תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש. אין בו כלום אפילו לא dos בהדלקת המחשב מתקבלת הודעה שאין מערכת הפעלה. מה לעשות כדי שאוכל להפעיל את ה cd שיש לי להתקנת windows יש לי מחשב נוסף בבית עם windows
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
בכמה שירים שיש לי על המחשב פתאום בתחילת או באמצע השיר מתחילים להישמע רעשים מעצבנים כאלה לאורך כל שאר השיר יש איזו תוכנה שיכולה לתקן את הפגם הזה בקבצים?
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
אני צריך תוכנה שמעבירה מ WAV ל MP 3.
-
- 14 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
-
שלום, לפני כמה ימים גיליתי בעיה שכאשר לחצתי על הכפתור הימני, הווינדוס אקפלורר קראשד, עשה ריסט והכל כרגיל.. חוץ מזה שאני לא יכול לעשות כפתור ימני.. בדקתי באינטרנט, הבנתי שם שאומרים שזה בעיה בגורם צד שלישי... shell extensions, ניסיתי לשחק עם זה אבל זה לא ממש פתר את הבעיה.. למשל עדיין אם אני לוחץ מקש ימני על אפליקציית המחשבון - זה עדיין מתרסק.. אשמח לסיוע כיצד אפשר לפתור את הבעיה הזאת תודה
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשלוט על כפתורי העכבר, כלומר לבטל למשל את הכפתור הימני, לבטל את הגלילה וכו'. מצאתי תוכנה קטנה שמבטלת את הכפתור הימני, אבל אני צריך משהו שיבטל לי את הגלילה. יש כזה דבר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני מוריד המון חומר מהאינטרנט סרטים,תוכנות, EBOOK וכו' האם יש תוכנה שאפשר לשמור את שמות הקבצים+תאור במה מדובר כמו אלפון כזה ?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנות של "טכנאים" כדוגמאת memtest, אשר בודקות בעיות מסוימות במחשב במקרה של תקלה, תודה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
שלום, מצוי בידי שיר בפורמט mp3. השיר עצמו תופס 10% וכל שאר 90% מהקובץ מיותרים. קיימת תוכנה עמה אני יכול לסלק חלק מהשיר ולהותיר בידי רק את ה 10% שאני מעונין בהם? אודה על קבלת קישור לתוכנה מעין זו. ואם כבר אני שואל אז אשמח לשמוע, אם קיים, משהו הרבה יותר מתוחכם: האם קיימת תוכנה שבעזרתה ניתן לבודד ליווי אינסטרומנטלי מקולו של הזמר? במילים אחרות: משיר מסוים אני רוצה לסלק את קול הזמר כך שבידי ישאר הליווי האינסטרומנטלי בלבד. תודה !
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה לבדיקת עומס (Stress Test) למחשב. משהו שאפשר לסמוך עליו. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מוזרה באייטיונס, יש לי סאונד והכל בסדר, אבל מהאייטיונס הוא כאילו מנגן את השיר אבל אין סאונד, והווליוןם על הכי גבוה. יש לי עוד חיבור לאוזניות בקדימה של המארז, ואם אני מחבר לשם את הרמקולים\אוזניות אז האייטיונס כן משמיע, אבל רק משם.. למישהו יש מושג מה לא בסדר באייטיונס?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתאפשר בכל הפעלה מחדש של המחשב, לאתחל את מחיצת C מתוך אימג' שיהיה שמור במחיצה אחרת. ראיתי את זה במכללה שלי שכל הפעלה מחדש של המחשב מאתחלת את כונן C כך ששום שינויים לא נשמרים על הכונן, ניסיתי לחפש בפורומים אבל לא ידעתי אפילו מה אני אמור לחפש
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הורדתי קובץ וזה ירד עם אייקון של אקספלורר במקום אייקון של זיפ או רר ? איך אני משנה את הקובץ ל זיפ או רר ?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום. השמע בנגן זה הוא חלש גם כשאני מגביר את הווליום . אבל למשל רעשי הקרע שמסביב אם זה שיר או מרדפי מכוניות ויריות נשמעים הייטב. רק הדיאלוגים חלושים. האם זה בעיית קודקים בנגן? מה הפיתרון.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הופיע לי פעמיים כבר מסך כחול עם הודעת שגיאה "Bad Pool Header". הרצתי Who Crashed וזה אמר שזה כנראה קשור לבעיית תוכנה אבל לא זיהה את הדרייבר שגורם לבעיה. הרצתי Memtest ליתר בטחון ולא נמצאו שגיאות. אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי כי אין לי מושג מאיפה להתחיל. תודה מראש לעוזרים. אני מצרפת פה את קובץ ה-Minidump ואת הדו"ח של Who Crashed On Mon 05/09/2011 23:24:51 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\090611-18298-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x7CC40) Bugcheck code: 0x19 (0x3, 0xFFFFFA8006693440, 0xFFFFFA0006693440, 0xFFFFFA8006693440) Error: BAD_POOL_HEADER file path: C:\Windows\system32\ntoskrnl.exe product: M…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין אקספלורר 8 על win 7?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
רכשתי לפני מספר ימים מחשב חדש עם לוח ASUS P8P67 (וכן, אני יודע שיש בו את בעיית בקר ה-SATA של אינטל). הלוח מגיע עם on board bluetooth, בהחלט מגניב לפחות בשבילי כיוון שישי לי מקלדת ועכבר bluetooth וכך אני לא צריך את דונגל ה-USB (לכאורה). רציתי לדעת אם מישהו משתמש בו או נתקל בתופעה שמתרחשת אצלי: אני מנסה לעבוד עם ה-bluetooth שעל הלוח (ללא הדונגל), אני מוסיף את הסט (מקלדת ועכבר של מייקרוסופט שעבדו לי מצויין על מחשב ישן יותר) ל-bluetooth devices והכל עובד נהדר. הבעייה היא שאחרי reboot הם לא עובדים ואני צריך להסיר אותם מ-bluetooth devices ולהוסיף מחדש. אני כמובן לא מתכוון לעשות זאת כל הזמן ובלית ברירה אאלץ להשתמש בדונגל, אבל לא יכול להיות שאין לזה פתרון, אני כנראה מפספס משהו.
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
ניסיתי להפעיל את תכנה הנ"ל על קובץ התקנת מ"ה XP כדי ליצור קובץ התקנת ב USB, וקבלתי את הודעות השגיאה- ראה בקובץ המצורף
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה שמאפשרת להפוף כל למילים כלומר שיהיה אפשר דרך מיקרפון לכתוב. + המלצה לתוכנה שמלמדת כתיבה עיוורת ( בעברית)
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מהי התוכנת הצריבה שהכי מומלצת ושבא אתם משתמשים? אם אפשר אז כולל גרסא
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם , התקנתי את תוכנת WINAVI CONVERTER 7.1 (גירסא מלאה) . באשף בחירת המדיה לקידוד , בחרתי קובץ AVI להמרה לפורמט DVD . קובץ ה-AVI נמצא עם הכתובית שלו באותה תיקייה ובאותו שם לצורך העניין (ע"מ ש-VOBSUB יטמיע אותו בקידוד) . כעבור 10 דקות של קידוד עצרתי את התהליך (על מנת לבדוק תקינות הקידוד) וטענתי לנגן מדיה VLC את הקובץ VOB שנוצר בתיקיית (DVD (dvd_0 בשולחן העבודה . הבעייה היא שהסרט מנוגן עם הכתובית בסינכרון אבל הסאונד חורק ונשמע מקוטע . אני לא יודע אם הבעייה היא בגלל שעצרתי את התהליך או בגלל שנגני מדיה כמו VLC או BSPLAYER אינם תומכים בקבצי VOB (או חלקיים..) של DVD . ניסיתי לפתוח את הקובץ גם עם POWERDVD וכאן שומעים את הסאונד טוב אבל ללא תמונה... מישהו מכיר את התופעה…
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה והתוכנה שלה לא מקליטה את כל מה שרואים במצלמב זה חותך את הצדדים וגם יש לזה איכות ממש גרועה...אז אני מחפש תוכנה שתקליט בגודל נורמלי עם איכות נורמלית ושהיא לא תחתוך את הקצוות.. מישהו מכיר תוכנה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-