תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, יש לי סירטון ישן שצילמתי והוא עבד בסדר עד שיום אחד כאשר ניסיתי להפעילו הוא החל להתקע אחרי 30 דקות (משך הסרטו כ 3 שעות). ניסיתי כל תוכנה אפשרית כדי להפעיל את הסרטון וגם כמה וכמה תוכנות לתיקון קבצים, כגון: "ASF-AVI-RM-WMV Repair" "Avi Divx Wmv Real Mp3 Media Fixer Pro" "SolveigMM Video Splitter" כל התוכנות נתקעות ונסגרות אחרי בערך 15 %. הסרטון הזה די חשוב לי ואני מוכן אפילו לקנות תוכנה אם היא תתקן את הסרטון בוודאות. תודה רבה לעוזרים ! יום טוב
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי התקנתי win7 על המחשב בעל הלוח M2N-MX לוח למעבד AMD של ASUS סוקט AM2. חיפשתי שעתיים באינטרנט פיתרון לדריוור אודיו ללוח שאין פשוט! באתר היצרן אין דריוור לwin7.לכן ניסיתי להתקין את של vista ולא עזר. ניסיתי אפילו להתקין דריוור של הציפסט לא הצלחתי כי אין תמיכה בwin7. ניסיתי להתקין את הדריוור ac97 וhigh defintion של realtek, לא עזר. עידכנתיאת כל מה שהיה בwin7 update ולאחר מכן ניסיתי שוב,לא עזר. לפי מה שהבנתי הדריוור של הלוח הוא soundmax אבל אין תאימות לwin7. משהו יכול לעזור לי בנוגע לעניין? תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בNOD32 בגרסאת הבטא ותמיד יכלתי לעדכן את התוכנה אבל עכשיו גיליתי שהתוכנה לא מסוגלת להתחבר לסרבר של האתר... אני רואה בתוכנה שהיא עוברת מסרבר לסרבר ואז בסוף יש לי הודעה "Faliure to open socket" מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזו? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
יש לי לוח של MSI k8n neo4 מה עושים??
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני יודע איך בונים גרף בEXCEL רק שהשאלה שלי היא איך עושים שהגרף יתחיל מהנק' 0,0 ? דרך אגב יש לי OFFICE 2007 BLUE EDITION באנגלית תודה P:
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
יש לי אופיס 2007 אבל אחרי כמה שימושים הוא פשוט ננעל לי לשימוש כי הוא מבקש קוד ... מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
אהלן,קיבתי דיסק מהצבא עם קבצים שאמורים להסביר על פעולולת מסוימות וטקטיקות לחימה שבטח בנוי.אי חייב לדעת את תוכן הדעסק בצורה מושלמת,רק שגיליתי שכל הקבצים הם קבצי TMP ואין לי אפשרות לפתוח אותם.אשמח אם מישהו יגיד לי שם של תוכנה שיכולה לפתוח קבצים כאלה.תודה אנשים.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם! עקב כמה בעיות קריסה שיש לי, אני מעוניין לבדוק אם לזיכרון שלי יש חלק בזה, ולכן אני מחפש תוכנה לבדיקת יציבות הזיכרון שלי שתוכל לאבחן בעיות בזיכרון במידה ויש וכד' דרך מערכת ההפעלה! תודה רבה למי שיוכל לעזור לי! DrowNz.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
פירמטתי תמחשב ולא מצליח להוריד דרייברים אני צריך גם דרייבר לכרטיס מסך כי לא רואים טוב רזולוציה נמוכה הכרטיס שלי מובנה מספיק להוריד דרייברים כלליים או צריך דרייבר מיוחד לכרטיס מסך, אשמח אם תפנו אותי ישירות מהייכן להוריד הלוח אם שלי הוא intel ashland d845glad תודה
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה: VideoCAM Express http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=114# איבדתי את דיסק ההתקנה של המצלמה שכלל דרייברים ותוכנה לשימוש במצלמה. לגביי הדרייברים, שמתי לב שאני יכול להוריד אותם מאתר החברה של המצלמה, האתר שהבאתי אליו לינק. אבל יש שם שתי גירסאות של דרייברים: אחד V1 והשני V2! איזה מהם להוריד? על המצלמה שלי לא רשומה הגרסה, רק שם החברה! לגביי התוכנה של המצלמה, היא לא חינמית ולא חושב שיש אותה באינטרנט להורדה. אז איך אני אמור להפעיל את המצלמה? שמעתי על NETMEETING שיש במסנג'ר, אבל אני לא רוצה להפעיל את המצלמה רק כשאני מדבר עם אנשים במסנג'ר, אני גם רוצה להפעיל אותה סתם בשביל לצלם דברים מדי פעם. אז יש תוכנה חינמית שיכולה להפעיל את המצלמה שיש לי? וש…
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה ניתן למצוא תמונות שיהוו טקסטורה למודל (תמונות בעלות שני זווייות שונות)?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בעבודה עם המחשב שלפתע הכרטיס וידאו הפסיק לעבוד והוא דורש דרייבר. אני מתכנן לקחת sysoft sandra ו everest על מנת לזהות את הדגם של הכרטיס אבל אשמח לעוד המלצות מכם לתוכנות שיזהו לי את הכרטיס ואם יש תוכנות שגם ימצאו לי דרייבר או אתרים מומלצים (בחינם) לדרייבר אז אשמח מאוד. אני צריך את זה די בדחיפות, תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
תוכנה לשחקני רשת ויוזרים שמורידים ... שצריכים להחליף אי פי בשביל לקבל פינג נמוך ... התוכנה מבצעת פינג לשרת שהיוזר מבקש... ומחליפה אי פי עד שמגיעה לפינג הרצוי שהיוזר מבקש.. * צריך קצת ידע. * התוכנה חייבת חייגן. * התוכנה עובדת עם NET Framework 2 * מותאם לוויסטה ול XP (לא משנה סוג המעבד 32\64) במקרה של בעיות אפשר להגיב פה ... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי נהייה איטי (מעבד E8400 4GB DDR2 ועוד כמה דברים לא יודע אם רלוונטים...) מערכת חזקה... הקטע הוא שאני שם לב שלוקח למערכת זמן רב מדי בשביל לעבד מידע ויש מין תחושה שמשהו פשוט לא בסדר שמתי לב לזה שבכניסה למערכת הפעלה (VISTA HOME) לוקח למחשב יותר מדי זמן להכנס מהLOGIN MENU לDESKTOP לאחר שאני מזין סיסמא ונכנס למשתמש יותר מדי זמן WELCOME אחרי זה כמה דקות את עד שכל התוכנות נטענות (ואין הרבה חוץ ממסנגר זון אלרם וסטים בלי לכלול אינטרנט אנטי וירוס ודרייברים למינהם) גם לפתוח את הדפדפן לוקח לו זמן... ואני רואה את המד שבGADGETS קופץ ל% גבוהים מדי... אז אחרי שבדקתי והסתכלי בEVEREST שמתי לב לדבר הזה... רציתי לדעת למה זה ככה והאם זה צריך להיות ככה אני…
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מוזרה באייטיונס, יש לי סאונד והכל בסדר, אבל מהאייטיונס הוא כאילו מנגן את השיר אבל אין סאונד, והווליוןם על הכי גבוה. יש לי עוד חיבור לאוזניות בקדימה של המארז, ואם אני מחבר לשם את הרמקולים\אוזניות אז האייטיונס כן משמיע, אבל רק משם.. למישהו יש מושג מה לא בסדר באייטיונס?
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מצטער מראש על פתיחת הת'ראד הזה ( אני יודע שכבר נפתחו כמה ) אבל לא מצאתי אחד מלא ( ראו דוגמא http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85791.0 ) המחשב שלי נתקע ב- "שומר הגדרות..." וזהו, לא מגיב *גם לי יש מודם ALE130 **כל פעם שהחיבור לאינטרנט נתקע ( לא מגיב ) - המחשב נתקע השומר הגדרות. אם ההתנתקות מהאינטרנט לא מסתבכת - הוא לא נתקע. מה עושים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
תנסו את www.overnet.com מהיוצרים של הדונקי, גרסה חסרת סרברים, מתאים גם לאנשים מאחורי פיירוול
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלוםם לכולם אשמח לדעת כיצד ניתן לכייל את חלונות האקספלורר כך שכשפותחים אותם הם ייפתחו ישר בגודל מלא. כשאני פותח חלון חדש הוא נפתח תמיד חלון "ממוזער" האם ניתן לשנות זאת? שאלה נוספת: כיצד ניתן אם בכלל לדאוג שכל חלון שאני פותח במקום "לרמוס" את החלון הקיים יפתח בחלון חדש. תודה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, יש לי התקן לכידת וידיאו בשם roxio video capture התקנתי את הדרייבר מהאתר של החברה אבל משום מה התוכנה שאני עושה בה שימוש לעריכת וידיאו (sony vegas pro) לא מזהה את ההתקן לכן אני אשמח לקבל המלצה לתוכנה אחרת שיכולה לשמש לצורך לכידת וידיאו ואת העריכה אני אח"כ אעשה עם SONY תודה !
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע קניתי דיוידי חדש של ימאהה, זה הדגם. http://www.yamaha-hifi.com/products.php?lang=e&country=&idcat1=1&idcat2=4&idcat3=4&idprod=1360&archivset=&newsset= מה שאני רוצה לעשות זה, הרי יש את הסרטים בסיומת AVI, ולמיטב הבנתי הדיוידי הנ"ל אמור לקרוא את הפורמט הזה בלי בעיות, מה שקורה זה, שאני צורב כמה סרטים בסיומת AVI על דיסק DVD-R או DVD-RW והדיוידי רושם NO DISC. אבל כשאני צורב דיוידי מקורי, זתומרת, סרט דיוידי שלם 4.7, אז הוא קורא אותו יופי. השאלה שלי, איך אני אמור לצרוב את ה-AVI הזה בשביל שהדיוידי שלי יקרא אותו, כי רשום על הדיוידי שהוא תומך DIVX ULTRA וכל החרטטה הזאת... יש תוכנה חוץ מנרו שצריך לצרוב בה או שהבעייה בעצם בדיוידי ? איך זה …
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בזה..איך מסדרים את הכתב...הכל מבולגן...שחקתי בפונטים כלום לא עוזר... למישהו יש רעיון?
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה לתוכנה שבעזרתה אני אוכל לקחת קובץ MP3 ולחתוך ממנו לדוגמא את ההתחלה, או לקחת קובץ ולחתוך ממנו את הכל חוץ מאת הפזמון. תודה :-)
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מחפש תוכנת שמורידה ושומרת אוף-ליין דפים של אתר על הכונן הקשיח במחשב. (משהו כמו ספיידר) בד"כ יש אופציה בתוכנה לכניסה למס' רמות (לינקים פנימיים) בתוך האתר. פשוט אין לי מושג איך זה נקרא באנגלית לצורך חיפוש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-