עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Sweet_Tooth,

למה כשאני נמצא בשרת אני מקבל כל הזמן את ההודעה הזאת: Closing Idle connection in 30 seconds ואיך אני יכול להיפטר ממנה?

2. Started by overload,

יש לי קובץ IMG במחשב. וקובץ .SUB של כתוביות. איך אני מפעיל את הסרט עם הכתוביות ביחד? MV2P לא מצליך להפעיל קבצי IMG, המדייה פלייר מצליח אבל ממש בקושי (מקרטע). היחיד שמצליח להפעיל חלק זה הVLC מדייה פלייר, אבל הוא לא מאפשר להוסיף כתוביות. אז איזה תוכנה אתם ממליצים? יש לVLC תמיכה בכתוביות...פשוט פיספסתי את הכפטור הקטן שם

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by דובי גל,

הנני משתמש במחשב נייד שנקנה בארה"ב, שיחד איתו הגיעה התוכנה Microsoft Works 9. כשאני פותח קבצים ב"וורד" בעברית הטקסט מוצג בצורה הפוכה. (לדוגמא: המשפט "אני הולך כל יום לעבודה" מוצג כ"לעבודה יום כל הולך אני"). יש דרך לפתור את העניין?

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170074.new;topicseen#new 10Q!

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by DXT,

זהו, פשוטו כמשמעו. הם פשוט נראים לי אותו דפדפן עם שם שונה... :-\

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by yakirsh4,

הסתדרתי תודה בכל מקרה.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by eidova,

יש לי בעיה בפתיחת דפי pdf

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by AK,

אני רוצה להתקין תוכנה גרפית. כרגע יש לי שני אפשרויות: Paint shop pro או Photo shop איזו תוכנה יותר טובה?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  9. את MBM לא היתה לי בעיה להפעיל על הלוח הישן שלי (7IXE) תודות לטבלה שיש באתר של MBM שמפרטת איזה סנסור מראה מה. הבעיה היא שעם הלוח החדש שלי (7VRXP REV2), השמות שמופיעים לי בתוכנה לא תואמים את אלה שבאתר... הנה שמות הסנסורים שמופיעים באתר: SIS950/ITE8705F* SIS950/ITE8705F-1 LM83-7 remote בתוכנה עצמה יש לי: LM83-7 remote1 LM83-7 remote2 LM83-7 remote3 וכן: SIS950/ITE8705F-1 SIS950/ITE8705F-1-Diode SIS950/ITE8705F-2 SIS950/ITE8705F-2-Diode SIS950/ITE8705F-3 SIS950/ITE8705F-3-Diode השאלה היא מה לבחור ואיפה? חסר לי בתוכנה ה-SIS950/ITE8705F, ומשום מה מופיעים לי שלושה remote-ים... (אם זו שאלה מפגרת אני מתנצל מראש...)

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  10. כשנכנסים ל http://games.yahoo.com/ ואז למשחק Bounce Out הוא לא פותח את המשחק... הוא עושה X על התמונה איפה שצריך להפתח המשחק. אני כמעט בטוח שזה בגלל ה XP SP2 או משהו באזור אבל לא יודע מה בדיוק למשהו יש רעיון? http://games.yahoo.com/games/downloads/bo.html נראה לי זה הלינק הישיר... תודה יניב

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by dvvon,

הורדתי גירסת ניסיון והיא לא מתעדכנת לי

• 14 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by avigdo,

אני מחפש את תוכנה להמרת סרטי וידיאו. מ AVI ל MPEG, עם יכולת דחיסה הטובה ביותר מבלי לפגוע באיכות יותר מדי. ???

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  13. Started by sroolik,

איך אני בודק על כמה fsp רץ משחק מסויים במחשב שלי ? תודה

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by Schaap,

היי יש לי מחשב די ישן, עם כרטיס מסך (מובנה) SIS650. המסך - סמסונג SM-206BW 22inch. מ"ה XP-SP3. רזולוציה של 1680X1050 קיימת במאפיינים של שולחן העבודה, אבל משום מה המחשב מסרב לקבל אותה וחוזר לרזולוציה רגילה (1024...) איך אני מכריחה אותו לקבל את הרזולוציה הזו? אשמח לעזרה.. אני כבר די מיואשת

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  15. Started by LockOn,

היי, את מתכנן לפרמט ולהתקין את הWIN7 שיש לי.. אז רציתי להכין דיסק של הדרייברים לפני שאני מפרמט אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום דרייברים שמתאימים לWIN 7. אם אני אוריד לVISTA זה יעבוד? אני מתכוון לBIT 32. תודה רבה. יקח לי הרבה זמן להגיב כי אין לי כרגע מחשב.

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  16. אני צריך תוכנה שמקליטה את כל מה שהמחשב משמיע... אני עובד עם winxp בתודה fux...

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  17. Started by Avinor,

שלום לכולם.. רציתי לדעת אם יש אתר שיש בו הסברים על תוכנות?... אני צריך תוכנה מסויימת שנקראת SOLID EDGE אם מישהו יכול לעזור אז בבקשה.. תודה

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  18. היי .. סרקתי דף ברזולוציה די גבוהה ויצא שכל הלבן בדף בהדפסה - בין המילים והגרפיקה יצאו טיפה אפור (עם נקודות אפורות) אולי בגלל דהייה של הדף או לכלוך ... כלומר גוון הדף היה קצת אפור לכן המדפסת ניסתה לעשות זאת ע"י הוספת הנקודות האפורות איך אני יכול להלבין את הרקע הלבן לגמרי בלי לפגוע הרבה בשאר הטקסט ... ?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  19. יש לי מחשב TABELT PC של פוגיסו מסוג Fujitsu Stylistic 230 עכשיו התקנתי עליו WINDOWS 2000 PRO ואני לא מצליח להתקין את העט כלומר שיהיה מסך מגע הורדתי את הדריבר מהאתר שלהם דריבר לNT (זה אותו דריבר) ושאני מוסיף בחומר חדשה תחת התקני מערכת הוא לא מזהה את הדריבר אני לא מבין האם אני עושה משהו לא טוב איך מגדירים את זה אם מישהו יודע זה יכול לעזור יש פה קישור לדריבר תודה. http://support.fujitsupc.com/CS/Portal/driverdownload.do

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  20. Started by alias,

נכון כשמדליקים תמחשב אז הוא עושה בדיקה אם הכל מחובר והכל בסדר(נגיד הכרטיס מסך מחובר וכד') אז איך קוראים לזה??

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  21. http://www.youtube.com/watch?v=LphjyRiWCRo&mode=related&search=

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  22. שלום! אני רוצה לצרף רדיו לאתר שלי, איך אני עושה את זה? קראתי את כל המדריכים שמדברים על "Shout Cast"... אבל הבנתי שצריך שרת מישהו יודע איפה אני קונה / מקבל שרת כזה? אחרי שקיבלתי איך אני משתמש בשירות? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  23. Started by lidor_abo,

חברה יש לי סוני 2 ואני רוצה לצרוב משחק אליו הורדתי את המשחק אני צאיך תוכנה והסבר איך צורבים בבקשה תביאו לי..!

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by hagay21,

אני מפעיל את פקודת ה msconfig ומסיר כל מיני תוכנות שלא צריכות לעלות עם הוינדוס אני שומר מפעיל מחדש והתוכנות שהסרתי שבות ועולות מחדש כמו כן הבעייה נותרת כאשר אני מגדיר דף בית והוא לא נישמר יש למישהוא מושג מה הבעייה?

• 3 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים