עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ALE-XtaZi,

הינה העבודות הישנות שלי מתקופת הבית ספר... מזמן לא נגעתי בפוטושופ ועיצבתי משהו.... ידוע על שגיעות כתיב והרמה כאן דיי נמוכה בעיצוב בסה"כ זה היה מלפני כמעט 3 שנים אז קבלו אותם....... :yelclap: העבודה ב 3D הראשונה והיחידה והאחרונה לעכשיו http://img320.imageshack.us/img320/7540/doggy3te.jpg או המאטריקס ניסיתי להחיות את החוויה http://img320.imageshack.us/img320/1623/matrixv29am.jpg העבודה הכי אהובה שלי http://img320.imageshack.us/img320/1439/nemesis5qk.jpg העבודה הפסיכודאלית http://img320.imageshack.us/img320/6317/psyball6as.jpg העבודה הראשונה שלי בכלל http://img320.imageshack.us/img320/4821/viper8ko.jpg מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  2. Started by Tommy,

אני כבר הרבה זמן לא מצליח להתחבר ל ICQ כמו שצריך לפעמים מתחבר והכל עובד סבבבה לכמה שעות ואז שוב מתנתק ורוב הפעמים בכלל לא מתחבר... ניסיתי גם מירנדה, ניסיתי לשנות פורטים פתחתי את הפורט 5190 בנתב...ביטלתי פיירוול ליתר בטחון...כלום פשוט לא עוזר...אני משתגע מרוב עצבים!!! בבקשה תעזרו לי :'(

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  3. אמרו שיהיו תוצאות במהלך חודש יוני אם אני לא טועה וכבר יולי : ) יש למישהו שמץ? תודה

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

לכמה זמן להריץ את הטורצ'ר טסט ? והאם הגיוני שהוא משתמש רק ב50% מהמעבד...?? אחרי הכל זו תוכנת מאמץ שבודקת את המעבד ב100% לא ככה?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  5. אם אני אאעלה הרבה מה זה יתן לי איך זה מתבטא? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by gator_play12,

?

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  7. קספרסקי LAB כבר עובדים הרבה זמן על האנטי וירוס הבא בסידרה המצליחה, והוא זמין להורדה בפורום של קספרסקי בחינם, הורדתי והנה כמה מילים ותמונות. קודם כל, הממשק והעיצוב החדש פשוט מדהים! הרבה הרבה מאוד אפשרויות נוספו, כמו סוף סוף Firewall מתקדם ועוד.. ממליץ להוריד, רק אני חוזר זוהי גרסאת BETA, לא שנתקלתי בבאגים. הנה כמה תמונות: ועכשיו מי שרוצה לנסות: כנסו לפורום הרישמי של קספרסקי http://forum.kaspersky.com/ תירשמו ושם יש קהילת KIS\KAV8 BETA ושם כבר תראו אשכולות עם הגרס האחרונה. אחרי שמתקינים בוחרים ברישיון BETA. וזהו, הרישיון BETA שניתן הו ל30 יום.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by nimrodim,

מחפש תוכנת אנטי ספאם טובה שעובדת עם OUTLOOK EXPRESS. המלצות בבקשה.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  9. Started by Sweet_Tooth,

אני נכנס לקאזה והוא מנסה לתחבר איזה שעה אבח בסוף הוא לא הצליח להתחבר אין בעיה בחיבור לאינטרנט! אז מה בדיוק הבעיה (זה קרה אחרי שפירמטתי את המחשב)

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  10. Started by rk666,

המאמר המקורי המאמר המתורגם

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  11. Started by roeesnir,

אני צריך לפרמט מחשב עם Office 2003. העניין הוא שאני רוצה לגבות את המקרואים. איך עושים את זה?

12. היי חברים, אני מעוניין להכין לחברה שלי תוספת צנועה למתנת יום ההולדת, יש לי תמונה שלה נשענת עם מעקה של גשר ואני רוצה לקחת את התמונה הזו ולשלב אותה עם תמונה של פורש, כך שיראה שהיא נשענת על מכסה המנוע של הפורש, אבל חשוב לי שהעיצוב יראה אמין ממש כאילו מדובר בתמונה מקורית. יש מישהו שיהיה מוכן לעזור לי בכך ?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  13. טוב אני לא יודע כל כך איך לנסח את הכותרת אבל עזבו... יש לי מדפסת משולב שכמעט 5 שנים (HP Psc 1315). היא מותקנת על מחשב שפועל בו windows xp pro sp3 x86. הרשת אצלי עובדת בסדר בבית. אבל שאני לוחץ דאבל קליק כדי להוסיף את המדפסת הwindows 7 x64 מבקש דריבר בקובץ inf. מי שניסה פעם להוריד דריברים מהאתר של hp או תמיכה מהם יודע עד כמה הם בעייתיים. טוב יש דריבר לvista x64 שהוא לא רק דריבר הוא תוכנה שלמה. התקנתי אותו במחשב (x64) ולקחתי את המדפסת כדי לראות עם היא פועלת. הכל עובד. אבל בכל זאת הwindows מבקש דריבר שאני רוצה להוסיף אותה בתור מדפסת רשת מאיפו אני ישיג דריבר inf? אפילו פתחתי את הקובץ exe בתור cab ולא מצאתי שם. יש אפשרות לקחת דריבר מותקן אצל windows ולהפוך אותו לinf? ללמי שחו…

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  14. Started by Immaculate,

מחשב חדש (תגידו לי מזל טוב ;D), לוח אם אסוס P5Q מעבד E8400, ב-MEMTEST (גרסא 1.70) מזוהה בתור פנטיום 3... אבל עם מהירות שעון נכונה (3GHz), אני מניח שזה תקין...? זה נראה לי תקין לגמרי (מחשב שהרכבתי בעצמי, כמובן שווידאתי שהמעבד נכון), אני פשוט שואל כדי שאני לא אדאג סתם... (אגב, בכמות זכרון הקאש L2 הוא רושם "UNKNOWN")

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  15. שלום, רציתי לדעת איך אני יכול להחליף שמות של כוננים (E,F וכו'..) אני יסביר, יש לי צורב שכל הזמן היה כונן F, והיה לי הארדיסק שהיה כונן E, עכשיו לא יודע למה פתאום הם התחלפו, הצורב פתאום ניהיה כונן E וההארדיסק ניהיה כונן F מישהו יודע איך אפשר לשנות את זה שזה יהיה בחזרה...? תודה לעוזרים נ.ב. לא יודע אם זה המקום המתאים, פשוט לא מצאתי מקום אחר לכתוב את זה בו.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  16. Started by gil_st,

התקנתי את ACCESS 97 מהחבילה של OFFICE 97 PRO. כשמפעילים את התוכנה מתקבלת הודעה ש"לא ניתן להפעיל את מיקרוסופט אקסס, מאחר שאין לו רישיון במחשב זה" והתוכנה פשוט נסגרת ולא ניתן להשתמש בה. WTF ??? מישהו נתקל בזה ? יודע איך פותרים את הבעיה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  17. Started by eliortomer,

שלום לכולם קראתי כמה מדריכים על התוכנה memtest86 (גם תמדריכים באתר הזה) ויש משהוא שעדיין לא הבנתי רשום שלא להפעיל תתוכנה יותר מ6 7 פעמים והזיכרונות עלולים להישרף השאלה היא האם המידע הזה נכון? או שאני יכול להפעיל תתוכנה עכשיו וללכת לישון ובבוקר לקום ולהפסיק אותה ולא משנה כמה שעות ופעמים היא עברה?

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  18. יש למשהו רעיון איך פותרים את זה? צריך תוסף לדפדפן או משהו כזה? כי יוטיוב אני רואה חלק תודה מראש רן

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  19. Started by insane95,

אהלן, קניתי היום כרטיס מסך HD4890 וספק. הם התקינו לי את הספק והכרטיס הכל סבבה. באתי לבית להתקין את הדרייבר ויש בעיה. אחרי סיום ההתקנה זה מה שמופיע לי: http://www.uploadfileyou.com/files/x1cl4xgjdd4akplufwmy.png * הכפתור LOG לא עובד. ניסתי להתקין דרך הדיסק, ניסיתי להתקין דרך ההורדה שבאתר ATI, ניסיתי להתקין מדיסק ישן של ATI, וכלום לא עוזר, זה כאילו סיים להתקין אבל לא התקין כלום. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by vinipyx,

אני לא מצליח להתקין ,פשוט הווינדווס לא מוצא את הדרייברים אפילו שהדיסק בפנים ,מה אני יכול לעשות

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  21. Started by Spoke38,

לא ידעתי אם לשאול כאן או בפורום וינדוס, תודה בכל מקרה. קניתי מחשב חדש בשביל אמא, למייל ולסקייפ. התקנתי עליו XP 32 bit. כל פעם שאני מפעיל את המצלמה, אחרי מספר שניות המסך קופא, העכבר והמקלדת לא מגיבים וכל מה שנשאר לי זה לעשות ריסט. במפעיל אני מתכוון כאשר המצלמה מצלמת. זה קרה גם בצילום נסיון דרך איזה טסט של הווינדוס וגם בשיחה בסקייפ. הדבר המוזר הוא שנסיתי גם מצלמה אחרת ואותה הבעיה בדיוק. מן הסתם המחשב הוא הגורם לבעיה, אבל אני פשוט יוצא מדעתי ולא יודע מה. בdevice manager הכל תקין וכמו שאמרתי המחשב חדש. למישהו יש עצה מה לעשות חוץ מלפרמט ולהתקין הכל מחדש?? תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  22. Started by Armageddon1,

יש לי חשבון ב gmail תקין ועובד יופי טופי . אני מנסה להגדיר חשבון בMozilla Thunderbird והוא מזהה את החשבון והכל טוב פרט לבעיה אחת קטנה , הוא כותב שהסיסמה שלי אינה תואמת לזו שיש בחשבון של הgmail מה שלא יכול להיות . אני נכנסתי בעזרת הסיסמה לחשבון הג'ימאייל ולחשבון בגוגל בלי שום בעיה. מה קורה פה ??

• 4 תגובות
    • 808 צפיות
  23. Started by MoAv,

איך אני יכול לקודד מחדש קובץ AC3 ככה שאני אוכל להגביר את הסאונד ? ניסיתי המון תוכנות אבל אף אחת לא עבדה לי . מישהו מכיר תוכנה טובה שעושה בדיוק את זה ?

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  24. Started by omershak,

שלום אני רוצה לעצב לוגו לחברה שמשכירה אופני הרים למישהו יש רעיון אולי?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  25. היי, קניתי נטבוק חדש (אך חלש..) וכשאני גולל ב hwzone הפרסומות מאיטות לי את כל הגלילה. האם יש דרך לבטל את ה flash רק באתרים מסוימים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.