תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, שדרגתי את המחשב הנייד שלי לוינדוס 7. כעת כשהכנסתי לחריץ ה-USB את מקלט הטלויזיה הWINDOWS לא הצליח להתקין אותו. בWINDOWS VISTA זה היה מתקין מצוין והייתי צופה בתוכנה שנקראת blazedtv בערוצי הטלויזיה (10,11,22,99,33). צריך בבקשה דרייבר להתקן הזה, בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני צריך למחוק אותו לגמרי מהמחשב ורק אז אני מצליח להתחבר....... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
יש לי סשן מנג'ר בפיירפוקס בהפעלת הפיירפוקס הוא פותח לי את כל הטאבים שהיו פתוחים כשסגרתי אותו. עכשיו, אני רוצה ליצור שני קיצורי דרך מהדסקטופ כך שכל אחד יפתח לי סשן אחר לגמרי. לדוגמה: קיצור אחד יפתח לי חלון פיירפוקס עם כמה טאבים של אתרי חדשות. קיצור שני יפתח לי חלון פיירפוקס נוסף עם כמה טאבים של אתרי לימודים. ניסיתי לפתוח בפיירפוקס חלון נוסף עם כמה טאבים ולשמור אותו בסשן מנג'ר תחת שם א' וחלון אחר עם טאבים אחרים תחת שם ב' אבל אני לא מצליח להפעיל אותם...
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ברשותי קובץ שכר בעל 2 גליונות: גיליון 1 הניהול הכללי של השכר במהלך החודש - בין השעות 19:00-7:00 מקבל 225% גיליון 2 ניהול 225% מבקש לדעת האם ניתן להעביר את כל נתוני 225% לפורמט בגיליון 2 בצורה אוטומטית [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום! אני עובד על מצגת כלשהי בממדים של דף A4. אני אנסה להסביר מה הבעיה בתקווה שאצליח - מכיוון שלאחר שאני עושה ZOOM IN אני לא רואה את כל הדף, אז אני גולל עם העכבר למעלה/למטה לחלקים התחתונים/העליוניים. ברגע שאני גולל יותר מדי זה מעביר אותי לשקף הבא/הקודם. אם הצלחתי להסביר את עצמי ולמישהו יש פתרון - אני ממש אודה! תודה
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
היי עברתי עכשיו לווינדוז 7 ושמתי לב עכשיו שאין ב-7 ווינדוז מייל...... יש לי כמה קבצי מייל שאני צריך שגיביתי בינתיים, התקנתי את כל ה-office וכנראה שאני אעבור ל-office outlook בכל מקרה השאלה כזו: ניסיתי לפתוח את המיילים דרך האאוטלוק של האופיס אבל אני לא מצליח, התוכנה לא מזהה את הקבצים. שמתי לב שהקבצים של האאוטלוק מסתיימים ב htm בעוד המיילים של הווינדוז מייל מויסטה מסתיימים ב eml. ניסיתי לשנות את הסיומת ולפתוח...... זיהה את זה באופן חלקי ביותר אבל את הרוב אי אפשר לקרוא (ג'יבריש). כשאני מנסה לפתוח את המיילים דרך האאוטלוק אני מקבל הודעת שגיאה. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום ??? לי ולחבר שלי יש NORTON INTERNET SECURITY 2003 כשרק לו היה את התוכנה דיברנו במסנג'ר במיקרופון בלי בעיות. מאז שגם אני התקנתי אותה אנחנו לא יכולים לדבר במיקרופון במסנג'ר, אלה רק להתכתב. אם מישהו יודע על דבר כזה ויכול לעזור, אז שיגיד. :-X
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי קובץ XML, שמתדעכן על בסיס יומי. לפעמים נעשים בו שינויים שאני לא מעוניין בהם ואני מחפש דרך לשחזר את המידע שהיה בו לפניכן. כרגע הגודל של הקובץ הוא בסביבות ה8 מגה, אך הוא גדל מיום ליום, אל לא בממדים עצומים. -אני מחפש תוכנה שתגבה אותו אוטומטית פעם ב24 שעות, אבל שתדע למיין לפי תאריכים - או אפילו יותר טוב, שתשלח כל פעם מחדש את הקובץ לאימייל כלשהו. קיימת חיה כזאת? תודה מראש Install
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוודא כל הזמן שתוכנה אחרת עובדת ואם לא - שתטען אותה מחדש. יש חיה כזו?
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
איך לגרום ל ZONEALARM לעבוד עם ADSL ? משום מה כל פעם שאני מתחבר הוא מודיע לי שהוא חסם את הגישה מהמחשב שלי.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
יש לי נורטון אנטי וירוס 2002 ופתאום הוא גילה שם וירוס והאטני וירוס אמר שאי אפשר לרפא אותו ואז הוא נתן לי קישור לאתר של סימנטק: http://securityresponse.symantec.com/avcenter/venc/data/w32.hllp.handy.html ושם מוסבר איך למחוק והכל, אני הלכתי ישירות לקובץ ומחקתי אותו משם ואז להפתעתי הוא חזר שוב...מדובר בקובץ של 16 מגה בייט, אח"כ בסוף הוא נמחק ואז עשיתי סריקה מלאה ואז הוא מצא לי קובץ של 16 מגה בייט שוב בתוך התייקה של האנטי וירוס ואז ניסיתי למחוק פעם ראשונה והוא נמחק ואז חזר ואח"כ ניסיתי למחוק שוב ואז הוא לא נתן לי אפשרות כי אמר שהקובץ מוגן ופתאום הוא נעלם לי משם. מה עליי לעשות?! :AR15:
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
היי, יש לי ספק כוח 500W והוא מספק לי וולטים שלא אמורים להיות לדעתי... לדוגמה: מה לעשות!? ד"א יש לי ספק כוח כזה JTC 500W ATX DR-B500E P4/AMD 1Y זה הדגם שלו DR-B500E.
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, מצוי בידי שיר בפורמט mp3. השיר עצמו תופס 10% וכל שאר 90% מהקובץ מיותרים. קיימת תוכנה עמה אני יכול לסלק חלק מהשיר ולהותיר בידי רק את ה 10% שאני מעונין בהם? אודה על קבלת קישור לתוכנה מעין זו. ואם כבר אני שואל אז אשמח לשמוע, אם קיים, משהו הרבה יותר מתוחכם: האם קיימת תוכנה שבעזרתה ניתן לבודד ליווי אינסטרומנטלי מקולו של הזמר? במילים אחרות: משיר מסוים אני רוצה לסלק את קול הזמר כך שבידי ישאר הליווי האינסטרומנטלי בלבד. תודה !
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הבעיה: אחרי שאני עובד עם אינטרנט אקספלורר 7 איזה שעה הוא מסרב לפתוח קישורים. ואז כל פעם אני סוגר אותו ופותח שוב והוא שוב עושה לי את הבעיה, מישהו יודע מה הפיתרון? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, אני מעלה אתר לאינטרנט, ושמעתי כי בעבר אנשים גנבו תמונות וקבצים שונים מאתרים אחרים ואז טענו כי גנבו מהם. יש דרך ליצור משהו שמזהה בוודאות כי זה שלך? שמעתי על משהו בסגנון "חתימה דיגיטלית" יש דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה,דרך כלשהיא לחסום את הגישה למחשב דרך סיסמא,ניסיתי דרך הווינדוס את הסיסמא אבל פשוט מאוד לעבור אותה עם מצב בטוח. השאלה שלי היא אם אני ישים את הסיסמא על האדמיניסטור אז לא יוכלו להיכנס לי למחשב גם דרך מצב בטוח ואם לא אז האם קיימת תוכנה שתטפל בעניין תודה לעל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אהלן אני צריך מדריך שליטה מרחוק אל מחוץ לרשת (דרך האינטרנט) להתחבר למחשב של חבר שלי שגר רחוק על מנת לעזור לו תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אחרי הת'רד הקודם שהוביל די לאכזבה, אני מחפש תוכנה יותר זולה מהתוכנות שמיועדות לאולפנים מקצועיים. זה בסה"כ תחביב בשבילי ולא הרבה יותר. אז ככה, אני לא מעוניין ב-blender, עבדתי איתה כמה זמן ואחרי שעברתי לדמו של c4d ראיתי כמה יותר קל לעבוד שם וכמה פונקציות נוספות יש שם. חבל שאי אפשר לשמור בדמו ב-3d wings אני לא מצליח כלום : אז תוכנות בסביבות 100$ בערך (אני יודע שזה קצת אופטימי אבל... ) זה יהיה סבבה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום אני מנשא לחבר מחשב נייד לטלוויזיה עכשיו את הסרט על המסך של המחשב אני ראה מצוין אבל על המסך של הטלוויזיה אני לא ראה בכלל(מסך שחור)!!! והדבר המוזר האחר שסרט עם סיומת MKV אני כן יכול לראות על הטלוויזיה ועל המסך המחשב רק סרטים עם סיומת AVI אני משתמש בקודקים של K-Lite יש רעיונות אך לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום, בעקבות בעיית SPYWARE אני צריך להתקין FIREWALL, הFIRE WALL של WINDOWS לא עוזר. יש איזה תוכנת FIREWALL טובה אמינה, שהיא גם בחינם ? ן
-
- 13 תגובות
- 865 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה בשם בורסה גרף הניתנת לניסיון של שבועיים. לאחר שתמו להם ימי הניסיון הסרתי את התוכנה בעזרת תוכנה שנקראת revo uninstaller, המנקה גם כל איזכור בתקיית הרג'סטרי אך ללא הועיל, אינני מסוגל להפעיל שוב את תוכנת הבורסה גרף מכיוון שאני מקבל הודעה שתקופת הניסיון שלי תמה. האם מישהו מכיר תוכנה שבאמת יודעת לבצע מחיקה כמו שצריך?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני משתמש חדש בפורום זה וזקוק לעזרתכם המקצועית. הבעייה: תוכנת האנטי וירוס (2002 גירסה מלאה)תקעה לי את המחשב, ולכן הסרתי אותה ע"י מערכת ההפעלה win me. וכאן מתחילה הבעייה. כל פעם שמפעילים את המחשב ישנה ההודעה הבאה: Error:NAV Auto-Protect is unable to start: SYMEVNT.386 is not loaded-you may need to reinstall Norton Antivirus to correct the problem. הבעייה שאין ברשותי דיסק לבצע התקנה חדשה אז איך נפטרים מההודעה בדרך אחרת?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
יש לי קובץ מסוג SWF שאני רוצה לשלבו בתוך מצגת POWERPOINT. הנקודה היא שאני רוצה שממש יראו את המיני סירטון ולא סתם איקון של קובץ. האם זה אפשרי? אם לא - מה כן אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-