עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by -yooy-,

עד עכשיו אף אחד לא יכול לעזור לי בכל הפורומים ביקרתי .. אי צריך דרייבר למצלמה שלי אין לי את הדיסק זיהיתי את הדגם של המצלמה באתר זאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=137747 דגם: Silver Line 330PC אבל יש שתי דגמים במצלמה הזאת אחת כולל כפתור למעלה + מצלמה ואחת ללא כפתור למעלה וללא מצלמה לי יש ללא מצלמה ומה שיש בזאפ זה עם מצלמה בבקשה תעזרו לי ..

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  2. מאז שחיברתי רשת בין שני המחשבים בבית אני לא יכול לשלוח או לקבל קצבים באייסיקיו (רק במסנג'ר) יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by B@LENO,

שלום לכולם התקנתי ווינדוס XP SP2 חוקי על הרדיסק התקנה נקייה אחריי פורמט אחריי שהווינודס עלה לפניי שעוד ניכנסתי לאינטרנט התקנתי אנטי וירוס נוד 32 ואחריי שהתקנתי את האנטי וירוס כל שניה קופצת לי הודעה על וירוסים הוא מזהה את הדרייברים של ATI כוירוס תהליכים של ווינודס כמו כתבן מנהל משימות של ווינדוס הוא מזהה כוירוס איך זה יכול להיות רק את התקנתי את הווינדוס ואחריי זה הסרתי אותו התקנתי קספרסקי אנטי וירוס 7 וגם הוא מזהה כל תהליך וכל דבר כוירוס השאלה שלי איך זה יכול להיות רק התקנתי את המערכת הפעלה ולא הייתי באינטרנט בכלל? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  4. אז ככה.. נגיד אני נכנס לאתר ומתחבר לשם משתמש שלי אז בדרך כלל זה היה נכנס ואחרי כמה שעות שאני נכנס לאתר אז עדיין אני מחובר עם המשתמש כי הוא מזהה אותי לפי המחשב... אבל פתאום מאתמול-שלשום אם אני נכנס לאתר ומתחבר לשם משתמש אחרי כמה שעות שאני נכנס לאתר אני שוב צריך להזין שם משתמש.. איך אני אומר לו שישמור ויזכור..? אני לא יודע למה זה השתנה פתאום. תודה רבה על העזרה, שי.

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  5. שלום! אני רוצה לצרף רדיו לאתר שלי, איך אני עושה את זה? קראתי את כל המדריכים שמדברים על "Shout Cast"... אבל הבנתי שצריך שרת מישהו יודע איפה אני קונה / מקבל שרת כזה? אחרי שקיבלתי איך אני משתמש בשירות? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  6. שלום לכולם. אני מחובר ל-icq6 והכל בסדר (מבחינת מסירת הודעות). הבעיה היא שאי אפשר למצוא אותי גם אם רושמים את השם המלא שלי (ותאמינו לי שאני יודע איך לחפש). יכול להיות שהבעיה נוצרה בגלל שפעם הייתי רשום רק בשם הפרטי שלי, אבל הקטע זה שגם שעשיתי חשבון חדש שיש בו גם את השם הפרטי וגם את שם המשפחה שלי זה בכל זאת ממשיך להתעלם ולא מוצא אותי בחיפוש לפי השם. אפשר למצוא אותי רק אם רושמים את המספר שלי. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by AmitDanan,

מחפש תוכנה שיודעת לטפל בקבצי MKV כמו הוספת כתוביות לשנות פונט גודל שתוצג הכתובית, אם היא יודעת לעשות דברים נוספים זה פלוס.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Nick_Less,

איך אפשר לערוך סרט שהוא הגיע כבר לשלב של DVD? ז"א אני הכנתי סרט על מחשב אחר (דרך AVID) סיימתי את הכל ועכשיו אני רואה שיש צורך בתיקונים. יש אפשרות לגרום לתוכנה להשתמש בקבצים האלו? הקבצים שיש לי הם: 3X*.vob 2X *.ifo 2X *.bup כאשר קובץ אחד של vob שוקל 750 מגה. תודה,בר

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  9. יש סיכוי שקיים דרייבר לכרטיס מולטימדיה BrookTree BT878 Video Capture Device ו-BT360 Mediastram Controller (שניהם בכרטיס PCI אחד) עבור Win7 32BIT? אני מחפש בנרות ואפילו באתר הרשמי אין..

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by The Dom,

השאלה בכתורת... כלומר מה הם משפרים... ואם משהו יכול לתת לי קישורים לעידכונים לדרייברים :(1 מסך 2 מעבד(ים)) nvidia geforce 7800 gt amd athlon 64X2 dual core processor 3800+,mmx,3dnow (אני באמת רוצה לדעת מה הם עושים- לא שאלתי את זה בשביל העדכונים-אני לא מבין במחשבים אז לא איכפת לי כול כך מזה )

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  11. Started by Drazick,

שלום. אני מעוניין בהפעלת מס' פרופיילים של אאוטלוק (האאוטלוק של האופיס) ביחד. כל פרופייל שונה מהאחר. אני יודע שזה דורש שינוי ברג'יסטרי. בברירת המחדל, זה פותח את אותו הפרופיל בכל פעם ולא מאפשר בחירה בכל פעם. המצב הנורמלי הוא כשאתה מעלה את האוטלוק הוא שואלל באיזה פרופיל אתה מעוניין (אם מוגדרים מס' פרופילים), כשתרצה להפעיל עוד סשיין של אאוטלוק יופעל עותק נוסף של אותו פרופיל ולא תהיה לך זכות בחירה. אני יודע שניתן לשנות זאת אך אני לא יודע כיצד.

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by krembo0o,

ניסיתי להתקין את הקספרסקי ואת נוד32 והדמון טולס אבל רשום שהם לא מתאימים לגרסאת ווינדוס שיש לי (ויסטה) הצלחתי להתקין את ה VGA אבל הוא די מעפן.. יש פתרון?! או אנטי ווירוס אחר מומלץ?! תצא גרסא אחרת לדמון טולס נכון?! :s05: :s05: :s05:

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  13. תודה.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  14. Started by ברק,

אשמח לשמות ולכתובות להורדה. וגם איזו תוכנה היא הממולצת ביותר. תודה

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  15. Started by zobb,

שלום לכולם ... יש לי עסק ואני מעוניין לבנות לו אתר אינטרנט בעל עיצוב גרפי מתקדם. אך נאי לא מעוניין שיהיה באתר ממש פלאש, אך עם זאת אין בעיה שיהיה בצד פלאש . בנוסף אני מעוניין שיהיה באתר אפשרות לחנות ורטואלית ומועדון חברים. אנא המליצו לי על חברות איכותיות לבניית אתרים שאי יוכל לראות את התוצאות פרודוקטיביות . כל מי שממליץ אנא ממך רשום את האתר שאליו אני יוכל לפנות ... תודה רבה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by eehh,

מותקן לי במחשב הגרסה האחרונה (11) והכרטיס מסך שלי תומך ב 10.1. רציתי לדעת האם זה מהווה בעיה שהגרסה לא תואמת את הגרסה של הכרטיס מסך? וכיצד אני יכול להתקין גרסה של 10.1. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  17. לאחרונה החלפתי את המצלמה הדיגיטלית הקודמת שלי קנון A1100 IS, במצלמת קנון SX150 IS. המצלמה של ה-A1100 IS, מצלמת סרטונים בפורמט AVI ברזולוציות 240P, 480P ו-(480P LP (LP = Long Play. המצלמה של ה-SX150 IS, מצלמת סרטונים בפורמט MOV ברזולוציות 480P ו-HD 720P. השאלה שלי היא: האם סרטון בן 0:30 ברזולוציה של 480P בפורמט MOV יהיה קטן יותר מאשר סרטון באותם אורך ורזולוציה בפורמט AVI עם LP?

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by moris,

היי! איך אני צורב קבצי SVCD על דיסק DVD 4.7 לאיזו קטגוריה אני נכנס בתוכנת נרו 6 ו- 7? המון תודה!

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  19. Started by ארקדי גאיידמק,

http://www.kaspersky.co.il/aaaaaau/cauaau/aeaau_ae_aoenae_6_0__1

20. Started by epichorus,

שלום לכולם, אני מעוניין ליצור מסמך אשר מכיל תבנית בסיס אשר אמשיך לעדכן בכל תקופה מסויימת. חוץ מהחלקים הבסיסיים במסמך, צריכים גם להיות חלקים דינמיים אשר אוכל לבחור ע"י בחירה מטבלת קומבו. לדוגמא יש לי טבלה עם סעיפים א,ב,ג,ד - במידה ובחרתי א' ייתווספו לחלקים הבסיסיים במסמך מספר שורות במקומות שונים במסמך. אשמח מאוד לקבל פתרון, תודה.

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  21. שאלתי היא , האם כל צריבה תוכן על דיסק היא נעולה , הכוונה שאם אני מכניס אותו למחשב לא יכול להיכתב על הדיסק כלום רק להיקרא? נגיד אני צורב דיסק באפשרות DATA ואני מכניס אותו למחשב של חבר שלי שיש לו במחשב וירוסים שנדברים להתקני מדיה הם יועברו לי לדיסק שלי הוא זה בלתי אפשרי כי ניתן רק לקרוא מדיסק ולא לכתוב ? תודה רבה , אשמח לדעת גם אם צריך אפשרות מיוחד בצריבה כדי שלא יהיה אפשר לרשום על הדיסק והיה סגור או שכל צריבה היא לא מאפשרת כתיבה על הדיסק שמכניסים אותו למחשב ומשתמשים בו ... תודה מראשץ

22. שלומלום. הותקן לי בעבר על המחשב ע"י החברה ממנה קניתי אותו - symantec antivirus. (אין עליו שום פרוט פרט לכך, זה לא נורטון, משהו אחר. פרימיטיבי יותר). בימים אלו הורדתי למחשבי אנטיוירוס טוב יותר אשר יגן על מחשבי ביתר נאמנות (אני מקווה). רצוני היה להחליף בין השניים. מטלה פשוטה כך חשבתי. התקנתי את החדש והתפניתי לחיסולו של הזקן. מסתבר שהוא לא חושב ממש כמוני, די טוב לו במחשב שלי. לא הצלחתי להוריד אותו בשום אופן, איומים לא עובדים... ניסיתי דרך ההוספה/הסרה של תוכנות הרגיל של ווינדוס, הוא תמיד מנסה בעקבות כך לתקן את ההתקנה שלו ומחפש בשלב מסויים את חבילת ההתקנה (msi.*) אותה הוא לאמצליח למצוא משום שהיא פשוט לא מתקיימת על מחשבי, שם הוא מחליט שהוא נשאר ונגמר המשא ומתן. ניסיתי להיות יות…

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by Karoni,

היי יש לי מיני דיסק של סוני דגם mz-r701 ושמעתח שיש כאלה תוכנות שבערתן היתן להקליט שרים על הדיסיקים של המיני דיסק מבלי להשמיע את כל השירים ולהקליט אותם אחד אחד אם למישהו יש אותה אני ישמח לקבל קישור להורדה תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ex_,

היי אני מחפש תוכנה שמסוגלת לייצר קובץ PDF מתוך תכולת תקייה באופן אטומטי כלומר יש תיקייה עם המון קבצי תמונה ואני פשוט רוצה לעשות PREVIEW באופן אוטומטי - לקובץ PDF תודה,

• 3 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.