תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני מזיז מודל כלשהו אז זה הופך אותו ל WIRE FRAME בזמן ההזזה וגם לפעמים שאני לוחץ עליו זה הופך אותו לכזה ניסתי לעשות ריסט לתוכנה עשיתי ריסט גם למחשב ולא עזר כלום מישה יודע איך מסדרים?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בניתי גלריה לעסק של אחי -הגלריה פה- http://www.thored.be/nir/index.html וחוץ מיזה שאני צריך להקטין תכובד של התמונות מה לדעתכם צריך לשפר? רק תיזכרו שזה גלריה ולא האתר אז אני רוצה שזה ישאר פשוט
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מ AVI \DIVX . בנרו 6 יש את האפשרות אבל זה אומר שאני צריך איזה פלאגין שלא מצאתי אותו.. למישהו יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מבין הגירסאות של התוכנה עובד הכי טוב עם וינדוס 7 (כי ניסיתי לעבוד עם הגירסה אקספרס והיא לא עבדה כל כך טוב ) בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
המחשב הנייד שלי היה ב"מעצר" למשך כמה זמן באגף ממשלתי מסוים, היה אצלהם למשך שבוע... איך אני יכול לדעת שלא התקינו לי שמה תוכנות ריגול משלהם שמדווח להם כל מה שאני עושה? איך אפשר לדעת אם אין התקן פיזי מסוים שהותקן שאומר להם את זה? ושאלה לא קשורה, באיזה צבע הכי טוב אם בכלל לצבוע הכסוף שיש על המחשב נייד? כי הוא קיבל שריטה שהוא היה שם, שטחית אומנם אבל כזאת שאפשר ליראות בבירור...
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי בלי כוונה שמתי מישהו רצוי ב-BLOCK SENDER ב-OUTLOOK ERPRESS ועכשיו אני לא יודע איך להוציא אותו משם וכל המיילים ממנו הולכים ישירות ל"פריטים שנמחקו". איך משחזרים אותו למיילים רצויים? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב לתופעה ממש מעצבנת רוב האתרים שאני נכנס אליהם גורמים לקפיצה משמעותית במשאבים שהם מנצלים מהמעבד מכיוון שאני עובד רוב הזמן על מחשב נייד, זה לא רק גורם להאטה בשימוש ובגלישה, אלא גם לקיצור משמעותי בזמן שהנייד יכול לעבוד בלי חיבור לחשמל אני משתמש בעיקר בפיירפוקס, ולעיתים נדירות בIE יש תוכנה שחוסמת פרסומות (לא פופ אפים) שמופיעות בדף האינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה שמאפשרת להפוף כל למילים כלומר שיהיה אפשר דרך מיקרפון לכתוב. + המלצה לתוכנה שמלמדת כתיבה עיוורת ( בעברית)
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לעריכת mp3 שמאפשרת לחתוך את הקול ולהפוך את השיר לאינסטרומטלי בלבד
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקנות: Norton Internet Secuity 2004 SYGATE Personal firewall Pro רציתי לדעת אם זה בסדר ששניהם מותקנים ביחד והם לא מפריעים אחד לשני... ואם אפשר לוותר על אחת מהן בלי לוותר על אבטחה.... נ.ב. האם זה מאט את המחשב בצורה דרמטית ששניהם מותקנים/מופעלים על המחשב בו-זמנית??
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
באקספלורר אני פשוט לא משתמש אבל בכרום ופיירפוקס שוב ושוב מתרסק לי הפלאש (או השוקווייב פלאש). אני רואה באינספור פורומים עד כמה הבעיה נפוצה, אך לא מצאתי פתרון באף אחד מהם וקיויתי שאולי ניתן יהיה כאן לאבחן איכשהו את הבעיה. תודה רבה, איתי מפרט: htpc antec fusion e4500 2.20 Ghz RAM 4 GB windows 7 ultimate 64 bit
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק מקורי של קספרסקי 2009 התקנתי עכשיו ווינדוז 7 ניסיתי להתקין את קספרסקי אבל אני מקבל כל הזמן הודעה שאחד הקבצים נחסם כי הוא לא מתאים לווינדוז 7 incompability חיפשתי באתר של קספרסקי אבל לא מצאתי שום דבר רק שאפשר לקנות אחד חדש שעובד על ווינדוז 7 מישהו יודע מה עושים? או יודע איך אני יכול לסדר את זה מבלי לקנות חדש?? טיינקס!
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום רב.. ערב טוב... לפני כמה זמן עשיתי עדכון של הפאק 1... ואחרי זה זה עשה לי בעיות בנורטון... שניסיתי לפתוח אותו... הוא פשוט נפתח לשניה... ונסגר... בעיקרון ה-Auto Protect עובד תמיד...(נראה לי.. כי זה לא נסגר..) אבל התוכנה עצמה.. אין לי שליטה בהגדרות ואפילו Live Update לא יכול לעשות ידנית... אני בטוח ב106% שמישהו פה מכיר ת'בעיה.. השאלה אם תוכלו לעזור?... תודה.. צ'יקו
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כאזת יש לי כונן חיצוני 2.5 של 500GB אני מעוניין לעשות ממנו דיסק הצלה כזה שיהיה שם התקנה של הוידוס שלי במקום שאני יחפש את הדיסקים כל הזמן אולי כל מיני תוכנות כמו בהיירנס לייב סידי ... השאלה היא איך אני יוצר את התפריט שיאפשר לי לבחור בין לעשות BOOT להתקנה של וינדוס 7 או XP או VISTA או לעלות איזה גרסה של מיני XP או כל מיני כאלו.... שיהיו במקביל על הדיסק....
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הבעיה: אחרי שאני עובד עם אינטרנט אקספלורר 7 איזה שעה הוא מסרב לפתוח קישורים. ואז כל פעם אני סוגר אותו ופותח שוב והוא שוב עושה לי את הבעיה, מישהו יודע מה הפיתרון? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
הבעיה שלי היא כזאת : לפני חודש בערך צצה לי בעיה באינטרנט אקספלורר . אני נכנס ליוטיוב או לכל אתר אחר שאמור להיות בו שמע :סרטונים וכו' ואני לא שומע כלום .. נכנסתי מהגוגל כרום וכן אני שומע .. מפה לשם בדקתי ונכנסתי למדריך הזה : http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2009/03/16/IE-encountered-a-problem.aspx לא כל הפעולות שלהם עובדות (דרך אגב סליחה על הפרסום , אם אסור אני אמחק אותו ) רק הפעולה של הגיבוי קבצי רגיסטרי וערכי היישום של האינטרנט אקספלורר עובד .. אני מגבה את הערכים בשולחן העבודה , מוחק אותם מהרגיסטרי ונכנס אליהם שוב מהגיבוי ומתקין מחדש אותם (כמו אתחול מחדש) ואחרי זה נכנס לאינטרנט אפשרויות ומאפס את ההגדרות של האינטרנט ואז זה עובד לי , הבעיה פה היא שזה עובד…
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד, שאני עובד בלוח השנה של האווטלוק שלו בזמן האחרון מישהו מכיר דרך , בה אפשר לסנכרן את נתוני לוח השנה של האווטלוק, כך שתמיד יהיו זהים בנייד ובנייח (דרך אינטרנט או רשת ביתית) בלחיצת כפתור ? תודה
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
תוכנה שממירה קבצי מיד לפוקמט נורמלי (MP3, OOG, WMA ואפילו WAV.....).
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
איפה אני מגדיר שלא יתחבר מחדש ולא ישנה כל פעם את הIP ? לא מעניין אותי שיהיה זמן המתנה בין קובץ לקובץ העיקר שלא ישנה אותו.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
בשבוע האחרון התקנתי כבר איזה 4 פעמים מחדש את הסרגל של גוגל, כל פעם הוא נעלם לי מהפיירפוקס ככה סתם, אני פותח את פיירפוקס ביום חדש, והסרגל איננו, וגם תיבת החיפוש הקטנה, ישירות לגוגל, שנמצאת לצד שורת הכתובת נעלמת, מה לעזאזל קורה פה, ואיך מתקנים את הבעיה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני לוחץ לפתוח את התוכנה וזה מראה לי את זה:
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
זה התחיל עם קאזה שהיתה תוכנה בת *ונה שהיתה מורידה דברים בשניות ממש שניות והיה שם הכל מהכל!! אחרי כמה זמן טביעות עיניינים בלגן סגרו את הבאסטה ומי שרוצה היום קאזה צריך לשלם ולחיות בארצות הברית ואין שם שום דבר עכשיו זה קורה גם לאימיול לעאזעל אין היום שרת אחד נורמלי שאני יכול להתחבר עליו לחפש משהוא ושלא יקפוץ לי 30 קבצים זבל שלא קשורים שבמקרה גם קיבלו את הערך של החיפוש שלי ויש כאלה שרתים שלא משנה מה אני מחפש זה מוצא לי באבילון 8 ולא משנה מה אני מחפש זה לא מוצא תוצאות אפילו אם אני מחפש SEX או XXX כאליו WAHT THE FUCK? הורסים את כל תוכנות ההורדה הטובות בקרוב לא ישאר כלום רק הורדות ישירות שזה חרא צריך לשבת על זה כל הזמן ולשנות איפי במקום לעשות רשימה וזה הוריד לך לבד הכל, ללכת לעב…
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי שירים שאני רוצה לחתוך קטעים מדוייקים מהם, לחבר אותם ביחד, וכמובן להקליט את הפרוייקט ולשמור אותו עם יכולת לצרוב אותו על דיסק לאחר מכן. לא חייב שזו תהיה תוכנה חינמים אבל חייב שיהיה להורדה גרסת נסיון לפני שאני רוכש. אני מעוניין ליצור שיר אחד המכיל קטעים שאני אוהב מכמה שירים. אז התוכנה צריכה להיות מדוייקת בחיתוך של השיר ובחיבור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
הכוונה כאילו ני מחבר למחשב איזה טייפ או פטיפון,וזה מקליט למחשב והופך את זה לקובץ MP3 שאח"כ אפשר לצרוב לדיסק. תודה
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-