תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב די ישן, מעבד פנטיום 4, כרטיס מסך FX5200 וכל השאר מובנה. התקנתי WIN7 וכל ההתקנים האלה לא פועלים, אם אני אקנה כרטיס קול, וכרטיס רשת פשוטים(ב50ש"ח) הווינדוס יזהה אותם ואני אוכל להפעיל אותם במחשב, ויהיה לי אינטרנט וקול?
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הודגת שגיאה- ie has encountered a problem and must close, אבל אם אני סוגרת ב-X, אני יכולה להמשיך לגלוש. מוזר. יש למישהו תובנות?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה Premiere Pro 2. ומנסה להקליט קלטת וידאו סרט חתונה באורך 3 שעות. ניתקלתי בבעיה מוזרה ההודעה שגיאה אומרת : Recorder Eroor -------------- Maximum Filesize Exeeeded למה התוכנה מקליטה רק אחרי 15 דקות הפסיק להקליט ונותן הודעה שגיאה? אני רוצה להקליט קלטת 3 שעות. ועוד דבר שמתי לב בקובץ סרט מוקלט הוא בגודל 3.92GB כל כך גדול נפח. האם יש אפשרות להקליט סרט שלא יהיה נפח גדול בקובץ, איך עושים? כדי שאוכל להמיר קלטת סרט חתונה ל- DVD. בברכה מיכאל
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי שעשיתי איחוי דיסק ע"י PARTITIONMAGIC נעלמה לי מחיצה שלמה - היה לי כונן אחד שמחולק ל- 3 מחיצות, איחדתי שניים מהם (ה-3 הוא של מערכת הפעלה) והם פתאום נעלמו לי אחרי האיחוי, כאשר אני עושה בדיקה ב - PARTITIONMAGIC הוא מציג לי הודעה - "EROR #1520 EXTERNAL ATTRIBUTE HEADER MISMATCH " מה זה אומר? מחכה מאוד לתשובה, כל התמונות, שירים, מידע, סרטים, משחקים, הכל שם....
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני בונה template ב dreamweaver וכשאני מנסה לשמור אני מקבל את ההודעה שצרפתי למטה... יש מישהו שיוכל להסביר לי מה הכוונה כאן? ה header region: <div id="header"> <h1><!-- TemplateBeginEditable name="Header region" -->Demo Page Template<!-- TemplateEndEditable --></h1> <!-- end #header --></div> [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מה זה אומר עשיתי סריקה ואין כלום
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
C:\program files\NavNT\vpmsece.dll could not be installed or loaded זו ההודעה שאני מקבל כאשר אני נמסה להעלות את האאוטלוק 2003 משיטוט ברשת הבנתי שזה עניין הסרה של נורטון אבל עד כמה שידוע לי מעולם לא היה מותקן על העמדה נורטון אלאטרנד מיקרו.פעלתי לנסות למחוק את ה EXTAND.DAT ולנסות להוריד את הטול של נורטון להסרה אך ללא הצלחה יש לכם מושג כיצד אני פותר את העניין???
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום בזמן הגלישה לכל מיני אתרים מגיע לי ההודעה הבאה מה עושים איתה? (ההרחבה זמינה כמו שראיתי במתקדם)
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לאחרונה המון סירטונים לא עובדים לי ומציגים את ההודעה הבאה: Thit media file can only be played using 3wplayer that is completely free please visit go.play3w.com to download טוב נכנסתי לאתר..נראה סבבה רישמי כזה הורדתי מה שצריך מפה: http://go.play3w.com/index.php?go=download עכשיו שאני מוריד את הקובץ, האנטי וריוס מזהה ווירוס או חשד אני לא ממש מבין..אבל נררה לי שהוא מזהה אותו כווירוס!..מוזר מאוד..בכל אופן האם אני יכול בכל זאת להתקין את התוכנה? בלעדיה הרבה דברים לא יעלו לי..מישהו מכיר את הדבר הזה? או יכול לבדוק קצת לעומק את העניין? דרך אגב יש לי את כל הדריברים העדכניים לחומרה שלי +גירסה עדכנית של המקודדים K-LITE תודהה
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני מתחבר למסנג'ר, אני מקבל מן הודעה מוזרה כזאת: ניסיתי לעדכן לגירסא מתקדמת יותר, מה שכמובן לא עזר. מה ההודעה הזאת אומרת ומה אני צריך לעשות על מנת שלא תופיע יותר בעתיד?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי. זה קורה רק למשתמש אחד כאן בבית. משתמשים אחרים כולל אני נכנסים לחשבון שלהם בלי בעיה. דפדפן - אינטרנט אקספלור 8. כשחיפשתי פתרון בגוגל לא ממש מצאתי. הפתרון שלהם לבעיה הזו היה יותר היה בכיוון של "תן לזה לחלוף, זה יעבור לבד". מחקתי קוקיז וקבצים זמניים והקצתי יותר מקום בשבילם. זה עדיין לא פתר את זה. מצורפת ההודעה שמתקבלת כשאני נכנס לחשבון. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
-
היי! האם קיימים מחשבים שלא ניתן לעשות בהם גוסט? האם יש פיתרון לכך? ניסיתי לעשות וזה מה שאני מקבל: http://img140.echo.cx/my.php?image=11tx.jpg תודה! הקשיח שלי SATA לוח P5GD1 של אסוס. הגוסט 2003
-
- 0 תגובות
- 428 צפיות
-
-
היי! ביצעתי גיבוי למחשב עם תוכנת Acronis TrueImage Deluxe צרבתי אותו לאחר מכן ניסיתי לפתוח אותו במחשב אחר. כשהגעתי בתוכנה לבחירת קובץ האימג' קיבלתי את ההודעה הבאה: this is not the MAIN VOLUME of the image archive please insert the volume marked main volume to start working wite this archive מהי פשר הודעה זו? מה זה MAIN VOLUME? תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה שבועות עבדתי עם הארדיסק נייד טיפה ישן וכנראה שיש לו איזשהי בעיה עם מתחים וכאלה, כי הוא כל הזמן עלה ונעלם אחרי דקה, ואז שמתי את התקע יו אס בי שלו בשקע אחר במחשב והכל עבד. מאז, כל פעם שאני שם את הדיסק און-קי שלי בשקע ההוא , אני מקבל את ההודעה שצירפתי בתמנה. מה זה לדעתכם ? אני אציין שאישית אני לא רואה איטיות משמעותית בעבודה השוטפת איתו כשהוא בשקע הזה. תודה מראש לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
תמיד עולה לי ההודעה הזאת (באדום) אז אני לוחץ CONTINUE ואז האתר הזה עולה http://us.mcafee.com/root/login.asp מה עושים נשבר לי מההודעה הזאת היא תמיד מוציאה אותי ממשחקים איך מבטלים אותה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי בניסיון התקנה תוכנת Acronis.Universal.Restore.for.True.Image.Enterprise.Server.v9.1.3666 אני מקבל הודעה כזו,הסבירו לי אותה: ] תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! 1) מה פשר הודעה זו בתוכנת WINDVR http://img183.echo.cx/my.php?image=capturewiz0ae.jpg 2) מדוע בתוכנת סטודיו 9 אני רואה מסך ירוק מרקד כאשר אני אמור לצפות בסרט עצמו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
למרות שאני לוחץ ok בכל פעם שההודעה מופיעה (בתמונה), היא ממשיכה לחזור. מה קרה לנורטון? ומה לעשות? ד"א בדקתי בנורטון וכל הסעיפים מסומנים ב-וי ירוק, הכל עובד ומופעל. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום רב, אני עובד כעת כבר עם המחשב החדש הפועל תחת חלונות 7 ואקספלורר גרסה 8 משום מה בכל פעם כאשר אני נכנס לאתר חדש, מתקבלת הודעה למעלה: אתר זה מעוניין להתקין ההרחבה הבאה- Adobe Flash Player installer במצב זה אני תמיד מאשר ומתקין את ההרחבה, ובכל זאת כאשר אני עובר לאתרים אחרים ההודעה ממשיכה , כאילו שלא עשיתי שום דבר. במחשב הקודם עם ויסטה, הייתי צריך לעשות זאת פעם אחת בלבד, וזהו. ההודעה לא חזרה יותר להציק לי. איך מסדרים את זה? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש בתוכנת נורטון אנטי-וירוס 2008 ביומיים האחרונים, עולה אצלי כמעט כל רגע הודעה של התוכנה המדווחת על חסימה של משהו שעלול היה להזיק למחשב. (החלון הקטן בצילום) לחיצה על VIEW DETAILS מראה את הפרטים בחלון הגדול. אני משתמש בתוכנה הזו כבר הרבה שנים, ומעולם לא זכורה לי תופעה כזו. מה זה יכול להיות? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, יש לי הודעה מעצבת שהיא עולה לי איך שרואים את שולחן העבודה אחרי הדלקת המחשב. וגם כאשר אני רוצה למחוק תוכנית דרך לוח הבקרה, חלק מהתוכניות מסרבות להימחק עקב ההודעה הזאת. מה יכולה להיות הבעיה לכך? ואיך פותרים זאת? תודה לעונים! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום , הוינדוס שלי רושם לי שניגמר לי הרשיון עוד 10 יום , הוינדוס עובד לי כבר שנה ללא פירמוט . מישהוא יודע איך לסדר את זה ? http://img380.imageshack.us/img380/9561/42489227pt4.jpg
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לפעמים כשאני מתחבר ל- eMule מופיעה לי למטה ההודעה הבאה: Your IP is part of ipfilter.dat file ההודעה הזאת לא מפריעה לי לכלום ב- eMule (לפי מה שאני ראיתי). מה ההודעה הזאת אומרת ומה אפשר לעשות כדי לטפל בבעיה (אם זאת נקראת בעיה)?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום, כשאני מנסה לרענן את הדף מופיעה לי ההודעה הבאהמה לעשות?)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-