תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לא היה לי מושג באיזה פורום להכניס את זה, ולכן גם אם יש כבר מדריכים באתר אז לא מצאתי אותם (כי לא ידעתי באיזה פורום לחפש) חיפשתי כבר בגוגל ומצאתי כמה וכמה מדריכים שלא הובילו אותי לשום מקום מישהו מוכן להסביר לי צעד אחר צעד איך זה נעשה? ד"א- יש הבדל בין כתוביות בעיברית לבין כתוביות באנגלית?(כי בהרבה מדריכים ראיתי הבדל בין עיברית לאנגלית...) אני חדש בפורום אז תתיחסו אלי יפה רועי
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
התקנתי קספרסקי אנטיוירוס ושאני מנסה להכנס לאינטרנט הוא עושה לי מסך כחול כזה של השגיאה בחומרה... אני חושב הגירסא הייתה 5.5 (מחקתי כבר) אז מישהו יודע מה עושים בנידון?
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה יש לי סרט אבל התרגום שהורדתי לא מסתכנן טוב עם הסרט האם יש תוכנה אשר מאפשרת לתקן את התרגום ולערוך אותו ? נ.ב. עשיתי חיפוש אין תשובה לשאלה ששאלתי.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי Audigy עם השלט, לתוכנה של השלט קוראים Remote Center ופרוסס שלה נקרא RcMan.exe. : טוב כל ההקדמה הזאת כדי להסביר, התוכנה עשתה בעיות כאלה פעם ה -98. אחרי שהתקנתי XP לא היו בעיות עד ששיניתי משהו בדרברים של ה IDE (אבל מייד החזרתי :saint: - Rollback). כעת נוצרת אותה בעייה עם התוכנה, ועם הפרוסס בעיקר. יש תוכנות שלא מגיבות עד שאני לא מפיל את הפרוסס. ואם הפורסס פעיל בעת הפעלה מחדש או כיבוי אז מופיע לי שהפרוסס שקשור בו (c:\debuglog.log) לא יכול להסגר, כשאני סוגר אותו אז ה Rcman.exe נסגר. בנתיים הורדתי את הפרוסס מההפעלה (עם msconfig), אז יש למישהו עיצה בעניין?
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מחפש את תוכנה להמרת סרטי וידיאו. מ AVI ל MPEG, עם יכולת דחיסה הטובה ביותר מבלי לפגוע באיכות יותר מדי. ???
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי כמה מדריכים על התוכנה memtest86 (גם תמדריכים באתר הזה) ויש משהוא שעדיין לא הבנתי רשום שלא להפעיל תתוכנה יותר מ6 7 פעמים והזיכרונות עלולים להישרף השאלה היא האם המידע הזה נכון? או שאני יכול להפעיל תתוכנה עכשיו וללכת לישון ובבוקר לקום ולהפסיק אותה ולא משנה כמה שעות ופעמים היא עברה?
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה. שאני מפעיל את האייטונס, זה טוען שאני צריך למחוק את התוכנה ולהתקין בגירסה 64 סיביות, למאות שהגירסה שהורדתי היא 64 סיביות וכך גם הווינדוס שלי. מיותר לציין ש: - הגירסה היא 64 סיביות. - יש לי ווינדוס 7 64 סיביות. - אין לי את הבעיה בתוכנה אחרת. - הסרתי דרך ההתקנה והתקנתי מחדש ולא עזר. - הסרתי דרך הסרה של לוח בקרה והתקנתי מחדש ולא עזר. - בשתי ההסרות, הסרתי גם את קוויק טיים. - ניסיתי להתקין 32 סיביות ולא נותן לי.
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ה FONT ב PREFERENCE הוא על HEBREW, בנוסף הסרתי והתקנתי שוב ולא עוזר, מראה ג'יבריש. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני הולך לפרמט את המחשב ולהתקין חלונות 7 64 ביט שקניתי, וזאת לאחר שעבדתי עם 32 ביט עד עכשיו (XP). רציתי לשאול האם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת בטרם אתחיל בהתקנה ? האם עליי ליצור מחיצה לגיבוי (ב - XP לא היתה לי) ? האם כדאי להתקין אנטי וירוס של 64 ביט (אם קיים כזה - אוירה, איי וי ג'י) ? תודה !
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
לום, הייתי בקורס טכנאי PC ולא טרחו ללמד אותי הכל נתקלתי במצבים שעל המחשב לא היה דרייברים של USB במידה וקורה מצב כזה מה עליי לעשות מהיכן אני מוריד אותם ואיך אני מתקין אותם בנוסף נתקלתי במצבים שהיה בעיה ב REGISTRY ב WINDOWS האם יש כלי חינמי וחוקי לתיקון ה REGISTRY ? איך עושים את התיקון הזה ? אפילו הפצת לינוקס שמאפשרת את זה? הרי מעבדת מחשבים לא יכולה להריץ דיסק של WINDOWS XP לא מקורי ולעשות REPAIR מהם BAD SECTORS האם הם קשורים לחומרה והאם באמת ניתן לתקן אותם על ידי תוכנה? מהם MBR ? האם הם קשורים לחומרה ומהם בכלל תודה
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום לעולם, אני מקווה שאני מעלה את הבקשה שלי במקום הנכון, במידה ולא אשמח אם תעבירו את ההודעה לפורום המתאים, עומדת בפני התקנה של 22 מחשבים, אני מעוניין בהכנסת אימג', שכולל בותכו את כל הדרייברים של המחשבים (כולם זהים, למעט בודדים), WINRAR וכו'... אשמח באם מישהו יוכל להעלות לי מדריך כיצד יוצרים אימג'... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי קובץ PDF MANUEL BOOK.עכשיו אני רוצה לשלוח לחבר במייל רק עמוד אחד או שניים...איך אני "מעתיק" או "שומר" רק עמוד אחד?(בצורה שיהיה אפשר לשלוח במייל...). תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני חיברתי את המיקרופון שלי למחשב , מיקרופון פשוט שאני אוכל להקליט דברים ולדבר עם חברים אבל המיקרופון לא עובד. זה מסמן לי שהמיקרופון התחבר והוא חובר נכון אבל אני לא מצליח בשום מקום להקליט או לדבר... עשיתי בדיקה מלא פעמים כיביתי את המחשב וזה לא עובד... מה לעשות ? ((מיקרופון חדש שעכשיו קניתי)) תודה [:
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
איך מסדרים את הבעיה ? Unable to load image ati2cqag.dll, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for ati2cqag.dll ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 10000050, {e7fce894, 0, bf08e116, 1} Could not read faulting driver name Probably caused by : ati2cqag.dll ( ati2cqag!aPM4_Microcode_R400+224e ) Followup: MachineOwner --------- 2: kd&g…
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הכוונה כאילו ני מחבר למחשב איזה טייפ או פטיפון,וזה מקליט למחשב והופך את זה לקובץ MP3 שאח"כ אפשר לצרוב לדיסק. תודה
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
מחשב חדש (תגידו לי מזל טוב ;D), לוח אם אסוס P5Q מעבד E8400, ב-MEMTEST (גרסא 1.70) מזוהה בתור פנטיום 3... אבל עם מהירות שעון נכונה (3GHz), אני מניח שזה תקין...? זה נראה לי תקין לגמרי (מחשב שהרכבתי בעצמי, כמובן שווידאתי שהמעבד נכון), אני פשוט שואל כדי שאני לא אדאג סתם... (אגב, בכמות זכרון הקאש L2 הוא רושם "UNKNOWN")
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מדובר על מחשב נייח עם XP מופיע לי פרוסס שנקרא RFBAgent.EXE אשר תופס 90% משימוש מעבד. כאשר סוגרים את הפרוסס הכל תקין , מישהו יודע איך מסירים אותו לצמיתות.? תודה מראש שי
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אז ככה, ל-HTPC החדש שלי אני מעוניין בתוכנה נוחה ככה שיהיה אפשר לנווט במדיה שבמחשב (האמת רוב המדיה נמצאת במחשב אחר, אם זה משנה) באמצעות שלט רחוק בלבד, בלי צורך בעכבר או מקלדת התקנתי על המחשב Windows 7 וניסיתי להשתמש ב-Media Center של מיקרוסופט והוא בעיקר כבד ואיטי (יש לציין שהמחשב גם לא בדיוק הדבר הכי חזק בעולם, בכל זאת), וגם הוא לא לחלוטין מסתדר עם קבצים שנמצאים על מחשב אחר, אז האם יש למישהו המלצות? (אגב, אני מעדיף להתקין Windows XP בכלל, אבל את 7 ניסיתי רק בגלל ה-Media Center המובנה)
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
התקנתי דיסק חדש למחשב שלי, לאחר התקנת מערכת ההפעלה התקנתי את כל הדרייברים, אבל אני לא מצליח לשמוע קול המחשב הוא פנטיום 4 3GHZ הלוח אם של MSI 915p/g התקנתי דרייברים של c-media המחשב מזהה אותם אבל אני לא יכל עדיין לשמוע קול צרפתי תמונה עם נתוני המערכת מקווה שזה עוזר תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לצרף רדיו לאתר שלי, איך אני עושה את זה? קראתי את כל המדריכים שמדברים על "Shout Cast"... אבל הבנתי שצריך שרת מישהו יודע איפה אני קונה / מקבל שרת כזה? אחרי שקיבלתי איך אני משתמש בשירות? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי יש שאלה אצלי במחשב כשה מתבצעת ההורדה מהתוכנה הנל ברקע תמיד רץ ה INDEXER וכל פעם שהקובץ משתנה קצת הוא ממשיך כאולי בלי הפסקה זה בסדר כאילו ? או זה מכביד על ההרדדיסק? ויש פעלה אולי שהוא עושה זאת רק כשה הקובץ שלם ?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי אני משתמש בד"כ ב daemon tools,שמעלה בלי בעיות קבצי NRG. לאחרונה התחלתי לעבוד גם עם windows 7,ושם אי-אפשר להשתמש ב daemon tools,אז התקנתי את virtual clone drive,שהומלצה בפורום וינדוס. הבעיה שהיא אינה מעלה לי קבצי NRG (השתמשתי ב nero 6 כדי ליצור אותם אם זה משנה),לא ב- XP,ולא ב windows 7. אני יוצר בד"כ קבצי NRG כדי לגבות כל מיני דרייברים שיש לי על דיסקים. האם אפשר להתשמש ב NERO כדי ליצור קובץ אימג' מסוג אחר,כזה,ש VCD תוכל להעלות אותו? או יש תוכנה אחרת במקום VCD שיכולה לקרוא קבצי NRG גם על windows 7?....
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כאזת יש לי כונן חיצוני 2.5 של 500GB אני מעוניין לעשות ממנו דיסק הצלה כזה שיהיה שם התקנה של הוידוס שלי במקום שאני יחפש את הדיסקים כל הזמן אולי כל מיני תוכנות כמו בהיירנס לייב סידי ... השאלה היא איך אני יוצר את התפריט שיאפשר לי לבחור בין לעשות BOOT להתקנה של וינדוס 7 או XP או VISTA או לעלות איזה גרסה של מיני XP או כל מיני כאלו.... שיהיו במקביל על הדיסק....
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ערב טוב. היתכן כי שומעים טוב יותר בתוכנה א' מאשר בתוכנה ב'? האם יתכן כי שומעים טוב יותר מהמדיה פלייר מאשר בוינאמפ? במחשב הנייד של חברי הוא טוען כי הוא שומע טוב יותר מהמדיה פלייר מאשר בוינאמפ. חשוב לומר כי מדובר על אותו קובץ.
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-