עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RAZIEL98,

שלום כמעט כל הזמן קופצת לי ההודעה הזאת: בIE עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לפתור את הבעיה שההודעה הזאת לא תקפוץ כל הזמן? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by computers-man,

שלום, אני משתמש בOUTLOOK 2010 ובעבר הייתי מקבל את ההודעות החדשות של הOUTLOOK בצד ימין למטה עם פרטים של ההודעה ושומע צליל של הודעה נכנסת, היום זה כבר לא עולה לי כשאני מקבל הודעה חדשה, איך אני מחזיר את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Hitman_47,

איך אני יכול לבטל את ההודעה הזאת של ה 60 שניות ואחרי זה ריסט ? תודה לכל מי שעוזר

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  4. A script in this movie is causing Macromedia Flash 6 to run slowly. If it continues, your computer may become unresponsive. Do you want to abort the script? מה אפשר לעשות.... לעדכן גירסת פלאש או משהו?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  5. התקנתי את EXPLORER 8 במחשב וזה יצר לי עכשיו בעיה: בכול פעם שאני רוצה להכנס לאיקון(לאתר מסויים) על שולחן העבודה ,זה לא נפתח, ונותן לי הודעה -"לקובץ זה לא משויכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו.צור שיוך האפשרויות תקיה בלוח הבקרה" אך אני מתקן בעיה זו?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by elior021,

אהלן אני מקבל הודעות SPAM לאוטלוק בלי כתובת של השולח איך אני יכול לדעת את הכתובת של השלוח כדי לחסום אותו ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by borg,

אני משתמש ב-eMule v0.46a. לפעמים אני מקבל הודעות ממשתמשים אחרים, אבל אני לא מצליח לקרוא את ההודעה. ב-Status Bar, בצד שמאל למטה, כתוב: ("New Message from <User Name> (IP: xxx.xxx.xxx.xxx", אבל אני לא מוצא את ההודעה בשום מקום. איך אני יכול לקבל את ההודעות ב-eMule?

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  8. Started by ולרי88,

כל הזמן אני מקבל הודעות באימיול וזה מעצבן וזה נמאס..! איך מבטלים את זה למען השם...

9. אני מקבל במסנג'ר הודעות חוזורות ונשנות.ההודעה אומרת כך: gk12@hotmail.com רוצה לשתף קבצים עימך. האם ברצונך להפעיל תיקיית שיתוף עם gk12@hotmail.com? כמובן שאני לא מאשר את שיתוף הקבצים וההודעה נעלמת אבל ההודעה הזו חוזרת ונשנית עשרות פעמים ביום. האם מישהו נתקל בבעיה הזו? והאם יש למישהו רעיון איך להעלים את ההודעה הזו?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  10. Started by karpad,

שלום חברים, אני קצת חלוד באווטלוק אז תתחשבו בי לסבתא שלי יש שתי בעיות באווטלוק שאני מניח שהן קשורות: 1. כל התיקיות שלה מופיעות פעמיים ברשימה. 2. כל ההודעות שהיא מקבלת הן כפולות. תודה

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by d_v,

שלום, מצ"ב תמונת מסך של הודעות שמופיעות מדי פעם, ואם אני מאשר או מבטל זה תוקע את המחשב. מה ניתן לעשות? זה וירוס? תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  12. שלום, קורה שאני לפעמים מקבל הודעות מאותו יוזר, הודעות מוזרות של פעם שהוא שולח לי אותם זה מראה שהוא לא מחובר. אלה הן ההודעות: [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  13. Started by omri123,

שלום אנשים אתמול התחילו לי מספר בעיות במחשב והגעתי למסכנה שזה כנראה וירוס שנקשר לREADER_S ולא מרפה פירמטתי את כונן C(והתקנתי בו WINXP מחדש) וזה עזר בדיוק לכמה שעות אבל התופעות חזרו. לדוגמא כשאני מעלה את המחשב אז הוא מציג לי את התיבה של הלהכניס שם משתמש וסיסמה לWIN (מכיוון שאני אדמיניסטרטור ויוזר יחיד זה מעולם לא הופיע לי), הוספתי תמונות של ההודעות שהוא מציג לי והם חוזרות בלופ. בבקשה תעזרו לי [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  14. הkaspersky אנטי וירוס שלי מזהה מתקפות כל 5 דקות בערך מכתובת 213.8.8.98 וזה לא מפסיק להציק לי מה אני יעשה???

• 14 תגובות
    • 831 צפיות
  15. Started by omrit,

שלום, ברשותי NORTON INTERNET SECURITY 2004, הכל עובד תקין חוץ מהעובדה שכאשר המחשב עולה (לאחר RESTART), התוכנה עולה במצב DISABLE וצריך לעשות ENABLE ידנית... הבעיה היותר מציקה היא העובדה שקופצים בערך 4-5 חלונות בדקה המודיעות ש REMOTE COMPUTER מנסה להכנס למחשב שלי.... הפכתי את כל התוכנה, אך לא מצאתי שום דרך להוריד את ההודעות המציקות... שמופיעות גם כאשר שום תוכנה אינה פועלת... מישהו יודע איך אפשר להפטר מהם? נ.ב אם אני עושה BLOCK ALL אז הוא חוסם רק את אותה כתובת, אך כל פעם אני מקבל את ההודעה מכתובת אחרת....

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  16. התרנתי עכשיו ווינדוס חדש והורדתי את כל התוכנות מחדש אבל כשאני רוצה להיכנס תוכונות מופיע לי השגיאה הבאה: (מצורף תמונה) אותה הודעת שגיאה גם לאייסיקיו [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  17. התקנתי לפני כמה ימים אופיס 2003 והתחילו להופיע לי הודעות שגיאה כמו זו(1), כשאני לוחץ על yes אז מופיע ההודעה הבאה(2). מה עושים?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  18. Started by ilana-av,

שלום אני מקווה שאני שואלת את שאלתי בפורום הנכון, אינני בקיאה בזה. אני מקבלת את ההודעה הזו שוב ושוב וזה משתק לי את WORD ואת OUTLOOK תודה על עזרתכם חג שמח אילנה

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  19. Started by primakuku,

שלום, כשאני נכנס לאתר מסוים ואני מנסה להעלות לשם קובץ ,מתקבלת לי הודעת שגיאה שצילום מסך שלה מצורף. יש לציין שהדבר קורה הן במחשב שולחני והן בנייד בביתי. כאשר נכנסתי לאותו אתר במחשב אחר בבית אחר ,כן הייתה לי האפשרות להעלות את הקובץ ולא נתקלתי בהודעה הנ"ל. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכל חברי הפורום! לאחרונה אני נתקל בהודעת שגיאה שעת ההתחברות לשרת בחלון "מידע שרת". לא כל השרתים נותנים את ההודעה! לפי מה שידוע לי, מדובר רק בשרת אחד מבין שלושת ה- PROBENPRINZ שנותן את ההודעה הבאה: "...your port #### is not reachable, you have a low id" לא משנה איזה PORT אני מגדיר, הוא נותן את ההודעה בהתאם ל-PORT שהגדרתי. לא יודע במה מדובר ומאיפה הוא מביא את ההודעה הזו בשל הנתונים הבאים: (ראה תמונה מצורפת למטה לפי המספרים). 1. הודעת השגיאה שאומרת שיש לי low Id. 2. מה שסותר את המידע שנותן לי ה emule ברגע שאני מתחבר לשרת. שלפי מה שהוא אומר, יש לי ID גבוה לאללה... 3. קצב ההעברה של הנתונים כלפי חוץ אינו נמוך, מה שמאפיין משתמשים שיש להם ID נמוך. משתמשים מצליחים ל…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם, לפני כמה ימים פתאום הופיעה לי ההודעה הבאה שלאחריה יש בעיה להפעיל את פיירפוקס ואקספלורר: ניסיתי לחפש ולמחוק את הוירוס הזה עם נוד 32, אד-אוור, מלוורבייטס ועוד כמה תוכניות שאמורות לטפל בוירוס הזה. כמובן שכלום לא עזר. כמו שאמרתי כבר, הוירוס הזה עושה לי בעיות עם פיירפוקס. כשאני בא לגלוש לאתר מסויים הוא נכנס לי להודעה הזו: וכשאני לוחץ לא משנה על איזה מבין שני הלינקים למעטה, הוא סוגר לי את החלון ומקפיץ לי את ההודעה הזו: ככה שבסופו של דבר לא קורה כלום ואני לא יכול להיכנס לפיירפוקס כי הוא כל הזמן סוגר לי אותו. איך לעזאזל נפתרים מהוירוס הזה, Win32.Netsky.Q?

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  22. ערב טוב, לפני חודש בערך התחילה להופיע לי ההודעה הזו. חשוב לציין שיש ברשותי עותק מקורי של מיקורסופט אופיס. מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by Real_Me,

אין לי מושג למה אבל כשאני מריץ את NETLIMITER לאחרונה, אני מקבל את הודעת ה-RUNTIME ERROR והתוכנית נסגרת. מי שמכיר את התוכנית יודע עד כמה היא שימושית ומאד הייתי רוצה לפתור את הבעיה. ניסיתי את שתי הגירסאות האחרונות, הסרתי והתקנתי, ללא הועיל. תודה רבה מראש לכל מי שיוכל לעזור.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  24. Started by amir.o,

שמתי לב שבחלק התחתון של המסך מופיעה לי אזהרה (יש קישור ) אם מישהו יודע מה זה אומר,ומה אני אמור לעשות תודה מראש pac-man

• 0 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.