עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by FishnZone,

מחשב נייח Windows 7 32BIT יש לי פלאפון Samsung Magic Touch , התקנתי את ההתקנה של התוכנה שלו (אני חושב שזה התוכנה המתאימה לו...) בכל אופן , אני מחבר את הקבל USB למחשב ולפלאפון , עכשיו התוכנה של הפלאפון מזהה חיבור USB , אבל שאני עושה לתוכנה להתחבר , זה נותן שגיאה . נכנסתי למנהל התקנים , והוא לא מזהה את החומרה . המחשב אחרי פרמוט . ד"א התקנתי Chipset אם זה קשור...

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by nati86,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה של מנהל הורדות שאוכל לשים ברשימה לינקים של הורדות ושהתוכנה תוריד לפי סדר. ז"א, בדקתי את כמות הקבצים שאני יכול להוריד בו זמנית והוא לא עולה על שתי קבצים, שאני מנסה להוריד קובץ שלישי הוא ממתין עד שאחד מהשניים יסיים. השאלה שלי היא אם קיימת תוכנה שאני אוכל לתת לה רשימה של לדוגמה 30 לינקים של הורדות והיא תוריד אוטומאטית כל פעם שתיים שתיים, לפי סדר, מבלי התערבות שלי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  3. Started by שניצל,

שלום! אני צריך תוכנה שמסוגלת לסמלץ בעיות תקשורת מול שרתי HTTP (נפילות שרת, connection refused, דברים כאלה), על מנת לבדוק תוכנה שמפותחת בחברה שאני עובד בה. כרגע מה שאנחנו עושים זה להתחבר מרחוק למחשב עליו יושב שרת הבדיקות ולכבות אותו, וזה כמובן לא הכי טוב (אם יש אנשים אחרים שכרגע משתמשים בו אז זה ידפוק להם את הבדיקה). אין בעיה עקרונית שזו תהיה תוכנה בתשלום, אבל עדיף שתהיה לה גרסת נסיון.

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  4. Started by The_Doom_Master,

תוכנה לשחקני רשת ויוזרים שמורידים ... שצריכים להחליף אי פי בשביל לקבל פינג נמוך ... התוכנה מבצעת פינג לשרת שהיוזר מבקש... ומחליפה אי פי עד שמגיעה לפינג הרצוי שהיוזר מבקש.. * צריך קצת ידע. * התוכנה חייבת חייגן. * התוכנה עובדת עם NET Framework 2 * מותאם לוויסטה ול XP (לא משנה סוג המעבד 32\64) במקרה של בעיות אפשר להגיב פה ... [attachment deleted by admin]

5. Started by dyn,

שלום, אני בבית עובד עם 2 מחשבים. מחשב אחד (המחשב ממנו אני כותב את ההודעה) שמתחבר ישירות לראוטר בכבל רשת ומחשב מרוחק בבית שמתחבר במתאם אלחוטי. המחשב שמתחבר בכבל רשת גולש נקי באינטרנט ומתחבר בלי שום בעיה ל MSN, בעוד שהמחשב שמחובר אלחוטית גולש באופן חלק באינטרנט אבל לא מצליח להתחבר ל MSN.. אחרי ניסיונות ממושכים של המתנה להתחברות.... יכול להיות שצריך לפתוח פורטים מסויימים ל MSN במחשב שמחובר אלחוטית? הרי אין צורך לפתוח פורטים למסנג'ר אלא רק לאפשר אותו בחומת אש של המחשב, דבר שמוגדר בשני המחשבים. איך אני פותר את הבעיה? ניסיתי בפותר הבעיות של ה MSN והכל תקין.. מה עוד אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  6. Started by daniel0089,

שלום, אני מחפש תוכנה לעריכת תמונות פשוטה.(לא רוצה פוטושופ) יש לי שאלה.. האם קיימת תוכנה שיכולה לעשות משהו עם תמונות מטושטשות? פשוט יש לי כמה תמונות במחשב שמי שצילם אותם צילם עם ISO נמוך והתמונה יצאה מטושטשת... מישהו מכיר תוכנה שיודעת איכשהו לתקן את הטישטוש? אם כן אני מחפש תוכנה עם האופציה הזאת שתעשה את זה כמה שיותר טוב ושיהיו לה עוד אופציות חמודות.. תודה.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  7. Started by The UnKnown,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=170074.new;topicseen#new 10Q!

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  8. Started by yakirsh4,

הסתדרתי תודה בכל מקרה.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  9. שלום. האם יש דבר כזה תוכנה לניטור ובדיקה של רכיבי המחשב (טמפרטורות, ביצועים, סקטורים פגומים וכו'...) שעולה מCD גם אם אין לי HD? ואל תגידו לי BIOS. תוכנה כמו MEMTEST - שבודקת טמפרטורות וכו'... תודה

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי קובץ במחשב סיומת avi , שאני מנסה למחוק אותו או רושם שהקובץ נמצא בשימוש ולא ניתן למחוק אותו , למרות שהקובץ אינו בשימוש ושום דבר שקשור לavi לא פועל.. לא מדייה פליר לא פוואר דיוידי לא כלום.. שום דבר שקשור אפילו.. ועדין לא נמחק הקובץ... ניסיתי להכנס דרך safe mode ועדיין הוא לא נמחק... אותה הודעה"קובץ בשימוש.." והוא לא בשימוש בכלל.. יש דרך\תוכנה שימחקו אותו למרות הכל? :nixweiss:

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מעוניין לדעת איך מגדירים שה- OUTLOOK ישמיע צליל כאשר מגיע מייל חדש. יש לי outlook 2003 תודה, אלכס.

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by the kon,

שלום מה קורה? טוב אז ככה אני רוצה לעשות איזה שהוא עבודה בMAX ויש לי כמה שאלות 1) איך אני יכול להוסיף תמונות לתוכנה כך שאני יוכל להשתמש בהם או אם יש תוכנה אחרת להוספת תמונות לסרטון 2) אני מחפש מדריך או קובץ מוכן של ספר שנפתח והדפים יכולים לזוז 3) זה אני באופן כללי רוצה לדעת איך אני יכול לעשות בסרטון אנימציה שבהתחלה חלק מצורה תיהיה ככה ובסוף היא תיהיה מעוקמת וכו'? 4) איך אני יכול לצבוע חלקים של צורה בצבעים שונים ואיך אני יכול להפריד אותם כלומר חתיכה מהצורה אני יכול להפריד ולהשתמש בתור צורה בפני עצמה תודה נ.ב את סעיף 2 אני ממש חייב וכמה שיותר מהר תודה

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  13. Started by Amos,

שלום, תכנת הדוא"ל שלי עושה בעיות. מחפש אתר להורדת MS Outlook Express 5.5, שאינו דורש גם הורדת אינטרנט אקספלורר. לא הצלחתי למצוא לבד... תודה

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  14. Started by tech55,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שבכל פעם שאני יבצע ריסטרט למחשב, המחשב חוזר למצב הראשוני אותו אקבע לו מלכתחילה. משהו בסגנון EWF של WINDOWS.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  15. Started by evy,

אהלן חבר'ה,אם למישהו יש הזמנה לאחד מאתרי הטורנט בבקשה שישלח לי!אני יודה לו מראש הנה הכתובת: evy1000@walla.co.il

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by Saliman,

התוכנה נעלמה מפני האדמה!! באחד ה Mirrors שמצאתי נכתב שהתוכנה לא זמינה להורדה "because kazaa lite k++ project is not longer maintained" והשאלות הנשאלות הן: למה? ו- WTF?!?

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  17. Started by MrAccident,

אוקיי פתרתי את הבעיה, הייתי צריך לבחור רק בשורה אחת ב"מקור" ושתי השורות היו מסומנות אז אתם יכולים למחוק את זה או מה שאתם רוצים שלום יש לי גיבוי של הוינדוס בקובץ Image של גוסט, כשרציתי לשחזר את הוינדוס אתמול נתקלתי בבעיה יש לי 2 כוננים קשיחים, אחד מהם מחולק לשניים: C ו-M, קובץ ה-Image נמצא ב-M והוינדוס נמצא (מן הסתם) ב-C כשאני מתבקש לציין את ה"destination" ה-C וה-M נמצאים בכונן אחד ואני יכול לבחור רק את הכונן כולו, אני לא יכול לבחור רק ב-C ואם אני בוחר בכונן כולו אז אני לא יכול ללכת "next" כי הוא כותב לי שקובץ ה-Image נמצא באותו הכונן. אני בטח יכול להעביר את ה-Image לכונן השני אבל אני רוצה לפרמט רק את C ולא רוצה שיקרה משהו ל-M כי יש שם מלא קבצים שאני צריך אז זאת לא או…

18. יש לי לוח אם של אסוס דנדש צהחברה היום קיבלתי הדגם שלו הוא P5WD2 PREMIUM ואני התקנתי אותו היום ומשום מה אין לי קול אני לא שומע כלום ובלוח בקרה נכנסתי לצלילים והתקני שמע ורשום לי שם שאין לי התקן מותקן של שמע והתקנתי את הדרייבר מהדיסק ניסיתי כמה פעמים וגם הורדתי מהאתר שלהם את הדרייבר הכי מעודכן של האודיו ועדיין אני לא שומע כלום בבקשה אם למישהו יש את הלוח והיתה לו אותה בעיה או אם מישהו יודע שיגיד לי מה לעשות השתגעתי ככבר תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by sgendelm,

אני משתמש ב windows movie maker בויסטה (גרסה 6.0 המצורפת עם מערכת ההפעלה). הבנתי שבווינדוס 7 תוכנה זאת כבר אינה זמינה ומחליפה אותה תוכנת ה windows live movie maker שעד כמה שהבנתי לא מכילה את כל הפונקציות שמכילה התוכנה הותיקה יותר. השימוש העיקרי שלי הינו הכנת מצגות מבוססות תמונות סטילס בצירוף קטעי וידאו קצרים. אני יודע שישנה אופציה פשוט להעתיק את כל הקבצים הרלוונטים למובי מייקר וע"י רישום קבצי DLL מסויימים התוכנה תעבוד מצויין גם בווינדוס 7. שאלתי היא- האם זהו הפתרון האידיאלי? האם מסתובבות בשוק תוכנות נוספות שיאפשרו לעשות את אותן מצגות והן קלות לשימוש כמו המובי מייקר ומכילות מספר לא מבוטל של אפקטים? תודה

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  20. יש לי את אימיול 0.49A שהוא מעולה ואני מוריד במהירויות גבוהות והכל טוב, עד שהוא מתנתק מהשרת אליו הוא מחובר (כל שרת. לא משנה איזה או לכמה זמן היה מחובר), ואז מופיעה ההערה ביומן: "לא נמצאו שרתים תקינים ברשימה שאליהם ניתן להתחבר". למען ההבהרה, בכל אימיול קודם שהיה לי, הוא היה מתחבר שניות אחרי ניתוק באופן אוטומטי לשרת אחר, רק שפה משום מה, הוא לא עושה את זה. בנוסף, אמרתי שאולי הבעיה היא עם הקובץ ADDRESS.DAT, אז גלשתי ומצאתי את הלינק http://www.gruk.org/list.php שלא עזר ולא שינה כלום; אח"כ גם הסרתי את ה-V מ"עדכן אוטו' את רשימת השרתים בעת ההפעלה", ועוד כל מיני עצות שאנשים נתנו בפורומים בארץ ובינ"ל, אבל כלום לא עוזר. הוא ממשיך להשאר מנותק. מיותר להסביר כמה זה מקשה ומגביל את השימוש…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  21. תודה

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  22. שלום לכולם, אני צריך תוכנה עם ממשק נוח ואפשרויות נוספות של הלבשת כתוביות על סרטים. שם התוכנה והמלצות לגביה יעזרו מאוד. ואני צריך גם תוכנה לפתיחת קבצי MDB שמשום מה לא נפתחים עם וורד ונפתחים חלקית עם אקסל (אולי אקסס?) תודה למגיבים.

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by idang,

הי חבר'ה יש לי VISTA במחשב הנייד ואני מנסה להתחבר לצ'ט המתקדם של נענע משום מה אני לא מצליח.. הצ'ט ביקש ממני להתקין במחשב ACTIVE-X ועשיתי את זה ועדיין לא הצלחתי ... אולי מישהו פה שמתעסק בויסטה הצליח להתחבר לשם או שיכול לתת לי רעיון כלשהו תודה חברים

• 12 תגובות
    • 810 צפיות
  24. Started by dror_gh,

אני מחפש תוכנה שתשלח הרבה הודעות(בעלות אותו תוכן) למספר מסוים (על מנת לעזור לילד חולה) מכירים במקרה משהו כזה ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.