תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברשותי כמה צורבי DVD (ראה מפרט) במסגרת העבודה יש לי צורך לצרוב כמיות גדולות של חומר. עד כה השתמשתי ב-CLONE DVD של SLYSOFT בכדי לצריב 3 DVD במקביל. פשוט פתחתי את התוכנה 3 פעמיים. כעת יש לי צורך לצרוב כמות גדולה של CD ... ניסיתי לבצע זאת באמצעות CLONE CD של אותה חברה. אבל זה בלתי אפשרי. משום מה הצורב של NEC ושל Optiarc לא תומכים בצורה יציבה בתוכנה. פעם מצליח ופעם לא, אני צריך משהו יציב, אחרת זה לא מסחרי ... NERO 7 לא מסוגלת לבצע זאת. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום . אתמול מחקתי ספריה גדולה של קבצים. בגלל שהספריה היתה גדולה היא לא עברה לסל מחזור. אלא נמחקה לצמיתות. עכשיו אני רוצה לשחזר אותה. יש לציין שהשתדלתי לא לשמור על המחשב כדי לא לדרוס את המקום הפנוי על ההרד דרייבר. ניסיתי לשחזר עם תכנת ntfsundelete אך לא ראיתי את הספריה שם. למישהו יש רעיון? ערן
-
- 6 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. כפי שאתם רואים אני משתמש חדש וזוהי הודעתי הראשונה. ואשמח אם תעזרו לי. אז ככה, אני משתמש די חדש בfirefox והבעיה שלי היא כזאת: אני עשיתי שתהיה השלמה אוטומטית של כתובות בשורות הכתובות, וזה די מציק האמת. מי שלא מכיר אז עשיתי את זה דרך ה-about:config ואת הערך הזה: browser.urlbar.autoFill היה צריך לשנות לtrue ניסיתי לבטל את זה ע"י החזרת הערך לfalse, אך זה לא השתנה ועדיין קיימת ההשלמה האוטומטית.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
שלום, הכנתי סרטון קצר ורציתי להוסיף כתוביות תרגום. האם ישנה דרך קלה ונכונה לבנות את התרגום ? או שאני צריך כל פעם ליצור אובייקט חדש עבור כל שורת תרגום חדשה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הנה הוא אני רוצה לשים אותו כתמונת תצוגה... תעשו איתו מה שבא לכם! זה מה שאני עשיתי :-X Neo Inspired קצת עלוב, אני יודע, כולה מברשת, כלי בחירה ודלי :-X יאללה תראו מה אתם יודעים!
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי קורס די הרבה, בעיקר בזמן הרצת World of Warcraft. לפעמים רק המשחק קורס ומשאיר הודעת שגיאה ולפעמים אני מקבל מסך כחול ומתחיל איתחול אוטומטי. איך אני יכול לברר איפה הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 981 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה למחשב או להארד דיסק או מה. מתי שנטען הווינדווס, הכוונה לפסים שעוברים, הם עברו אצלי איזה 30-40 פעמים עד שהווינדווס עלה. אין לי מושג מה הבעיה. מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויודע מה הפתרון? ד"א המעלות של המחשב טובות ככה שזה לא הבעיה. תודה מראש לעונים. *אני יריץ את ה error-checker של ההארד דיסק ויעדכן.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נגיד אני כותב youtube, שהוא אוטומטית יכנס ל-www.youtube.com. אני לא מדבר על קונטרול+אנטר, אלא להכנס לתוצאה הראשונה בגוגל. תודה רבה לעוזרים! עריכה: לא משנה, מסתבר שהוא כן עושה את זה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
חשבתי לנסות את עצמי ברקעים.. עשיתי את זה ממש עכשיו 10 דקות אבל אהבתי את מה שיצא, יש לזה את המראה הוויסטי הזה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני רוצה שיהיה לי תוכנה שאני קובע לה שעות מסויימות ואז אחרי זה שאני לא ליד המחשב היא תפתח אותם אוטומטית בשבילי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך לתוכנה vmware כולל הורדה בגרסה האחרונה שלה תודה :jump: :jump:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי את ה8800GTS וחיברתי אותו עם DVI והמתאם המתאים לטלויזיה (למקום היחידי שהוא יכול להתחבר) אני לא מצליח שהמחשב יזהה את הטלויזיה אין לי מושג למה (הדרייברים מעודכנים של הכרטיס מסך)
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
איזה תוכנת תחזוקה טובה יותר לויסטה tuneup 2007 או vista manager אשמח לתשובה מהירה תודה
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
ז"א תוכנה שתוכל לחתוך קטעים מהשיר.. תודה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום! ראיתי שיש כמה סוגים של winrar ורציתי לדעת מה ההיתרונות והחסרונות העיקריות של כל אחת, ואיזה אחד מהם עושה את פעולת החילוץ וההוספה הכי מהר ? טוב הסוגים שראיתי זה אלו : WinRAR WinRAR Extreme Edition WinRAR Corporate Edition WinRAR Crystal 2007
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום, יש לי קבוץ pdf רב עמודים, ואני מעוניין לפצל אותו למספר קבצים (למשל, את החצי הראשון להפוך לקובץ נפרד, וכן את החצי השני). מישהו יודע איך עושים את זה? אשמח לתשובות. עמרי.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה לבדיקת פינג, שהיא תהייה קלה לתפעול ולא מסובכת רק לשם בדיקה אם הפינג בסדר גמור.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תודה.
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אז כמו שרשום עד לא מזמן עבדתי עם הנורטון אני מחפש אנטי ווירוס וגם פיירוול ניסיתי את הקספרסקי הורדתי את הדמו אבל הוא חסם לי המון דברים ושיגע אותי עד שהסרתי (נתן לי סיבה לא לקנות למרות שיש לי חוקי של חבר שקיבל מתנה) הנוד 32 התקנתי לפני הנורטון (מאוכזב ממנו גם והמצחיק שהנורטון זיהה לי ווירוסים והנוד לא) אודה מאוד על העזרה
-
- 2 תגובות
- 422 צפיות
-
-
הם הורסים רכיבי ליבה במערכת ההפעלה. ונירו היא לזמן שאול. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש וראיתי שאתם די לא בטוחים אם תוכנות שנקנות בכסף אכן מצדיקות את עצמן אבל ממש מפריע לי שאני לא רואה את מצב של האיחוי כשאני מפעיל אותו מישהו מכיר תוכנה שעובדת בויסטה?
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
או המחשב או הוינדוס, עדיף כמה שיותר פשוטה תודה
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה באאוטלוק,אני לא יודע איך זה קרה אבל אני לא מצליח לשלוח אימיילים,צילמתי את המסך הנה התמונה עם השגיאה:
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
-
-
כאשר אני מתחבר ל Hab כלשהו לאחר כמה שניות אני מתנתק מה Hab, מה עשויה להיות הסיבה לכך? יש לציין שזה מתרחש גם בחיבור פסיבי . תודה.
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-