עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MoAv,

איך אני יכול לקודד מחדש קובץ AC3 ככה שאני אוכל להגביר את הסאונד ? ניסיתי המון תוכנות אבל אף אחת לא עבדה לי . מישהו מכיר תוכנה טובה שעושה בדיוק את זה ?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  2. אני מחובר לADSL יש לי חייגן GlobeSpan Dial-UP PPP, איך ניתן להגדיר אותו שיתחבר אוטומטית לאינטרנט עם עליית מערכת ההפעלה? הכוונה שלי היא לא להכניס אותו לתיקיית STURTUP ולהתחבר, הכוונה שלי שיעשה את זה בשקט, בלי שאני אראה את זה, כמו בכבלים, שזה מחובר אוטומטית... האם אפשר לעשות דבר כזה?

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  3. בזמן האחרון (אולי זה התחיל אחרי התקנת ה NORTON SYSTEMWORKS 2003PRO, אבל אני לא בטוח) כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט אז ה WINDOWS MESSENGER מתחבר, למרות שאני בכלל אמרתי לא לעלות כשהווינדוס עולה! חוץ מזה אני בכלל משתמש ב MSN MESSENGER 6. כשאני לוחץ שיסגור אותו ויצא מהתוכנה, אז הוא אומר שלי שהוא נמצא בשימוש ע"י תוכנות אחרות. אז אני נאלץ לסגור אותו מה TASK MENAGER. למישהו יש רעיון איך לעשות שהוא לא יתחבר כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט. תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  4. היי .. סרקתי דף ברזולוציה די גבוהה ויצא שכל הלבן בדף בהדפסה - בין המילים והגרפיקה יצאו טיפה אפור (עם נקודות אפורות) אולי בגלל דהייה של הדף או לכלוך ... כלומר גוון הדף היה קצת אפור לכן המדפסת ניסתה לעשות זאת ע"י הוספת הנקודות האפורות איך אני יכול להלבין את הרקע הלבן לגמרי בלי לפגוע הרבה בשאר הטקסט ... ?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by LIOR42,

האם יכול להיות ווירוס בקובץ קול אוו וודיאו?

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  6. (בהנחה שיש לתוכנה הזו בכלל חומת אש, כי אני ממש לא יודע. יש לי הרגשה שכן, כי לעיתים החמור מופיע לי עם סרט על העיניים, ויש לי לפעמים מזהה נמוך

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  7. Started by d1v,

שלום לכולם,עם ההתקנה של borderlands הותקן לי גם securom של סוני, והחוצפנים האלה,לפי מה שקראתי,עשו שאי אפשר להסיר את זה כי זה נמצא ברגיסטרי וה uninstall של זה ,פשוט שקר זה עדיין בתוך המחשב..ניסיתי לקרוא כמה מדריכים ללא הועיל. למי שיש מידע בנושא,מוזמן לשתף.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  8. אם יש הסבר קצר זה יכול לעזור...

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  9. למי שלא הבין אני מתכוון ללינק באינטרנט שנותן לך קובץ עם סיומת ASX ואז ה WMP נפתח ורק ככה אפשר לראות את הסרט. מישהו יודע אם יש דרך לשמור את זה כקובץ? תודה! אם עדיין לא הבנתם למה אני מתכוון אז תגידו! אל תתעלמו בבקשה! הבעייה הזאת די מעצבנת.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  10. שלום לכולם כן אני יודע מדובר בענתיקה-אבל זה מה יש! יש לי מחשב פנטיום 4 שמשמש רק לגלישה באינטרנט,בעיקר לאחרונה באתרים מסוימים (בעיקר כמו אלה שיש הרבה פרסומות מקפצות.בנרים HWZONE/TOREC) הCPU עובד על 100% CPU כל הזמן האם ניתן לבצע משהו? האם יש למשהו מעבד פנטיום שהוא לא צריך יותר חזק --הלוח אם שיש לי הוא MSI שלא תומך בפרסקוטים למנהם תושבת 478 תודה

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  11. ניסיתי דרך TuneUp Utilities 2007 אבל,אחרי שאני מוחק בה כמה סטארטאפים הם מופיעים שוב. המלצות?

• 14 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by Holography,

*לא ידעתי לאן זה שייך, הכי נראה לי כאן* יש ברשותי סרט (Audio+Video) , אני רוצה לצרוב אותו לDVD. עכשיו, אני משתמש בתוכנה Virtual Dub איך הכי משתלם לקודד אותו (איכות+מקום)? נ.ב הוא במשקל 100Mb אני רוצה שירד לפחות ל50Mb ***אם זה לא לכאן תעבירו***

13. Started by WhiteHaze,

הFF נראה לי כאילו שהוא ניתקע אז סגרתי אותו והפעלתי אותו מחדש וכל הבוקמרקים שלי פתאום נעלמו! (והיו לי הרבה) בקושי זכרתי את הכתובת של HWZONE... נראה לי שגם הקוקיז נמחקו וכל הססמאות שבמלוי טופס אוטמוטי... מה לעשות??

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by @guitarsuite@,

שלום! יש לי את הסרט ספיידרמן 2 וכשאני מפעיל אותו התוכנה מציגה לי הערה כזאת שחסרים לי הפילטרים שכתבתי לעיל! ממש יעזור לי אם תוכלו לומר לי מאיפה מורידים פילטרים כאלה(קישור מדויק יעזור לי עד מאוד). אז בבקשה עזרה! (ד"א אני מתגייס מחר ,אז ראו בזה כמתנת גיוס נפלאה ממכם)! תודה מראש! נ"ב: התוכנה שאני משתמש בה היא mv2player

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  15. Started by Component,

אהלן, לחבר שלי יש בעיה. הוא פירמט את המחשב, התקין windows, אך במהלך ההתקנה windows עשה checkdisk לכל המחיצות גם אלו שיש בהן מידע, ומשום מה הוא זיהה מידע תיקיות תקינות כפגומות, ניסה לתקן ויצר במקומן קבצים בשם file. המידע חשוב מאוד, האם יש דרך\תוכנה להצילו? תודה, עדי.

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  16. בעת ניסיון לפתוח קובץ (מכל סוג שהוא; וידאו, pdf וכד') נפתח לי חלון ה-notepad ונשאר תקוע ללא כל תוכן. אני עובד עם XP ו-OUTLOOK EXPRESS. על מנת לראות קבצים שנשלחים אלי במייל אני חייב לשמור אותם קודם ואז לפתוח אותם מהמקום בו נשמרו. פתיחה ישירות מהמייל תמיד תגרום לתופעה שתיארתי. הבעיה נמשכת כבר מספר שבועות והחלה ללא כל סיבה ניראית לעין. אתמול כשניסיתי לעבור לאחד ממסכי העזרה ממסך הפתיחה הראשי של photoshop, נתקלתי בתופעה דומה, אלא ששם, מסך ה-notepad התמלא בג'יבריש. למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לתופעה כזאת? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  17. Started by zohar678,

שווה להתקין אותה?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by ofir123,

ישד תוכנה שבודקת את החום בכרטיס מסך? כי אתמול נגעתי בכרטיס והוא היה רותח. GF2 MX400 NVIDIA. יש על הציפ' מאוורר

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  19. יש לי סרטון וידיאו AVI במחשב בסרטון הזה למעלה יש לוגו גדול ומעצבן, אני רוצה לחתוך אותו ושיהיה לי את הסרטון הזה בלי הלוגו שנמצא למעלה. אפשר לעשות את זה עם WIONDOWS MOVIE MAKER או צריך תוכנה מיוחדת?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by bubugu,

בכמה שירים שיש לי על המחשב פתאום בתחילת או באמצע השיר מתחילים להישמע רעשים מעצבנים כאלה לאורך כל שאר השיר יש איזו תוכנה שיכולה לתקן את הפגם הזה בקבצים?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by naknir,

אהלן חברים, אני משתמש ב-Winamp 3 וכשאני מכניס דיסק, החלון הקטן של ה-CDDB עולה אבל אומר לי שהוא לא מותקן ואז נסגר תוך 2 שניות בערך.... למה זה? למה הוא לא מזהה את הדיסק (דיסק בכלל לא נדיר ובהחלט אמור להיות מזוהה)? ניר.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  22. יש לי דיסק קשיח נפח 320gb. עשיתי חלוקה דיסק קשיח 3 מחיצות. בעזרה תוכנה ghost. אבל לפני שחילקתי ghost מראה לי גודל קטן ולא מלא. עשיתי גם פקודה בדוס fdisk ולא מראה לי גודל מלא דיסק קשיח 320gb... שחיקלתי אותו. היתקנתי חלונות XP. לחצתי קליק ימיני "מחשב שלי" --> "ניהול"--> ניהול דיסקים. וראיתי מחיצה מלאה בגודל 298.09 והחלוקה שווה. אבל חסרים לי עוד 20gb. איפה הם? האם יש פיתרון אחר תוכנה אחרת שעושה מחיצה בגודל מלא שיהיה 320gb. ואח"כ לחלק מחיצות שווה או קטן או יותר? אני מבקש שהתוכנה שעולה בהפעלה בתקליטור(דיסק) ניכנס לדוס ומראה לי גודל מלא דיסק קשיח 320gb. ואח"כ לחלק אותו לפי מה שאני רוצה. אני מחפש תוכנה טובה מאוד שגם מזהה דיסק קשיח מלא שאפילו בגודל 500gb בדוייק. איפה אפשר ל…

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  23. שלום לכולם! עקב כמה בעיות קריסה שיש לי, אני מעוניין לבדוק אם לזיכרון שלי יש חלק בזה, ולכן אני מחפש תוכנה לבדיקת יציבות הזיכרון שלי שתוכל לאבחן בעיות בזיכרון במידה ויש וכד' דרך מערכת ההפעלה! תודה רבה למי שיוכל לעזור לי! DrowNz.

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by Randy Orton,

אנשים מורידים אנטי וירוס בקאזה - באימיול אבל מה הקטע ? הרי זה יורד מהרשת עם וירוסים והוא בכלל לא יציב אז מה הטעם ? ראיתי בקאזה שיש הרבה תוכנות אנטי וירוס זה מפתה אבל לא יודע אם להוריד

• 8 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.