תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, יש לי את DEAMON TOOLS PRO ואני רוצה שהוא יעשה לי כונן IDE. אמרו לי שאני צריך להכנס ל-TOOLS, אח"כ להעבור ל-VIRTUAL DEVICE MANAGER ושם איפושהו לבחור IDE. אין לי את זה. יש לי ב-DEVICE MANAGER רק את SCCI. מה עושים ? P: [גרסה 4.10.0215]
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני יכול להחליף שמות של כוננים (E,F וכו'..) אני יסביר, יש לי צורב שכל הזמן היה כונן F, והיה לי הארדיסק שהיה כונן E, עכשיו לא יודע למה פתאום הם התחלפו, הצורב פתאום ניהיה כונן E וההארדיסק ניהיה כונן F מישהו יודע איך אפשר לשנות את זה שזה יהיה בחזרה...? תודה לעוזרים נ.ב. לא יודע אם זה המקום המתאים, פשוט לא מצאתי מקום אחר לכתוב את זה בו.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך עזרה ערכתי סרט ביתי בתוכנת סטודיו 9 הגעתי לשלב של יצירת dvd וקיבלתי הודעה pma erorr מישהו יודע מה מקור הבעיה
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה חשבונות מייל באאוטלוק אקספרס. אני רוצה שההודעות יגיעו לתקיות נפרדות ולא כולם לinbox, לדוגמא הודעות מהמייל של העבודה יכנסו אוטומטית לתקיה "עבודה", מהמייל הפרטי ל"בית" וכן הלאה. יש אפשרות כזו? תודה
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה שתאפשר את השימוש במחשב רק בשעות מסוימות... זאת על מנת להגדיר לאחי הקטן בדיוק את השעות בהם הוא יוכל לשבת על המחשב.. שלא יוכל לתחמן נגיד שזה יהיה רק ליוזר אחד בXP, או שזה פשוט ידרוש ססמא כשזה בין השעות..... משהו כזה.. תודה..
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי אני מכניס כתוביות שמתאימות לסרט אותו הסוג אותו השם והכל הכתוביות מופיעות לי אבל בג'יבריש בכל הסרטים אצלי זה ככה מה לעשות? :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום התקנתי windows vista והכל עובד חלק רק התקן האודיו לא פועל ... הדריבר (RELTEK HIGH DEFINITION AUDIO) הדריבר וההתקן פעל בעבר ב-XP .... אבל עכשיו אינו פעול . אין לי מושג מה לעשות הורדתי את אותו הדריבר לVISTA אך ההתקן לא מזהה אותו. פליז עם יש למשהו מושג והוא יכול לעזור לי בבקשה!!!! תודה מראש ???
-
- 1 תגובה
- 412 צפיות
-
-
יש תוכנה שאני יכול להקליט וידאו חוץ מFRAPS למה FRAPS מוריד לי את הFPS מ90 ל20 מצאתי הרבה תוכנות פשוטות וכאלה אבל האיכות שם ממש ממש גרועה אז ודה מראש למי שיש תוכנה או לפחות שם של תוכנה טובה בשביל זה.
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
שלום! אני חובב אמנות בוא נגיד, מתחיל, אפילו ספרייטים קטנים אני בקושי מצליח לעשות אבל בשביל להשתפר רציתי תוכנה טוב, הומלץ לי על פיינטר של קוראל ומצאתי ממישהו שאני מכיר את ה9.5 , באתי, התקנתי, הפעלתי הכל בסדר, עשיתי קובץ חדש וזה, עכשיו באתי לצייר משהו, סתם בצבע שחור עם איזה מברשת רנדומלית, לחצתי ופוף, התוכנה נתקעת לשנייה ואז קורסת, אוקיי אמרתי משהו חד פעמי ניסיתי שוב וזה שוב קרה, ניסיתי להחליף מברשת וניסיתי אחת אחת את כל המברשות, היחידות שעובדות אלה המברשות של ה אפקטים כמו ההוריקן ובועות. אמרתי אוקיי, אולי ההתקנה לא הלכה הכי טוב, עשיתי הסרה והתקנתי מחדש אבל זה עדיין קורה... מישהו יודע מה הבעיה? איך לפתור?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
בכל פעם שאני פותח את תוכנת הדואר, היא מושכת את אותה הודעה מס' פעמים ואז קורסת מישהו נתכל בזה בעבר ?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
icq אני לא יכול לשלוח ולקבל קבצים פשוט כמו הכותרת.. לא מצליח לשלוח ולא מצליח לקבל, אני רואה ששולחים ואני מאשר ואז מגיע הרגע שזה אמור לטעון וזה לא טוען אלא מבטל, וכנ"ל לגבי שאני שולח הם רואים ומאשרים וזה אותו דבר, תודה =] זה לא קשור לפיירוואל כי ביטלתי ונסיתי.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מחקתי תיקה עכשיו אני רוצה לשחזר אותה אך אני עושה את זה אני עשתי את שחזור מערכת זה רק מחזר את תיקה אבל היא ריקה אך אני עושה כדי לשחזר הכול כלל את דברים שבתוך התיקה תודה מאלכס!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה ניתן לחתוך קבצי WMV ?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
מחקתי כמה קבצים לפני כמה שעות בטעות, ואני צריך אותם בחזרה. לא ביצעתי אפילו ריסט למחשב [אין לי מושג אם זה רלוונטי בכלל]. אפשר לשחזר אותם איכשהו? תודה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה המקום המתאים לשאלה הזו כי לא ידעתי איפה לשים את זה.. אני רוצה להעביר את כל המייל הישן שלי מ gmail למייל החדש, איך אני עושה את זה? אני מעוניין להעביר את כל המייל הנכנס והיוצא למייל אחר, תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
משום מה, פתאום פראפס החליט שהוא לא מקליט צלילים. הוא מקליט אותם בווליום כל כך נמוך שאי אפשר לשמוע בלי להגביר את הווליום למקסימום. הבעיה בגרסה של הפראפס? או שבכלל זה בעיה בדרייבר של הכרטיס קול? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש חלקים בדפים שה-FIREFOX לא פותח לי אותם והייתי מצליח לפתוח אותפ רק ב-EXPLORER 7 עכשיו הם לא עובדים לי לא בזה ולא בזה למה...?
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניינת לקנות מחשב חדש שישמש אותי רק לעריכת וידאו (חובבני-חצי מקצועי) החלטתי על מעבד כפול ליבה, דיסק קשיח 320 גיגה זכרון 4 גיגה ואני מתלבטת לגבי כרטיס מסך חלק אומרים לי שלעריכת וידאו לא חשוב הכרטיס מסך וחלק אומרים שכדאי כרטיס יעודי לעריכת וידאו ושלפינקל יש משהו כזה. אשמח אם תבהירו לי מה נכון ואם אתם יודעים משהו על הכרטיס של פינקל תודה רבה אמא של שגיא
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אפשרות שאם למשל אני רוצה להוריד כמה קבצים מ-RAPIDSHARE אז אם אני עושה COPY לכמה ביחד זה כבר פותח לי את ההורדה של כולם ביחד ואני לא צריך להעתיק ולהדביק אחד אחד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
שלום לכולם . היום החלפתי את כרטיס המסך הישן שלי ( nvidia ) בכרטיס חדש (ATI ) , ולאחר התקנת הדריברים של ATI לא פועל לי 3DMARK על כל גירסאותיו מה אפשר לעשות ? האם יש גירסאות דריברים רשמיות ל- 2900PRO ? כי אני לא מוצא ממש... תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
הצבעים משתגעים, מה שלא קורה כשרואים את הסרט בmedia player classic. צירפתי תמונה שתראו על מה אני מדבר... אם זה לא ברור, יש גם וידאו: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
אני כבר דיי הרבה זמן מחפש מברשת כזאת של נייר מרובע (כאילו ריבוע כזה) מקופל בצד בחלק העליון. יש כזה דבר או שאני צריך ליצור בעצמי ?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אהלן, עברתי לוינדוס ויסטה, התקנתי את הפיירפוקס החדש 2.0.8, ומאז אני לא מצליח להתקין שום תוסף: ג'אווה, activeX (בשביל ynet ו-וואלה) וכו'. הוא מתחיל את ההתקנה ואז אומר שיש שגיאה ושהוא לא יכול להמשיך להתקין. יש לציין שיש לי גם zonealarm ו-SpyBot Search&Destroy אבל אותו דבר קורה גם כשאני מכבה אותם... מה עושים? תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי... אני מעוניין להכנס לנושא הקוד וריציתי לדעת איפה יש מדריכי וידאיו או מדריכים בעברית ללימוד CSS משלב עיצוב האתר בפוטושופ, חיתוך וקידוד CSS... כדי שאוכל לנתב ת'אתר ל ASP.... אשמח לעזרה או אם יש תוכנה מיוחדת שעושה חיתוכים לפי ההגדרות שלך ויוצרת לך CSS איכותי... כי ה CSS שPS יוצר לא משהו ודיי מסורבל... אשמח לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב חדש וביצעתי את כל ההתקנות כראוי. רק מה.. ב - DEVICE MANAGER רשום לי שאין לי PCI DEVICE מותקן... ובהתאם לזאת אין לי סאונד... אם מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה אני אודה לו מקרב לב....
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-