תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב נייד מסוג HP nc6120 וכשהוא נידלק הוא רושם לי non system disk or disk error חיפשתי בכול מקום שרק אפשר ומצאתי שיש איזשהו קובץ באתר הרישמי של HP שמתקן תבעיה הזות אבל הבעיחה היא שבשביל להפעיל תקובץ הזה צריך וינדוס והוינדוס לא עולה..... הא ובנוסף הבעיה הזות אומרת שבעצם הכונן דיסקים שלי לא עובד... הינה מה שהצלחתי למצוא: Fixes issue with Default Setting in F10 Setup where the following error message was generated, "Non system disk error," and the notebook would not start (boot). זהות בעצם בדיוק הבעיה שלי DVD/CDRW Drive (GCC-4243N) Firmware Update ויש שם באתר הזה של HP גם קובץ אבל כמו שאמרתי אני צריך משהו בישביל להפעיל אותו בביוס! הינה האתר http://h20000.www2.hp.…
-
- 9 תגובות
- 862 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי XP מחדש על המחשב, התברר לי שאין לי מושג מה כרטיס הרשת שלו. יש לי דיסק עם דרייברים לכל מיני דגמים של כרטיסי רשת, שקיבלתי עם המחשב. נניח שמצאתי את הדגם המתאים בעזרת hwinfo32 ויש את הדרייבר שלו בדיסק שלי, הבעיה היא שכל הדרייברים לכרטיסי הרשת על הדיסק שלי, ניראים כמו בתמונה הבאה: כלומר, אין איזו תוכנת התקנה אלא רק את הקבצים האלו לכל דרייבר. אשמח לדעת כיצד ההתקנה אמורה להתבצע :-).
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כן כמו שכבר הבנתם מהכותרת,אני מחפש מישהו שיכול לעזור לי לפתוח קובץ rar ששמור ע"י סיסמא,או "לפרוץ" את זה כמו שאומרים. וכן ניסיתי בעצמי ע"י תוכנות אך זה לקח לי הרבה מאוד זמן.. אם מישהו מעוניין,שישלח הודעה בפרטי ואני יביא לו את הקובץ המדובר
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
- 1 follower
-
-
היי.. הבעיה היא כזאת: אני סורק בערך 4-5 תמונות במקביל. עכשיו, כל פעם אני צריך לחתוך אותן ידנית וזה לוקח זמן . מטבע ההיגיון, הרי התמונות יוצאות בהפרדה מסויימת אחת מהשנייה (תמונה, רקע קצת שחור ועוד תמונה) - ככה שאני בטוח שיש איזושהיא דרך לעשות חיתוך אוטומטית - פשוט שהתכנה תבחין באיזורים המתים ותחתוך את התמונות . אם מישהו יודע איך ואם אפשר, או בכלל אם יש תכנה שעושה זאת . אני אשמח, כי יש לי הרבה עבודה ! תודה
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
הבנתי שבגרסאות החדשות של אופרה ישנה אפשרות להגיד בעצם לתוכנה מה לעשות , מין פקודות בסיסיות שאתה אומר והוא ישר מבצע , אבל לא הבנתי איך אני מפעיל אפשרות זאת ואיך אני משתמש בה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
היו לי בעיות לצפות ב - DVD אז הורדתי והתקנתי את המקודדים של קאזה לייט (האחרון שיצא) את בעית הצפיה זה פתר לי אבל עכשיו ה - קול קטוע. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
למה בעלי האתר לא מכניסים אותה להורדות החדשות? היא מחליפה את גירסא 6.66
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב. בזמן האחרון התחלתי להשתמש באייטונס, ופשוט התאהבתי בתוכנה. לאחר שראיתי כמה סרטונים על איך להעביר מדיה לאייפוד, פשוט הייתי חייב, אבל אין לי אייפוד. חיפשתי קצת, והגעתי לתוכנה הנהדרת- iTunes Agent http://ita.sourceforge.net/ תוכנה זו מאפשרת לכם להשתמש באייטונס כדי להעביר מדיה לכל כונן USB מבוסס DRAG AND DROP. התוכנה יושבת במגש המערכת, וככה משתמשים בה: (דבר ראשון תיצרו פלייליסט שאיתו הנגן יהיה מסונכרן) תחילה, לחצו לחיצה ימנית על הסמל של התוכנה, וכנסו להגדרות שלה. שם יופיעו לכם שלושה TEMPLATES מוכנים ל: PSP ופלאפונים מסדרת WALKMAN של סוני אריקסון. אם יש לכם אחד מאלה, לא תצטרכו להתעסק בהגדרות, פשוט לבחור את התבנית המוכנה שלו. אם לא- לחצו על NEW,…
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את ACDSee 4.0. יחד עם התונה הותקנה אצלי תוכנה בשם PICAVIEW. אני ממש לא רוצה את התוכנה הזאת ולכן רציתי להסיר אותה - אבל התוכנה לא נוספה לתפריט של הוספת/הסרת של WIN ולא מופיע שום קובץ של UNINSTALL. בקובץ העזרה של התוכנה רשום שבשביל להסיר אותה יש לעשות זאת דרך התפריט של WIN. אמרתי לעצמי שאני כבר אסיר את כל התוכנה של ACDSee - אבל הדבר היה נכון גם לגביה. אני פשוט לא יודע איך להסיר את התוכנה. אני עובד עם WIN XP PRO SP1. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות.
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
בעת ניסיון לפתוח קובץ (מכל סוג שהוא; וידאו, pdf וכד') נפתח לי חלון ה-notepad ונשאר תקוע ללא כל תוכן. אני עובד עם XP ו-OUTLOOK EXPRESS. על מנת לראות קבצים שנשלחים אלי במייל אני חייב לשמור אותם קודם ואז לפתוח אותם מהמקום בו נשמרו. פתיחה ישירות מהמייל תמיד תגרום לתופעה שתיארתי. הבעיה נמשכת כבר מספר שבועות והחלה ללא כל סיבה ניראית לעין. אתמול כשניסיתי לעבור לאחד ממסכי העזרה ממסך הפתיחה הראשי של photoshop, נתקלתי בתופעה דומה, אלא ששם, מסך ה-notepad התמלא בג'יבריש. למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לתופעה כזאת? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
התקנתי NAV 2006 מקורי , כולל אקטיבציה והכל . עכשיו כל פעם שנאי עם הנורטון ברקע , Symantec Integrator או משהו כזה ,נתקל בבעיה ועליו להסגר. שם הקובץ : nmain.exe מה עושים ? עריכה : תמונה מצורפת http://img217.imageshack.us/img217/8034/nabpf7.png
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כל התוכנות על הפנים!!! אני צריך תוכנה מהירה ונכונה השם=למשחק 8) תודה לכ העוזר
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי 3 דיסקים שאני רוצה לאחד לDVD אחד שאפשר לצפות בו בסלון אני העתקתי מהם את קבצי הVTS הספציפיים. אני מחפש תכנה שתוכל לצור את קבצי ה VIDEO_TS הכללייים
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתקין דבר כלשהו על המחשב שלי, שמשתמש בהתקנה של הInstallShield (לא יודע אם יש עוד התקנות אבל אני מניח שכן?...) ההתקנה עצמה נתקעת לכמה דקות (בערך 10 דקות - אפילו מדדתי את זה) ולאחר מכן זה ממשיך כרגיל. אני מתכוון למצב שההתקנה עצמה עוד לא עלתה - רק החלון שלה עלה והוא כאילו במצב של "לא מגיב" ואם אני עושה ctrl alt del אני רואה במצב של החלון not responding, למרות שאני יודע שאחרי כמה דקות זה ישתחרר ויפעל כרגיל. אין לי שום מושג ממה זה נגרם, וזה כבר די מעצבן (הייתי צריך להתקין דרייברים לכרטיס קול חדש אתמול, וכל 7% שההתקנה התקדמה זה עצר ל10 דקות ואז המשיך). מדובר על התקנות עם אייקון כזה (אם זה משנה בכלל....)
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שממירה מDIVX ל-SVCD או VCD. המטרה היא להפוך קבצי DIVX לצפייה במכשיר DVD. מישהו מכיר תוכנה מתאימה?
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
אני מחפש שם של תוכנה או שמישהו יכול להביא לי תוכנה שלוקחים דיסק די וי די ובמחשב בעזרת התוכנה הופכים אותו לפורמט אחר כמו mpg או avi או vcd שהסרט ישאר במחשב ושאחר כך אני אוכל לצרוב אותו באותו פורמט.... תודה... ;D
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני צריך לסמן V ב-compatibility בשביל שה-Aero ה-IE וכל הדברים יפעלו ? http://img155.imageshack.us/img155/9337/compatibilityrq0.jpg אם אני לא מסמן הם לא יהיו ?
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי קובץ שעבדתי עליו בערך יומיים, ועכשיו הוא מסרב להיפתח (קבצים ישנים יותר כן נפתחים לי בפלאש), אני חושש שהוא נדפק :'( אני צריך מישהוא שיש לו פלאש, עדיף MX, שיעזור לי לבדוק אם הקובץ באמת דפוק.
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
מחפש בעלי נסיון לגבי חומרה נדרשת, משמעויות ביצוע, ועוד טיפים.
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אהלן חברים, היום קיבלתי את המחשב ובקושי התקנתי בו משהו, בחיי. ומשום מה, למרות שיש לי אנטיוירוס AVG6 מותקן ואחרי שהמחשב עבר בדיקת וירוסים, יש לי את הוירוס הזה שהיה נפוץ מאוד לפני כחודש, שמאתחל לך את המחשב לבד ואין לך שום דבר לעשות נגד זה. אנא עזרו לי בדחיפות ואמרו לי איך אני נפטר ממנו! ??? תודה מראש ומקווה לעזרה :'(, ניר.
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח גיגה בייט p45-ds3 התקנתי את כול הדריברים שו אבל יש פה משהו שהוא מבקש ואני לא מצליח להתקין אותוThanks to כשאני מנסה להתקין את זה זה לא מתקין לי... במחשב הישן שלי ניסתי סתם להתקין וזה התחיל להתקין סגרתי ישר כי זה לא מתאים לשם... יש לי windows xp sp3 ובישן יש לי sp2 יכול להיות שזה קשור.? תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
אם לא ,אולי משהו שרץ ישירות מDISK ON KEY?
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-