תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
בניתי גלריה לעסק של אחי -הגלריה פה- http://www.thored.be/nir/index.html וחוץ מיזה שאני צריך להקטין תכובד של התמונות מה לדעתכם צריך לשפר? רק תיזכרו שזה גלריה ולא האתר אז אני רוצה שזה ישאר פשוט
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר לבדוק אם יש לך את האנטיוירוס אבל אם אין לי אני גם יכול? ואם כן אפשר לינק?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
המחשב בדרך כלל סגור שאני יושן...יש תוכנת שעון מעורר שמדליקה אותו אוטומתית בשעה שאני קובע ומדליקה מוזיקה בווליום גבוהה או משו? אם יש תוכנות שלא עונות על כל הדרישות בכל זאת אשמח לראותן
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום היום פרמטתי את המחשב שלי ,אחרי התקנתה הדריברים של הכרטיס מסך שלי (ATI) הופיעו לי כמה שגיאות אבל התעלמתי מהם... עכשיו בעיה עצמה: כשאני לוחץ על : |ATI CONTRO CENTER" מופיעה לי שגיאה : http://img98.imageshack.us/img98/6845/1489150614971492ph3.jpg איך פותרים את הבעיה?? ניסיתי להסיר ולהתקין וזה לא עזר.. :-[
-
- 14 תגובות
- 819 צפיות
-
-
איך אני הופל קובץ של סרטון עם סיומת RM למשהו אחר דרך תוכנת FreeRIP ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
^ http://qttabbar.wikidot.com/download אשמח אם מישהו יעזור.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את cineman 4d של maxton. ראיתי באתר שלהם שהמכיר לבנדל הוא 600 יורו אבל מצאתי את האתר הזה *צונזר* זה נראה לי כמו ריפ אוף רציני מישהו הזמין משם פעם משהו?
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 2000 server family ואני לא מצליח להוריד אנטי וירוס כי הוא אומר שזה ילא יכול להיות מותקן על הסרבר מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
אני כבר נואש, אני מחפש את התוכנה כבר חודש ולא מוצא. למישהו יש אותה?!. אני יודע שהיא מאוד שינה. אני מחפש Quattro Pro 4 . מבטיח תמלוג שמן עם שתיי אפסים בסוף - אז למי שיש יכול גם לפנות אלי בפרטי !!! תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
לקחת עלבום מוזיקה שלם ולקבץ אותו לקובץ אחד כמו שבהמון אלבומים עושים. וכך אני אוכל לשמוע את כל המוזיקה מבלי לפתוח כל פעם קובץ אחר. למישהו יש רעיונות?. תודה.
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
במהלך הזמן, התברר לי שיש לי מספר סרטונים ביוטיוב (לא רשומים כמובן), שיש בהם איזורים בפסקול שנשמעים בהם רעשים שאינני רוצה לשמוע אותם (ואני נאלץ לכבות את הצליל כאשר אני מתקרב לאותם פרימים שבהם הצלילים שמפריעים לי נשמעים). על מנת שאני אוכל לצפות בסירטונים כהלכה מבלי לכבות את הקול בעת שאני מגיע לקטעים שנקלטו לתוכם צלילים שמפריעים לי בעת הסרטתם, עלי לצנזר את הפסקול באותם קטעים (בסרטון אחד שהעליתי ליוטיוב, נאלצתי לבטל לגמרי את הפסקול מהסירטון (ע"י הורדת עוצמתו לאפס), מאחר וברקע נשמעה מוסיקה מהופעה חיה עם תשואות). אינני יודע האם ב-Youtube Editor יש אפשרות לצנזר קול בקטעים מסויימים בסרטונים (פתחתי על זה דיון נפרד לפני יומים ואף אחד לא ענה לי [תשובות בקשר לעורך המובנה של יוטיוב, י…
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם ניתן להגדיר לתוכנה שכל פעם שנדלק המחשב היא תעשה סריקה מלאה של וירוסים,ואם כן איך עושים את זה ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מה אני עושה בסרט שהכתוביות בהתחלה תואמות את הקול אבל אח"כ לא? ניסיתי עם התוכנה VirtualDub אז בהתחלה זה בסדר אבל באמצע הסרט כבר לא.
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בNOD32 בגרסאת הבטא ותמיד יכלתי לעדכן את התוכנה אבל עכשיו גיליתי שהתוכנה לא מסוגלת להתחבר לסרבר של האתר... אני רואה בתוכנה שהיא עוברת מסרבר לסרבר ואז בסוף יש לי הודעה "Faliure to open socket" מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזו? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
ערב טוב . בעבר היו לי בעיות של מחשב קופא והומלץ לי לבדוק אותו עם MEMTEST ובדקתי והוא היה בסדר ואחרי זה הומלץ לי לבדוק עם MHDD . באותו זמן חששתי לשחק עם זה כי קראתי שזה יכול לפגוע בנתונים על הדיסק וגם עברתי אז טראומה של הריסת מחשב(חחח) עכשיו אחרי הרבה זמן של הרצת מחשב בסדר יחסית המחשב קפא ואני מעוניין לעבור את הבדיקה הזו . מצאתי מדריך בעברית הדפסתי אותו כבר שלא יהיו בעיות והורדתי את התוכנה לדיסק אבל משום מה היא לא עולה עם המחשב.. המחשב במצב של בוט פשוט הדיסק לא נקרא.. יכול להיות שלא צרבתי את הקבצים הנכונים? אני מעלה תמונה של הקבצים שצרבתי.. תודה רבה מראש ושבוע טוב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב PC ברכב וגם כרטיס WIFI ואנטנה חיצונית אבל יש לי בעיה בחיפוש רשתות WIFI בזמן אמת ללא הפסקה כדי שאני יוכל להתחבר לאחת מהן. על המחשב שלי יש XP והממשק שלהם לזיהוי רשתות לא פעיל כל הזמן אלה אחת לחצי דקה הוא עושה סריקה ומזהה את הרשתות. גם התוכנה שמגיעה עם הכרטיס יודעת לבצע סריקה אחת לכמה זמן וזה לא מספק אותי. התוכנות הללו לא מבוססות על שינויים כל כך גדולים באזורים גאוגרפים לכן סריקה של חצי דקה מספיק טובה למי שמשתמש במחשב נייד אבל לפרוייקט שלי זה קצת מרגיז לבצע כל הזמן סריקה יזומה. יש תוכנה מאוד טובה למכשירי כף יד שנקראת WIFIFORUM אבל היא לא לXP. האם משהו מכיר תוכנה טובה שיכולה לעזור לי בעניין זה? מי שרוצה לראות את הפרוייקט שלי כדי להבין קצת יותר טוב מה עשי…
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש על כל תשובה שתהיה אני מעוניין להמיר קובץ AVI (סרט שהורד מקאזה) כדי שאוכל לצרובו ולראותו ב DVD שלי שאינו תומך בפורמט הנ"ל וגם לא ב- DIVX. אנא עזרו לי....
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
איפה אני מגדיר שלא יתחבר מחדש ולא ישנה כל פעם את הIP ? לא מעניין אותי שיהיה זמן המתנה בין קובץ לקובץ העיקר שלא ישנה אותו.. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמעבירה מ WAV ל MP 3.
-
- 14 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את תכולת הHDD שעליו נמצאת מערכת ההפעלה לאחד אחר. מה הדרך הכי קלה לעשות את זה? ואם אפשר אז עם ממשק נוח ובלי להתעסק עם הדוס. ואם אני רוצה להפוך את כל תכולת הHDD שיש לי עכשיו לISO, כדי שיהיה לי גיבוי, איך עושים את זה? תודה :]
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
Hey, you know guys, I have once thought about it for a little and I have noticed that Mozzila has a few very VERY cool and useful programs, their most outstanding and popular one is probably Firefox... They also are in the middle of producing a calender management program (Sunbird and Lightning) and already have a very cool e-mail program (Thunderbird). Well, anyways, I came to think about this and then a nice idea came to my mind;Why won't Mozzila make a Writing application, like Word and OpenWord... Even better, maybe they can even make a whole Office Suite... So, what do you pals think about my idea? Do you think Mozzila SHOULD actually make a Mozzila Office? Hehe. …
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם. עד עכשיו הייתה לי את הגירסה של ליאון אבל עכשיו שחסמו אותה עברתי לגירסה 0.42e. האם אני יכול לשמור את הקרדיט שלי (מהגירסה של ליאון שהשתמשתי בה) או שלא כדאי כי אני עדיין יהיה חסום? ואם כן אז איזה קבצים אני אמור להעביר לתיקיה CONFIG החדשה שלי ממה שיש לי פה מהקרדיט הישן? ואגב איך הגירסה הנוכחית שלי? אה,ועוד משהו,איך אני מעדכן\מוסיף שרתים חדשים לאימיול?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה. שאני מפעיל את האייטונס, זה טוען שאני צריך למחוק את התוכנה ולהתקין בגירסה 64 סיביות, למאות שהגירסה שהורדתי היא 64 סיביות וכך גם הווינדוס שלי. מיותר לציין ש: - הגירסה היא 64 סיביות. - יש לי ווינדוס 7 64 סיביות. - אין לי את הבעיה בתוכנה אחרת. - הסרתי דרך ההתקנה והתקנתי מחדש ולא עזר. - הסרתי דרך הסרה של לוח בקרה והתקנתי מחדש ולא עזר. - בשתי ההסרות, הסרתי גם את קוויק טיים. - ניסיתי להתקין 32 סיביות ולא נותן לי.
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
לכמה זמן להריץ את הטורצ'ר טסט ? והאם הגיוני שהוא משתמש רק ב50% מהמעבד...?? אחרי הכל זו תוכנת מאמץ שבודקת את המעבד ב100% לא ככה?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-