כשאני מנסה להיכנס עם המספר שלי במחשב שלי אני מקבל את 0406 אבל כשאני נכנס עם מספר אחר במחשב שלי הכל בסדר , כשאני מכניס את המספר שלי במחשב אחר הכל עובד ואין שום בעיה אבל כשאני מכניס את המספר במחשב שלי שוב אותו 0406 ארור , ניסיתי להסיר את ההתקנה של ה ICQ ועברתי על ה REGISTRY ומחקתי את כל הרישומים של ICQ וגם זה לא עזר אז החלטתי לפרמט את המחשב וגם זה לא עזר אני עדיין מקבל את ה ERROR הזה רק במחשב הספציפי הזה בכל מחשב אחר המספר שלי עובד והכל טוב ויפה. מישהו ראה פעם דבר כזה ???? נ.ב חיפשתי באתר של ICQ ומצאתי כל מיני פתרונות אבל כלום לא עבד.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-