תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, רציתי לדעת האם יש אפשרות להוסיף איש קשר בלי שיופיע ברשימה של אנשי הקשר.ואיך מדברים איתו כאשר כן רוצים לתקשר איתו.אני יודע שהשאלה אולי מוזרה אבל איזה חבר שאל אותי ואין לי מושג האם יש אופציה כזו בתודה גל
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
נגמרו החודשיים חינם של הנורטון אינטרנט סקיוריטי שלי ואני לא מתכוון לחדש אותו. אני רוצה להסיר אותו מהמחשב, מה קורה עם מיקרובים שהוא מצא ובודד? מה אני צריך לעשות? תודה אם על הדרך תוכלו להמליץ על אנטיוירוס חינמי טוב זה יהיה נחמד (אני על ווינדוס 7 אם זה רלוונטי)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם הורדתי כמה תוכנות לניקוי ותיקון רג'סטרי. התוכנות מצאו לי 357 דברים שצריכים תיקון.שבחרתי שהם יתקנו לי את זה הם אומרים לי שצריך לקנות את התוכנה ,או להקליד איזה קוד. בקיצור הסתבכתי. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה לתיקון וניקוי רגסטרי חינמית? אגב אם מישהו גם יוכל להסביר לי מה זה הרגסטרי הזה ומה הוא עלול לגרום אם הוא לא בסדר. בתודה מראש שי
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אז ככה, לפני כשבוע בערך התנתקנו מHOT ועברנו לYES , בכל מקרה האינטרנט הקודם שלי היה מהוט, החלפנו את התשתית לתשתית של בזק, המהירות של האינטרנט הייתה ממש גרועה שניסיתי כמעט כל דבר בשביל לחזק אותה, קיימת אצלי תוכנה במחשב שקוראים לה TPL-LINK שזה בעצם ההתחברות למודם הקודם שדרכו גם נכנסתי לאינטרנט החדש של בזק, הייתי בטוח שאולי בגלל שאני גולש דרך התוכנה הזאת אני מתעכב, בכל מקרה נשארתי בלי אינטרנט, שניסיתי לסדר בהגדרות חיבור הכנסתי לעצמי גם NETWARE שעכשיו המחשב שלי עולה ומבקש שאני יקיש סיסמא למרות שאין לי ואני רגיל להפעיל את המחשב ושהכל עולה בבט אחת. בכל מקרה יש למישהו פיתרון גם להחזיר לי את האינטרנט וגם למחוק את ה-NETWARE?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתמיר לי שיר מקובץ MP3 ל-AUDIO CD בבקשה תחזירו תשובה!!!
-
- 3 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
ראיתי את הוידאו הזה ולפי מה שהבנתי הוא פשוט משנה את הזמן שווינדוס מחכה לפני שהוא סוגר את כל התוכניות... השאלה אם זה יכול לעשות נזק... עריכה: ראיתי גם את אלה....מה דעתכם עליהם?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אוקיי, אז יש לי רשת פנימית, אני מעוניין לשלוט על מחשב הנמצא ברשת ממחשב אחר הנמצא ברשת. כתובת ה IP היא קבועה. הבעיה שהמחשב שאני מעוניין לשלוט בו הוא עם לוגין של ווינדוס (שם משתמש וסיסמה). בנוסף אני לא יכול להשתמש ב REMOTE DESKTOP כיוון שאני צריך שלאחר שאני מתנתק מהמחשב אז הוא יחזור לאחר לוגין. ניתן להשתמש בתוכנה כמו VNC אבל אם אני עושה ריסט המחשב חוזר ללוגין שיבטל לי ה VNC. הפתרון אמור להיות ברמת התוכנה. מקווה שהבנתם, אשמח לעזרה. נ.ב אני צריך את המשתמש והסיסמה במחשב המרוחק!
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי, כבר כמה זמן שבערך כל תוכנה שאני מתקין, הקבצי EXE וחלק מהDLL שלה נדפקים כליל על ידי הוירוס הזה, והNOD32 מודיע בגאון שהוא זיהה את זה, אבל לא ממש עושה משהו. הרצתי סריקה, סריקה במצב בטוח, הרצתי גם איזה כלי של AVG (rmvirut) שמצאתי בגוגל, אבל שום דבר לא עוזר. אני לא יכול להתקין ככה כלום, שנייה אחרי ההתקנה או בהפעלה הראשונה זה קורה. מצטער אם זה לא מתאים לפורום הזה, תודה רבה. כמובן שהNOD מעודכן לדפנישן האחרון, גרסא אחרונה, וכו'.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אוקי יש לי את המילון הזה. עכשיו שאני מפעיל אותו,הכל עובד טוב,לחצן אמצעי (גלגלת) בעכבר מראה לי תרגום. אבל אחרי כמה דקות שאני לוחץ זה לא עובד,ואם אני לוחץ באתר אינטרנט אז זה מראה לי שני חצים בתוך עיגול למעלה ולמטה שאם אני מרחיק או מקרב את העבר זה פשוט עושה את אותו הדבר כמו שהגלגלת עושה. אז אני צריך להפעיל את הבבילון מחדש כדי שזה יסתדר...ואז אחרי כמה דקות שוב. מישהו???? בהגדרות של הבבילון הכל בסדר.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מקווה שזה הפורום המתאים לבקשתי,פשוט לא מצאתי פורום אחר שכן אני רוצה ליצור סרט עם מוסיקה שרובו יורכב מתמונות ועוד כמה קטעי וידאו ניסיתי להתחיל לעשות בווינדוס מובי מייקר אבל האפשרויות שם ממש דלילות ואני רוצה לעשות משהו הכי מקצועי שיש אז אם מישהו יכול להפנות אותי לתוכנה אני יודה לו מאוד ואם אפשר עם מדריך בשביל התוכנה תודה רבה רבה
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מישהוא מכיר תוכנה לפתיחת אלבום תמונות שיוצר כמו ספר ואפשר להדפיס אותו?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעיה שהקספרסקי לוקח הרבה משבאים בעיקר מעבד, משהו בין 40-70% כשאני גולש, (גם בגוגל). בדקתי ובהגרות web anti virus הוא נמצא על recommended מה יכל להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לנו סמסונג 900 ולאחר שאני מעביר את הסרט שצילמתי איתו הוא נשמר כקובץ 3gp.* איזה נכן יכול להפעיל קבצים כאלה? או שפשוט אני לא העברתי נכון? מה לעשות איך לראות את הסרטונים במחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=LphjyRiWCRo&mode=related&search=
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי מחשב AMD מעבד 2.15 , כרטיס מסך raedon 9250 128 , זיכרון 1gb מערכת הפעלה win xp pro pack 2 המחשב שלי מחובר לטלוויזיה lcd בכניסת dvi , אני נכנסתי להגדרות של הכרטיס מסך ופיצלתי את השולחן עבודה ל2 החלק העליון שלו בטלוויזיה והתחתון במחשב.. עשיתי את זה כי יש לי כרטיס לוויני שאני צופה בו בטלוויזיה ובחלק התחתון אני במקביל גולש באינטרנט ומפעיל תוכנות... הבעיה שלי כזאת: יש תוכנות כמו מדיה פלייר ותוכנות נוספות שעובדות על מסך שלם וכך יוצא כשאני עושה באופצייה של התוכנה מסך מלא היא מחלקת לי אותה בין שני המסכים(התחתון,העליון) השאלה: האם יש אפשרות שתוכנות שעובדות על מסך מלא יעבדו על אחד המסכים בלבד? נ.ב תוכנות אקספלורר (דפדפן) ושאר התוכנות שעובדות על חלונות יש אפשרו…
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה ואני לא יודע אם יש בה פיירוואל או לא, כי ממה שאני ראיתי לא כתוב שיש. מישהו יודע אם יש שם או לא? אם אין שם, איזה פיירוואל הכי מומלץ להתקין?
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם, ה-NERO לא הותקן טוב כנראה ולא עובד, וכאשר אני בא לעשות לו Uninstall דרך לוח הבקרה - תוכנות, אני מקבל את השגיאה הבאה: כאשר אני מנסה להתקין NERO חדש.., הוא פשוט לא נותן לי להפעיל אותו וטוען שהוא לא מוצא את ה-Nero.exe מה לעשות? :[
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אפשר לפתוח עוד ערוץ לאודיו במובי מייקר? אני מכין קליפ ואני צריך ערוץ למוזיקת רקע וערוץ לבתים מוקלטים -- אם אי אפשר אז אפשר המלצה לתוכנה שאני אוכל לעשות את זה על ציר זמן + ערוץ אחד לוידאו ולא פרמייר כי זה כבד מדי... תודה
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני משנה את סדר הפעולות, הכותרת תוצג לאחר שהטקסט של השקף הוצג.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... אני היום משתמש ב: Panda Free Antivirus + Panda Security ToolBar + GridinSoft Anti-Malware *ראיתי שבעבר פורסם פוסט כזה ב2014,ואני עכשיו פותח שנית ב2016 אני רוצה להיות יותר רלוונטי להיום. בגדול אני מאוד מרוצה מהשילוב שלהם,השאלה אם אתם ממליצים על שילובים אחרים? כי תמיד אנטיוירוס חינמי דורש לנו ברב המקרים עזרה נוספת עם תוכנת הגנה נוספת מהצד.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי ביקש ממני היום להתקין לו עברית בDOS של המחשב שלו, הוא אמר לי שהוא זקוק לזה לצורך תוכנת הנהלת חשבונות שלו, מישהו יכול לעזור לי אם הוא יודע איך מתקינים ומאיפה אני קונה/מוריד את זה? תודה מראש, אביר.
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני משתמש ב WL mail שמכילה את כל הפונקציות הבסיסיות שמשתמש הביתי צריך מתוכנת הדואר רק שהיא הרבה יותר קלילה מה OUTLOOK היא גם מעוצבת יפה ונוחה. הבעיה היחידה היא שיש לנו מספר אנשים שעובדים על המחשב בבית ואני לא רוצה לבלבל את חשבונות המיל של כולם, אז האם יש אפשרות כמו עם OUTLOOK בזמן פתיחה לבחור איזה פרופיל לפתוח ??
-
- 3 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלוםיש לי חלונות XP פרו אנגלית.אני משתמש באקסל 2007 עברית.בניתי טבלה ארוך מימין לשמאל וגם למעלה ולמטה.וגם טבלה שהוא דף אחד.ולא ארוך וגם למעלה למטה.כשאני מדפיס מדפסת HP 1315.אני לוחץ הדפסה מהירה.יוצא לי 2 דפים ורואים טבלה חצויי.רואים חצי חצי ולא טבלה מלאה דף אחד.רציתי שיצא לי הדפסה דף אחד ורואים כל הטבלה.בדף אחד.איך מדפיסים שיצא דף אחד כל הטבלה?בתודה מראשמיקי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-