עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by icebreak,

http://www.cpuid.org/cpuz.php

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by tom_k85,

שלום כל פעם שאני מנסה לצלם ווידיו עם PRT SCR זה נותן לי הכל חוץ מי התמונה של הווידיו יש עוד דרך שאפשר לצלם מסך ואת התמונה של הווידיו נגיד את התמונה שיש בנגן WINAMP תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  3. אני מנסה להפעיל התקנה של תוכנה כל שהי ואני מקבל את השגיאה הבאה: מה אני יכול לעשות? ************** הבעיה תוקנה למי שרוצה לדעת איך שיחזור מערכת [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by viper_sb,

האם אתה מכירים תוכנה אשר פותחת 2 SESSION בחיבור לXP (כמו בSERVER ) ?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  5. הכוונה היא שלדוגמא שיש איזשהוא קובץ שהוא קובץ של וינדוס ואי אפשר לעלות את הוינדוס. אני צריך תוכנה שתוכל לשחזר את הקובץ או להחליף אותו. יש משהו חוץ מה HIRENS BOOT ? תודה מראש לעזורים

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  6. Started by miki891,

יש לי חלונות XP פרו (אנגלית), הורדתי אקספלורר 8 בשפה אנגלית.והתקנתי אותו. פעם ראשונה הפעלתי אקספלורר 8.וגלשתי בסדר.לחצתי קישור לאתר אחר. ופתאום האתר לא ניתן לראות.והיה שם כפתור לילחוץ "היתחבר..." ורואים האתר שלחצתי על קישור אחר.למה זה קורה לי ניתוקים אתרים אחרים.בכל פעם עלי לילחוץ על כפתור "היתחבר..."? איך פותרים את הבעיה הזאת?אני לא רוצה כל פעם לילחוץ "היתחבר..." -מיכאל

• 12 תגובות
    • 790 צפיות
  7. Started by m_g,

התקנתי אתמול כרטיס מסך חדש (HD4850) והחלפתי גם מעבד לקח לי הרבה זמן ובדרך ניתקתי בטעות לא מעט חוטים אבל אחרי זה ישבתי עם הספר וחיברתי כל חוט חזרה למקום שלו אבל אחרי שהדלקתי את המחשב לא היה לי טמפרטורה של הCPU ושל הGPU וגם משום מה הסאונד לא עבד מה זה יכול להיות?? ועוד שאלה קטנה אחרי שאני מחליף כרטיס מסך, החלפתי מNVIDIA לATI אז אני צריך למחוק את הדריברים של NVIDIA לפני שאני מתקין את הATI?

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  8. שלום לכולם, ובכן - השאלה בכותרת. אני רק אפרט מה אני רוצה לעשות ומה ניסיתי כבר: יש לי סרטון בפורמט AVI, והייתי מעוניין להפריד ממנו את את הסאונד ולשמור אותו כקובץ אודיו (WAV/MP3 וכד') ניסיתי לעשות את זה ב-Movie Maker של ה-Windows, והצלחתי. הבעיה היחידה היא, כשאני מפעיל את הקובץ - התדרים הגבוהים(/Treble אם אתם רוצים) בסאונד בולטים בצורה חדה מדיי וזה ממש נשמע צורם באוזן. ניסיתי "לשחק" בין האיכויות השונות לשמירת הקובץ, אך ללא הועיל. אם יש לכם איזה תוכנה מומלצת שתעשה את זה, ובצורה טובה - אני אשמח אם תמליצו על אחת (עם עדיפות שתהיה חינמית, אבל אם אין חיה כזאת - זה גם בסדר) או לחילופין - אם יש לכם דרך כלשהיא לתקן את הבעיה ב-WMM: עוד יותר טוב תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  9. בשבוע האחרון התקנתי כבר איזה 4 פעמים מחדש את הסרגל של גוגל, כל פעם הוא נעלם לי מהפיירפוקס ככה סתם, אני פותח את פיירפוקס ביום חדש, והסרגל איננו, וגם תיבת החיפוש הקטנה, ישירות לגוגל, שנמצאת לצד שורת הכתובת נעלמת, מה לעזאזל קורה פה, ואיך מתקנים את הבעיה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  10. יש לי שירים שאני רוצה לחתוך קטעים מדוייקים מהם, לחבר אותם ביחד, וכמובן להקליט את הפרוייקט ולשמור אותו עם יכולת לצרוב אותו על דיסק לאחר מכן. לא חייב שזו תהיה תוכנה חינמים אבל חייב שיהיה להורדה גרסת נסיון לפני שאני רוכש. אני מעוניין ליצור שיר אחד המכיל קטעים שאני אוהב מכמה שירים. אז התוכנה צריכה להיות מדוייקת בחיתוך של השיר ובחיבור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  11. Started by SeeYouInHell,

האם מישהו יכול לבנות לי תוכנה או למצוא לי תוכנה (מאוד פשוטה דרך אגב) שכאשר אני אפעיל אותה כל פעם שאלחץ על נגיד המקש הימני בעכבר או על המספר 8 היא תשלח כאילו אני לוחץ במקלדת סידרה של מספרים ובמהירות של בערך 100MS (מיליסקונד) למשל שהיא תשלח 8887 נגיד? אם מישהו יהיה תותח מספיק ומלך מספיק בשביל לבנות לי את התוכנה הקצרה הזאת אז בבקשה תעשה שזה יהיה על 100 MS שכל פעם שאני לוחץ מקש ימני בעכבר זה ישלח את המקשים 8887 שיתחיל מ8 8 8 7 ולבקשה נוספת שאולי תוכל להכניס לי אפשרות להכנס לsettings ולשחק עם ה MS עד שאני אמצא את המהירות שאני אסתדר איתה תודה מראש לכל התותחים שיעזרו לי למצוא את המאקרו הפשוט הזה!

12. Started by subarel,

האם יש דרך להוריד כל התמונות מאינדקס מסויום, מבוסס HTML בצורה אוטומאטית.. לדוגמה, אני רוצה להוריד את כל התיקיות + הקבצים שבתוכם אליי למחשב מכאן : http://www.economysuperstar.com/milesfox/gallery/ איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  13. Started by BENNY-L,

אני ינסה להסביר אני עובד עם מסך 22 כול דף שאני פותח אני צריך להזיז את העמודה ימינה כדי לראות מהקצה איך מסדרים שזה יהיה אוטומטי

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by hichcock,

היי אני מחפש תוכנה חינמית משהו פשוט להמיר קבצים מדיסקים ל-OGG לנגן. מישהו מכיר משהו בסיגנון.....?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by vk,

אני צריך תוכנה לזיהוי captcha ושגם תכתוב אותו אוטומטית אם יש דבר כזה בכלל.. אפשר גם שילוב של שתי תוכנות או משו..

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  16. למישהו היה בעיה עם דרייבר/תוכנה SOUND MAX שמותקן על המחשב. ואז היו בעיות בצפייה בסרטים? התנגשויות למיניהם? היו אלו שהם תסמינים לקפיצות בסרט, שידור בעייתי לפעמים ? מישהו יודע? שמע? תודה

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by HackNever,

יש לי בעיה יש כמה אתרים שאני לא מצליח להיכנס אליהם זה מראה לי שגיאה.. מה הבעיה ואיך אני פותר אותה? תודהה

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  18. Started by swish,

אהלן חברה! יש לי בעיה אני מנסה להוריד סרט מאתר ONE של קרב סבמישן של אחד שמתאמן איתי,ואני לא מצליח להגיע לוידאו הזה. ניסיתי להשתמש בתוכנה שנקראת URLSnooper שמגלה את השם של הקובץ שנטען, אבל אני לא מצליח לשמור אותו במחשב בשום צורה, ואם אני כבר מצליח זה שומר לי קובץ קטן של כמה בייטים פליז עזרה!!! http://www.one.co.il/cat/video/first.aspx

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  19. אז ככה לא יודע למה לצערי הרב האימיול פתאום לא מתחבר לי מדובר על אימיול tln ויש לי ראוטר של sweex חיב עזרה בלפתוח פורטים

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  20. יש לי את אימיול 0.49A שהוא מעולה ואני מוריד במהירויות גבוהות והכל טוב, עד שהוא מתנתק מהשרת אליו הוא מחובר (כל שרת. לא משנה איזה או לכמה זמן היה מחובר), ואז מופיעה ההערה ביומן: "לא נמצאו שרתים תקינים ברשימה שאליהם ניתן להתחבר". למען ההבהרה, בכל אימיול קודם שהיה לי, הוא היה מתחבר שניות אחרי ניתוק באופן אוטומטי לשרת אחר, רק שפה משום מה, הוא לא עושה את זה. בנוסף, אמרתי שאולי הבעיה היא עם הקובץ ADDRESS.DAT, אז גלשתי ומצאתי את הלינק http://www.gruk.org/list.php שלא עזר ולא שינה כלום; אח"כ גם הסרתי את ה-V מ"עדכן אוטו' את רשימת השרתים בעת ההפעלה", ועוד כל מיני עצות שאנשים נתנו בפורומים בארץ ובינ"ל, אבל כלום לא עוזר. הוא ממשיך להשאר מנותק. מיותר להסביר כמה זה מקשה ומגביל את השימוש…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי את העכבר לוג'יטק G5 שקניתי לא מזמן (ד"א הוא עכבר מעולה!!), ויש לי בעיה בתוכנה שלו. זה קורה בכל תוכנה אבל נגיד בתוכנה בבילון שאני רוצה ללחוץ על הגלגלת כדי שהבבילון יפתח. הבעיה היא שכשהתוכנה פועלת אני לוחץ על הגלגלת ולא קורה כלום, אבל כשהתוכנה סגורה הבבילון נפתח כמו שצריך. אני לא רוצה להשאיר את התוכנה סגורה כי קבעתי שם כמה מהירויות שאני צריך... מה לעשות??[br]פורסם בתאריך: 2.09.2007 בשעה 17:54:20 מישהו?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  22. Started by ybe,

למרות החיפושים הנרחבים שבצעתי ברשת לא הצלחתי לקודד לתוך הסרט לאחר הפיכתו לפורמט DVD כתוביות פרמננטיות(כלומר כתוביות שהן מוטמעות בסרט ואין צורך להפעיל אותן באמצעות מכשיר הDVD).אודה על עזרה בנושא חשוב זה.

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  23. Started by ilgon1,

האם אפשר להתקין גירסה עברית (MV) לחבילת התוכנה design standard 6 adobe creative suite שברשותי (חבילת התוכנה חוקית )?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by Nirbj,

אני מנסה להיכנס לשיחה בלייב צאט עם אנשים וכל פעם מפנים אותי למסך לבן ובו רשום שאני צריך להתקין תוכנה מיוחדת כדי להתחיל את השיחה. למישהו יש מושג על איזה תוכנה מדובר על מנת להפעיל את הלייב צאט ?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  25. Started by mosh5555,

xp, i :nixweiss:e7 , imp11 הסרת הפלש הקודם עם תכנת הסרה יעודית לא עזרה,

• 0 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים