עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MrAccident,

אוקיי פתרתי את הבעיה, הייתי צריך לבחור רק בשורה אחת ב"מקור" ושתי השורות היו מסומנות אז אתם יכולים למחוק את זה או מה שאתם רוצים שלום יש לי גיבוי של הוינדוס בקובץ Image של גוסט, כשרציתי לשחזר את הוינדוס אתמול נתקלתי בבעיה יש לי 2 כוננים קשיחים, אחד מהם מחולק לשניים: C ו-M, קובץ ה-Image נמצא ב-M והוינדוס נמצא (מן הסתם) ב-C כשאני מתבקש לציין את ה"destination" ה-C וה-M נמצאים בכונן אחד ואני יכול לבחור רק את הכונן כולו, אני לא יכול לבחור רק ב-C ואם אני בוחר בכונן כולו אז אני לא יכול ללכת "next" כי הוא כותב לי שקובץ ה-Image נמצא באותו הכונן. אני בטח יכול להעביר את ה-Image לכונן השני אבל אני רוצה לפרמט רק את C ולא רוצה שיקרה משהו ל-M כי יש שם מלא קבצים שאני צריך אז זאת לא או…

2. אני מחפש תוכנה שמורידה מהדפדפן פלאש ותוכנה שממירה קבצי פלאש או SWF לJPG PNG GIF תודה

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  3. שלום לכולם. הייתי רוצה לשאול האם מישהו יודע כיצד לתמחר נכון עבודה בתלת מימד? קיבלתי הצעת עבודה ממרכז הוראת נהיגה ליצור להם אסופה של סירטונים קצרים המציגים כיצד לבצע פניות נכונות בצמתים ועוד כהנה וכהנה דוגמאות פדגוגיות בתחום הנהיגה הנכונה. הבעיה היא שאין לי מושג כל כך כמה לדרוש מהם על העבודה. אחרי הכל, הם עושים לא מעט כסף מהסרטונים האלה, והם ללא ספק מעניקים למרכז ערך מוסף שיתרגם לכסף בסופו של דבר. למרות שהעבודה שלי מבחינת זמן איננה ארוכה באופן מיוחד. מישהו חושב שהוא יכול לתת לי תשובה מוסמכת בנושא?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  4. Started by dvvon,

שלום לכולם אחרי שהורדתי קובץ מהטורנט לית' אז הוא מב'ש ממני סיסמא וגם כשנאי מכניס סימסמא מהקובץ סיסמאות סנ לא עוזר מחכה לתשובה תודה לכל העוזרים :bash

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  5. איך משנים את זה שבICQ הוא לא ישנה את המצב שאני משחק ... כי בוא נגיד אני שם על AWAY אני נכנס למשחק והוא מחליט לשים את זה על ONLINE והוא כל הזמן מקפיץ את זה.... זה מציק :-\

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  6. Started by nissim_y,

קניתי מחשב חדש. אין בו כלום אפילו לא dos בהדלקת המחשב מתקבלת הודעה שאין מערכת הפעלה. מה לעשות כדי שאוכל להפעיל את ה cd שיש לי להתקנת windows יש לי מחשב נוסף בבית עם windows

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  7. שלום לכולם... בזמן האחרון אני נתקל בבעיה מאוד מעצבנת שאין לי מושג איך לפטור... כשאני רושם בשפה העברית באתרי אינטרנט אזי הכתב שיוצא הוא גי'בריש כזה.. ריבועים ואותיות לא מובנות.. (עכשיו זה בסדר כי אני רושם ממחשב אחר..אני לא יכול לכתוב בעברית..) בווינדוס עצמו אני יכול לרשום בעברית ואפילו בדפדפן (רק ב שורת ה Address) אבל נגיד בפורמים וחיפושים באינטרנט אין עברית... את האתרים אני רואה בשפה העברית ואין בעיה... כל מי שיוכל לעזור לי אני אודה לא מאוד

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  8. Started by mosh5555,

xp, i :nixweiss:e7 , imp11 הסרת הפלש הקודם עם תכנת הסרה יעודית לא עזרה,

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by d1v,

שלום לכולם,עם ההתקנה של borderlands הותקן לי גם securom של סוני, והחוצפנים האלה,לפי מה שקראתי,עשו שאי אפשר להסיר את זה כי זה נמצא ברגיסטרי וה uninstall של זה ,פשוט שקר זה עדיין בתוך המחשב..ניסיתי לקרוא כמה מדריכים ללא הועיל. למי שיש מידע בנושא,מוזמן לשתף.

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  10. יש לי רשימת סרטים מכובדת על המחשב, אני מחפש תוכנה שתסדר לי את הסרטים ותקל על בחירת סרט. שתכלול תמונה, תקציר, אורך סרט ואם אפשר גם דירוג בimdb. חיפוש בגוגל הביא לי רשימה לא רצינית של תוכנות. מישהו מכיר תוכנה טובה? קיים בכלל דבר כזה, או שjukebox קיים רק בעולם הסטרימרים? תודה

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  11. Started by liordavid,

מעוניין להתחיל לעבוד בתלת מימד על איזה תוכנה אתם ממליצים לי לקנות (המחיר לא חשוב)...

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  12. Started by iyc,

שלום, התקנתי את חבילת המקודדים של K-Lite ובזמן האחרון יש לי בעיה עם קבצי WMV ברשת. זה מראה לי פסים ירוקים צהובים שמרצדים לאורך. ניסיתי להחליף מקודדים, וניסיתי גם להתקיןם את המקודדים של מיקרוסופט של WM וזה לא עוזר. מצ"ב תמונה. יש למישהו פתרון? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  13. Started by Idan-h,

עבר עריכה לאחרונה בתאריך 12.08.04 בשעה 01:25 אני יודע שזה ארוך, אבל בבקשה תקראו. יש לי HD שגודלו 37.2 GB. עד עכשיו הוא היה מחולק שווה בשווה בין C לD, כל אחד 18.6GB. רציתי להפוך את הC ל12.2GB ואת הD ל25GB. בהתחלה זה היה נראה לי דיי פשוט, יש את האפשרות Resize Partition ובחרתי בה. בחרתי את D, כתבתי שאני רוצה להגדיל מ19077 מגה ל25600 מגה וכמקור בחרתי בC. טוב זה ביצע וכיביתי את המחשב, לבסוף אני רואה שהוא לא הגדיל את הD, רק הקטין את הC ויש שטח לא מוגדר בתוכנה. טוב, קבעתי לשטח הלא מוגדר הזה כונן H שגודלו היה 6.36 ג'יגה, מה שאני בעצם צריך להעביר עכשיו לD, אמרתי טוב פשוט. שוב בחרתי בD ובאפשרות Resize Partition, בחרתי בD, וכתבתי שאני רוצה להגדיל אותו בדיוק בגודל של הH, וכמקור בחרתי…

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by Gohan,

זה : http://www.premierelect.co.uk/mtdigit.html הוא משתתמש בLPT (הכניסה של המדפסת) ואני לא מוצא דריברים. תודה.

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  15. אהלן פירמטתי את המחשב עכשיו.. והתקנתי את התוכנה של הREALTEK עכשיו אני רוצה שיהיה לי פס כזה כל פעם שאני מגביר תווליום ... היה לי את זה בווינדוס הקודם... איך עושים את זה ? עשיתי את זה דרך הREALTEK ואני לא זוכר איך

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  16. . תודה מראש install

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  17. משתמש ב-Outlook הרגיל, איך ניתן לאגד את כל המיילים מ-Gmail תחת תיקיה אחת, את כל המיילים ממייל של הספק בתיקיה אחרת וכך הלאה? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  18. Started by yair_gobani,

שלום לכולם ! רציתי לדעת איך אני פותח/סוגר פורטים ב sygate {גירסא 5.1, PRO}. תודה מראש לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by wow,

מה אני עושה בסרט שהכתוביות בהתחלה תואמות את הקול אבל אח"כ לא? ניסיתי עם התוכנה VirtualDub אז בהתחלה זה בסדר אבל באמצע הסרט כבר לא.

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  20. השאלה בכותרת, פרמטתי לחברה שלי את המחשב, ואחרי התקנה הרבה רכיבים לא הותקנו, ביניהם כרטיס הרשת. אם אני אתקין את הINF (הצ'יפסט הוא 945) כרטיס הרשת יותקן? תודה.

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  21. מה עושים אני חייב גישה לקובץ ואני לא זוכר את הסיסמא ניסיתי שעות לשחזר ואני לא מצליח מה לעשות?

22. Started by jackhammer,

יש לי שאלה קטנה אני רוצה להקים ברשת במשרד שבו אני עובד שרת שממנו כל הNOD32 של כל המחשבים יורידו את העידכונים יש לנו 157 מחשבים בבניין אז אני לא יכול להרשות לעצמי שכל מחשב יתחבר לשרת של ESET ויוריד עידכונים יש אפרות להעתיק את הקבצים מNOD שמעודכן לתוך תיקיה ספציפית ולהקים שרת FTP ממנו כל שאר ה NOD32 יורידו הרבה יותר מהר? כאילו רק אחד מתעדכן דרך השרת של ESET ואז אני יצור סקריפט שיעתיק את קבצי העידכון (אם קימים בכלל) כל כמה זמן לתוך שרת הFTP ומשם כל שאר המחשבים עם NOD32 יורידו את העידכונים הרבה יותר מהר

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by DiSc@MaN,

זוועה! זוועה! כבר 3 שנים יש לי את אותה כתובת אימל. ואף פעם לא קיבלתי כלכך הרבה וירוסים ביום אחד! הוירוס המדובר הוא: w32.swen.a@mm http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.swen.a@mm.html הוא הגיע אלי ב15 שמות שונים ב3 סוגי מכתבים (לפעמים הוא מגיעה כעדכון של מיקרוסופט לאקספלורר)ו15 כותרות שונות. יש מישהו שגם ניתקף כלכך הרבה בפרק זמן כלכך קצר? איך אני יכול לדעת מאיפה הם מגיעים?

24. יש לי דיסק קשיח נפח 320gb. עשיתי חלוקה דיסק קשיח 3 מחיצות. בעזרה תוכנה ghost. אבל לפני שחילקתי ghost מראה לי גודל קטן ולא מלא. עשיתי גם פקודה בדוס fdisk ולא מראה לי גודל מלא דיסק קשיח 320gb... שחיקלתי אותו. היתקנתי חלונות XP. לחצתי קליק ימיני "מחשב שלי" --> "ניהול"--> ניהול דיסקים. וראיתי מחיצה מלאה בגודל 298.09 והחלוקה שווה. אבל חסרים לי עוד 20gb. איפה הם? האם יש פיתרון אחר תוכנה אחרת שעושה מחיצה בגודל מלא שיהיה 320gb. ואח"כ לחלק מחיצות שווה או קטן או יותר? אני מבקש שהתוכנה שעולה בהפעלה בתקליטור(דיסק) ניכנס לדוס ומראה לי גודל מלא דיסק קשיח 320gb. ואח"כ לחלק אותו לפי מה שאני רוצה. אני מחפש תוכנה טובה מאוד שגם מזהה דיסק קשיח מלא שאפילו בגודל 500gb בדוייק. איפה אפשר ל…

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by Burkey,

אני זקוק לעזרתכם, פימרטתי את המחשב, התקנתי מחדש הכל כולל media player 11, ומשום מה, פתאום סרטים מסוג wmv לא עובדים כראוי, אני שומע את המוסיקה, אבל לא רואה כלום, אלא מסך שחור. לפני הפרמוט זה עבד מושלם עם אותו נגן מדיה ואותה מערכת הפעלה. אני לא זוכר אם התקנתי codecs, ואם כן איזה. יש למישהו מושג איזה codec צריך להתקין ?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים