תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני מעוניין להתחיל ללמוד תוכנות גרפיקה (photoshop mayaוכאלה) יש אתרים שמדריכים על התוכנות?(אולי משהו קצת יותר "אינטראקטיבי" מספרי לימוד)
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
טוב אז החופש הזה לא הכי מעניין בעולם... ויש עודף זמן אז עד תחילת שנת הלימודים הייתי רוצה ללמוד קצת להשתמש בתוכנת הפוטושופ 7 של אדוב. אם למישהו יש איזה ספר באינטרנט או אתר טוב ללמוד פוטושופ אשמח לקבל קישור. בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום , אשמח לדעת האם מישהו מכיר היכן (אם בכלל) ניתן למצוא חומר הדרכה לתוכנת SOLIDWORKS תודה
-
- 2 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
Jחברים שלום יש חבילות שונות לרכש תוכנת ה OFFICE\ האם יש מקום לדעת מה ההבדלים לדוגמא: microsoft office enterprise אשמח לקבל המידע בברכה
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום, מה ההבדל בין גירסת ה-FF הרגילה לבין גירסת ה- Portable מבחינת האבטחה של הדפדפן בכלל ושל הסיסמאות השמורות בפרט(אצלי שמורות עם סיסמת מאסטר איכותית)- כלומר, אני משתמש בגירסת ה- Portable ואם משהוא מעתיק אליו את קבצי ה- FF Portable למחשב שלו הוא יכול לפצח את סיסמת המאסטר ואת הסיסמאות השמורות ב- FF(אני יודע שהן מוצפנות- השאלה אם זה בטוח מספיק, מה איכות ההצפנה)? מקווה שהבהרתי את עצמי טוב... תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
היי חבר'ה. כפי שכבר ציינתי אני לומד עכשיו את 3dsmax. בתרגילים מהדוקומנטציה, פעמים רבות מבקשים ממני לבחור בEDIT MESH דרך הmodifiers. בפעמים אחרות, נאמר לי ללחוץ לחצן ימני במשטח העבודה ולבחור באפשרות - Convert To - editable mesh. רציתי לדעת מה ההבדל בין השניים? אגב, אותה דבר תקף לגבי Edit Poly וEditable Poly. אבל אני מניח שהתשובה תהיה זהה לשני המקרים.
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב למשהו מאוד מאוד מוזר ומעניין: התקנתי תוכנה בשם InterVideo WinDVR כדי להקליט מהטלוויזיה למחשב בפורמט SVCD והכל עובד פיקס, אני מקליט, שומר והאיכות מצויינת. הבעיה היא שכשאני פותח את הקבצים שהקלטתי בתוכנה Media Player שבאה עם ה-Windows, ישנו סמל קטן שזה התיאור שלו: הוא נמצא בצד ימין למעלה של הוידאו, הוא בנוי מתשעה ריבועים לבנים/שחורים (בהתאם לרקע שמאחוריהם) כאשר בתוך הריבוע הימני העליון ביותר יש ריבוע נוסף, קטן יותר בצבע שחור/לבן (בצבע המנוגד לצבע הריבוע הגדול יותר שבו הוא נמצא). מה שמוזר ומעניין פה, זה שהסמל מופיע רק כאשר אני פותח את הוידאו ב-Media Player. כאשר אני פותח את הוידאו ב-PowerDVD אין את הסמל! כאילו לא היה שם מעולם! שמתי לב שזה כך גם בכל הקליפים שיש…
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי קודק (העתק מהמאפינים) KS-MPEG-4 VKI Codec 3 מה הקודק הזה מכיל? ובמה הוא שונה מאחרים ? איפה ניתן למצוא עליו מידע קצת יותר עינייני? וברצוני להשוות את זה לקודק ISO MPEG-4 VIDEO, V2 שני הקודקים הם בפורמט ASF מה ההבדל בינהם?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
מהם ההבדלים בין ה- 5, 5.5 ו6? מבחינת מהירות, יציבות ופיצ'רים? עריכה: לי אגב יש את ה-5.5 SP2.
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני משתמש בDVDX כדי להמיר DVD לAVI, השאלה היא מהם ההגדרות הטובות ביותר מביחנת רזולוציה וFPS, כך שסרט של שעה ו50 דקות יקודד ל895MB. כמעט בכל הגדרה שניסיתי הסרט יוצא יותר מ-1GB. כמו כן, מה קובע את רוחב בסרט על המסך, הFPS או הרזולוציה?? וגם כאשר בוחרים במקודד של DIVX, מה הKBPS המומלץ? בקיצור ההגדרות המומלצות ביותר לדעתכם לקבלת סרט באיכות כמה שיותר טובה שלא עובר את ה900MB.
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ובכן... ברצוני להעביר למחשב כמה דיסקים שברשותי למחשב, באמצעות Nero. מכיוון שאני נוב מוחלט, רציתי לדעת איך לעשות את הריפ בדרך הטובה ביותר. - אשתמש ב- Lame MP3... - בקטגוריית ה- Channel Mode, מה לבחור - Stereo, Joint Stereo או Mono? - ב- Encoding Quality אני מגדיר לאיכות הכי גבוהה, זה בסדר? - בקטגוריית ה- Expert, יש משהו שאני צריך לשים לב אליו? Padding, Original/Private/Copywright Bit, Write CRC... BITRATE: - מה זה Bitrate בכלל? - מה לבחור, Constant Bitrate או Variable Bitrate? ומהם ההבדלים? - במקרה של Constant, יש מ- 32 עד 320 Kbit. מה הכי כדאי? - ובמקרה של Variable, יש מ- 0 עד 9. מה לבחור? המון תודות מראש.
-
- 7 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אין לי מושג ממה זה אבל זה קרה פיתאום... הדלקתי את המחשב וראיתי את ההודעה שבתמונה למטה, עשיתי רסטארט כבר שלוש פעמים ואותו דבר כל הזמן... ואחרי שאני לוחץ על Don't Send יש בעיה עם הכרטיס קול פיתאום, הוא לא עובד... יש לכם את הפיתרון בשבילי? ***עריכה*** אוקיי סדרתי את הבעיה כבר בעצמי... עדכון דרייברים של הכרטיס קול סידר את העניין [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אז ככה, היום בבוקר ההודעה קפצה והמשיכה לקפוץ כ 10 פעמים ברצף עד שנעלמה ל 5 דקות ושוב חוזר חלילה. איך אני נפטרת ממנה או יותר טוב פותרת את הבעיה? הרי ההודעה: אני פשוט לוחת CANCEL איזה 10 פעמים עד שהיא לא חוזרת אבל 5 דקות אחרי היא שוב פעם קופצת.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לאחרונה אני מקבל אי מיילים ורשום בהם ההודעה נחתכה וקישור להצגת ההודעה במלואה. הבאה היא שבאלפיקציה של gmail אני רואה פשוט הודעה ריקה ואין לי קישור להודעה במילואה. האם זה בעיה מוכרת? האם ניתן לפתור אותה? מצורפת תמונה
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היום גיליתי שיש לי ווירוס (w32.hllp.handy) הרצתי בדיקת ווירוסים במחשב והתגלה הווירוס ושמתי אותו בהסגר (יש לי NAV 2003) עבדתי לפי ההוראות באתר של נורטון הקובץ לא מופיע לי במחשב אבל עדיין יש לי את ההודעה שיש לי את הוירוס ומופיע לי בהודעה את מיקום הקובץ אבל הוא כבר לא מופיע במחשב...הרצתי בדיקה בשנית ולא נמצאו ווירוסים ועדיין ההודעה מופיעה....מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש דרך לבטל את הקפיצה של ההודעות המתקבלות באיי סי קיו... מה שקורה בדרך כלל שאם הודעה מתקבלת באמצע משחק אז כל המשחק נופל אז רציתי לדעת אם יש דרך שההודעות של האיי סי קיו לא יפילו לי משחקים גם ב- ICQ 2003b וגם ב- ICQ Lite
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אז ככה: בתיבת הדואר הנכנס באאוטלוק היו לי משהו כמו מאה+ הודעות. חלק נקראו וחלק לא. עכשיו, אני פותח את האאוטלוק יום אחד, ואני מגלה שמשהו כמו שני שליש (ואולי יותר) מההודעות האלו פשוט נעלמו. למישהו יש מושג אם אני יכול לשחזר את ההודעות האלו? תודה מראש..... נ.ב יש מצב אולי שההודעות נשמרות איכשהו על השרת של הספקית? אני יודע שזה קלוש, אבל בכל זאת....... ->הייתי מברר אצל הספקית שלי, אבל אפשר למות פעמיים מזקנה כשמחכים לתמיכה שם.... במיוחד בשעות כאלו... אז אם למישהו יש רעיונות....
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אם נגיד אני מוריד באימיול ואני הולך לישון ומכבה את המחשב, ואז בבוקר ממשיך את ההורדה זה הקצב ייהרס ממש?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום. לצערי הביטורנט נסגר לי לא מסודר וכשפתחתי אותו שוב כל ההורדות נעלמו. הקבצים עצמם עדיין נמצאים על הדיסק הקשיח אך הביטורנט לא רואה אותם. יש דרך לגרום לו להמשיך את ההורדה?
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום רב. נתקלתי במבוי סתום. דוד שלי רכש מחשב מותג של HP עם WINDOWS 7 לפני חודש. לאחר התקנה, עדכונים וסידור המחשב, הוא נתקל בבעיה קטנה. הוא משתמש קבוע של Firefox (אשמתי), והוא ממש נהנה ממנו. אבל לאחר ההתקנה ושיחזור מועדפים והגדרות של הדפדפן הישן שלו (מהמחשב הישן יותר), פירפוקס מסרב לשמור היסטוריה. עברתי על כל ההגדרות של הדפדפן שלו וראיתי שכל ההגדרות שלו אמורות לשמור היסטוריית גלישה, אך הם לא. ניסיתי להתקין אותו מחדש, לא עזר. ניסיתי לשחזר את הדפדפן להגדרות יצרן- לחינם. ניסיתי לחפש בהגדרות וינדוז (חוץ מהגדרות רשת- רשת HOME)- אין לי שמץ של מושג איפה יכול להיות הבעיה. חוץ מההיסטוריה של הדפדפן המחשב רץ פיקס (בגלל החרטה עפה הזה הוא נאלץ להשתמש בIE...) מבקש הכוונה/המלצה או סתם מי…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום רב, לאחר המלצות שקיבלתי כאן בפורום, החלטתי להתקין את הגרסה החינמית של Ad-Aware 2008 בשלב כלשהו לאחר תחילת ההתקנה, אני מתבקש להקיש קוד עבור המוצר ברישיון, או ללחוץ על FREE עבור הגרסה החינמית. לאחר לחיצה על FREE ,תהליך ההתקנה פשוט נתקע (כפי שמראה התצלום כאן) ולא ממשיך הלאה! הסרתי את ההתקנה הכושלת באמצעות YOUR UNINSTALLER ,הורדתי מחדש את קובץ ההתקנה (הפעם ממקור אחר), וליתר ביטחון אפילו נטרלתי את נורטון אנטי- וירוס ואת חומת האש של ווינדוס. שום דבר לא עוזר. ההתקנה שוב נתקעת באותו מקום בדיוק!!! מה עושים? האם מישהו ניתקל בתופעה הזו? האם יתכן שמפתחי התוכנה החליטו להפסיק לחלק את הגרסה החינמית שלהם? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את ההגה FORMULA GP של לוג'יטק וכשאני מתקין את התוכנה בויסטה היא בהמשך איפה שמגדירים את ההגה היא כותבת שיש שגיאה... וב XP זה עבד!! מה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
עשיתי עדכונים של הווינדוז וכל זה ונרא הלי הכל מסודר פה, לא מבין אבל למה אנלא מליח להתקין את המסנג'ר.. עזרה בבקשה =[[
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-