תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
כל פעם שאני עושה REBOOT למחשב אני מקבל את ההודעה הזו . איך אני יכול להיפטר ממנה ומה היא בעצם רוצה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני בבעיה סיימתי לבנות אתר והכל בפרונט פייג' אבל נותרו לי שתי דברים שתי סלייסים שאחד אני רוצה לעשות אותו אימייל (שליחת אמייל למנהל האתר) והשני אני רוצה לעשות אותו כהוספה למועדפים. איך אפשר לעשות את כל זה באימייג' רדי? :s05:
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
יש לי שירים שאני רוצה לחתוך קטעים מדוייקים מהם, לחבר אותם ביחד, וכמובן להקליט את הפרוייקט ולשמור אותו עם יכולת לצרוב אותו על דיסק לאחר מכן. לא חייב שזו תהיה תוכנה חינמים אבל חייב שיהיה להורדה גרסת נסיון לפני שאני רוכש. אני מעוניין ליצור שיר אחד המכיל קטעים שאני אוהב מכמה שירים. אז התוכנה צריכה להיות מדוייקת בחיתוך של השיר ובחיבור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם התרגלנו שנורטון זה טוב מול שפע תוכנות האנטי וירוסים שצצו נשאלת השאלה : איזה הוא המומלץ הבחינת זלילת זיכרון ומשאבי מערכת (מה שפחות כמובן) תודה
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה של מנהל הורדות שאוכל לשים ברשימה לינקים של הורדות ושהתוכנה תוריד לפי סדר. ז"א, בדקתי את כמות הקבצים שאני יכול להוריד בו זמנית והוא לא עולה על שתי קבצים, שאני מנסה להוריד קובץ שלישי הוא ממתין עד שאחד מהשניים יסיים. השאלה שלי היא אם קיימת תוכנה שאני אוכל לתת לה רשימה של לדוגמה 30 לינקים של הורדות והיא תוריד אוטומאטית כל פעם שתיים שתיים, לפי סדר, מבלי התערבות שלי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום! אני צריך תוכנה שמסוגלת לסמלץ בעיות תקשורת מול שרתי HTTP (נפילות שרת, connection refused, דברים כאלה), על מנת לבדוק תוכנה שמפותחת בחברה שאני עובד בה. כרגע מה שאנחנו עושים זה להתחבר מרחוק למחשב עליו יושב שרת הבדיקות ולכבות אותו, וזה כמובן לא הכי טוב (אם יש אנשים אחרים שכרגע משתמשים בו אז זה ידפוק להם את הבדיקה). אין בעיה עקרונית שזו תהיה תוכנה בתשלום, אבל עדיף שתהיה לה גרסת נסיון.
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי windows xp pro IE - 6.0.2800.1106.xpsp1.020828-1920 ויש לי בעיה... כאשר אני גולד אם ה IE ומנסה לפתוח חלון חדש אז הIE ניתקע ולא מגיב... כך שגלישה כמעט בלתי אפשרית כשכל פופאפ קטן תוקע לי את המחשב. אמרו לי שב98 הייתה אפשרות לעשות תיקון, אך לא מצקתי את זה בXP עוד תאוריה היא ה3rd party programs, כדוגמאת GATOR שלפני שבוע גליתי אותה ואת CME על המחשב בדרך מסתורית... אבל כשניסתי לעשות אנאינסטאל לא מצאתי איך... בבקשה תעזרו!!! כבר היה לי את זה לפני שלושה חודשים והייתי צריך לפרמט את ווינדווס!!!! אני לא רוצה עוד פעם!!! >
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
נורטון עושה לי בעיות, אני מחפש תוכנה אחרת שתבצע את העבודה בצורה הטובה ביותר. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לדעת איך מגדירים שה- OUTLOOK ישמיע צליל כאשר מגיע מייל חדש. יש לי outlook 2003 תודה, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מחשב חדש (תגידו לי מזל טוב ;D), לוח אם אסוס P5Q מעבד E8400, ב-MEMTEST (גרסא 1.70) מזוהה בתור פנטיום 3... אבל עם מהירות שעון נכונה (3GHz), אני מניח שזה תקין...? זה נראה לי תקין לגמרי (מחשב שהרכבתי בעצמי, כמובן שווידאתי שהמעבד נכון), אני פשוט שואל כדי שאני לא אדאג סתם... (אגב, בכמות זכרון הקאש L2 הוא רושם "UNKNOWN")
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שאומרת האם הdvd הוא מולטיזון, ואם הוא לא האם יש תוכנה שיודעת להפוך כל dvd (זהdvd של מחשב נייד ולא בא לי שהוא יהרס) למולטיזון.
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה,אם למישהו יש הזמנה לאחד מאתרי הטורנט בבקשה שישלח לי!אני יודה לו מראש הנה הכתובת: evy1000@walla.co.il
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
בבקשה תעזרו לי! קניתי כרטיס מסך חדש והתקנתי את הדרייברים,הכל עובד יפה. עכשיו אני לא חושב שזה קשור,אבל שאני מנסה להיכנס לYOUTUBE או לדבר בוונטרילו אני לא שומע כלום,אבל אם אני נכנס ל"דיבור" אני שומע את You have selected microsoft default voice או מה שכתוב שם. מישהו יודע מה הבעיה? [br]פורסם בתאריך: 14.10.2009 בשעה 20:25:39 נו בבקשה מישהו!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לי חשבון ב gmail תקין ועובד יופי טופי . אני מנסה להגדיר חשבון בMozilla Thunderbird והוא מזהה את החשבון והכל טוב פרט לבעיה אחת קטנה , הוא כותב שהסיסמה שלי אינה תואמת לזו שיש בחשבון של הgmail מה שלא יכול להיות . אני נכנסתי בעזרת הסיסמה לחשבון הג'ימאייל ולחשבון בגוגל בלי שום בעיה. מה קורה פה ??
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
טוב, אז ככה, בהודעות הקודמות שלי התלוננתי ש KaZaA ת(what's with the caps?e), ו IMesh וכל תכנות הורדת הקבצים למינהו שהתקנתי על המחשב שלי (Pentium 2, 350MHZ, dual boot: win98 & win2000 SP2), על ה win2000 גרמו לבעיות חמורות בתפקוד המחשב (windows explorer לא תפקד וכך גם ה IE). סה"כ ניסיתי כ 5 תכנות, ולכולן היו אותן בעיות. ניסיתי את WinMx ו KaZaA על ה 98 שלי, וזה עובד יופי. נו, טוב, אז שומר המסך מתבייש לעלות כשקזה רצה, נו, מה אני בכלל מתלונן... (כאילו ששילמתי עליה). ובכלל, win98 ידועה בנטיות הנוירוטיות-סדיסטיות שלה. תכנה קטנה ומטורפת. המסקנה שלי היא, בכל מקרה, שכל הערב רב הזה של תוכנות נכתב במקור ל 98, או ל XP, אבל לא ל NT או ל 2000. נכון, הורדתי את הגירסא של 98/2000, אבל …
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מקבל דואר עם לניק לאתר מסוים, כשאני לוחץ על הלינק לפתחת האתר, נפתח לי רק הדפדפן בלי העמוד, איך אני מתקן את זה?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם! טוב לאלה שמכירים את התוכנה.. אתם יכולים בבקשה להגיד לי עם אתם יודעים מתי תצא הגירסה הבאה של dance ejay?? אני חושב שהגירסה האחרונה זה ה dance ejay 6?? ועם תצא עוד אחת אז עוד כמה זמן??
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יצרתי קובץ כתוביות, יצקתי אותו לתוך הסרט והמרתי אותו לNTSC 19:9 WIDE SCREEN . יש לי כמה בעיות ושאלות.. 1. איך אני עושה שהכתוביות יהיו על הקטע השחור למטה בסרט ולא על הסרט עצמו? 2. האם NTSC זה טוב או שצריך PAL ? הסרט הוא 23.9 פריים. 3. בקטע של הסוג תצוגה.. יש 16:9 דיספליי רגיל ויש 16:9 525 ntsc line אני עובד עם התוכנות הבאות: Sub2SSA ליצירת הכתובית Virual dub ליצירת הסאונד, הכנסת הכתובית לצמיתות, והתחלת הFRAME SERVER . TMPGENC לבחירת סוג התצוגה, פורמט הסרט, והמרתו.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום בשעת הגלישה מופיע לי החלון הבא בזמן שהאינטרנט מחובר או שלפעמים גם האינטרנט נופל אבל לרוב זה בשעת החיבור. למה זה מופיע ואיך מסדרים זאת? תודה
-
- 9 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מי יכול לעזור לי בבקשה ולהגיד לי איך אני מזמין משתמש אחר למשחק שש-בש משובח במסנג'ר? נ.ב - המשחק לא מופיע לי תחת אפשרות "משחקים" בחלון השיחה...
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שתוכלו לעזור לי כי יש לי בעיה רצינית- עשיתי בדרימויוור דף מסגרות בצד שמאל ולמעלה יצרתי כפתורים בתוכנת פלאש 8 ושמתי אותם במסגרת השמאלית הגדרתי את הכפתור ככה "on (release) { getURL("viper.html", "mainFrame"); } שMAINFRAME זה השם של החלום המרכזי שלי אך ניסיתי באקספלורר ובפיירפוקס ובשניהם האתר עולה לי בעמוד חדש והמסגרות נעלמות הדבר המוזר הוא ש בAVANT BROWSER המסגרות כן עובדות לי יש למישהו מושג למה ואיך אני יוכל לעשות שהמסגרות יעבדו לי בכל הדפים?
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש לכם המלצות לתוכנות שאפשר לנהל איתם את הקבצים ותוכנות שעל כמויות הדיסקים שמחזיקים? {בבקשה תציינו היתרונות חסרונות!} אגב מחפש גם תוכנה זהה לקבצי MP3 כרגע יש לי את רשימה הבאה (אתם מכירים משהו מפה ? יש ניסיון בשימוש? פרטו) Whereisit 3.65 CD.Bank.Cataloguer.v2.3.2 Advanced.Disk.Catalog.v1.49 Advanced Mp3 Catalog Pro v3.16 תודה על המצלות, טל הערה: הן צריכות לתמוך גם בגופנים של עברית
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-