עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני צריך תוכנה שתאפשר בכל הפעלה מחדש של המחשב, לאתחל את מחיצת C מתוך אימג' שיהיה שמור במחיצה אחרת. ראיתי את זה במכללה שלי שכל הפעלה מחדש של המחשב מאתחלת את כונן C כך ששום שינויים לא נשמרים על הכונן, ניסיתי לחפש בפורומים אבל לא ידעתי אפילו מה אני אמור לחפש

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by The Dom,

בד"כ גוגל לא אמור להזהיר לא?

• 12 תגובות
    • 824 צפיות
  3. שלום, אני נכנס לפורום דרך פייר פוקס, מגיע לעמוד הפתיחה, לוחץ על שם הפורום המבוקש אך פייר פוקס ממשיך להציג לי את עמוד הפתיחה ואינני יכול לעבור לשום מקום אחר. יש למישהו מושג לפשר הדבר ? תודה

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  4. האם כדאי להשתמש בתוכנה? ואם כן איזו? או שיותר קל לקנות מכשיר די וי די מקליט שמכניסים לתוכו את הסרט וידאו והוא צורב את הסרט על די וי די ואז נשאר לי רק לבצע RIP לדי וי די?

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by a_nuke,

שלום יש לי בעיה בווינאמפ שחשבתי שנעלמה אבל מסתבר שלא שיר מתנגן בוינאמפ כרגיל ואז פתאום מאמצע שום מקום זה מעלה ארור כזה של הוינדוס ומבקש לסגור את התוכנה וזה מתסכל מאוד מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? (חוץ מלהחליף תוכנה)

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  6. שלום... תראו פרמטתי לפני לא הרבה זמן... ואני עכשיו עם הווינדוס אקס פי... והבעיה היא... שבנורטון 2004 וב..msconfig ובעיקרון זהו.. שאני נכנס אל הנורטון... הוא ישר יוצא... זה נראה כמו וירוס... וגם ה-Auto Protect is off ואין לי זמן לשנות את זה ... זה ישר יוצא... אני בטוח שזה וירוס או משהו כזה... יש הצעות או משהו? תודה.... עריכה: אם זה משנה או עוזר... ב-Safe mode זה לא יוצא... עריכת המודר: הכותרת שונתה.

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  7. מישהו יכול להסביר את חלון ההגדרות ששל התוכנה מה ההמלצות לפעולה אופטימלית של התוכנה (המפרט שלי בפרופיל שלי) בכל הקשור לזכרון וגודל סקראצ' אשמח להסבר מקצועי

8. Started by guypld,

אהלן אנשים... יש לי את הקוד הנ"ל בCSS: right: 0; width:-100%; height: 54px; position: fixed; bottom: 0; בשועל זה עובד אחלה, ד"א הקוד הוא לבר תחתון שתמיד נמצא למטה . עכשיו הבעיה היא שבאקספלורר זה מתחרבש לגמרי...אין לי שמץ מה הבעיה פה...אבל כנראה תאימות או משהו למרות שהקוד ממש נקי וקטן. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  9. Started by CRYSMAN,

שלום לכם, יש לי סירטון ישן שצילמתי והוא עבד בסדר עד שיום אחד כאשר ניסיתי להפעילו הוא החל להתקע אחרי 30 דקות (משך הסרטו כ 3 שעות). ניסיתי כל תוכנה אפשרית כדי להפעיל את הסרטון וגם כמה וכמה תוכנות לתיקון קבצים, כגון: "ASF-AVI-RM-WMV Repair" "Avi Divx Wmv Real Mp3 Media Fixer Pro" "SolveigMM Video Splitter" כל התוכנות נתקעות ונסגרות אחרי בערך 15 %. הסרטון הזה די חשוב לי ואני מוכן אפילו לקנות תוכנה אם היא תתקן את הסרטון בוודאות. תודה רבה לעוזרים ! יום טוב

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  10. שלום, התקנתי משחק ועבר זמן עד שהוא הגיע לחצי ומשם אני רואה שזה לא זז, נגעתי בעכבר וכלום! הוא פשוט לא זז... המחשב קפוא, ניסיתי לצרוב אותו וגם שם בנרו הוא קפא לי, ייתכן שזה וירוס או משהו?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  11. אני לא יודע גם באיזה סוגי קבצים האייפוד תומך. אני צריך תוכנה שתקודד קבצי MP4 שהאייפוד יוכל לנגן

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  12. Started by edoson,

אני מחפש תוכנה שממירה מDIVX ל-SVCD או VCD. המטרה היא להפוך קבצי DIVX לצפייה במכשיר DVD. מישהו מכיר תוכנה מתאימה?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  13. כל פעם כשאני מעלה ווליום זה כותב לי את זה בצד שמאל למעלה: חיפשתי ב- OPTIONS ולא מצאתי איך אפשר לבטל את זה

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by BENNY66,

מישהו יודע מאיפה אפשר למצוא אותה זה תוכנת חופשית

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  15. הוא יעשה צפצוף או צליל כלשהו.. כל דבר, פשוט שיודיע לי עם צליל על סיום הורדה. הורדתי כבר מנהל הורדות עם אקסטרה אופציות, אבל אין בו אופציה כזו. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  16. Started by Sweet_Tooth,

למה כשאני נמצא בשרת אני מקבל כל הזמן את ההודעה הזאת: Closing Idle connection in 30 seconds ואיך אני יכול להיפטר ממנה?

17. Started by Xaar,

לאחר שאני מוריד, נכנס להתקנה, מסכים לתנאי התקנון ולוחץ Next, זאת הבעיה שקופצת לי:

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  18. דודים שלי צילמו סרט במצלמת DV (של סוני, מתחברת דרך ה-FireWire) ואני צריך להעביר את הסרט הזה למחשב. אני צריך המלצה לתוכנה טובה וקלה ואיכותית להעביר את הסרט מהמצלמה למחשב. אני צריך שתאמרו לי באילו הגדרות להגדיר את התוכנה וכד'.. - המלצה לתוכנה, אשמח מניסיון אישי שיש למישהו עם זה. - כמה זמן זה צריך לקחת? הסרט הוא 40 דק' בלבד. אציין כי אח"כ אני אצרוב את הסרט על DVD כך שאפשר לא לחסוך במקום אבל מומלץ לשמור עד 1.5 ג'יגה לסרט הזה. תודה על העזרה, אם יש שאלות אשמח לענות.

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  19. Started by md22,

כשאני פותח את התוכנה Fx, Joiner מופיעה הודעת שגיאה הבאה

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by shaithebest,

שבת שלום אני מחפש תוכנה לצריבת ISO על דיסק נרו עושה לי בעיות תודה

21. Started by dyn,

שלום, אני בבית עובד עם 2 מחשבים. מחשב אחד (המחשב ממנו אני כותב את ההודעה) שמתחבר ישירות לראוטר בכבל רשת ומחשב מרוחק בבית שמתחבר במתאם אלחוטי. המחשב שמתחבר בכבל רשת גולש נקי באינטרנט ומתחבר בלי שום בעיה ל MSN, בעוד שהמחשב שמחובר אלחוטית גולש באופן חלק באינטרנט אבל לא מצליח להתחבר ל MSN.. אחרי ניסיונות ממושכים של המתנה להתחברות.... יכול להיות שצריך לפתוח פורטים מסויימים ל MSN במחשב שמחובר אלחוטית? הרי אין צורך לפתוח פורטים למסנג'ר אלא רק לאפשר אותו בחומת אש של המחשב, דבר שמוגדר בשני המחשבים. איך אני פותר את הבעיה? ניסיתי בפותר הבעיות של ה MSN והכל תקין.. מה עוד אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  22. שלום לכם. ב-TuneUp המליץ לי להסיר את השימוש ב-Intel® Management Engine Components. האם זה נכון? האם זה יכול למנוע ממני ביצועים? כי זה מראה שזה תופס כ-30% מהזמן של ההפעלה/כיבוי/משאבים במחשב. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by DXT,

זהו, פשוטו כמשמעו. הם פשוט נראים לי אותו דפדפן עם שם שונה... :-\

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by yakirsh4,

הסתדרתי תודה בכל מקרה.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.