תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הורדתי משחק באימיול והוא בסיומת MDS וחלק ב MDF איך ניתן לפתוח אותו?? באיזו תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
ואני רוצה להעביר את כל המועודפים שלי איך עושים זאת ניסיתי ולא יכולתי לפתוח את זה מהדיסק און קי תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום. היה לי FF 3.1BETA וחזרתי אחורה ל3.0.5, תהליך המעבר היה כמעט חלק על ששמתי לב שכל הFAVICONS של הBOOKMARK שלי התאפסו. ניתן לשחזר אותם ידנית אבל זה קצת כאב ראש, האם יש תוכנה שתוכל לעשות לי את זה אוטומטית?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
עבודה אצלי, עד לא מזמן עבדתי עם Windows 7 ועם תוכנת הדואר שלה (windows live mail). לאחרונה על פי בקשת הבוס, החלפתי מחשב עם אחת מהעבודה. במחשב שקיבלתי יש Windows XP שמגיע עם Outlook express. איך אני מעביר את המיילים ואנשי הקשר והודעות המייל מהמחשב הקודם שנמצאים כאמור ב-Windows live mail, למחשב הנוכחי שלי שעובד עם Windows XP (ששם תוכנת הדואר היא outlook express)? אני מקווה שזה המקום הנכון לכתוב את השאלה. במידה ולא, נא להעביר את האשכול למקום המתאים וליידע אותי על כך בפרטי. תודה מראש, dr70 כיוון שלא הייתי בטוח איפה לפתוח את האשכול, האשכול מתפרסם במקביל גם בפורום Windows.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! תוכנת Emule שלי עובדת נורא לאט... מה עלי לעשות? תודה רבה...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
- Windows Media Player אין אפשרות למצוא את הקובץ. אם אתה מנסה להפעיל, לצרוב, או לסנכרן פריט הנמצא בספריה שלך, ייתכן שהפריט מצביע על קובץ שהועבר, נמחק או ששמו שונה. מה עושים
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי פוטושופ סי אס 4 ומשום מה יש לי בעיה עם הצבעים , כל הרקע שאמור להיות לבן הוא צהוב בהיר . אין בכלל צבע לבן הצבע הלבן הוא צהוב בהיר. מה זה ? ואיך פותרים את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת רשת/אינטרנט (חיבור USB), רציתי לשדר את התוכן באינטרנט כדי שאוכל מהסלולארי להתחבר עם אפליקציית אנדרואיד ולצפות בתוכן. מה צריך לתכנת/להתקין במחשב PC (WIN 8.1) ? (אני מניח הגיונית שמדובר בשרת וגם בתוכנה עצמאית שיודעת להקליט מקומית) אם מישהו רוצה לנצל ההזדמנות ולהמליץ על תוכנת אנדראויד, אז בבקשה. אם כי נראה לי שזה כבר קל לחפש ב PLAY. IP אינו קבוע, מה עושים? התוכנה יודעת לעבור את המכשלה הזו ?
-
- 3 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לנייד שלי אין cd. אני רוצה להתקין מקובץ iso. אני אמור לעשות את זה עם זכרון נייד? איך בדיוק? לנייד יש ויסטה.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, יש לי מייל בyahoo שמפיץ ספאם. האם זה אומר שהמזיק יושב על המחשב שלי ? האם נפרצה לי הסיסמא ? איך אפשר לתקן את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אין מישהו פה (חוץ מאלה שיש להם 2 תגובות) שלא הגיב בפורום וזה עשה לו שגיאה וכל המ שהוא כתב נמחק... בפיירפוקס זה אפעם לא קורה... למכורים לHW כמוני אי אפשר בלי FF כי IE משגע את הצורה
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר מהאתר של NVIDIA, אבל הוא גורם למחשב להתרסק כל הזמן ואז להציג הודעה שהוא שחזר את התצוגה. המחשב אמור לשמש כמדיה סנטר. זה כרטיס של LEADTEK, באתר שלהם אין דרייברים לVISTA. הדייבר המובנה של VISTA מפעיל את הכרטיס, הבעיה שלי היא שהוא לא תומך בTVOUT שמאד חשובה לי במחשב הזה שאמור לשמש בתור מדיה סנטר.
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
ובמידה והמחשב ביצע Restart התוכנה תדע להפעיל את התוכנות שפעלו לפני הRestart, כמובן התוכנה תפעל ברקע ותנטר כל פרק זמן נתון(נניח 5 דק') איזה תוכנות פעילות. משהו דומה לSESSION MANAGER בFIREFOX. יש חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין ליצור דיסק של WINDOWS XP מעודכן ז"א, במקום כל פעם לפרמט ולהתקין את כל העידכונים מחדש, אני רוצה ליצור דיסק עם כל העידכונים עד החודש הזה לדוגמא, פברואר 2008. וכשאני מתקין את הווינדוס אז גם העדכונים יותקנו ביחד איתו. איך אני יכול לעשות זאת? תודה מראש עומרי
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להצפין את הכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה עם AES ויש לי כמה שאלות: 1. אני עושה גיבוי קבוע לכונן ולחלק מהקבצים בעזרת תוכנת גיבוי (genie backup manager) האם הקבצים המגובים יהיו מוצפנים? אם כן אם אני ארצה לשחזר או להעתיק בכונן קשיח אחר איך אני עושה decrypt? 2. יש לי מעבד E6550 איך הדבר ישפיעה על משחקי מחשב? (המחשקים מותקנים בכונן נפרד) 3. האם יהיה אפשר להריץ סריקת אנטיוירוס על הקבצים המוצפנים? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איך אני משנה את הגודל של התרגום בתוכנה מיקרו דיוידי?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
כאשר אני עובר מדף אינטרנט אחד לדף אינטרנט אחר אין לי אפשרות לחזור לדף הקודם ע"י לחיצה על לחצן Back - מישהו יודע כיצד פותרים את הבעיה הזו?
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
התקנתי אופיס 2010. את הקבצים שנוצרו ע"י אופיס 2007 אני מצליח לפתוח ולקרוא לעומת זאת את הקבצים שנוצרו ע"י אופיס 2003 אני מצליח לפתוח אבל קורא ג'יבריש. עשיתי ניסיון ולקחתי קובץ אחד שנוצר ע"י אופיס 2003 ושמרתי אותו מחדש אבל בתיבת בחירה התחתונה בחרתי שמור כסוג docx ואז כן הצלחתי לפתוח ולקרוא את הקובץ הזה. מכיוון שיש לי הרבה קבצים שנוצרו ע"י אופיס 2003 זה לא מעשי לשבת ולשנות אותם אחד אחד. האם יש קובץ תאימות לדבר הזה או שהבעיה אצלי בתוכנת וורד שהתקנתי? אני יודע שכאשר יש תוכנה חדשה היא תמיד תומכת בגירסאות קודמות שלה ולכן ההיגיון שלי אומר שאופיס 2010 אמור לתמוך בקבצי אופיס 2003 כשם שהוא תומך בקבצי אופיס 2007 וכאשר מדברים על תאימות אז מדברים על תאימות מהכיוון השני כלומר לפתוח קבצי…
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
שלום, התקנתי במחשב שלי ווינדוס אקס פי בגירסא מיוחדת (בלי קשר כולל sp2). בתוכנת הדואר שלי יש לי בעיה בחלק מהדואר שאני מקבל אותו ג'בריש. התקנתי עיברית בווינדוס וזה לא פתר את הבעיה, מישהו יודע כיצד ניתן לפתור את זה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 945 צפיות
-
-
השאלה ברורה בכותרת תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בסוני ווגאס, בכל אופן, מישהו מכיר דרך או קישור למקום שממנו ניתן להוריד אפקט פתיחה לסרט ? כמו האריה השואג הזה של פעם ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי, הורדתי איזה שהוא קובץ שהוא GIF, אני מעוניין לעשות אותו בסיומת JPEG או כל דבר אחר שאפשר למשל להעלות כ SPRAY במשחקים או סתם שטויות כאלו... למשל ב CS:S אני רוצה לשים ספריי שירוץ כששמים אותו ולא יתקע על תמונה מקובעת כבדרך כלל... ראיתי כמה שעשו את זה ואין לי מושג איך אפשר עזרה בנושא?
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מיתווכח עם משהו איזה אנטי וירוס יותר טוב avg 8 או BitDefender אני טוען ש BitDefender יותר טוב אבל הוא לא מאמין לי מי צודק? סליחה עם זה לא קשור לפה
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מחפש שתי תוספות ספציפיות שאני יודע שהן קיימות אבל לא יודע מה שמן: 1. ממלא טפסים אוטומטית, אני מגדיר בתוסף מראש פרטים כמו סיסמא,אימייל,שם וכו' וכל פעם כשהדפדפן נתקל בעמ' עם טופס הוא ממלא את הפרטים אוטומטית ישר. 2. בודק שינויים בעמוד - אני זוכר שהשתמשתי בתוסף הזה פעם אבל זה היה מזמן ואני לא יודע איך קוראים לו. העיקרון שלו הוא שאני פותח עמוד מפעיל בו את התוסף ואז התוסף מרענן את העמוד כל כמה שניות וברגע שמשהו השתנה בעמוד הוא מתריע על זה בצלילים. לדוגמא השארתי את התוסף דולק על העמוד של ההודעה הזאת, הוא ירענן את העמוד הזה כל הזמן וברגע שמישהו יגיב (ובעצם שינה את העמוד) או כל משהו אחר כמו ידיעה חדשה בחדשות למעלה או הודעה פרטית שאני אקבל, השינוי בפרסומות וכו' הוא יעשה צלילים …
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-