תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי טבלת מספרים באקסל שכל כמה תאים הם צבועים בצבע רקע אחר , אני מעוניין לסכם את התאים בעלי הצבע רקע הדומה . אני מניח שזה בעזרת הפונקציה sumif אבל איזה תנאי אני כותב בצבע רקע של התא אשמח לתגובה מהירה מיכאל
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תוכנה אמינה נוחה לעבודה מול מחשב כף יד . אם בעברית יותר טוב . מי מכיר ? מי יודע ? תודה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני תמיד השתמשתי בגוסט לגיבוי הדיסק שלי בפורמט fat וזה עבד מצוין ולאחרונה אני ניסיתי לגבות מחיצות ntfs וכל פעם שאני משחזר המחשב אומר שהשחזור נכשל אני משתמש בגוסט 2003 מה יכול להיות הבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני מכין לי חתימה צנועה לפורום. הבעיה היחידה שלי,היא שאני לא רוצה שהיא תיהיה ברקע לבן,אני רוצה שהיא תשתלב עם הצבע של הפורום,משמע - להסיר את הרקע. מישהוא יכול להסביר לי איך עושים זאת,או עם איזה תוכנה? תודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין ,פשוט הווינדווס לא מוצא את הדרייברים אפילו שהדיסק בפנים ,מה אני יכול לעשות
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, יש לי בבית ספר מערכת תאורה די פשוטה, היא כוללת יחידת דימר, פאנל שליטה וכמה עשרות תומאסים / ליקוים.. הפאנל שליטה די מעפן, ואני יודע שקיימים תוכנות לשליטה על התאורה, אבל אני לא יודע איך קוראים להן.. מישהו מכיר איזשהיא תוכנה? (אפילו בכסף) אני מניח שאת הדימר מחברים למחשב דרך קבל רשת, אבל השאלה היא מהי תוכנת השליטה...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי קורא כרטיסי סים וקיבלתי איתו דיסק עם התוכנה לXP ואני צריך לויסטה ניסיתי לחפש קצת ולא מצאתי אני לא יודע מה הדגם שלו או החברה אז הנה התמונה: תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צילמתי במצלמת וידיאו מספר סרטונים וקיבלתי קובץ vro יחיד שגודלו כ - 800 מ"ב. הייתי רוצה לערוך אותו עם moviemaker אך תוכנה זו איננה יודעת לעבוד עם פומרט זה. לפי המלצות שקראתי באינטרנט שיניתי את הסיומת מ vro ל mpeg. ה moviemaker אכן העלה את הקובץ אך סבל מבעיה בה זמן המופיע הוא רק 21 שניות (למרות שאורך הסרטון הוא 20 דקות). מה עלי לעשות על מנת שאוכל לערוך את את הסרטונים שבקובץ עם moviemaker?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול לשמור את הסאונד של הסרט על מנת לסמפל ווקלים ... ועוד שאלה... יש לי סרט AVI לא תקין, אי אפשר להעביר בו קדימה ואחורה, זה תוקע את המחשב. איזה תוכנה יכולה לסדר את זה? תודה !
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה שאני לא יודע האם היא קשורה לאוטלוק או להגדרות האינטרנט לפני איזה חודש - חודש וחצי התחילה הבעיה , אני מפעיל את האוטלוק ואז הינטרנט מתנתק , אני לא יודע מה זה מה אפשר לעשות עם זה ? בברכה דן
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
איך צורבים משחקי סוני 2 או wii? בnero 9 חייב מדריך מפורט+תמונות. תודה רבה מי שעונה מלךךךך
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
פירמטתי את המחיצה שבא היו כל המסמכים. את המערכת הקודמת לא פירמטתי, ז''א שתיקיית הWINDWOS הקודמת השארתי, והתקנתי את המערכת בתיקייה אחרת. אני רוצה לשחזר את המידע שהיה לי במסמכים שלי, ולגבות אותם ואז לפרמט פירמוט חדש חדש שממש ימחוק את כל המידע במחיצה. ובנוסף נמחקה לי מחיצה, וכל החומר שהיה בפנים, והיא נהייתה נקייה מחומר. אני רוצה לשחזר משם גם את המידע. איזה תוכנות יודעת לעשות את זה, כאשר יש לכם ניסיון איתן. תודה GETDATABACK for ntfs לא שיחזרה לי כלום, סימנתי לה איזה מחיצה אני רוצה שתשחזר, מחיצה SYSTEM (שד''א כל המחיצות שדיברתי עליהן נמצאות באותו כונן) והוא פשוט מצא לי את החומר שיש כרגע ולא של קודם.
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אחים שלי אתם יכולים לתת לי מדריך לפוטו שופ 8.0 בבקשה תודה ביי :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אם אני בוחר באפשרות msc ומחבר את הנגן למחשב הוא ישר קולט אותו.. אבל אם אני עושה על המצב של החיבור דרך המדיה פלייר (שזה מה שאני רוצה) אז הוא אומר לי שנמצא חומרה חדשה הוא מתקין אותה ואז בסוף כותב שאירעה שגיאה במהלך ההתקנה וייתכן שהרכיב לא יועפל כראוי. בפועל הוא באמת לא קולט אותו במצב הזה. אני נכנס למנהל התקנים אני רואה מין סימן שאלה צהוב ליד ההתקן של הנגן אני עושה עדכון התקן הוא מנסה להתקין ובסוף והוא לא מוצא כלום. אם אני נכנס למאפיינים אז במצב התקן כתוב לי: אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10) לחץ על פתרון בעיות כדי להפעיל את פותר הבעיות עבור התקן זה. (נכנסתי לפתרון בעיות ולא כתוב שם שם דבר מועיל..) מה אני יכול לעשות??? יש לציין שהיום בבוקר זה עבד לי בלי שום בעיה.. ניסתי …
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לווינדס xp וזה הכרטיס קול SiS 7012 Audio Device
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התוכנת צריבה נרו לא עובדת במחשב זה מה שרשום שמתקינים http://www.siz.co.il/my.php?i=ozjzwdwmhyi0.jpg
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות עם התוכנה Avidemux: היא קורסת לעיתים קרובות כל פעם שאני פותח סרטון בה, וכמו כן אינני יכול לשמור בה סרטונים ערוכים בפורמטים שונים מ-AVI (המצלמה שלי שומרת סרטונים בפורמט MOV). איך אני פותר את הבעיות הללו ? עדכון 1: עניין הקריסה של התוכנה נפתר, ע"י התקנתה מחדש.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא מצליח לעדכן את ה אנטי וירוס KASPERSKY 6 זה כותב:THE CONNECTION IS TIMED OUT? מה זה? יש לי TRAIL של 30 יום נישארו לי :xyxthumbs:28
-
- 10 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעייה קשה!!! אני לא רואה תמונה אלא רק שומע קול גם כשאני מריץ סרט במחשב וגם כשאני מנסה לראות streaming media באינטרנט. ניסיתי את כל חבילות המקודדים שיש וכלום לא עזר. בנוסף ניסיתי את כל הנגנים שיש (bs-player, VLC, quicktime, real ...) ושוב כלום לא עזר. איפה יכולה להיות הבעייה? מדובר על כל סוגי הסרטים בכל הסיומות. כשאני בודק עם תוכנת G-SPOT היא אומרת שהכל בסדר והקודק המתאים קיים אצלי. אנא עיזרו לי. תודה, חגי
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מנסה לראות רצף של סרטים ב- aspect ratio של 16:9 שינוי של ההגדרה בתפריט הראשי לא תישמר ברגע שאני ייסגור את הנגן (יחזור לברירת מחדל) ואם אני מכריח אותו לפעול ביחס תצוגה הזה (source aspect ratio שבתפריט המתקדם) הסרט הראשון באמת ייפתח ב-16:9 אבל הסרט שיבוא אחריו יחזור ליחס תצוגה מקורי! מישהו נתקל בבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום אנשים , יש לי בעיה ב-IE. ה-Java Script לא עובד לי אפילו שהוא מוגדר ב-Security ב-Enable. ל-windows update אני לא מצליח להיכנס , כדי לבדוק עדכונים... עשיתי סריקה ב- 4 תוכנות anti spy , ועם nod32 , היה וירוס (כנראה ההוא שהסתובב ב-ICQ) עכשיו המחשב נקי... אבל יש את הבעיה הזאת. מה עושים? מישהו מכיר את הבעיה ??? תודה!
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לא ידעתי אם לשים את זה בפורום תוכנה או WINDOWS אז אם צריך להעביר מנהלים תעבירו... ולעצם העניין: גירסה חדשה של ווינדוס מדיה פלייר זמינה להורדה אך זאת גירסת בטא. בכל אופן, למשתמשי מדייה פלייר {כמוני ;D } הנה הלינק להורדה וניסוי הגירסה החדשה שמביאה כמה וכמה חידושים מרעננים http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/mp10/default.aspx#download תהנו. ;D
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש את התוכנה הזאת: GameCollector שמקלטגת משחקים של כל האמצעים (PSP, PlayStation 1+2, Wii וכו') עם תמונות, מה שטוב בה זה שמכניסים שם להיא מוצאת את המשחק לבד ומורידה תמונות, תקציר על המשחק והכל..הבעיה הקטנה שקשה לפרוץ אותה (לפחות אני לא מצאתי משהו שעובד.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני ישמח! בברכה, ניר ישראל חן.
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אהלן חברה אני זוכר שקראתי פעם על דרך להעביר את המייל הביתי (בזק) דרך Gmail ע"מ לסנן דואר זבל. הבעיה אצלי היא לא רק דואר הזבל, אלא גם בעיות עם הגדרות השרת שאין טעם להתעסק בהן. האם יש אפשרות לבצע כזה דבר ושהמייל ישאר כמו שהוא? (מבחינת כתובת דוא"ל) הייתי שמח למדריך, תודה!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי איזה MP3 שאני רוצה להגביר ת'עוצמה של הווליום שלו העברתי אותו לפלא שלי והוא חלש מידיי למישהו יש הצעה+הסבר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-